Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34621 - 34640 Napsat příspěvek

popik

Souhlas s Gonzim, ale ten dějovej propletenec s původní 300 se Rise vážně povedl 8)
614261
Souhlas s Gonzim, ale ten dějovej propletenec s původní 300 se Rise vážně povedl *8)*
popik
0 0
reagovat
malickovi filmy nenavidim u stromu zivota sem si trhal vlasy. na ty jeho meditativni rozplizly kejdy sem alergickej. ale nic nemam proti lidem, co to bavi. jen k nim holt nepatrim.
614259
malickovi filmy nenavidim u stromu zivota sem si trhal vlasy. na ty jeho meditativni rozplizly kejdy sem alergickej. ale nic nemam proti lidem, co to bavi. jen k nim holt nepatrim.
0 0
reagovat

Spazz

:+:+:+:+:+
614257
*:+**:+**:+**:+**:+*
Spazz
0 0
reagovat

The New World

Nebudu se nikomu snazit namlouvat, ze tech 170 minut ubehlo nejak rychle.. uprimne receno - byl jsem rad, ze si muzu dle libosti dojit pro nove pivo, odskocit si, nebo to proste jen na chvili pauznout a odpocinout si. Ale i pres to to byl naprosto pohlcujici zazitek, ve kterem se sice az tak nic moc nedeje, neni to kdovijak opulentni, ale clovek ma pocit neco hrozne epickeho.

Stejne jako u Stromu zivota jsem mel obcas pocit, ze asi uplne nechapu, co se Malick snazi rict, ale presto jsem to hltal a pravdepodobne si to interpretoval dle sveho - tezko rict, ten film ve me nechaval jenom pocity, bez nejakych konkretnich "poznamek". Je sice fakt, ze posledni hodina uz trochu kolisa, ale to je spis dano samotnou latkou.

Osobne si myslim, ze kdyby Malick nebyl takovy blazen (bez urazky) a jednou se rozhodl odvypravet neco trosicku konvencneji, a nejlepe nejakou high fantasy, nebo historicky spektakl, tak by jsme se z toho komplet vsichni posadili na p*del a jen tak bysme se z toho nezbrchali...
614252
Nebudu se nikomu snazit namlouvat, ze tech 170 minut ubehlo nejak rychle.. uprimne receno - byl jsem rad, ze si muzu dle libosti dojit pro nove pivo, odskocit si, nebo to proste jen na chvili pauznout a odpocinout si. Ale i pres to to byl naprosto pohlcujici zazitek, ve kterem se sice az tak nic moc nedeje, neni to kdovijak opulentni, ale clovek ma pocit neco hrozne epickeho. Stejne jako u Stromu zivota jsem mel obcas pocit, ze asi uplne nechapu, co se Malick snazi rict, ale presto jsem to hltal a pravdepodobne si to interpretoval dle sveho - tezko rict, ten film ve me nechaval jenom pocity, bez nejakych konkretnich "poznamek". Je sice fakt, ze posledni hodina uz trochu kolisa, ale to je spis dano samotnou latkou. Osobne si myslim, ze kdyby Malick nebyl takovy blazen (bez urazky) a jednou se rozhodl odvypravet neco trosicku konvencneji, a nejlepe nejakou high fantasy, nebo historicky spektakl, tak by jsme se z toho komplet vsichni posadili na p*del a jen tak bysme se z toho nezbrchali...
The New World
0 0
reagovat
Zapomenutelnost Rise dokazuje už ta vaše "Ema", vy telata :D

Jinak souhlasím s Gonzim, původní 300 funguje i po letech výborně, já si to užil snad ještě víc, než tehdy v kině. Člověk už ví, jak se to bude vyvíjet, a o to víc se může jen kochat vizuálem, užívat si hlášky, atd.
614249
Zapomenutelnost Rise dokazuje už ta vaše "Ema", vy telata :D Jinak souhlasím s Gonzim, původní 300 funguje i po letech výborně, já si to užil snad ještě víc, než tehdy v kině. Člověk už ví, jak se to bude vyvíjet, a o to víc se může jen kochat vizuálem, užívat si hlášky, atd.
0 0
reagovat

Axis

this is sparta, spartans, HOLD!, "they seem thirsty" (vytlačení z útesu), zeď z mrtvol, strom s nabodanýma mrtvolama, useknutí ruky borcovi s bičíkem, výběhy do nepřátel, déšť střel, ... já si toho pamatuju docela hodně (a z toho filmu jsou minimálně 3 memes = brutálně proniknul do subkultury = s tím zapomenutím prostě nesouhlasím)
Po Rise si pamatuju jen Emu (což mi teda přijde smutné... z akčního filmu si pamatovat cecky jedné buchty).
Každopádně tvrdím, že k 300 se budou lidi (byť ne všichni - což je v pořádku) vracet, zatímco na tohle všichni zapomenou.
614248
this is sparta, spartans, HOLD!, "they seem thirsty" (vytlačení z útesu), zeď z mrtvol, strom s nabodanýma mrtvolama, useknutí ruky borcovi s bičíkem, výběhy do nepřátel, déšť střel, ... já si toho pamatuju docela hodně (a z toho filmu jsou minimálně 3 memes = brutálně proniknul do subkultury = s tím zapomenutím prostě nesouhlasím) Po Rise si pamatuju jen Emu (což mi teda přijde smutné... z akčního filmu si pamatovat cecky jedné buchty). Každopádně tvrdím, že k 300 se budou lidi (byť ne všichni - což je v pořádku) vracet, zatímco na tohle všichni zapomenou.
Axis
0 0
reagovat

Gonzi

Tak jak si z původní 300 pamatujeme jen This is Sparta!, souboj s nosorožcem a balet táty se synem. Tak stejným způsobem zapomene na Rise a max. si vzpomenem na Emu.
Jinak bych vůbec neřešil styl boje, kde jsou balisty, řecký oheň, lučištníci atd...to by bylo na jinej film tohle je jen komiks.
614247
Tak jak si z původní 300 pamatujeme jen This is Sparta!, souboj s nosorožcem a balet táty se synem. Tak stejným způsobem zapomene na Rise a max. si vzpomenem na Emu. Jinak bych vůbec neřešil styl boje, kde jsou balisty, řecký oheň, lučištníci atd...to by bylo na jinej film tohle je jen komiks.
Gonzi
0 0
reagovat
Souhlas se Spazzem. Teda mě 300 baví i dnes, ale ten film je prostě v úplně jiné lize oproti tomu mehtastic zapomenutelnému pokračování. Plus osobně pořád nechápu co kdo vidí na Rise - akce je tam řádově horší (pořád ve tmě a na vodě, většinou narážejí loďky, sem tam se někdo sekne mečem), navíc děj původní 300 nejdřív představil dokonalé válečné stroje (sparťany) a pak je nechal dělat jejich práci. Obecně celá ikoničnost toho filmu je off the charts (proč je z toho tolik memes? hmm?). Píšu to protože mi přijde líto, že se Rise... dává nad 300, byť je mi vyloženě jasné, že se k tomu bude málokdo vracet (což u 300 rozhodně neplatí).

Jinak ještě nedávám, že tenhle tým sedláků (čti: ne sparťanů) kosi stejně dobře, ne li líp, než sparťani (obvzláště trapné to je ve finále, kdy ten hlavní hrdina skočí na loďku plnou s 10 "nemrtvými" a sám je tam v pohodě vytříská... WTF) a že veškerá jejich přeživatelnost je dána čistě tím, že na ně ty lodě nikdy nezaútočí "pořádně" a vždy pošlou jen nějakou skupinku.
614246
Souhlas se Spazzem. Teda mě 300 baví i dnes, ale ten film je prostě v úplně jiné lize oproti tomu mehtastic zapomenutelnému pokračování. Plus osobně pořád nechápu co kdo vidí na Rise - akce je tam řádově horší (pořád ve tmě a na vodě, většinou narážejí loďky, sem tam se někdo sekne mečem), navíc děj původní 300 nejdřív představil dokonalé válečné stroje (sparťany) a pak je nechal dělat jejich práci. Obecně celá ikoničnost toho filmu je off the charts (proč je z toho tolik memes? hmm?). Píšu to protože mi přijde líto, že se Rise... dává nad 300, byť je mi vyloženě jasné, že se k tomu bude málokdo vracet (což u 300 rozhodně neplatí). Jinak ještě nedávám, že tenhle tým sedláků (čti: ne sparťanů) kosi stejně dobře, ne li líp, než sparťani (obvzláště trapné to je ve finále, kdy ten hlavní hrdina skočí na loďku plnou s 10 "nemrtvými" a sám je tam v pohodě vytříská... WTF) a že veškerá jejich přeživatelnost je dána čistě tím, že na ně ty lodě nikdy nezaútočí "pořádně" a vždy pošlou jen nějakou skupinku.
0 0
reagovat
Pro me byla prvni Tristovka na poprve neskutecny, az nepochopitelny narez a pripadalo mi, ze nic epictejsiho jsem v zivote nevidel a uz ani neuvidim. Napodruhe uz jsem to v celku nikdy nezvladl. Tech par scen si samozrejme clovek muze poustet porad dokola, ale v celku mi to navzdory kratke stopazi prijde jako neskutecne uondana, roztahana nuda... A to neustale slo-mo je tam vylozene na pest.

Dvojka je sice o neco sviznejsi, ale uz nemela v dnesni dobe moc cim ohromit. Jako pohodova jednohubka nicmene fungovala celkem fajn...
614244
Pro me byla prvni Tristovka na poprve neskutecny, az nepochopitelny narez a pripadalo mi, ze nic epictejsiho jsem v zivote nevidel a uz ani neuvidim. Napodruhe uz jsem to v celku nikdy nezvladl. Tech par scen si samozrejme clovek muze poustet porad dokola, ale v celku mi to navzdory kratke stopazi prijde jako neskutecne uondana, roztahana nuda... A to neustale slo-mo je tam vylozene na pest. Dvojka je sice o neco sviznejsi, ale uz nemela v dnesni dobe moc cim ohromit. Jako pohodova jednohubka nicmene fungovala celkem fajn...
0 0
reagovat

popicek

Původní díl je dlouhou dobu kašírovaná nuda, kdy se furt čeká a čeká a čeká. Vedou se uber vznešený kecy a zase se čeká. A díky bohu že se nakonec epicky seřežou. V tom je dvojka lepší tam se s tím nepářou jde se rovnou na věc ať už se porcuje nebo šuká (jinak než takhle explicitně se to ani nedá nazvat). Byl bych jenom rád aby se pokračovalo dál. Už jen kvůli dalšímu řezivu na obzoru (Sparta pissed-off widow).
614243
Původní díl je dlouhou dobu kašírovaná nuda, kdy se furt čeká a čeká a čeká. Vedou se uber vznešený kecy a zase se čeká. A díky bohu že se nakonec epicky seřežou. V tom je dvojka lepší tam se s tím nepářou jde se rovnou na věc ať už se porcuje nebo šuká (jinak než takhle explicitně se to ani nedá nazvat). Byl bych jenom rád aby se pokračovalo dál. Už jen kvůli dalšímu řezivu na obzoru (Sparta pissed-off widow).
popicek
0 0
reagovat

300: Rise of an Empire

Pecka! :+ Neřadil bych to nad původní díl, který je u mě pořád na 9/10*, ale pěknejch 8/10* si to určitě zaslouží, nejen proto, že zpomalovačky jsou cool, ale i proto, že návaznost na původní film je veskrze geniální! 8)
614239
Pecka! *:+* Neřadil bych to nad původní díl, který je u mě pořád na 9/10*, ale pěknejch 8/10* si to určitě zaslouží, nejen proto, že zpomalovačky jsou cool, ale i proto, že návaznost na původní film je veskrze geniální! *8)*
300: Rise of an Empire
0 0
reagovat

M. Night "What a twist!" Shyamalan

Ten chlapík si evidentně myslí, že mu divák odpustí 2 hodiny nudy, protože pak přišel šok. Obecně nesnáším kohokoli kdo dělá v tomhle průmyslu a myslí si, že tohle bude fungovat. Jak se to dělat má ví pak Nolan v jeho Dokonalém Triku, který prostě funguje pořád líp a líp, protože je zábavný i se znalostí pointy. Každopádně film má bavit od začátku a samotné scény mají být kvalitní, což jsem nikdy u Shyamana nezachytil, takže ten hype šel taky vždycky naprosto mimo mě.
614236
Ten chlapík si evidentně myslí, že mu divák odpustí 2 hodiny nudy, protože pak přišel šok. Obecně nesnáším kohokoli kdo dělá v tomhle průmyslu a myslí si, že tohle bude fungovat. Jak se to dělat má ví pak Nolan v jeho Dokonalém Triku, který prostě funguje pořád líp a líp, protože je zábavný i se znalostí pointy. Každopádně film má bavit od začátku a samotné scény mají být kvalitní, což jsem nikdy u Shyamana nezachytil, takže ten hype šel taky vždycky naprosto mimo mě.
M. Night "What a twist!" Shyamalan
0 0
reagovat
safra..."zhlédnutí"..no tak:D
614235
safra..."zhlédnutí"..no tak*:D*
0 0
reagovat
Tak to jsme dva.
614234
Tak to jsme dva.
0 0
reagovat

Memphis

Mě to právě taky nepřestává udivovat. Přesně o tom mluvím.
614233
Mě to právě taky nepřestává udivovat. Přesně o tom mluvím.
Memphis
0 0
reagovat
Ne že bych snad chtěl srovnávat tržby s kvalitou filmu. ale jen pro zajímavost, Šestej smysl v devadesátým devátým vydělal po světových kinech 672 milionů, v konečným zůčtování na konci roku skončil druhej za Skrytou hrozbou, daleko před druhou Toy Story nebo prvním Matrixem, a je to suverénně nejúspěšnější film Willisovy kariéry. Mě to číslo nepřestává udivovat.

Přeceněnej mi nepřijde. Spíš naopak. Tím, že ho většina lidí hází do koše "dobrej jen na jedno shlédnutí", mu podle mě škodí.
614232
Ne že bych snad chtěl srovnávat tržby s kvalitou filmu. ale jen pro zajímavost, Šestej smysl v devadesátým devátým vydělal po světových kinech 672 milionů, v konečným zůčtování na konci roku skončil druhej za Skrytou hrozbou, daleko před druhou Toy Story nebo prvním Matrixem, a je to suverénně nejúspěšnější film Willisovy kariéry. Mě to číslo nepřestává udivovat. Přeceněnej mi nepřijde. Spíš naopak. Tím, že ho většina lidí hází do koše "dobrej jen na jedno shlédnutí", mu podle mě škodí.
0 0
reagovat

okkac

jo na tu jsem se podival vzapeti, i kdyz jsem ji pred lety videl, tak bez znalosti originalu to bylo polovicni
614229
jo na tu jsem se podival vzapeti, i kdyz jsem ji pred lety videl, tak bez znalosti originalu to bylo polovicni
okkac
0 0
reagovat

speta.jr

Ale v podstate lze pochopit kultovost toho filmu. Navic to ma genialni parodii v South Parku link :-D
614230
Ale v podstate lze pochopit kultovost toho filmu. Navic to ma genialni parodii v South Parku http://www.youtube.com/watch?v=33VOGilOT0w :-D
speta.jr
0 0
reagovat
MarvinP: :D:+
614227
MarvinP: *:D**:+*
0 0
reagovat
Šestej smysl je strašně přeceněnej (vyvoloený je přeceněnej hlavně lokálně na MZ, protože ho má v topce cival). V šestým smyslu nás kvůli pointě (kterou šlo od půlky odhadnout) nechal projít dlouhým peklem nudy, kde kluk a dědek depkaří, nikdo jiný s nimi nemluví, nic jiného se neděje.

Ta historka o postupě upadajícím indickým géniovi je sice podmanivá, ale co se mě týče, byl M. Night "What a twist!" Shyamalan ňouma odjakživa
614226
Šestej smysl je strašně přeceněnej (vyvoloený je přeceněnej hlavně lokálně na MZ, protože ho má v topce cival). V šestým smyslu nás kvůli pointě (kterou šlo od půlky odhadnout) nechal projít dlouhým peklem nudy, kde kluk a dědek depkaří, nikdo jiný s nimi nemluví, nic jiného se neděje. Ta historka o postupě upadajícím indickým géniovi je sice podmanivá, ale co se mě týče, byl M. Night "What a twist!" Shyamalan ňouma odjakživa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se