Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 7021 - 7040 Napsat příspěvek
BTW Gonzi takhle to dopadlo se steelbooky:

Zásadní problém vidím v tom, že např. na xzone se prodávala sběratelka s cínovou figurkou a steelbookem zhruba za cenu odpovídající Earl tieru (kde není ani steelbook ani cínová figurka). Čili je zřejmé, že steelbooky byly. Podle mě prostě padlo poměrně cynické rozhodnutí, že backeři již zaplatili a jejich peníze jsou již utraceny, čili je třeba upřednostnit sběratelské edice v obchodech, jejichž prodejem budou získány nové peníze. Prostě o zákazníky z obchodů bylo třeba se ucházet, zatímco backeři již zaplatili a žádný prospěch z nich Warhorse nekynul. 

Aneb fakt bys po podobně "hovadským" chování přispěl na další hru? A to nezmiňuji lidi co přispěli na Duke verzi, kdy se mělo za to a bylo to tak i napsáno na KS, že budou vlastně tři díly/akty v KD...což se nakonec zredukovalo na jeden.

Jinak valná část reakce staff na forech je ve stylu "sestimsmiř". Ciao.
676092
BTW Gonzi takhle to dopadlo se steelbooky: Zásadní problém vidím v tom, že např. na xzone se prodávala sběratelka s cínovou figurkou a steelbookem zhruba za cenu odpovídající Earl tieru (kde není ani steelbook ani cínová figurka). Čili je zřejmé, že steelbooky byly. Podle mě prostě padlo poměrně cynické rozhodnutí, že backeři již zaplatili a jejich peníze jsou již utraceny, čili je třeba upřednostnit sběratelské edice v obchodech, jejichž prodejem budou získány nové peníze. Prostě o zákazníky z obchodů bylo třeba se ucházet, zatímco backeři již zaplatili a žádný prospěch z nich Warhorse nekynul.  Aneb fakt bys po podobně "hovadským" chování přispěl na další hru? A to nezmiňuji lidi co přispěli na Duke verzi, kdy se mělo za to a bylo to tak i napsáno na KS, že budou vlastně tři díly/akty v KD...což se nakonec zredukovalo na jeden. Jinak valná část reakce staff na forech je ve stylu "sestimsmiř". Ciao.
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Podpořil jsem vývoj hry, podpořil jsem studio. A z toho jak tento Kickstarter projekt dopadl, jsem si vytvořil názor že již další nepodpořím nebo si budu dlouze rozmýšlet něco nového podpořit. A to hlavně na základě toho čím mě jako Backera ten vývoj protáhl. Tím co z toho nakonec vylezlo, tím co vše naslibovali a nesplnili (nemá smysl to vypisovat, část je v článku část se dá dohledat) a tím jak teď jednají s backery. Z vyjádření na forech to skoro vypadá že je jim valná část lidí u prdele, hlavně těch co je podpořili mnohem větší částkou než já.

Ano Kickstarter není obchod, nekupuju tam reálnou věc, kupuji vývoj, kupuji něco co je jiné a v normálním podnikatelském světě asi nemá šanci vzniknout nebo je to natolik "revoluční" že tomu nikdo nevěří.    

Tady v podstatě z backerů udělali vábničku na lidi s velkým kapitálem. Jasně, nemůžu úplně říkat, že bych to netušil nebo o tom do předu nevěděl, asi to bylo dost jasný že si vlastně dělají průzkum trhu na Kickstarteru, těch firem co to udělalo podobně bylo víc. Ale sere mě to, sere mě že mě "obelhávala" nebo mi do ucha šeptala nereálné sliby zrovna podobná firma a zrovna podobný lidi.

To k čemu jsem se tu negativně vyjadřoval byl stav hry, tak jak jsem jí dostal, kdy v ní nechali plno bugů z rok staré bety. Chtěl jsem aby o nich věděli i ti co by si jí chtěli koupit teď. A až po tom 30gb patchy byla jakž takž hratelná a jakž takž zábavná je až s aplikací různých modů (nepř. origo rychlost letu šípu je taková, že vedle stojí NPC by ho ve hře snad i předběhlo a a to existoval v betě asi 10ti stránkový feed na foru).
676086
Podpořil jsem vývoj hry, podpořil jsem studio. A z toho jak tento Kickstarter projekt dopadl, jsem si vytvořil názor že již další nepodpořím nebo si budu dlouze rozmýšlet něco nového podpořit. A to hlavně na základě toho čím mě jako Backera ten vývoj protáhl. Tím co z toho nakonec vylezlo, tím co vše naslibovali a nesplnili (nemá smysl to vypisovat, část je v článku část se dá dohledat) a tím jak teď jednají s backery. Z vyjádření na forech to skoro vypadá že je jim valná část lidí u prdele, hlavně těch co je podpořili mnohem větší částkou než já. Ano Kickstarter není obchod, nekupuju tam reálnou věc, kupuji vývoj, kupuji něco co je jiné a v normálním podnikatelském světě asi nemá šanci vzniknout nebo je to natolik "revoluční" že tomu nikdo nevěří.     Tady v podstatě z backerů udělali vábničku na lidi s velkým kapitálem. Jasně, nemůžu úplně říkat, že bych to netušil nebo o tom do předu nevěděl, asi to bylo dost jasný že si vlastně dělají průzkum trhu na Kickstarteru, těch firem co to udělalo podobně bylo víc. Ale sere mě to, sere mě že mě "obelhávala" nebo mi do ucha šeptala nereálné sliby zrovna podobná firma a zrovna podobný lidi. To k čemu jsem se tu negativně vyjadřoval byl stav hry, tak jak jsem jí dostal, kdy v ní nechali plno bugů z rok staré bety. Chtěl jsem aby o nich věděli i ti co by si jí chtěli koupit teď. A až po tom 30gb patchy byla jakž takž hratelná a jakž takž zábavná je až s aplikací různých modů (nepř. origo rychlost letu šípu je taková, že vedle stojí NPC by ho ve hře snad i předběhlo a a to existoval v betě asi 10ti stránkový feed na foru).
676075
0 0
reagovat
reaguje na: Axis
Chápu, že backery tyhle věci naštvou a že si nemůžu koupit "lepší verzi hry" sere i mě, jako kupujícího (chtěl jsem mapu). S článkem souhlasím.

Každopádně když vezmu, jak si na hru reagoval ty když vyšla, tak mi přijde, že jsi "přehnaně zainteresovaný". 2 týdny zpět z toho děláš pomalu "odpad" a teď pro změnu říkáš, že nikdy nic podobného nepodpoříš - proč? Podporoval jsi vývoj hry a existenci studia - studio existuje a hra vyšla a kromě kontroverzního combatu (a bugů) je přijímaná velmi pozitivně a vyčnívá z davu. Nebo snad nejsi rád, že je a že i díky tobě?

Ale jestli jsi to podporoval kvůli steelbooku a ne kvůli hry samotné, tak to chápu. :D

PS: Day one patche existují z nějakého důvodu, byť štvou asi každého. Hra jde do lisu měsíce před termínem vydání, proto pak všichni v tomto období dále pracují.
676075
Chápu, že backery tyhle věci naštvou a že si nemůžu koupit "lepší verzi hry" sere i mě, jako kupujícího (chtěl jsem mapu). S článkem souhlasím. Každopádně když vezmu, jak si na hru reagoval ty když vyšla, tak mi přijde, že jsi "přehnaně zainteresovaný". 2 týdny zpět z toho děláš pomalu "odpad" a teď pro změnu říkáš, že nikdy nic podobného nepodpoříš - proč? Podporoval jsi vývoj hry a existenci studia - studio existuje a hra vyšla a kromě kontroverzního combatu (a bugů) je přijímaná velmi pozitivně a vyčnívá z davu. Nebo snad nejsi rád, že je a že i díky tobě? Ale jestli jsi to podporoval kvůli steelbooku a ne kvůli hry samotné, tak to chápu. *:D* PS: Day one patche existují z nějakého důvodu, byť štvou asi každého. Hra jde do lisu měsíce před termínem vydání, proto pak všichni v tomto období dále pracují.
676052
3 -2
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Axis
Ja by som to tiez chcel hrat hned, ale uz som sa s tym zmieril, ze oni to chcu vydat naraz hotove a obrovske, tak to sklamanie vystriedala velka zvedavost ako to dopadne. Ocakavania mam mozno az nerealne, takze uspokojit ma bude tazke a nemyslim si, ze som na tom takto sam. Na druhu stranu verim, ze si to oni sami uvedomuju a vytru nam vsetkym zrak tym co vypustia ako hotovu hru.
676063
Ja by som to tiez chcel hrat hned, ale uz som sa s tym zmieril, ze oni to chcu vydat naraz hotove a obrovske, tak to sklamanie vystriedala velka zvedavost ako to dopadne. Ocakavania mam mozno az nerealne, takze uspokojit ma bude tazke a nemyslim si, ze som na tom takto sam. Na druhu stranu verim, ze si to oni sami uvedomuju a vytru nam vsetkym zrak tym co vypustia ako hotovu hru.
676062
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Trochu jo, ale už je to fakt dlouhý, mezitím mě stihl zestárnout komp skoro 2x.
676062
Trochu jo, ale už je to fakt dlouhý, mezitím mě stihl zestárnout komp skoro 2x.
676060
0 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Axis
Tak tomu star citizen trochu krivdis, nie? Okrem toho ze ocividne napreduju vo vyvoji, tak uz davno sa da hrat viac ako len lietanie v arene. 
676060
Tak tomu star citizen trochu krivdis, nie? Okrem toho ze ocividne napreduju vo vyvoji, tak uz davno sa da hrat viac ako len lietanie v arene. 
676052
0 0
reagují: Axis
reagovat

Kingdome Come - aneb proč již asi nikdy nebudu Backer

A abych to nemusel psát, sepsali, sepsuli to téma za mě na Games.
BTW já jako jeden z prvních kickstarter backerů, jsem měl mít Steelbook a mám jen klasický plastový obal s DVD co můžu používat maximálně jako podtácek pod pivo, když je na něm vylisovaná hra bez zásadního 30 gb one day patche....a to bych si měl výskat, protože jsem vlastně dostal verzi co dostali i lidi co v kampani podpořili KC třikrát větším obolusem než já.

Aneb

Skousl jsem vývoj hodinek Pebble, který sice byly ve vývoji neuvěřitelný čas a vývojáři vlastně podcenili své možnosti a spíše nás backery využili k tomu aby se to naučili, ale to nevadilo, nejak jsem to tušil do předu a hřálo mě na srdci, že jsem se toho zúčastnil. 

Skousl jsem FUKU, od kterýho jsem aspoň dostal slíbenou magnetku na ledničku a mohl si do něj rejpnout na narozkách MZ před dvěma lety, ne jeho film o Japonsku doteď není.

Skousl jsem Star Citizen, kde se po xy letech vývoje dá létat v aréně a už se začali prodávat i virtuální tanky a kusy pozemků na neexistujících planetách, ale kdo ví třeba se vydání fakt dožiju.

Namlsal jsem se vývojem Project C.A.R.S. a Asseto Forza, který fakt ukázkově fungoval. A i teď nacpal prachy do Mashinek....i když to je spíš pro to podpořit jednoho maníka co to dělá po nocích a i když je nového obsahu po málu tak komunikuje, snaží se, je vidět že cílí na konec vývoje a reaguje na podněty.

Ale jinak už na další podporu čemukoliv v Early Accesu nebo kickstarteru seru!
676052
A abych to nemusel psát, sepsali, sepsuli to téma za mě na [url=https://games.tiscali.cz/tema/nejvetsim-kickstarterovym-problemem-warhorse-nejsou-chybejici-odmeny-ale-spatna-komunikace-309753]Games[/url]. BTW já jako jeden z prvních kickstarter backerů, jsem měl mít Steelbook a mám jen klasický plastový obal s DVD co můžu používat maximálně jako podtácek pod pivo, když je na něm vylisovaná hra bez zásadního 30 gb one day patche....a to bych si měl výskat, protože jsem vlastně dostal verzi co dostali i lidi co v kampani podpořili KC třikrát větším obolusem než já. Aneb Skousl jsem vývoj hodinek Pebble, který sice byly ve vývoji neuvěřitelný čas a vývojáři vlastně podcenili své možnosti a spíše nás backery využili k tomu aby se to naučili, ale to nevadilo, nejak jsem to tušil do předu a hřálo mě na srdci, že jsem se toho zúčastnil.  Skousl jsem FUKU, od kterýho jsem aspoň dostal slíbenou magnetku na ledničku a mohl si do něj rejpnout na narozkách MZ před dvěma lety, ne jeho film o Japonsku doteď není. Skousl jsem Star Citizen, kde se po xy letech vývoje dá létat v aréně a už se začali prodávat i virtuální tanky a kusy pozemků na neexistujících planetách, ale kdo ví třeba se vydání fakt dožiju. Namlsal jsem se vývojem Project C.A.R.S. a Asseto Forza, který fakt ukázkově fungoval. A i teď nacpal prachy do Mashinek....i když to je spíš pro to podpořit jednoho maníka co to dělá po nocích a i když je nového obsahu po málu tak komunikuje, snaží se, je vidět že cílí na konec vývoje a reaguje na podněty. Ale jinak už na další podporu čemukoliv v Early Accesu nebo kickstarteru seru!
Kingdome Come - aneb proč již asi nikdy nebudu Backer
2 0
reagují: Gonzi, SteKi
reagovat
Jurassic Explorer - na to, že to dělali jako zájmořasovou aktivitu a nechcou ani korunu... wow. Pro lidi, kterým se na JW nejvíc líbil park samotný, celkem povinost.
675938
[url=https://jurassicexplorer.wixsite.com/home/home]Jurassic Explorer[/url] - na to, že to dělali jako zájmořasovou aktivitu a nechcou ani korunu... wow. Pro lidi, kterým se na JW nejvíc líbil park samotný, celkem povinost.
1 0
reagovat
tak nic. stalo sa to znova :( idem pre tu sietovku :D
675916
tak nic. stalo sa to znova *:(* idem pre tu sietovku *:D*
0 0
reagovat
Asi som to uz vyriesil. Resp. som riesenie nasiel. Neviem co tieto prikazy robia, ale moj problem asi zmizol. 
ipconfig/release 

ipconfig/renew 

ipconfig /flushdns 

netsh int ip reset c:\tcp.txt 

netsh winsock reset 

Kazdopadne dakujem za pomoc :+
675896
Asi som to uz vyriesil. Resp. som riesenie nasiel. Neviem co tieto prikazy robia, ale moj problem asi zmizol.  ipconfig/release  ipconfig/renew  ipconfig /flushdns  netsh int ip reset c:\tcp.txt  netsh winsock reset  Kazdopadne dakujem za pomoc *:+*
0 0
reagovat
reaguje na: TrDLo
Uz som nejaku objedna za 10euro na skusku tak zajtra uvidim. A ano riesim integrovanu v zakladovke. Ja ale troska na nervy, ze sa to deje na doske za 190euro :(
Inak fakt sa to deje len ked hram hru. teraz som to nechal bezat na prazno a z 10 000 pokusov sa vratilo 10 000 s priemernou odozvou 22ms. 
675796
Uz som nejaku objedna za 10euro na skusku tak zajtra uvidim. A ano riesim integrovanu v zakladovke. Ja ale troska na nervy, ze sa to deje na doske za 190euro *:(* Inak fakt sa to deje len ked hram hru. teraz som to nechal bezat na prazno a z 10 000 pokusov sa vratilo 10 000 s priemernou odozvou 22ms. 
675793
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
No pokud teď bojuješ s nějakým integrovaným Realtekem a máš ten volný PCIe x1 slot, tak já bych si to zjednodušil - koupil síťovku Intel a tím veškeré laborování ukončil.
675793
No pokud teď bojuješ s nějakým integrovaným Realtekem a máš ten volný PCIe x1 slot, tak já bych si to zjednodušil - koupil síťovku Intel a tím veškeré laborování ukončil.
675783
0 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Pacos
To je fajn napad, asi to tak aj urobim. Zaujimave je, ze co to od rana skusam, tak ani raz mi to tu chybu nevyhodilo ked niesom v hre. Vzdy sa to stane len pocas hrania. Mozno to bola nahoda, tak to necham teraz bezat dlhsie a necham pc v klude a uvidim.
675783
To je fajn napad, asi to tak aj urobim. Zaujimave je, ze co to od rana skusam, tak ani raz mi to tu chybu nevyhodilo ked niesom v hre. Vzdy sa to stane len pocas hrania. Mozno to bola nahoda, tak to necham teraz bezat dlhsie a necham pc v klude a uvidim.
675782
0 0
reagují: TrDLo
reagovat
reaguje na: SteKi
Taky bych rekl, ze je to spis selhani sitovky. Ja bych ted nekde koupil za 200 jinou, pripojil a vyzkousel to. Pokud to bude fungovat, tak to neni sw chyba a bud muzes reklamovat celej MB (predpokladam, ze pouzivas integrovanou sitovou kartu) nebo to tak nechat. Pokud to bude dal vypadavat, hledal bych SW chybu a kartu vratil do obchodu.
675782
Taky bych rekl, ze je to spis selhani sitovky. Ja bych ted nekde koupil za 200 jinou, pripojil a vyzkousel to. Pokud to bude fungovat, tak to neni sw chyba a bud muzes reklamovat celej MB (predpokladam, ze pouzivas integrovanou sitovou kartu) nebo to tak nechat. Pokud to bude dal vypadavat, hledal bych SW chybu a kartu vratil do obchodu.
675773
0 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: SteKi
Jo, vyjádřil jsem se nešikovně - samozřejmě nemusí jít o fyzickou poruchu přímo karty, klidně to může být i něco ve Windows, že na chvilku shodí to připojení k síti.
675775
Jo, vyjádřil jsem se nešikovně - samozřejmě nemusí jít o fyzickou poruchu přímo karty, klidně to může být i něco ve Windows, že na chvilku shodí to připojení k síti.
675773
0 0
reagovat
reaguje na: TrDLo
hm tak to je super. len teraz zistit ci je to problem hardweru alebo softweru
675773
hm tak to je super. len teraz zistit ci je to problem hardweru alebo softweru
675772
0 0
reagují: Pacos, TrDLo
reagovat
reaguje na: SteKi
Pokud se tam objevilo "General failure", tak je to selhání přímo tvé síťové karty v PC.
675772
Pokud se tam objevilo "General failure", tak je to selhání přímo tvé síťové karty v PC.
675771
0 0
reagují: SteKi
reagovat
ten link uz nefunguje ale medzi riadkami s normalnym pingom 23-24 boli zrazu tri riadky pod sebou s napisom General failure a dalej to pokracovalo zase normalnym pingom
675771
ten link uz nefunguje ale medzi riadkami s normalnym pingom 23-24 boli zrazu tri riadky pod sebou s napisom General failure a dalej to pokracovalo zase normalnym pingom
0 0
reagují: TrDLo
reagovat
reaguje na: Pacos
V prvom rade dakujem za radu. Dal som to merat dlhodobo a zapisovat do textoveho suboru, no a zistil som toto link
Z mojho pohladu to vyzera, ze vyslovene mi vypadne internet na tu malu chvilku?
675770
V prvom rade dakujem za radu. Dal som to merat dlhodobo a zapisovat do textoveho suboru, no a zistil som toto https://imgur.com/a/pgLS8  Z mojho pohladu to vyzera, ze vyslovene mi vypadne internet na tu malu chvilku?
675755
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Primo appku bohuzel neporadim, ale pro zacatek bych si otevrel command line a nechal bezet ten ping: ping google.com /t   jakmile by to ve hre lagnulo, tak alt-tab a zkontrolovat jestli tam neni nejakej vypadek. Popripade nechat bezet nejakej vetsi vzorek, zapsat do souboru a pak zkontrolovat vypadky:  ping google.com /n 2000 > d:\test.txt
675755
Primo appku bohuzel neporadim, ale pro zacatek bych si otevrel command line a nechal bezet ten ping: ping google.com /t   jakmile by to ve hre lagnulo, tak alt-tab a zkontrolovat jestli tam neni nejakej vypadek. Popripade nechat bezet nejakej vetsi vzorek, zapsat do souboru a pak zkontrolovat vypadky:  ping google.com /n 2000 > d:\test.txt
675753
0 0
reagují: SteKi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se