Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 19721 - 19740 Napsat příspěvek
reaguje na: gaboo
Tak to jsme na tom prakticky stejně, viděl jsem od něj taky právě jen tyhle filmy, s tím že Visit si ještě musím doplnit. Takže jsem to jeho slabší období taky minul ;)

P.S.
Teď si vybavuju, že jsem viděl pár minut Airbendera, ale to se nepočítá :D
704788
Tak to jsme na tom prakticky stejně, viděl jsem od něj taky právě jen tyhle filmy, s tím že Visit si ještě musím doplnit. Takže jsem to jeho slabší období taky minul *;)* P.S. Teď si vybavuju, že jsem viděl pár minut Airbendera, ale to se nepočítá *:D*
704774
0 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Jj, vím o něm a mám to ve výhledu, jen jsem teď využil toho, že jsem tchýni dal k Vánocům mj. Rozpolceného a Uteč, což jsem ani jedno neviděl a počítal jsem s tím, že si to brzy doplním ;) Na Visit určitě dojde, díky za popostrčení.
704787
Jj, vím o něm a mám to ve výhledu, jen jsem teď využil toho, že jsem tchýni dal k Vánocům mj. Rozpolceného a Uteč, což jsem ani jedno neviděl a počítal jsem s tím, že si to brzy doplním *;)* Na Visit určitě dojde, díky za popostrčení.
704773
0 -1
reagovat
mne sa aj visit lúbilo, ja mám vlastne šťastie, že som od neho videl len siesty zmysel, vyvoleného, osadu, znamenia, visit a split
ja vlastne neviem o žiadnom režijnom úpadku :D
704774
mne sa aj [b]visit[/b] lúbilo, ja mám vlastne šťastie, že som od neho videl len [b]siesty zmysel[/b], [b]vyvoleného[/b], [b]osadu[/b], [b]znamenia[/b], [b]visit[/b] a [b]split[/b] ja vlastne neviem o žiadnom režijnom úpadku *:D*
6 -1
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: Stranger777
Daj si visit. Aj ten je cool
704773
Daj si visit. Aj ten je cool
704772
6 -1
reagují: Stranger777
reagovat

Rozpolcený

Konečně jsem si ho doplnil a je to podarek. Přes 14 let jsem (od Vesnice) na M. N. Shyamalana radši nechodil ani doma nekoukal na žádné jeho další filmy a jsem rád, že jsem se vrátil právě včas ;) McAvoy umí hrát a tady má opravdu ideální prostor. Sice jsem tak trochu čekal, že mě v závěru semele nějaká zásadní pointa, ale i tak musím říct, že je to velice solidní počin s velmi dobrou atmosférou. 8/10
704772
Konečně jsem si ho doplnil a je to podarek. Přes 14 let jsem (od Vesnice) na M. N. Shyamalana radši nechodil ani doma nekoukal na žádné jeho další filmy a jsem rád, že jsem se vrátil právě včas *;)* McAvoy umí hrát a tady má opravdu ideální prostor. Sice jsem tak trochu čekal, že mě v závěru semele nějaká zásadní pointa, ale i tak musím říct, že je to velice solidní počin s velmi dobrou atmosférou. 8/10
Rozpolcený
2 -3
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Godlike
Já se zkusím zeptat jinak - co konkrétně za nádherného na té kameře je? Za něco, co jednoznačně přesahuje rámec daných tvůrců bych řekl jen scéna východu slunce, která je natočena na daný materiál velmi nevtíravě (a záměrně "nekýčovitě") a finálovou scénu u večeře, která pomocí kamery tu atmosféru opravdu buduje. Ale dvě scény ten film po kamerové stránce nádherným imo nedělají.
Jako takhle - kdyby takhle vypadala nějaká Marvelovka, rozhodně bych to do nebes vynášel výš, ale zrovna Deakins s Villeneuvem mají na kontě alespoň co do vizuálu výborného Prisonera a BR ti za nádherného odkývám kdykoli.
Ale osobně mám dojem, že ani oni dva neměli v zájmu Sicario obrazově "šperkovat", k tomu tématu se to ostatně ani nehodí. Proto Vaše nadšení nezdílím. ;)
704771
Já se zkusím zeptat jinak - co konkrétně za nádherného na té kameře je? Za něco, co jednoznačně přesahuje rámec daných tvůrců bych řekl jen scéna východu slunce, která je natočena na daný materiál velmi nevtíravě (a záměrně "nekýčovitě") a finálovou scénu u večeře, která pomocí kamery tu atmosféru opravdu buduje. Ale dvě scény ten film po kamerové stránce nádherným imo nedělají. Jako takhle - kdyby takhle vypadala nějaká Marvelovka, rozhodně bych to do nebes vynášel výš, ale zrovna Deakins s Villeneuvem mají na kontě alespoň co do vizuálu výborného Prisonera a BR ti za nádherného odkývám kdykoli. Ale osobně mám dojem, že ani oni dva neměli v zájmu Sicario obrazově "šperkovat", k tomu tématu se to ostatně ani nehodí. Proto Vaše nadšení nezdílím. *;)*
704759
3 -2
reagovat
reaguje na: pepo
:+
704766
*:+*
704745
0 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Deakinsova kamera tady. V tomhle filmu. 
Jinak já bych tu kameru ani neřešil, kdyby se tak nevelebila. Tady fakt není co... 

A jinak tam nebyla hudba, ale zvuky. 
704763
Deakinsova kamera tady. V tomhle filmu.  Jinak já bych tu kameru ani neřešil, kdyby se tak nevelebila. Tady fakt není co...  A jinak tam nebyla hudba, ale zvuky. 
704759
2 -11
reagovat
reaguje na: verbst
Tak pokud Deakinsova kamera, kdy tahá jednu nádheru za druhou není nic extra, tak by mě zajímalo, kterou za nádhernou považuješ?

A ta nepříjemná, zlověstná hudba, která se krade celým filmem, je taky super. Ale tam bych to ještě dokázal pochopit.
704759
Tak pokud Deakinsova kamera, kdy tahá jednu nádheru za druhou není nic extra, tak by mě zajímalo, kterou za nádhernou považuješ? A ta nepříjemná, zlověstná hudba, která se krade celým filmem, je taky super. Ale tam bych to ještě dokázal pochopit.
704740
4 -2
reagují: KARLOS, verbst
reagovat
(na suspirii se tesim jeste vic jak na vox lux protoze ja mam prehnany ambice rad. proto se mi tak libilo long day's journey into night. ta detinskost ambici byla proste nadherna v tom nezmernym smutku jejich prazdnoty ktera se u cinskyho autora hodi dvojnasob. jeden muj oblibenej kritik povazuje za nejlepsi film minimalne desetileti) hard to be a god (a to z jedinyho duvodu. ten film da divakovi az do morku kosti pocitit tu bezmoc vuci debilite druhych. takova je pointa i dalsiho masterpieceu a clockwork orange. tedy ze ostatni nezmenis. musej se chtit zmenit sami.)
704752
(na suspirii se tesim jeste vic jak na vox lux protoze ja mam prehnany ambice rad. proto se mi tak libilo long day's journey into night. ta detinskost ambici byla proste nadherna v tom nezmernym smutku jejich prazdnoty ktera se u cinskyho autora hodi dvojnasob. jeden muj oblibenej kritik povazuje za nejlepsi film minimalne desetileti) [url=https://youtu.be/KdKTBaf3TgM]hard to be a god[/url] (a to z jedinyho duvodu. ten film da divakovi az do morku kosti pocitit tu bezmoc vuci debilite druhych. takova je pointa i dalsiho masterpieceu a clockwork orange. tedy ze ostatni nezmenis. musej se chtit zmenit sami.)
1 -5
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
offenses of 2018: zijeme v retardovanym svete kde genialni komik prijde o vsechno a dva debilni komici ziskavaj jedno oceneni za druhym. 
704749
[url=http://www.reverseshot.org/features/2526/offenses_2018]offenses of 2018[/url]: zijeme v retardovanym svete kde genialni komik prijde o vsechno a dva debilni komici ziskavaj jedno oceneni za druhym. 
1 -4
reagovat
Ale tak zase nehrajme sa na to, ze Sicario je vseobecne pristupny film. Je to velmi fasa, ale chapem ludi, ktorym to nesadne. 
704745
Ale tak zase nehrajme sa na to, ze Sicario je vseobecne pristupny film. Je to velmi fasa, ale chapem ludi, ktorym to nesadne. 
10 -1
reagují: gaboo
reagovat
reaguje na: KARLOS
Fair enough, vzdávám to. :D
704741
Fair enough, vzdávám to. *:D*
704735
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Lolol. Tak zrovna kamera a hudba tam vůbec, ale ani trochu, nebyly nic extra.
A to napětí tam prostě na mě nefungovalo. Ten hraniční přechod možná, to bylo jediný dobrý.
Ale naivní holčičku si představuju jinak. A i kdyby, tak to zpracování tu bylo milionkrát a líp. 

Tohle je imo klasickej případ toho, že to dělá nějakej "supr dupr" rejža a než, aby se uznalo, že to teda je úplně normální film s ničím extra, tak se hypuje každý hovno na tom...
Ale já mám asi s Denisem prostě problém. Jediný, co mi od něj sedlo by ten Jackman s Gyllenhaalem, to byl masterpiece. Zbytek těžký meh. 
704740
Lolol. Tak zrovna kamera a hudba tam vůbec, ale ani trochu, nebyly nic extra. A to napětí tam prostě na mě nefungovalo. Ten hraniční přechod možná, to bylo jediný dobrý. Ale naivní holčičku si představuju jinak. A i kdyby, tak to zpracování tu bylo milionkrát a líp.  Tohle je imo klasickej případ toho, že to dělá nějakej "supr dupr" rejža a než, aby se uznalo, že to teda je úplně normální film s ničím extra, tak se hypuje každý hovno na tom... Ale já mám asi s Denisem prostě problém. Jediný, co mi od něj sedlo by ten Jackman s Gyllenhaalem, to byl masterpiece. Zbytek těžký meh. 
704731
3 -13
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: KARLOS
Děkuju. :+
704739
Děkuju. *:+*
704735
2 -5
reagovat
Ještě že jsem šel domů a nejsem nalitej. Páč tohle číst nalitej, tak jdu na křížovou výpravu.:D Sicario je absolutní masterpiece.
704736
Ještě že jsem šel domů a nejsem nalitej. Páč tohle číst nalitej, tak jdu na křížovou výpravu.*:D* Sicario je absolutní masterpiece.
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Všechny důvody, co si vypsal, mi přišly OK, ne jako věci, co by z toh dělaly ultimátní pecku.
Kamera je hypovaná protože Deakins, ale zrovna tady mi to příjde vysloveně na sílu. Jo, je to precizně odvedená práce, jo. Ale to je tak vše.
Hudbu si už vůbec nepamatuju, ale nebylo to "to klasické depresivní hučení"?
A na "příběh naivní holčičky která zblízka pozná, jak svět opravdu funguje" se to té postavě věnovalo dost málo a má to na ní nulový charakterový vývoj. Nejvíc mi tam ale vadí to, že ve skutečnosti to není o tomhle, ale o tom, že sledujeme postavu, co na to nemá jednoduše žaludek. Na postavu to krom toho, že s tou prací sekla, neměla žádný osobní dopad a to mě příjde asi jako nejvější slabina toho příběhu o té "naivní holčičce".
Ne, nenutí. Fakt sem naptuný nebyl a třeba ten začátek mě možná trochu nefér zprotivil zbytek filmu tím, jak se to snažilo být strašně drsné a nervy drásající. A za mě to rozhodně tohle nebylo.
Film jako takový je prostě a jednoduše fajn žánrová jednohubka. Budiš honička na hranicích důkazem - fajn akce, šikovnou rukou natočená...

Že v tom nevidíme to, co očividně většina ostatních vidí je náš problém, ale tak to je. Prostě nás Sicario ničím neobohatilo... 8):D
704735
Všechny důvody, co si vypsal, mi přišly OK, ne jako věci, co by z toh dělaly ultimátní pecku. Kamera je hypovaná protože Deakins, ale zrovna tady mi to příjde vysloveně na sílu. Jo, je to precizně odvedená práce, jo. Ale to je tak vše. Hudbu si už vůbec nepamatuju, ale nebylo to "to klasické depresivní hučení"? A na "příběh naivní holčičky která zblízka pozná, jak svět opravdu funguje" se to té postavě věnovalo dost málo a má to na ní nulový charakterový vývoj. Nejvíc mi tam ale vadí to, že ve skutečnosti to není o tomhle, ale o tom, že sledujeme postavu, co na to nemá jednoduše žaludek. Na postavu to krom toho, že s tou prací sekla, neměla žádný osobní dopad a to mě příjde asi jako nejvější slabina toho příběhu o té "naivní holčičce". Ne, nenutí. Fakt sem naptuný nebyl a třeba ten začátek mě možná trochu nefér zprotivil zbytek filmu tím, jak se to snažilo být strašně drsné a nervy drásající. A za mě to rozhodně tohle nebylo. Film jako takový je prostě a jednoduše fajn žánrová jednohubka. Budiš honička na hranicích důkazem - fajn akce, šikovnou rukou natočená... Že v tom nevidíme to, co očividně většina ostatních vidí je náš problém, ale tak to je. Prostě nás Sicario ničím neobohatilo... *8)**:D*
704731
4 -4
reagují: do_Od, verbst
reagovat

Sicario

Já měl na MZ narozkách podobný pocity jako KARLOS. Až letos před dvojkou jsem si jedničku zopakoval konečně v tom ten téměř geniální film uviděl. Teď na ní nedám dopustit. (O to větší zklamání z dvojky potom bylo.)

A docenil jsem i finále, který mi napoprvý přišlo docela mimo.
704734
Já měl na MZ narozkách podobný pocity jako KARLOS. Až letos před dvojkou jsem si jedničku zopakoval konečně v tom ten téměř geniální film uviděl. Teď na ní nedám dopustit. (O to větší zklamání z dvojky potom bylo.) A docenil jsem i finále, který mi napoprvý přišlo docela mimo.
Sicario
6 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Kamera? Hudba? Příběh naivní holčičky která zblízka pozná, jak svět opravdu funguje? Nehledě na to, že to od začátku diváka konstantně nutí být napnutej jak kšandy - úplně nechápu, jak tě tyhle věci můžou míjet. Třeba scéna na hraničním přejezdu? No ty vole. Jseš fakt marnej :D
704731
Kamera? Hudba? Příběh naivní holčičky která zblízka pozná, jak svět opravdu funguje? Nehledě na to, že to od začátku diváka konstantně nutí být napnutej jak kšandy - úplně nechápu, jak tě tyhle věci můžou míjet. Třeba scéna na hraničním přejezdu? No ty vole. Jseš fakt marnej *:D*
704724
7 -2
reagují: verbst, KARLOS
reagovat
reaguje na: gaboo
To není o tom, že by mi nesedly pomalý věci. 
Jedna z nejpomalejších věcí jsou Mad Men a to je teprve pecka všech pecek. 
Tady mi toho nesedlo prostě víc. Nuda jsem možná přestřelil, protože jsem fakt čekal masterpiece, ale dokoukal jsem to včera večer a dneska si z toho kromě toho hraničního přechodu a jednoho super záběru na vzlítající letadlo, kterej sledoval stín toho letadla a ne samotný letadlo nic nepamatuju. 
Dyť tam ani nic extra nehráli nikdo... 
704725
To není o tom, že by mi nesedly pomalý věci.  Jedna z nejpomalejších věcí jsou Mad Men a to je teprve pecka všech pecek.  Tady mi toho nesedlo prostě víc. Nuda jsem možná přestřelil, protože jsem fakt čekal masterpiece, ale dokoukal jsem to včera večer a dneska si z toho kromě toho hraničního přechodu a jednoho super záběru na vzlítající letadlo, kterej sledoval stín toho letadla a ne samotný letadlo nic nepamatuju.  Dyť tam ani nic extra nehráli nikdo... 
704718
2 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se