Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 20501 - 20520 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Jsem to nedokoukal. To je od Harlina?
698379
Jsem to nedokoukal. To je od Harlina?
698377
0 0
reagovat
reaguje na: Sony
Co s kariérou dokáže udělat jeden Ostrov hrdlořezů... A Sly se tam objeví tak na pět minut. :D
698377
Co s kariérou dokáže udělat jeden Ostrov hrdlořezů... A Sly se tam objeví tak na pět minut. *:D*
698342
0 0
reagují: vZeč
reagovat

Stallone

asi jste o tom filmu nikdy neslyseli... :-

link
698342
asi jste o tom filmu nikdy neslyseli... *:-* https://m.youtube.com/watch?v=L_xHMq6z9Xs
Stallone
0 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
Kurva :D Roky říkám, že Kloves byl hroznej nýmand, jehož nýmandství se projevilo právě tím, že pětku měl Goldenberg. Závan svěžího větru a prostě overall pecka až pumelenice.
Návrat Klovese zpátky byl fail jako prase.
698265
Kurva *:D* Roky říkám, že Kloves byl hroznej nýmand, jehož nýmandství se projevilo právě tím, že pětku měl Goldenberg. Závan svěžího větru a prostě overall pecka až pumelenice. Návrat Klovese zpátky byl fail jako prase.
698212
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Velmi opatrně bych vyzvedl prvé dva úkoly, které aspoň jakž takž fungují. Ale opravdu opatrně.
698255
Velmi opatrně bych vyzvedl prvé dva úkoly, které aspoň jakž takž fungují. Ale opravdu opatrně.
698250
0 -1
reagovat
reaguje na: malern
Tak už jen to, jak se člověk tesi na TEN zápas ve famfrpalu a oni to v nejlepším utnou a strihnou na kecani po zapase? Nenávidím ten díl... Přitom knižní je super... Doteď mě na tom dílů baví jen Finchuv  trapný náběh do hlavní sine...
698250
Tak už jen to, jak se člověk tesi na TEN zápas ve famfrpalu a oni to v nejlepším utnou a strihnou na kecani po zapase? Nenávidím ten díl... Přitom knižní je super... Doteď mě na tom dílů baví jen Finchuv  trapný náběh do hlavní sine...
698202
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
long day's journey into night (2018)
90% - velikej pocit ztraty. jakej? v mym pripade mozna ambici. nevim. lepsi jak kaili blues (85%). genialnejsi nez stray dogs (75%)? ani nahodou. presto s touhle detinskou bestii sem se rad utkal. 
698220
long day's journey into night (2018) 90% - velikej pocit ztraty. jakej? v mym pripade mozna ambici. nevim. lepsi jak kaili blues (85%). genialnejsi nez stray dogs (75%)? ani nahodou. presto s touhle detinskou bestii sem se rad utkal. 
1 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Amen.
698215
Amen.
698212
2 -1
reagovat
reaguje na: malern
a) Kloves je patlal a i když do*urvil scénář třetí, šesté a sedmé knížky, u té čtvrté je to nejrazantnější. Prvné dvě jen strojově předatloval do jiného formátu (scénáře), takže sice nepředvedl žádné divy, ale aspoň toho moc nezkazil.
b) Goldenberg mu minimálně předvedl, jak to jde i funkčně a u Poháru je to nejbolavější.
c) Všechna herecká omladina se tady herecky vrátila o dva filmy zpátky. V některých případech i o tři.
d) Má to odporné score.
e) Newella sem trošičku vzal na milost, ale stejně nechápu, proč na to kývnul, když jde na výsledku vidět, že neumí a ani ho nebaví materiál, ve kterém se pracuje s nadpřirozenem, akcí a teenagery. O tom posledním to sám prohlásil, ty další dvě věci je snadné si domyslet, když se člověěk podívá na ten film.
f) Strašně mě s*re, že na tom filmu jde vidět, že občas má i dobré nápady, stejně jako vynikající dospělý cast, šikovného kameramana, talentované lidi z výpravy a jiných uměleckých oddělení a vynikající předlohu -  a stejně to pošle do kytek.

Každý další díl z téhle série má kupu pozitiv, která trumfnou ty negativa. Jsem člověk, který si užil jak sérii za časů Yatese, tak mám stejně rád i Columbusovy díly, které mimochodem ve své kategorii (aka jako ryze dětské fantasy filmy) nenašly důstojného nástupce... A ne, nejsem z těch fanoušků, kteří by řvali jenom proto, že mu něco změnili z jeho milovaných knih. Nejsem idiot a vím, že ty objemné bichle se musí očesat, aby se narvaly do průměrné délky celovečerního filmu. Bohužel Kloves to fakt, ale fakt neumí a místo toho předkládá víceméně reporelo celé knížky, kde se snaží narvat tři kapitoly do půlminuty filmu bez toho, aniž by to dávalo nějaký smysl.
698212
a) Kloves je patlal a i když do*urvil scénář třetí, šesté a sedmé knížky, u té čtvrté je to nejrazantnější. Prvné dvě jen strojově předatloval do jiného formátu (scénáře), takže sice nepředvedl žádné divy, ale aspoň toho moc nezkazil. b) Goldenberg mu minimálně předvedl, jak to jde i funkčně a u Poháru je to nejbolavější. c) Všechna herecká omladina se tady herecky vrátila o dva filmy zpátky. V některých případech i o tři. d) Má to odporné score. e) Newella sem trošičku vzal na milost, ale stejně nechápu, proč na to kývnul, když jde na výsledku vidět, že neumí a ani ho nebaví materiál, ve kterém se pracuje s nadpřirozenem, akcí a teenagery. O tom posledním to sám prohlásil, ty další dvě věci je snadné si domyslet, když se člověěk podívá na ten film. f) Strašně mě s*re, že na tom filmu jde vidět, že občas má i dobré nápady, stejně jako vynikající dospělý cast, šikovného kameramana, talentované lidi z výpravy a jiných uměleckých oddělení a vynikající předlohu -  a stejně to pošle do kytek. Každý další díl z téhle série má kupu pozitiv, která trumfnou ty negativa. Jsem člověk, který si užil jak sérii za časů Yatese, tak mám stejně rád i Columbusovy díly, které mimochodem ve své kategorii (aka jako ryze dětské fantasy filmy) nenašly důstojného nástupce... A ne, nejsem z těch fanoušků, kteří by řvali jenom proto, že mu něco změnili z jeho milovaných knih. Nejsem idiot a vím, že ty objemné bichle se musí očesat, aby se narvaly do průměrné délky celovečerního filmu. Bohužel Kloves to fakt, ale fakt neumí a místo toho předkládá víceméně reporelo celé knížky, kde se snaží narvat tři kapitoly do půlminuty filmu bez toho, aniž by to dávalo nějaký smysl.
698202
4 -1
reagují: verbst, Disketa1
reagovat
reaguje na: malern
Chtěl jsi říct zachránil, žejo? :P
698206
Chtěl jsi říct zachránil, žejo? :P
698202
5 0
reagovat
všetky diely sú super
698204
všetky diely sú super
8 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Prečo nenávidíš štvrtý film? :D Ohnivá čaša je ešte posledný záblesk fajn série, ktorú neskôr David Yates zničil. 
698202
Prečo nenávidíš štvrtý film? *:D* Ohnivá čaša je ešte posledný záblesk fajn série, ktorú neskôr David Yates zničil. 
698194
1 -8
reagují: (=LIFTY=), KARLOS, HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Yep, Williams jede, po Juráči a Home alone jeho mnou nejoblíbenější kousky. Jednička krásně slavnostní, dvojka majestátní, trojka s tunou atmosféry.
Hooper se s tím popral velmi dobře, z pětky "kouzlo" vysloveně cáká, u šestky hezky podtrhuje dojem z filmu. Oboje se na samostatný poslech hodí už méně, spíš se to opírá o emoce a atmosféru, než Williamsovu schopnost hudebního vyprávění.
Desplatovi sem taky nikdy nepříšel na chuť, zvlášť té druhé části. Takový nemasný neslaný.
Čtyřku nenávidím. Ale to nenávidím prakticky celý film, takže možná nedokážu posoudit. Když si ale vybavím ty smyčce v opening záběru, otvírá se mi kudla v kapse.
698194
Yep, Williams jede, po Juráči a Home alone jeho mnou nejoblíbenější kousky. Jednička krásně slavnostní, dvojka majestátní, trojka s tunou atmosféry. Hooper se s tím popral velmi dobře, z pětky "kouzlo" vysloveně cáká, u šestky hezky podtrhuje dojem z filmu. Oboje se na samostatný poslech hodí už méně, spíš se to opírá o emoce a atmosféru, než Williamsovu schopnost hudebního vyprávění. Desplatovi sem taky nikdy nepříšel na chuť, zvlášť té druhé části. Takový nemasný neslaný. Čtyřku nenávidím. Ale to nenávidím prakticky celý film, takže možná nedokážu posoudit. Když si ale vybavím ty smyčce v opening záběru, otvírá se mi kudla v kapse.
698184
1 -1
reagují: malern
reagovat
reaguje na: Snipsley
Jj, Williams je jinde.
Čtyřka je taková hrozně random a jiná/divná/skvělá stejně jako film. 
Ale pětka má super motivů plno a hlavně The Flight of the Order of the Phoenix.
Šestka je strašně depresivní už od začátku, pak má skvělýho Aragoga a ty jazzkový a irský věci a sbohem Brumbálovi.
Ale jak mám Desplata rád, tak sedmičce a druhé sedmičce jsem na chuť nikdy moc nepřišel. Maximálně si z toho vybavuju  Courtyard Apocalypse
698184
Jj, Williams je jinde. Čtyřka je taková hrozně random a jiná/divná/skvělá stejně jako film.  Ale pětka má super motivů plno a hlavně [url=https://www.youtube.com/watch?v=LlG3xXoR3ZE]The Flight of the Order of the Phoenix.[/url] Šestka je strašně depresivní už od začátku, pak má skvělýho Aragoga a ty jazzkový a irský věci a sbohem Brumbálovi. Ale jak mám Desplata rád, tak sedmičce a druhé sedmičce jsem na chuť nikdy moc nepřišel. Maximálně si z toho vybavuju  [url=https://www.youtube.com/watch?v=IaxkSlvwzpo]Courtyard Apocalypse[/url]
698172
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
Francouzský režisér Pierre Schoeller ve svém nejnovějším filmu „Lid a jeho král“ (Un peuple et son roi) pojal ambici oživit události i smysl Francouzské revoluce. Poslední velký projekt o Velké revoluci byl natočen pro televizi v roce 1989 k 200. výročí kde pro mě byl "návykovým" hlavně Andrzej Seweryn jako Robespierre. "Vysoká politika" a její postavy v novém filmu jsou ale trochu upozaděné - má prý jít především o pohled zdola na revoluci, takříkajíc z ulice. Trochu se toho
bojím, protože ten starší film pokládám za dost objektivní, skoro vyčerpávající (byl dlouhý více než 6,5 hodiny)...

Un peuple et son roi
698181
Francouzský režisér Pierre Schoeller ve svém nejnovějším filmu „Lid a jeho král“ (Un peuple et son roi) pojal ambici oživit události i smysl Francouzské revoluce. Poslední velký projekt o Velké revoluci byl natočen pro televizi v roce 1989 k 200. výročí kde pro mě byl "návykovým" hlavně Andrzej Seweryn jako Robespierre. "Vysoká politika" a její postavy v novém filmu jsou ale trochu upozaděné - má prý jít především o pohled zdola na revoluci, takříkajíc z ulice. Trochu se toho bojím, protože ten starší film pokládám za dost objektivní, skoro vyčerpávající (byl dlouhý více než 6,5 hodiny)... [url=https://www.youtube.com/watch?v=1hIOxgH6WJk]Un peuple et son roi[/url]
0 0
reagovat
698180
*:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=Zhptjh5nU4c]Mobile Homes [/url]
0 0
reagovat

Harry Potter Soundtrack

Projíždím všechny soundtracky k HP filmům, a přijde mi hrozně škoda, že pozdější skladatelé více nečerpají z Williamsových prvních tří filmů. Ty jeho themes jsou naprosto ikonické, a byť pozdější filmy rozhodně mají skvělé momenty (třeba Harry & Hermione od Hoopera), hodně z toho je i docela zaměnitelné. A je to těžkopádné/depresivní af :D taková trojka od Williamse sice není emočně easy poslech, ale přesto to má epické pozitivně laděné momenty. Ty epické songy od ostatních nemají takový unikátní charakter.
698172
Projíždím všechny soundtracky k HP filmům, a přijde mi hrozně škoda, že pozdější skladatelé více nečerpají z Williamsových prvních tří filmů. Ty jeho themes jsou naprosto ikonické, a byť pozdější filmy rozhodně mají skvělé momenty (třeba [url=https://youtu.be/sJ-SO3k3IXQ]Harry & Hermione[/url] od Hoopera), hodně z toho je i docela zaměnitelné. A je to těžkopádné/depresivní af *:D* taková trojka od Williamse sice není emočně [url=https://youtu.be/HztqpavaFls]easy poslech[/url], ale přesto to má epické pozitivně laděné [url=https://youtu.be/RR9kT8PL6ZA]momenty[/url]. Ty epické songy od ostatních nemají takový unikátní charakter.
Harry Potter Soundtrack
5 -1
reagují: verbst
reagovat

Tag/Máš ji!

Jen tak random podle herců sem na to kápnul, bez traileru či recenze si to pustil...a panejo! Strašně moc super nefekální komedie, kde si to Renner neskutečně dává jako pán.. Hodně tam dělal ten moment překvapení ptz po kouknutí na trailer kterej profláknul ty nejlepší momenty sem byl sakra rád, že sem ho před filmem neviděl a rejža když už točil eRko tak se mohl víc odvázat..naháněčka v lese mohla bejt kult..ale i tak, fakt sem se bavil a co nejdříve to někomu budu pouštět. Doporučuju všema deseti
698150
Jen tak random podle herců sem na to kápnul, bez traileru či recenze si to pustil...a panejo! Strašně moc super nefekální komedie, kde si to Renner neskutečně dává jako pán.. Hodně tam dělal ten moment překvapení ptz po kouknutí na trailer kterej profláknul ty nejlepší momenty sem byl sakra rád, že sem ho před filmem neviděl a rejža když už točil eRko tak se mohl víc odvázat..naháněčka v lese mohla bejt kult..ale i tak, fakt sem se bavil a co nejdříve to někomu budu pouštět. Doporučuju všema deseti
Tag/Máš ji!
4 -1
reagovat
reaguje na: gaboo
UAAAAA!!!!:+:+:+
698148
UAAAAA!!!!*:+**:+**:+*
698135
1 -1
reagovat
James Gunn píše druhé Suicide Squad a možná bude i režírovat.
698146
James Gunn píše druhé Suicide Squad a možná bude i režírovat.
8 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se