Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 23441 - 23460 Napsat příspěvek

JohnyD

:D:D:D
664983
*:D**:D**:D*
JohnyD
0 0
reagovat

Bachy

:+

znal jsem ho nejdřív z divadla. První jsem od něj viděl Osiřelý západ v činoheráku a od té chvíle cíleně vyhledával všechny pražský inscenace jeho her. Hry jdou imho mnohem víc na dřeň. Geniální.
664982
*:+* znal jsem ho nejdřív z divadla. První jsem od něj viděl Osiřelý západ v činoheráku a od té chvíle cíleně vyhledával všechny pražský inscenace jeho her. Hry jdou imho mnohem víc na dřeň. Geniální.
Bachy
0 0
reagovat

JohnyD respektive pepo

664974
http://www.youtube.com/watch?v=93A2WhzqST0
JohnyD respektive pepo
0 0
reagovat

Pepo

Nestíhal si lebo si musel dobiehať Esmeraldu? :D
664969
Nestíhal si lebo si musel dobiehať Esmeraldu? *:D*
Pepo
0 0
reagovat

JohnyD

"žijem" a pracujem v BA, takže sa tam teoreticky viem zastaviť, len zajtra to mám cez deň úplne na pikaču... musím to nejak poriešiť. díky za info, skúsim si to zjednať. Ten film by som si rád užil v kine
664967
"žijem" a pracujem v BA, takže sa tam teoreticky viem zastaviť, len zajtra to mám cez deň úplne na pikaču... musím to nejak poriešiť. [b]díky za info[/b], skúsim si to zjednať. Ten film by som si rád užil v kine
JohnyD
0 0
reagovat

Studo

Keďže MFF si robí predaj a distribúciu samotne odporúčal by som sa zastaviť v Lumieri, kde majú hlavnú pokladňu a akreditacné centrum. Môžeš si kúpiť lístky dopredu. Festival pass nepotrebuješ. Ja som kúpil lístky samostatne iba na tieto filmy. S predajom je to naozaj na pikaču a nedá sa to spraviť online a iba osobne resp. neviem o takej možnosti, že by sa to dalo.

Ak to necháš na náhodu a budeš si to chcieť kúpiť lístok tesne pred filmom, myslím že sa prejdes zbytočne.

Otázka je či si z BA a môžeš sa prejsť do Lumieru alebo nie 8)
664966
Keďže MFF si robí predaj a distribúciu samotne odporúčal by som sa zastaviť v Lumieri, kde majú hlavnú pokladňu a akreditacné centrum. Môžeš si kúpiť lístky dopredu. Festival pass nepotrebuješ. Ja som kúpil lístky samostatne iba na tieto filmy. S predajom je to naozaj na pikaču a nedá sa to spraviť online a iba osobne resp. neviem o takej možnosti, že by sa to dalo. Ak to necháš na náhodu a budeš si to chcieť kúpiť lístok tesne pred filmom, myslím že sa prejdes zbytočne. Otázka je či si z BA a môžeš sa prejsť do Lumieru alebo nie *8)*
Studo
0 0
reagovat

JohnyD

nemam festival pass, to musim osobne do Mladosti si to ist skusit rezervovat? Nevies mi pozriet ci su este nejake miesta?
664961
nemam festival pass, to musim osobne do Mladosti si to ist skusit rezervovat? Nevies mi pozriet ci su este nejake miesta?
JohnyD
0 0
reagovat
seksmisja (1983)
50% - umorny ale konec byl vybornej.
664958
seksmisja (1983) 50% - umorny ale konec byl vybornej.
0 0
reagovat

McDonagh

Já jen na okraj přihazuju, že stojí za to pustit se do divadelních her Martina McDonagha. Odpíchl bych to do Pillowmana a pak jel dál.
664953
Já jen na okraj přihazuju, že stojí za to pustit se do divadelních her Martina McDonagha. Odpíchl bych to do Pillowmana a pak jel dál.
McDonagh
0 0
reagovat

TedGeorge

:+:+:+
Taky se k tomu pravidelne vracim. Ukazkovy velkofilm, ve kterem naprosto vsechno funguje na jednicku. A ta love story je dokonala.

Hiroyuki Sanada je tam navic extremne cool...... boze, kdyby tak nekdo zfilmoval toho Musashiho. I kdyz uz je na tu roli stary, stejne bych ho v ni rad videl.
664952
*:+**:+**:+* Taky se k tomu pravidelne vracim. Ukazkovy velkofilm, ve kterem naprosto vsechno funguje na jednicku. A ta love story je dokonala. Hiroyuki Sanada je tam navic extremne cool...... boze, kdyby tak nekdo zfilmoval toho Musashiho. I kdyz uz je na tu roli stary, stejne bych ho v ni rad videl.
TedGeorge
0 0
reagovat

Poslední Samuraj

Ona je to svym zpusobem blba p__ovina, ale ta hudba, kamera, herecky vykony a vubec atmosfera z toho proste delaji jeden z tech filmu, ktery clovek muze pustit kdykoliv. Videno snad popaty a uz jsem na 9/10.
664951
Ona je to svym zpusobem blba p__ovina, ale ta hudba, kamera, herecky vykony a vubec atmosfera z toho proste delaji jeden z tech filmu, ktery clovek muze pustit kdykoliv. Videno snad popaty a uz jsem na 9/10.
Poslední Samuraj
0 0
reagovat
Stále si ten výlet môžete spraviť, ešte budú druhé projekcie tento týždeň linklink Otázka je, či ešte budú lístky, lebo oba filmy sú premietané v menších sálach a Del Toro bol vypredaný a Three Billboards bol takmer vypredaný tiež, keď som bol cez víkend. Teraz to bude v Mladosti, čo je jedno z najmenších kín v BA.

Godlike
Ja mám so Psychopatmi jeden problém a to je, že je to iba proste strelené a nič sa tam takmer nerieši na pozadí, všetci sa proste spávajú ako banda bláznov na výlete a ten koniec mi to proste nevynahradil (ale už si to fakt nepamätám, viem, že som bol sklamný a napálil tomu 6/10, čo po Brugách bolo samozrejme veľké sklamanie). V Brugách sa aspoň niečo dialo, kde sa riešila tá vnútorná morálka Colina a odohrávalo sa to v skvelých kulisách + Gleeson (som na neho dosť zaťažený).  Three Billboards rieši viac tej morálky svojským humorom, troška mi to vadilo na začiatku, kde sa kosíš na nekoretnom humore a o pár minút je tam scéna, kde je hlavná hrdinka na dne. Ale práve McDonah to vie ustáť a preklopiť znova skvele do toho nekorektného humoru a jede se dál. Už sa mi dlho nestalo, že po pozretí filmu si pamätám asi viac ako polovicu hlášok, ktoré ma dokážu rozosmiať aj dnes. :+
664947
Stále si ten výlet môžete spraviť, ešte budú druhé projekcie tento týždeň http://bratislavaiff.sk/filmy/tri-bilbordy-kusok-za-ebbingom/ a  http://bratislavaiff.sk/filmy/podoba-vody/. Otázka je, či ešte budú lístky, lebo oba filmy sú premietané v menších sálach a Del Toro bol vypredaný a Three Billboards bol takmer vypredaný tiež, keď som bol cez víkend. Teraz to bude v Mladosti, čo je jedno z najmenších kín v BA. [b]Godlike[/b] Ja mám so Psychopatmi jeden problém a to je, že je to iba proste strelené a nič sa tam takmer nerieši na pozadí, všetci sa proste spávajú ako banda bláznov na výlete a ten koniec mi to proste nevynahradil (ale už si to fakt nepamätám, viem, že som bol sklamný a napálil tomu 6/10, čo po Brugách bolo samozrejme veľké sklamanie). V Brugách sa aspoň niečo dialo, kde sa riešila tá vnútorná morálka Colina a odohrávalo sa to v skvelých kulisách + Gleeson (som na neho dosť zaťažený).  Three Billboards rieši viac tej morálky svojským humorom, troška mi to vadilo na začiatku, kde sa kosíš na nekoretnom humore a o pár minút je tam scéna, kde je hlavná hrdinka na dne. Ale práve McDonah to vie ustáť a preklopiť znova skvele do toho nekorektného humoru a jede se dál. Už sa mi dlho nestalo, že po pozretí filmu si pamätám asi viac ako polovicu hlášok, ktoré ma dokážu rozosmiať aj dnes. *:+*
0 0
reagovat
pepo
Tohle vědět, tak si snad do tý Bratislavy udělám vejlet.

do_Od
Jak to jen říct slušně... Trochu jo. :D
664945
[b]pepo [/b]Tohle vědět, tak si snad do tý Bratislavy udělám vejlet. [b]do_Od [/b]Jak to jen říct slušně... Trochu jo. *:D*
0 0
reagovat

JohnyD

Skvělý. Nikdy nezapomenu, když jsem byl na předpremiéře Iron Mana a na obrazovce u baru ve Slovanským domě běžel trailer na V Bruggách. Byl docela zvláštní, ale něčím mě hrozně zaujal, navíc tam hrál můj už tehdy oblíbený Colin Farrell. Z kina jsem odcházel z pocitem, že jsem našel autora, který mi z tehdejší tvorby sedí málokdo jiný. McDonagh se pro mě stal malým bohem a jen jsem se utvrdil v tom, že Colin je vážně fajn herec, kterej má ale spíš prostě smůlu. 

U Sedmi psychopatů jsem určitě netrpěl, jak píšeš ty, nemám je tak vysoko jako zmiňovaný debut, ale pořád to byl super film. Z "Billboardů" mám spíš pocit něčeho podobně nerozvětveného a komornějšího jako byly Bruggy, takže jsi mě dost potěšil. Teď už jen vydržet. 
664943
Skvělý. Nikdy nezapomenu, když jsem byl na předpremiéře Iron Mana a na obrazovce u baru ve Slovanským domě běžel trailer na V Bruggách. Byl docela zvláštní, ale něčím mě hrozně zaujal, navíc tam hrál můj už tehdy oblíbený Colin Farrell. Z kina jsem odcházel z pocitem, že jsem našel autora, který mi z tehdejší tvorby sedí málokdo jiný. McDonagh se pro mě stal malým bohem a jen jsem se utvrdil v tom, že Colin je vážně fajn herec, kterej má ale spíš prostě smůlu.  U Sedmi psychopatů jsem určitě netrpěl, jak píšeš ty, nemám je tak vysoko jako zmiňovaný debut, ale pořád to byl super film. Z "Billboardů" mám spíš pocit něčeho podobně nerozvětveného a komornějšího jako byly Bruggy, takže jsi mě dost potěšil. Teď už jen vydržet. 
JohnyD
0 0
reagovat
Bolo to na MFF Bratislava. A ja som nestíhal :(
664941
Bolo to na MFF Bratislava. A ja som nestíhal *:(*
0 0
reagovat

Memphis

Taky vždycky nesnášíš, když tu x měsíců dopředu lidi postujou dojmy z filmů, na které se dost těšíš? :D
664940
Taky vždycky nesnášíš, když tu x měsíců dopředu lidi postujou dojmy z filmů, na které se dost těšíš? *:D*
Memphis
0 0
reagovat

JohnyD

Kdes to viděl? :)
664938
Kdes to viděl? *:)*
JohnyD
0 0
reagovat
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Toto nebude určite chýbať v mojej TOPke za posledný rok. "Najvážnejší" McDonagh s jeho svojským humorom a nezabudnuteľnými hláškami. Musím povedať, že to na mňa pôsobilo ešte lepšie ako V Brugách, ale ten som nevidel už zo pár rokov, tak ťažko súdiť. Na druhej strane ak ste trpeli pri 7. psychopatoch ako ja, tak by ste mali odchádzať z kina tentokrát spokojný.
Casting dokonalý až na ženu šerifa. Frances McDormand budem želať všetky filmové ceny tento rok a dúfam, že Rockwell si odnesie aspoň Zlatý Glóbus, lebo ten jeho rasistický hajzel je skvelý. 9/10

The Shape of Water (2017)
Najgýčovítejšia, najpredvídatelnejšia a najnudnejšia romanitka v skvelom Del Torovskom balení. Človek by si myslel, že po Hobitovi sa človek už nemôže viac nudiť, ale majster to opäť dokázal a teraz sa to už nedá zvaliť na tenkú detskú knižku. Pri muzikálovom čísle, človek nevedel či má plakať, alebo smiať sa. 5/10

Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)

Som rád, že som videl túto klasiku na plátne na kotúčoch a so skvelým českým dabingom (určite si to dám aj v pôvodnom znení), dodalo to tomu šmrnc a ukázalo, že naozaj niektoré snímky nestarnú. Skvelá absurdná dráma, v ktorej sa človek stráca, nevie, čo si má myslieť a záverečná scéne všetko usadí presne tak ako to má byť. Film, ktorý ide riadne hlboko a americký sen na cimpr campr.
Z toho Jirí mi ešte teraz naskakuje husia koža. Kult a kvalitka 10/10
664934
[b]Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) [/b]Toto nebude určite chýbať v mojej TOPke za posledný rok. "Najvážnejší" [url=https://www.csfd.cz/tvurce/24425-martin-mcdonagh/] McDonagh[/url] s jeho svojským humorom a nezabudnuteľnými hláškami. Musím povedať, že to na mňa pôsobilo ešte lepšie ako V Brugách, ale ten som nevidel už zo pár rokov, tak ťažko súdiť. Na druhej strane ak ste trpeli pri 7. psychopatoch ako ja, tak by ste mali odchádzať z kina tentokrát spokojný. Casting dokonalý až na ženu šerifa. [url=https://www.csfd.cz/tvurce/148-frances-mcdormand/]Frances McDormand[/url] budem želať všetky filmové ceny tento rok a dúfam, že Rockwell si odnesie aspoň Zlatý Glóbus, lebo ten jeho rasistický hajzel je skvelý. 9/10 [b]The Shape of Water (2017)[/b] Najgýčovítejšia, najpredvídatelnejšia a najnudnejšia romanitka v skvelom Del Torovskom balení. Človek by si myslel, že po Hobitovi sa človek už nemôže viac nudiť, ale majster to opäť dokázal a teraz sa to už nedá zvaliť na tenkú detskú knižku. Pri muzikálovom čísle, človek nevedel či má plakať, alebo smiať sa. 5/10 [b] Who's Afraid of Virginia Woolf? (1966)[/b] Som rád, že som videl túto klasiku na plátne na kotúčoch a so skvelým českým dabingom (určite si to dám aj v pôvodnom znení), dodalo to tomu šmrnc a ukázalo, že naozaj niektoré snímky nestarnú. Skvelá absurdná dráma, v ktorej sa človek stráca, nevie, čo si má myslieť a záverečná scéne všetko usadí presne tak ako to má byť. Film, ktorý ide riadne hlboko a americký sen na cimpr campr. Z toho Jirí mi ešte teraz naskakuje husia koža. Kult a kvalitka 10/10
0 0
reagovat
Jo, bylo to super. Samotnýho mě překvapilo, jak moc.
664926
Jo, bylo to super. Samotnýho mě překvapilo, jak moc.
0 0
reagovat

Ucitelka (2016)

Po tom co som tento rok pretrpel na festivaloch (a vcera pri evitovke), tak musim uznat, ze je to spickovy europsky film 9/10
664910
Po tom co som tento rok pretrpel na festivaloch (a vcera pri evitovke), tak musim uznat, ze je to spickovy europsky film 9/10
Ucitelka (2016)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se