Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 30581 - 30600 Napsat příspěvek
Rodann: Inu, kázat ti tu asi nikdo nesmí, ale pak se nediv, že hlavy pomazané ti budou tvé příspěvky mazat. Vysvětlovali sme si to už posledně, předposledně a dvakrát před tím.
Tím vším nechci říct, že by mě nynější inkriminovaný příspěvek pobouřil, vlastně dík za info, že nový teaser je cestě ;), ale to, že většinou blahosklonně odmítáš jakékoli a bohužel i ty v dobrém myšlené a slušně napsané prosby pro tvé přispívání do diskuzí.

Jen tak mimochodem, ano, jsme na netovém foru... které má svá pravidla a jeho správce (KarelR), tě několikrát žádal, ať cokoli, ať už je to třeba i to info o traileru, preventivně dáváš do spoiler tagu. ANo, právě ono info v takovém formátování postrádá logiku, to je pravda. Pořád tě o to žádal admin a je slušným vychováním respektovat pradla web fora.
633446
Rodann: Inu, kázat ti tu asi nikdo nesmí, ale pak se nediv, že hlavy pomazané ti budou tvé příspěvky mazat. Vysvětlovali sme si to už posledně, předposledně a dvakrát před tím. Tím vším nechci říct, že by mě nynější inkriminovaný příspěvek pobouřil, vlastně dík za info, že nový teaser je cestě ;), ale to, že většinou blahosklonně odmítáš jakékoli a bohužel i ty v dobrém myšlené a slušně napsané prosby pro tvé přispívání do diskuzí. Jen tak mimochodem, ano, jsme na netovém foru... které má svá pravidla a jeho správce (KarelR), tě několikrát žádal, ať cokoli, ať už je to třeba i to info o traileru, preventivně dáváš do spoiler tagu. ANo, právě ono info v takovém formátování postrádá logiku, to je pravda. Pořád tě o to žádal admin a je slušným vychováním respektovat pradla web fora.
0 0
reagovat

Rodann

Občas je strašně těžky se Tě zastat, víš to? :-:D
633444
Občas je strašně těžky se Tě zastat, víš to? *:-**:D*
Rodann
0 0
reagovat

kubqo

A já myslel, že jsem na filmovém fóru... :o
Spíš se boj o sebe, když jsi schopný napsat takovou pitomost. Žádný Maďar mi tu nebude kázat, co mám nebo nemám psát do příspěvků. :( :-
A není to "jeden film", jsou to Hvězdné války. Ale to někdo, kdo zřejmě zažil maximálně PT, těžko může pochopit. :D
633442
A já myslel, že jsem na filmovém fóru... *:o* Spíš se boj o sebe, když jsi schopný napsat takovou pitomost. Žádný Maďar mi tu nebude kázat, co mám nebo nemám psát do příspěvků. *:(* *:-* A není to "jeden film", jsou to Hvězdné války. Ale to někdo, kdo zřejmě zažil maximálně PT, těžko může pochopit. *:D*
kubqo
0 0
reagovat
Přijde mi trochu mimo se zrovna tady na MZ podivovat nad tím, že existujou filmoví fanboyové. Jak nečekané! ?)
633441
Přijde mi trochu mimo se zrovna tady na MZ podivovat nad tím, že existujou filmoví fanboyové. Jak nečekané! *?)*
0 0
reagovat
Spoilery bokom, ja sa strašne bojím o človeka, ktorý sa tak intenzívne zaujíma o jeden film že vie aj keď si nejaký koproducent prdne.
633436
Spoilery bokom, ja sa strašne bojím o človeka, ktorý sa tak intenzívne zaujíma o jeden film že vie aj keď si nejaký koproducent prdne.
0 0
reagovat
Jo, a jako hysterka jsem tu vyzněl já.
Zase.
:(:-:D

Memphis :+
633432
Jo, a jako hysterka jsem tu vyzněl já. Zase. *:(**:-**:D* [link="http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvdu1qNZc01qi4vfuo1_250.gif"]Memphis[/link] *:+*
0 0
reagovat
Co zase tady hysterkujete, žádné spoilery nenapsal.

Memphis: tak tohle jsem nečekal, už jsem chtěl napsat že si máte frustraci vybíjet jinde a ty ses takhle férově přiznal a udělal mi čáru přes rozpočet. :D
633429
Co zase tady hysterkujete, žádné spoilery nenapsal. Memphis: tak tohle jsem nečekal, už jsem chtěl napsat že si máte frustraci vybíjet jinde a ty ses takhle férově přiznal a udělal mi čáru přes rozpočet. *:D*
0 0
reagovat

Rodann

Fair enough. Já ten tvůj příspěvek ale preventivně vůbec nečet. :D Už jsem totiž u tebe párkrát naletěl.

Omlouvám se všem, kterých se to dotklo. Špatně jsem se vyspal a venku je hnusně.
633428
Fair enough. Já ten tvůj příspěvek ale preventivně vůbec nečet. *:D* Už jsem totiž u tebe párkrát naletěl. Omlouvám se všem, kterých se to dotklo. Špatně jsem se vyspal a venku je hnusně.
Rodann
0 0
reagovat

Rodann

Já se třeba vyhábám komplet infu, screenům i teaserům nových SW, zatím se mi to až na 3 obrázky daří, budu ti hrozně vděčný, když udržíš menší dekorum. ;-)
633424
Já se třeba vyhábám komplet infu, screenům i teaserům nových SW, zatím se mi to až na 3 obrázky daří, budu ti hrozně vděčný, když udržíš menší dekorum. ;-)
Rodann
0 0
reagovat

Memphis

Že se někdo chce vyhýbat spoilerům respektuju, i když je to v téhle interaktivní době skoro nemožné. Ale že někdo může označovat za spoiler tento tweet (pro jistotu :D):

To my Star Wars peeps: A week ago Disney showed the third Force Awakens trailer during a screening of Inside Out.
— Bryan Dean (@bry_dean) May 18, 2015


o možném blížícím se dalším teaseru, je už hodně přehnané.

Měli byste se někteří nechat vyšetřit - už ty spoilery vidíte všude a ve všem. :-
633423
Že se někdo chce vyhýbat spoilerům respektuju, i když je to v téhle interaktivní době skoro nemožné. Ale že někdo může označovat za spoiler tento tweet (pro jistotu *:D*): [spoiler]To my Star Wars peeps: A week ago Disney showed the third Force Awakens trailer during a screening of Inside Out. — Bryan Dean (@bry_dean) May 18, 2015[/spoiler] o možném blížícím se dalším teaseru, je už hodně přehnané. Měli byste se někteří nechat vyšetřit - už ty spoilery vidíte všude a ve všem. *:-*
Memphis
0 0
reagovat
WHAT THE FUCK?!
Co je tohle za spoilery? Jenom oznam, že se možná blíží třetí teaser.

Boo-fuckin'hoo.

Demence tady občas, fakt...
633422
WHAT THE FUCK?! Co je tohle za spoilery? Jenom oznam, že se možná blíží třetí teaser. Boo-fuckin'hoo. Demence tady občas, fakt...
0 0
reagovat

Rodann

Hele, chlape, i mě to začíná štvát. Ze začátku to bylo možná zajímavý, jenže v týhle fázi už ty tvoje příspěvky nejsou spekulace, ale obyčejný spoilery. Nechci je číst a je čím dál tím težší se jim vůbec vyhnout. Takže buďto je prosimtě syp do diskuze k profilu filmu, kde na člověka aspoň nevyskočej bez varování, a nebo je prosím celý házej do spoilertagů. Je vážně otravný, že tě na to furt musí někdo upozorňovat.
633421
Hele, chlape, i mě to začíná štvát. Ze začátku to bylo možná zajímavý, jenže v týhle fázi už ty tvoje příspěvky nejsou spekulace, ale obyčejný spoilery. Nechci je číst a je čím dál tím težší se jim vůbec vyhnout. Takže buďto je prosimtě syp do diskuze k profilu filmu, kde na člověka aspoň nevyskočej bez varování, a nebo je prosím [b]celý[/b] házej do spoilertagů. Je vážně otravný, že tě na to furt musí někdo upozorňovat.
Rodann
0 0
reagovat

Café. Waiting. Love

Včera v noci sem hledal nějakou lepší romantiku k usnutí a při šukání po profilech obvyklých podezřelých jsem u Adriana našel pětihvězdičkové doporučení neznámého Tchaj-wanský fláku Deng yi ge ren ka fei aneb Café. Waiting. Love.

Byl to clash of the worlds. Jako asijská tabula rasa kdysi vrnící blahem u My Sassy Girl sem si rovnou ukousl docela velký sousto. Ten film se člověka velmi dlouho snaží odradit všemi možnými prostředky. Popisek drama/romantický rozhodně neplatí. Je to hlavně komedie s rovnoměrně rozmístěnými kapsami romance. Když vydržíte první půl hodinu, tak už to dáte. Film začíná dramatickým pohledem na obří hovno a diskuzí zúčastněných o tom, jestli není koňské. Jop.

Pokračuje šílenou spolubydlící hlavní hrdinky, která si skoro po každým slově vezme cihlu a aby se naučila karatem tak se s ní mlátí do hlavy. Do rovnice si přidejme mnoho dalších idiotských "vtípků", které vám chvílemi budou asociovat dno, nicméně fajnšmekři Asijské (Tchaj-wanské) kinematografie vám jistě řeknou, že to patří k té kultuře a je třeba to přejít. To jsem také udělal a díky tomu ten film vyhrál.

Někde v polovině se totiž vše změní a jako mávnutím kouzelného proutku začnou přebývat ty vzácné a tak exotické kapsy romantiky po asijsku. Já říkám wow. Ten styl sem fakticky neznal a chvílema sem byl docela naměko. Počínaje tajemnou a k sežrání přesvědčivě smutnou majitelkou kavárny, pokračujíc lesbickou barmankou s krátkými vlasy a cílem stvořit "TO" idéální kafe, konče hlavní hrdinkou, u které už musím (mírně platonicky) říct, že má prostě úžasný "čumáček" a večer budu googlit, v čem ještě hraje. Povedená pointa na závěr také pomohla.

Zkuste to. Někdo. Člověku se mnohem lépe vzpomíná na to dobré. Tady to chvílema bylo fakt k nevydržení, jenže o chvíli později se člověk najednou kochal příběhem s poetikou, kterou nikdy nikde neviděl a mrazení z pohledu majitelky kavárny mě bude ještě nějakej ten pátek provázet. 8/10
633419
Včera v noci sem hledal nějakou lepší romantiku k usnutí a při šukání po profilech obvyklých podezřelých jsem u Adriana našel pětihvězdičkové doporučení neznámého Tchaj-wanský fláku [b]Deng yi ge ren ka fei[/b] aneb [b]Café. Waiting. Love.[/b] Byl to clash of the worlds. Jako asijská tabula rasa kdysi vrnící blahem u My Sassy Girl sem si rovnou ukousl docela velký sousto. Ten film se člověka velmi dlouho snaží odradit všemi možnými prostředky. Popisek drama/romantický rozhodně neplatí. Je to hlavně komedie s rovnoměrně rozmístěnými kapsami romance. Když vydržíte první půl hodinu, tak už to dáte. Film začíná dramatickým pohledem na obří hovno a diskuzí zúčastněných o tom, jestli není koňské. Jop. Pokračuje šílenou spolubydlící hlavní hrdinky, která si skoro po každým slově vezme cihlu a aby se naučila karatem tak se s ní mlátí do hlavy. Do rovnice si přidejme mnoho dalších idiotských "vtípků", které vám chvílemi budou asociovat dno, nicméně fajnšmekři Asijské (Tchaj-wanské) kinematografie vám jistě řeknou, že to patří k té kultuře a je třeba to přejít. To jsem také udělal a díky tomu ten film vyhrál. Někde v polovině se totiž vše změní a jako mávnutím kouzelného proutku začnou přebývat ty vzácné a tak exotické kapsy romantiky po asijsku. Já říkám wow. Ten styl sem fakticky neznal a chvílema sem byl docela naměko. Počínaje tajemnou a k sežrání přesvědčivě smutnou majitelkou kavárny, pokračujíc lesbickou barmankou s krátkými vlasy a cílem stvořit "TO" idéální kafe, konče hlavní hrdinkou, u které už musím (mírně platonicky) říct, že má prostě úžasný "čumáček" a večer budu googlit, v čem ještě hraje. Povedená pointa na závěr také pomohla. Zkuste to. Někdo. Člověku se mnohem lépe vzpomíná na to dobré. Tady to chvílema bylo fakt k nevydržení, jenže o chvíli později se člověk najednou kochal příběhem s poetikou, kterou nikdy nikde neviděl a mrazení z pohledu majitelky kavárny mě bude ještě nějakej ten pátek provázet. 8/10
Café. Waiting. Love
0 0
reagovat

kubqo

A jinak zdráv? :D
633417
A jinak zdráv? *:D*
kubqo
0 0
reagovat
:D:D:D
633411
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Rodann

Okej, toto už prestáva byť vtipné. Už mi ťa začína byť ľúto
633409
Okej, toto už prestáva byť vtipné. Už mi ťa začína byť ľúto
Rodann
0 0
reagovat

Hřbitov pro cizince (1991)

Byť jde "pouze" o televizní film, je to v mých očích jeden z nejdůležitějších a nejvýznamnějších porevolučních filmů. Téma pronásledování československých letců z řad RAF v tzv. poúnorové době sice částečně zpracovává Svěrákův Tmavomodrý svět, ale je to právě televizní inscenace Jiřího Hubače a Jaroslava Dudka, která našim letcům staví důstojný pomník, jenž jim byl dlouhá desetiletí neprávem upírán. Není třeba nějakých drastických scén, přesně volená a mířená slova vydají za mnohem více. Mrazivý zážitek umocňují civilní a životní výkony Josefa Dvořáka, Jiřího Bartošky (v záměrném kontrastu s dobovými komunistickými odrhovačkami) a absolutně nepatetický, přesto velmi působivý závěr. Tohoto filmu si nesmírně vážím a každým rokem mám z něj čím dál větší depresi.
633407
Byť jde "pouze" o televizní film, je to v mých očích jeden z nejdůležitějších a nejvýznamnějších porevolučních filmů. Téma pronásledování československých letců z řad RAF v tzv. poúnorové době sice částečně zpracovává Svěrákův Tmavomodrý svět, ale je to právě televizní inscenace Jiřího Hubače a Jaroslava Dudka, která našim letcům staví důstojný pomník, jenž jim byl dlouhá desetiletí neprávem upírán. Není třeba nějakých drastických scén, přesně volená a mířená slova vydají za mnohem více. Mrazivý zážitek umocňují civilní a životní výkony Josefa Dvořáka, Jiřího Bartošky (v záměrném kontrastu s dobovými komunistickými odrhovačkami) a absolutně nepatetický, přesto velmi působivý závěr. Tohoto filmu si nesmírně vážím a každým rokem mám z něj čím dál větší depresi.
Hřbitov pro cizince (1991)
0 0
reagovat

Star Wars: Síla se probouzí - třetí teaser je na světě!

Ano, je to tak - během interního eventu Disney promítl několika vyvoleným zaměstnancům další teaser na nové Hvězdné války. Pouštěl se s novou pixarovkou Inside Out (V hlavě), takže se šíří zvěsti, že tomu tak bude i při offi releasu v kinech. Předběžně si tedy zakroužkujte v kalendáři datum 19. 6. (přesně za měsíc - náhoda, že se info objevilo dnes?). I kdyby se šeptanda nepotvrdila, čemuž bych se zase až tak nedivil, přece jen se jedná o menší film - na druhou stranu ale Disney chce propagovat všechny své franšízy, takže po Avengers od Marvelu další film s teaserem tentokrát od Pixaru? - tak super zpráva je, že další upoutávka existuje a případně se jí dočkáme v červenci na Comic-Conu v San Diegu nebo na D23 v srpnu v Anaheimu.
633405
Ano, je to tak - během interního eventu Disney promítl několika vyvoleným zaměstnancům další teaser na nové Hvězdné války. Pouštěl se [b]s novou pixarovkou Inside Out[/b] (V hlavě), takže se šíří zvěsti, že tomu tak bude i při offi releasu v kinech. Předběžně si tedy zakroužkujte v kalendáři datum [b]19. 6.[/b] (přesně za měsíc - náhoda, že se info objevilo dnes?). I kdyby se šeptanda nepotvrdila, čemuž bych se zase až tak nedivil, přece jen se jedná o menší film - na druhou stranu ale Disney chce propagovat všechny své franšízy, takže po Avengers od Marvelu další film s teaserem tentokrát od Pixaru? - tak super zpráva je, že další upoutávka existuje a případně se jí dočkáme v červenci na Comic-Conu v San Diegu nebo na D23 v srpnu v Anaheimu.
Star Wars: Síla se probouzí - třetí teaser je na světě!
0 0
reagovat

Spazz

Ja som si film užil, ale je pravda, že ani jeden z filmov nedosahuje kvality seriálu. link
633403
Ja som si film užil, ale je pravda, že ani jeden z filmov nedosahuje kvality seriálu. http://www.youtube.com/watch?v=sd2Q6Fagemg&hd=1
Spazz
0 0
reagovat

Laura (1944)

Veľmi dobré, ale nie som z toho unesený. Prvá tretina je až príliš poplatná dobe svojho vzniku a nevedel som sa do filmu dlho dostať. Takisto Andrews mi prišiel na drsného detektíva príliš vyžehlený ( kde je Bogart keď ho človek potrebuje?). Na druhej strane - atmosféra funguje výborne, hlavná hrdinka je skvelá ( a originálne postavená) femme fatale a takisto ďalšie postavy a vzťahy medzi nimi sú veľmi dobre rozohrané ( medzi nimi mladý Vincent Price(!) ) a hlavne scenár je vynikajúci, plný falošných stôp a ....ale to by som už spoileroval. V rámci dopĺňania treba vidieť ale netreba mať prehnané očakávania. 8/10
633406
Veľmi dobré, ale nie som z toho unesený. Prvá tretina je až príliš poplatná dobe svojho vzniku a nevedel som sa do filmu dlho dostať. Takisto Andrews mi prišiel na drsného detektíva príliš vyžehlený ( kde je Bogart keď ho človek potrebuje?). Na druhej strane - atmosféra funguje výborne, hlavná hrdinka je skvelá ( a originálne postavená) femme fatale a takisto ďalšie postavy a vzťahy medzi nimi sú veľmi dobre rozohrané ( medzi nimi mladý Vincent Price(!) ) a hlavne scenár je vynikajúci, plný falošných stôp a ....ale to by som už spoileroval. V rámci dopĺňania treba vidieť ale netreba mať prehnané očakávania. 8/10
Laura (1944)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se