Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 17621 - 17640 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Ta pointa je prave ze vzhledem k poutu mezi Rey a Kylem je to silnejsi nez co delal Luke v ep VIII
735706
[spoiler]Ta pointa je prave ze vzhledem k poutu mezi Rey a Kylem je to silnejsi nez co delal Luke v ep VIII[/spoiler]
735699
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: jonnas
Ten chybějící plášť, kdy se Kylo mlátí s Rey v dešti na nějaké lodi.
735699
Ten chybějící plášť, kdy se Kylo mlátí s Rey v dešti na nějaké lodi.
735684
0 -2
reagují: jonnas, Snipsley
reagovat
reaguje na: Cinefil
Počkat, co konkrétně teď komentuješ? :o
735684
Počkat, co konkrétně teď komentuješ? *:o*
735681
0 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Snipsley
Aha. Dobrá připomínka. Já měl za to, že se k tomu Disney sám vyjádřil a že to spraví. Ale nevím jestli je to pravda.

Každopádně Forse Ghosti by se nemohli takhle mydlit. Teoreticky by se neměli vůbec odrážet. Jedině by přišli s něčím novým. 
735681
Aha. Dobrá připomínka. Já měl za to, že se k tomu Disney sám vyjádřil a že to spraví. Ale nevím jestli je to pravda. Každopádně [spoiler]Forse Ghosti by se nemohli takhle mydlit. Teoreticky by se neměli vůbec odrážet.[/spoiler] Jedině by přišli s něčím novým. 
735669
0 -2
reagují: jonnas
reagovat
reaguje na: Cinefil
Huh? Jestli tam nesedí nějaký odraz, tak je to proto, že je to úmysl. Do hry se totiž opět vrací Force Bond. Více se o tom dozvíš tady, do čehož nové záběry krásně zapadají. Není pochyb, že 90 % bude správně. ?)
735670
Huh? Jestli tam nesedí nějaký odraz, tak je to proto, že je to úmysl. Do hry se totiž opět vrací [spoiler]Force Bond.[/spoiler] Více se o tom dozvíš [url=https://star-wars-episode-ix-leaks-rumours-and-theories.webnode.cz/l/detailni-popis-deje-filmu/]tady[/url], do čehož nové záběry krásně zapadají. Není pochyb, že 90 % bude správně. *?)*
735657
2 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Mozna je to schvalne, proste ultra detail, za predpokladu, ze je Kylo jen force zjeveni. Treba nejaky chudak animator stravil stovky hodin odstranovanim kabatu z odrazu a ted si vsichni mysli, ze udelali chybu... :D
735669
Mozna je to schvalne, proste ultra detail, za predpokladu,[spoiler] ze je Kylo jen force zjeveni. Treba nejaky chudak animator stravil stovky hodin odstranovanim kabatu z odrazu a ted si vsichni mysli, ze udelali chybu... *:D*[/spoiler]
735657
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: jonnas
Stále neopravili ten kabát.:D
735657
Stále neopravili ten kabát.*:D*
735656
0 -2
reagují: jonnas, Snipsley
reagovat

Star Wars Episode IX - The Rise of Skywalker

Kotel infa.
735656
Kotel infa.[list][*][url=https://ew.com/movies/star-wars-the-rise-of-skywalker-new-photos/amp/?__twitter_impression=true]článek[/url] v Entertainment Weekly[/*][*][url=https://www.rollingstone.com/movies/movie-features/lucasfilm-president-kathleen-kennedy-interview-rise-skywalker-future-star-wars-912393/]článek[/url] v Rolling Stones[/*][*]nový [url=https://i.redd.it/qatyzctn1oz31.jpg]plakát[/url][/*][*][url=https://www.youtube.com/watch?v=KOx8F1AkbVM]TV spot[/url] s MNOHA novými záběry[/*][/list]
Star Wars Episode IX - The Rise of Skywalker
2 -2
reagují: Cinefil
reagovat
Bude Pom Klementieff v M:I 7?
735642
Bude [url=https://www.instagram.com/p/B5Di-qmgq_x/?igshid=1xiq2nsf0y9et]Pom Klementieff[/url] v M:I 7?
1 -1
reagovat
Davam do pozornosti stand up special mladeho komika menom Daniel Sloss s nazvom Jigsaw. Chlapec je fakt dobry a este o nom budeme vela pocut.:+

Jedna z najlepsich veci, ake som v tomto zanri videl.

A mozno je to jedna z najdolezitejsich veci, ake v zivote uvidite, verte mi.?)

Edit: A aj jeho kruto cierno-cierna prva cast Netflix specialu "Dark" je super.
735607
Davam do pozornosti stand up special mladeho komika menom Daniel Sloss s nazvom Jigsaw. Chlapec je fakt dobry a este o nom budeme vela pocut.*:+* Jedna z najlepsich veci, ake som v tomto zanri videl. A mozno je to jedna z najdolezitejsich veci, ake v zivote uvidite, verte mi.*?)* Edit: A aj jeho kruto cierno-cierna prva cast Netflix specialu "Dark" je super.
1 -2
reagovat

Slunovrat 6/10

Ari Aster má hodně rád Kill List (což dokázal už v předchozím počinu). K tomu přidal Wicker mana a přichystal nám Slunovrat. Film, jehož geniální první 15-20 minutovku s přibývajícím časem bohužel nic nepřekoná.
735464
[url=https://www.csfd.cz/tvurce/354195-ari-aster/]Ari Aster[/url] má hodně rád Kill List (což dokázal už v předchozím počinu). K tomu přidal Wicker mana a přichystal nám Slunovrat. Film, jehož geniální první 15-20 minutovku s přibývajícím časem bohužel nic nepřekoná.
Slunovrat 6/10
3 -1
reagovat
Člověk tady pár dní není a tady jako proběhla nějaká epidemie? 
Normálně příspěvky s tou ikonkou (až na výjimky) přeskakuju, ale tyvole :D:D Tady jsem se musel nejednou vracet a dávat smysl celý konverzaci :D:D
735461
Člověk tady pár dní není a tady jako proběhla nějaká epidemie?  Normálně příspěvky s tou ikonkou (až na výjimky) přeskakuju, ale tyvole *:D**:D* Tady jsem se musel nejednou vracet a dávat smysl celý konverzaci *:D**:D*
5 -1
reagovat

Le Mans ´66

Parádní film, který mě hodně sedl, bavil mě celou stopáž, a z velkou pravděpodobností se dostane do mé TOP 10 za rok 2019. Režisérsky sebevědomé, herecky výborně odehrané, závody napínavé a zábavné, zvuk boží. Celkově mě to dost sedlo, přesto tomu něco chybělo, abych šel s hodnocením výše. 8,5/10
735447
Parádní film, který mě hodně sedl, bavil mě celou stopáž, a z velkou pravděpodobností se dostane do mé TOP 10 za rok 2019. Režisérsky sebevědomé, herecky výborně odehrané, závody napínavé a zábavné, zvuk boží. Celkově mě to dost sedlo, přesto tomu něco chybělo, abych šel s hodnocením výše. 8,5/10
Le Mans ´66
1 -1
reagovat
Terminátor
Nepamatuju si, kdy naposledy něco mělo tak špatnou kampaň, aby se z toho vyloupl jeden fajn velký útěk při kterym mi neni trapně jako naposled. Panáková hra - napij se pokaždý, když hispánka řekne „To mě moc mrzí“.

Zombieland 2
U jedničky se mi vybaví litování Garfielda, úvodní nadupaná vysvětlovačka a pak dlouho nic. I tady je to dějově jedeme z bodu A do B, ale tím že se až sitcomově pořád něco děje, tak to nestihne vůbec nudit. Zajímalo mě, kde byl ten Fleischer, když dělal třeba Gangster Squad.

Stáhni a zemřeš
Když se Osud omrzí, nahraď ho aplikací. Vykrádat to můžou vesele dál na x dílů, čekal jsem to horší. Horší než film byly lidi v sále. Když slyšíš dospělý lidi, co se nahlas baví, jak dívej, co se stane, hele, vidíš ji - ty jo, má smůlu, nechtěl bych .... je to stejně dementní jako když na „Národní třídě“, objeví se prvně v záběru Hynek Čermák a „Ty hele, dívej, Čermák" - „A Langoš, koukej na něj, Langoš!!".

Le mans 66
S Once Upon a Jokerem nej film roku. Na auta moc nejsem, sám jsem neřídící, ale tohle strhlo. U závodů napnutej, stejně jako u střetů s tim marketingovym BeBe slizem. Parádní práce!

Doktor Spánek
A k výše jmenovaným best of bych přihodil i tohle. Sál sice naplněný lidmi, co na to dle komentářů šli jako na samostatný film, aniž by viděli Shinning, ale kór když si pustíte před projekcí Shining, je to super. Otravný bylo jen to 100x řečený OUUU, HI, THERE.
735444
[b]Terminátor[/b] Nepamatuju si, kdy naposledy něco mělo tak špatnou kampaň, aby se z toho vyloupl jeden fajn velký útěk při kterym mi neni trapně jako naposled. Panáková hra - napij se pokaždý, když hispánka řekne „To mě moc mrzí“. [b]Zombieland 2[/b] U jedničky se mi vybaví litování Garfielda, úvodní nadupaná vysvětlovačka a pak dlouho nic. I tady je to dějově jedeme z bodu A do B, ale tím že se až sitcomově pořád něco děje, tak to nestihne vůbec nudit. Zajímalo mě, kde byl ten Fleischer, když dělal třeba Gangster Squad. [b]Stáhni a zemřeš [/b]Když se Osud omrzí, nahraď ho aplikací. Vykrádat to můžou vesele dál na x dílů, čekal jsem to horší. Horší než film byly lidi v sále. Když slyšíš dospělý lidi, co se nahlas baví, jak dívej, co se stane, hele, vidíš ji - ty jo, má smůlu, nechtěl bych .... je to stejně dementní jako když na „Národní třídě“, objeví se prvně v záběru Hynek Čermák a „Ty hele, dívej, Čermák" - „A Langoš, koukej na něj, Langoš!!". [b]Le mans 66 [/b]S Once Upon a Jokerem nej film roku. Na auta moc nejsem, sám jsem neřídící, ale tohle strhlo. U závodů napnutej, stejně jako u střetů s tim marketingovym BeBe slizem. Parádní práce! [b]Doktor Spánek[/b] A k výše jmenovaným best of bych přihodil i tohle. Sál sice naplněný lidmi, co na to dle komentářů šli jako na samostatný film, aniž by viděli Shinning, ale kór když si pustíte před projekcí Shining, je to super. Otravný bylo jen to 100x řečený OUUU, HI, THERE.
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ok, to je fér a beru to. Já jenom, že se tady píše novinka už skoro o každém drbu od Disneyho (a DC) a jak píše přesně hroubek, tahle miliarda je dost neobyčejná a stála by za větší komentář. 
735394
Ok, to je fér a beru to. Já jenom, že se tady píše novinka už skoro o každém drbu od Disneyho (a DC) a jak píše přesně hroubek, tahle miliarda je dost neobyčejná a stála by za větší komentář. 
735359
2 -1
reagovat
King's Man se zatím bezdůvodně odkládá z února na září. Bravo Disney, bravo.
735388
[b]King's Man[/b] se zatím bezdůvodně odkládá z února na září. Bravo Disney, bravo.
0 0
reagovat
Však Moviezone o překonání miliardy nepíše už minimálně rok. A kdo na tom nejvíc ostrouhal? Disney, neboť právě on pokořil miliardu nejčastěji, aniž by zde o tom dostal samostatný článek. Takže jakékoli poznámky na MarvelZone jsou v tomto případě liché.

A zítra bude tržební report a tam se o Jokerovi jistě dozvíme.
735380
Však Moviezone o překonání miliardy nepíše už minimálně rok. A kdo na tom nejvíc ostrouhal? Disney, neboť právě on pokořil miliardu nejčastěji, aniž by zde o tom dostal samostatný článek. Takže jakékoli poznámky na MarvelZone jsou v tomto případě liché. A zítra bude tržební report a tam se o Jokerovi jistě dozvíme.
5 -5
reagovat
k dokoukani viscontiho geparda se nak nemam ale heaven's gate bych si zase dal hned. nahodou john hurt je skvele hurt. tu postavu zeru. 
735377
k dokoukani viscontiho geparda se nak nemam ale [url=https://lwlies.com/articles/heavens-gate-michael-cimino-legacy/]heaven's gate[/url] bych si zase dal hned. nahodou john hurt je skvele hurt. tu postavu zeru. 
1 0
reagovat

Boxofficemojo

A už je tu přesně to o čem jsem v pondělí mluvil. Mě uakzuje BOM 996 mega, ale všude se píše, že má 1000 mega. Takže platit si IMDb premium pro pár milionů je opravdu trapné.
735375
A už je tu přesně to o čem jsem v pondělí mluvil. Mě uakzuje [url=https://www.boxofficemojo.com/release/rl252151297/?ref_=bo_sh_tx]BOM [/url]996 mega, ale všude se píše, že má 1000 mega. Takže platit si IMDb premium pro pár milionů je opravdu trapné.
Boxofficemojo
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Nebude to pokrytecký, protože miliardový články se už prostě psát nebudou.
735370
Nebude to pokrytecký, protože miliardový články se už prostě psát nebudou.
735368
1 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se