Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 32901 - 32920 Napsat příspěvek
maps to the stars (2014)
20% - fakt poradna picovina. afektovanost^3. vsechny klasicky satiristicky klise o hollywoodu zabaleny v jednom balicku. neprislo mi to ani vtipny a ani zajimvy. hlavne je to votresne natoceny, ozvuceny a u sceny s upalenim prisel poradnej facepalm. cosmopolis sem nevidel, ale uz si dovedu predsavit, jaka to musi bejt sracka.

expandables 3 (2014)
55% - nic se nezmenilo. jednicka je furt nejlepsi a dvojka nejhorsi. banderas me bavil. vtipky nejsou tak trapny, jako ve dvojce. mel gibson si to daval a akce usla. hlavne to chtelo, aby se to nenankazilo virem dvou hodin.

the blob (1988)
90% - neskutecna pecka. becko jako prase, ale nehorazne zabavny. tuny originalnich smrti a dobrych hlasek. zaverecna scena tomu nasazuje korunu - smal sem se jak hovado. vyborne natoceny, jak efekty, tak strih jsou presny a vsechno klouze jak po masle. shawnee smith je taky spravne roztomila, takze fakt nevim, kde bych hledal chyby. kdo nevidel, mel by to hned napravit. na scenari delal farnak darabont. obcas mi to pripomelo jeho vytecny the mist. na ten film sem se chystal uz kurevsky dlouho, ale az ted, co to vyslo v poradny kvalitce, sem se do toho pustil.

the canal (2014)
95% - jednoduse genialni. zrejma vykradacka vseho moznyho od eyes wide shut pres kill list a hlavne innocents. je toho spousta. je to vyborne natoceny, protoze tenhle tekavej styl k tomu perfektne pasuje. ma to uzasnej sound design a samozrejme i vyborny herecky vykony. presto vsechno sem si byl do poslednich 2 minut jistej, ze dam tak 80%, ale ten uplnej konec vsechno zmenil. po ty trapny vysvetlovace v kanale prijde totiz vytecny finale. hlavni sou ty vyborne napsany postavy a cynickej svet okolo hlavniho hrdiny, kterej zarucuje, ze je to z casti komedie.
623965
maps to the stars (2014) 20% - fakt poradna picovina. afektovanost^3. vsechny klasicky satiristicky klise o hollywoodu zabaleny v jednom balicku. neprislo mi to ani vtipny a ani zajimvy. hlavne je to votresne natoceny, ozvuceny a u sceny s upalenim prisel poradnej facepalm. cosmopolis sem nevidel, ale uz si dovedu predsavit, jaka to musi bejt sracka. expandables 3 (2014) 55% - nic se nezmenilo. jednicka je furt nejlepsi a dvojka nejhorsi. banderas me bavil. vtipky nejsou tak trapny, jako ve dvojce. mel gibson si to daval a akce usla. hlavne to chtelo, aby se to nenankazilo virem dvou hodin. the blob (1988) 90% - neskutecna pecka. becko jako prase, ale nehorazne zabavny. tuny originalnich smrti a dobrych hlasek. zaverecna scena tomu nasazuje korunu - smal sem se jak hovado. vyborne natoceny, jak efekty, tak strih jsou presny a vsechno klouze jak po masle. shawnee smith je taky spravne roztomila, takze fakt nevim, kde bych hledal chyby. kdo nevidel, mel by to hned napravit. na scenari delal farnak darabont. obcas mi to pripomelo jeho vytecny the mist. na ten film sem se chystal uz kurevsky dlouho, ale az ted, co to vyslo v poradny kvalitce, sem se do toho pustil. the canal (2014) 95% - jednoduse genialni. zrejma vykradacka vseho moznyho od eyes wide shut pres kill list a hlavne innocents. je toho spousta. je to vyborne natoceny, protoze tenhle tekavej styl k tomu perfektne pasuje. ma to uzasnej sound design a samozrejme i vyborny herecky vykony. presto vsechno sem si byl do poslednich 2 minut jistej, ze dam tak 80%, ale ten uplnej konec vsechno zmenil. po ty trapny vysvetlovace v kanale prijde totiz vytecny finale. hlavni sou ty vyborne napsany postavy a cynickej svet okolo hlavniho hrdiny, kterej zarucuje, ze je to z casti komedie.
0 0
reagovat

Výplach matroš:

Star Wars jsou vlastně hroznej krvák, kde se vraždí na potkání 8):D:+
623935
[b]Star Wars[/b] jsou vlastně hroznej krvák, kde se [link="https://www.youtube.com/watch?v=Izxjiipkof0"]vraždí na potkání[/link] *8)**:D**:+*
Výplach matroš:
0 0
reagovat
Docela fajn plakat k Johnu Wickovi od Dava Rapozy... nakonec ho ale pry asi nikde nepouzili..
623934
Docela fajn [link="https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10304496_955861557762613_3682225290808479638_n.jpg?oh=c8d9e66d3fcf61935353a0e47c3d2ad4&oe=54B08FE9"]plakat[/link] k Johnu Wickovi od Dava Rapozy... nakonec ho ale pry asi nikde nepouzili..
0 0
reagovat

Carlito

No, je na case dat si to znovu, diky za pripomenuti:+
623932
No, je na case dat si to znovu, diky za pripomenuti*:+*
Carlito
0 0
reagovat

Cabin in the Woods

Zasraná zombie ruka 8)
Tak jsem si to včera dal, poprvé, a náramně jsem se bavil. Whedon si krásně pohrál se žánrovými klišé. Mělo to opravdu hodně nápadů, že by to vydalo na 5 komentářů.
Nejvíc byl : pumpař, zrcadlo, feromony vypouštěné ze země a "ukaž kozy" a v tu chvíli plná velitelská místnost, hulič , na kterýho díky hulení plyn nefunguje a jeho vytažení oknem a v pravou chvíli použitý vystřelovací bong :), sázky, Hemsworthův "skok" na motorce (chvilku před tím jsem si řikal, kdy dojde na tu motorku) a jeho proslov : přivedu policajty, vrtulníky a za 5 vteřin je po něm, oslavná party zatímco panna bojuje stále o život a samozřejmě finále s vypuštěním monster ( škoda, že to nemohly být originální filmová mostra) , ale trochu mi vadilo, že už jich bylo moc a byl to hroznej bordel, ale chápu že to byl záměr. A pak, i když nemá moc cenu sem tahat logiku, nechápu, proč ta holka huliče nezastřelila, stačila jedna oběť a mohl život na zemi furt fungovat, ale chápu, že Whedon si nemohl nechat ujít zničit celý svět :).. nejlepší hláška samozřejmě : já a panna ? pracujeme s tím co máme :)
p.s. Vtipný bylo že si tvůrci řekli, z postavy uděláme huliče jednoduše tak, že bude mít delší vlasy a bude neoholenej a sem tam prohodí levičácko-filozofickej žvást :)
p.s. 2 jako bonus nakrátko ostříhaný Thor a Carolina z House of Cards.
p.s. 3 bonus2 : komentář nějaké dívčiny u recenze : škoda, že jsme my ženy vnímány jen buď jako panny nebo děvky :D
623925
Zasraná zombie ruka *8)* Tak jsem si to včera dal, poprvé, a náramně jsem se bavil. Whedon si krásně pohrál se žánrovými klišé. Mělo to opravdu hodně nápadů, že by to vydalo na 5 komentářů. Nejvíc byl : [spoiler]pumpař, zrcadlo, feromony vypouštěné ze země a "ukaž kozy" a v tu chvíli plná velitelská místnost, hulič , na kterýho díky hulení plyn nefunguje a jeho vytažení oknem a v pravou chvíli použitý vystřelovací bong :), sázky, Hemsworthův "skok" na motorce (chvilku před tím jsem si řikal, kdy dojde na tu motorku) a jeho proslov : přivedu policajty, vrtulníky a za 5 vteřin je po něm, oslavná party zatímco panna bojuje stále o život a samozřejmě finále s vypuštěním monster ( škoda, že to nemohly být originální filmová mostra) , ale trochu mi vadilo, že už jich bylo moc a byl to hroznej bordel, ale chápu že to byl záměr. A pak, i když nemá moc cenu sem tahat logiku, nechápu, proč ta holka huliče nezastřelila, stačila jedna oběť a mohl život na zemi furt fungovat, ale chápu, že Whedon si nemohl nechat ujít zničit celý svět *:)*.. nejlepší hláška samozřejmě : já a panna ? pracujeme s tím co máme *:)*[/spoiler] p.s. Vtipný bylo že si tvůrci řekli, z postavy uděláme huliče jednoduše tak, že bude mít delší vlasy a bude neoholenej a sem tam prohodí levičácko-filozofickej žvást :) p.s. 2 jako bonus nakrátko ostříhaný Thor a Carolina z House of Cards. p.s. 3 bonus2 : komentář nějaké dívčiny u recenze : škoda, že jsme my ženy vnímány jen buď jako panny nebo děvky *:D*
Cabin in the Woods
0 0
reagovat
:D
623923
*:D*
0 0
reagovat

kubqo

:D
623920
:D
kubqo
0 0
reagovat
chod na Judge, ty sa urobíš len z Downeyho
623919
chod na Judge, ty sa urobíš len z Downeyho
0 0
reagovat
šel bych dnes do kina ale nevím na co, John Wick, Zmizelá, Soudce
nějak se nemůžu rozhodnout.:o
623918
šel bych dnes do kina ale nevím na co, John Wick, Zmizelá, Soudce nějak se nemůžu rozhodnout.*:o*
0 0
reagovat

john wick

mna bavilo to pozadie najomnych zabijakov, ktory maju vlastny hotel a univerzalne platidlo. hlavne ten film si uplne pyta prequel. strasne by som chcel vidiet to ako pracoval pre toho rusa, ako ziskal tu svoju povest, ako ho skoro Dafoe raz zabil a samozrejme chcem vediet aka bola ta nesplnitelna uloha a koncilo by to teda tym, ze spozna svoju zenu
623917
[spoiler]mna bavilo to pozadie najomnych zabijakov, ktory maju vlastny hotel a univerzalne platidlo. hlavne ten film si uplne pyta prequel. strasne by som chcel vidiet to ako pracoval pre toho rusa, ako ziskal tu svoju povest, ako ho skoro Dafoe raz zabil a samozrejme chcem vediet aka bola ta nesplnitelna uloha a koncilo by to teda tym, ze spozna svoju zenu[/spoiler]
john wick
0 0
reagovat

John Wick

Já teda dal 4/5 ale hlavně protože tam vidím ještě velký potenciál pro růst. Bylo to velmi příjemné, ale občas mu pomáhá střih (speciálně různé přehazovačky tím trpí) a celkem často scénář (borci po něm prostě nestřílí, nebo se na 4 metry netrefí atd) a ve výsledku to vybíjení místy působí "domluveně" a ne "živelně". Samozřejmě to nehateuju, bylo to totálně boží a chci víc, mnohem víc, ale "RAID s municí" to imho ještě není.
623916
Já teda dal 4/5 ale hlavně protože tam vidím ještě velký potenciál pro růst. Bylo to velmi příjemné, ale občas mu pomáhá střih (speciálně různé přehazovačky tím trpí) a celkem často scénář (borci po něm prostě nestřílí, nebo se na 4 metry netrefí atd) a ve výsledku to vybíjení místy působí "domluveně" a ne "živelně". Samozřejmě to nehateuju, bylo to totálně boží a chci víc, mnohem víc, ale "RAID s municí" to imho ještě není.
John Wick
0 0
reagovat

SteKi

Hlavně konečně akční hrdina který drží pistoli pořádně, blízko u těla a střelba z dlouhé na popruhu u kostela a následné přehmátnutí na krátkou, k tomu přebití, ano takhle se to dělá při akční střelbě v reálu. Ti dva kaskadéři za kamerou vědí co dělají a jak to dělají. Taky proto jsem musel dat víc než bych normálně dal.
623915
Hlavně konečně akční hrdina který drží pistoli pořádně, blízko u těla a střelba z dlouhé na popruhu u kostela a následné přehmátnutí na krátkou, k tomu přebití, ano takhle se to dělá při akční střelbě v reálu. Ti dva kaskadéři za kamerou vědí co dělají a jak to dělají. Taky proto jsem musel dat víc než bych normálně dal.
SteKi
0 0
reagovat

John Wick

Ten film je paradny. Aj ked to neni uplne na plny pocet hviezdiciek ja ale nemozem inak ako ich tomuto filmu udelit.
Finalny fight bol smiesny ale inak vsetko ostatne super :+
623912
Ten film je paradny. Aj ked to neni uplne na plny pocet hviezdiciek ja ale nemozem inak ako ich tomuto filmu udelit. Finalny fight bol smiesny ale inak vsetko ostatne super *:+*
John Wick
0 0
reagovat

John Wick

Sakra to bylo supr, co Garethe nechceš chlapíka do Raid 3?
623905
Sakra to bylo supr, co Garethe nechceš chlapíka do Raid 3?
John Wick
0 0
reagovat
nejlepší lovestory s Goslingem je samozrejme Blue Valentine :)
623898
nejlepší lovestory s Goslingem je samozrejme Blue Valentine :)
0 0
reagovat
Byl jsem přemluven na The Notebook a byť je teda Gosling hrozně krásnej, je to šílený dřevo. Ten film úplně zkazil.
Nejsilnější scéna byla na konci, kdy Allie sklouzla zpátky do demence a ten děda to obrečel. A to jak spolu umřeli. A to, jak celej film tancovali kolem toho, jestli ti staří jsou vlastně Gosling s Rachel - hodně naivní.
Jinak hroznej průměr, kterej nezachránila ani übercute Rachel McAdams.
6/10


KarelR
Knew it, as soon as I hit send. ?):D Sorry
623892
Byl jsem přemluven na [b]The Notebook [/b] a byť je teda Gosling hrozně krásnej, je to šílený dřevo. Ten film úplně zkazil. [spoiler]Nejsilnější scéna byla na konci, kdy Allie sklouzla zpátky do demence a ten děda to obrečel. A to jak spolu umřeli. A to, jak celej film tancovali kolem toho, jestli ti staří jsou vlastně Gosling s Rachel - hodně naivní.[/spoiler] Jinak hroznej průměr, kterej nezachránila ani übercute Rachel McAdams. 6/10 [b]KarelR[/b] Knew it, as soon as I hit send. *?)**:D* Sorry
0 0
reagovat

Carlito

Two Faces of January. Novej Viggo s Kirsten Dunst a Oscarem Isaacem. Není to sice úplně detektivka, ale oldschoolový je to až na půdu.
623890
Two Faces of January. Novej Viggo s Kirsten Dunst a Oscarem Isaacem. Není to sice úplně detektivka, ale oldschoolový je to až na půdu.
Carlito
0 0
reagovat

verbst

Hele tohle je tak na hraně spoilerování. Jako je to starý, ale třeba to někdo neviděl a vykecat pro nic za nic celej konec v obecným komentu? Radši to pls smázni a hoď znova se spoilertagem, díky.
623885
Hele tohle je tak na hraně spoilerování. Jako je to starý, ale třeba to někdo neviděl a vykecat pro nic za nic celej konec v obecným komentu? Radši to pls smázni a hoď znova se spoilertagem, díky.
verbst
0 0
reagovat
The verbst appreciates "hot", regardless of gender. 8):D:D
623886
[b]The verbst appreciates "hot", regardless of gender.[/b] *8)**:D**:D*
0 0
reagovat
Disk by nenapsal ubercute, to byly asi nějaký ekerce na slunci chvilkový.
623878
Disk by nenapsal ubercute, to byly asi nějaký ekerce na slunci chvilkový.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se