Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35201 - 35220 Napsat příspěvek
Tarantinov scenár pre "The Hateful Eight" unikol do širších hollywoodskych kruhov, Quentin sa nasral a nebude to točiť :-:(
610538
Tarantinov scenár pre "The Hateful Eight" unikol do širších hollywoodskych kruhov, Quentin sa nasral a nebude to točiť *:-**:(*
0 0
reagovat

Tony vs. Woody Allen

Asi se ze mne stává na starý kolena hipster, ale tohodle brýlatého podivína jsem si poslední dobou poměrně oblíbil. Moje poslední zářezy jsou Vicky Christina Barcelona a Poznáš muže svých snů a strašně mi to sedlo. Hodně pohodově strávený 3 hodiny. :+ Líbí se mi, jak to tancuje na hraně osudovosti, ale poměrně umně to uhýbá tradičním hollywoodským klišé a sbíhání linek v nějakou hlubší pointu.
610535
Asi se ze mne stává na starý kolena hipster, ale tohodle brýlatého podivína jsem si poslední dobou poměrně oblíbil. Moje poslední zářezy jsou Vicky Christina Barcelona a Poznáš muže svých snů a strašně mi to sedlo. Hodně pohodově strávený 3 hodiny. *:+* Líbí se mi, jak to tancuje na hraně osudovosti, ale poměrně umně to uhýbá tradičním hollywoodským klišé a sbíhání linek v nějakou hlubší pointu.
Tony vs. Woody Allen
0 0
reagovat
Transformers a Guardians. Zbytek je mi jedno.
Ale jo, je toho nějak málo.
610534
Transformers a Guardians. Zbytek je mi jedno. Ale jo, je toho nějak málo.
0 0
reagovat
málo!
610532
málo!
0 0
reagovat
Super Bowl XLVIII film ads; Par 'Transformers 4', Sony 'Spider-Man 2', Dis 'Capt America' + 'Guardians Of Galaxy', Lgate 'Draft Day'.

Snad to je pravda!
610529
Super Bowl XLVIII film ads; Par 'Transformers 4', Sony 'Spider-Man 2', Dis 'Capt America' + 'Guardians Of Galaxy', Lgate 'Draft Day'. Snad to je pravda!
0 0
reagovat

Dead Snow

Tak trailer na Dead Snow 2. No je to jine nez jsem cekal, ale vypada to na velikou zabavu. :-D
610525
Tak trailer na Dead Snow 2. No je to jine nez jsem cekal, ale vypada to na velikou zabavu. :-D
Dead Snow
0 0
reagovat
A Vin Vznětový Motor si zajímavě změnil úvodní fotku na fb, že by konečně? :D
610440
A Vin Vznětový Motor si zajímavě změnil úvodní fotku na fb, že by konečně? *:D*
0 0
reagovat
Fast and Furious 7 fan poster:
link
610437
Fast and Furious 7 fan poster: [link="http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img8/Fastfurious7NewPosterfullsize5901.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat
Ak to tu bolo tak sorry, ale vyzera to zaujimavo. :D link
610428
Ak to tu bolo tak sorry, ale vyzera to zaujimavo. *:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=TSAMhY0jCdQ"]link[/link]
0 0
reagovat

Her

Hezky se na to diva, hezky se to posloucha, ale vic nejak nevim, co k tomu rict :)
610404
Hezky se na to diva, hezky se to posloucha, ale vic nejak nevim, co k tomu rict *:)*
Her
0 0
reagovat

popicek

Hele díky moc aspoň za tu snahu. Já až potom budu chtít znát názory lidí s mozkovou obrnou, tak tě jmenovitě vyvolám... ;)
610401
Hele díky moc aspoň za tu snahu. Já až potom budu chtít znát názory lidí s mozkovou obrnou, tak tě jmenovitě vyvolám... *;)*
popicek
0 0
reagovat

popik

já to zkusím, ale nic ti neslibuju :D
610397
já to zkusím, ale nic ti neslibuju *:D*
popik
0 0
reagovat
Popicku zkus se uz priste k mym prispevkum nevyjadrovat. Dik ;)
610395
Popicku zkus se uz priste k mym prispevkum nevyjadrovat. Dik *;)*
0 0
reagovat
Jenom se fapujte, chlapci. Prospěte si jak navzájem, tak nám všem. 8)
610387
Jenom se fapujte, chlapci. Prospěte si jak navzájem, tak nám všem. *8)*
0 0
reagovat

popik

to Tony: tvoje sloní paměť a posedlost mými příspěvky mě trochu znepokojuje :D, ale proč si občas nezafapovat, dyť je to zdravé, no ne?
610386
to Tony: tvoje sloní paměť a posedlost mými příspěvky mě trochu znepokojuje *:D*, ale proč si občas nezafapovat, dyť je to zdravé, no ne?
popik
0 0
reagovat
Píše člověk, kterej v kecárně kdysi napsal, že se nudí a jde dělat "fap fap fap fap"...
610385
Píše člověk, kterej v kecárně kdysi napsal, že se nudí a jde dělat "fap fap fap fap"...
0 0
reagovat

popik

to HAL: zalez zase do té díry odkud si vylezl a běž si hrát se šášulem ;)
610384
to HAL: zalez zase do té díry odkud si vylezl a běž si hrát se šášulem *;)*
popik
0 0
reagovat

popicek

Už zase?
Jako jo popiku, však my ti to taky přejem ;)
610381
Už zase? Jako jo popiku, však my ti to taky přejem *;)*
popicek
0 0
reagovat

popik

ty vole, najdi si ženskou :D
610379
ty vole, najdi si ženskou *:D*
popik
0 0
reagovat

Ted vás jde otravovat s horory potřetí

Zase uběhl nějakej čas a jdu pokračovat s mým nepravidelným náhledem na béčkové a veskrze neznámé horory. Začínám si připadat, že už koukám rád jenom na ty indie věci a horory. No, to je jedno. Třeba to ještě někdo čte takže si odpočinu na půl hodinky od povinností a budu se pro radost socializovat tímto...

Urban Explorer (2011) link
Jelikož dost z těch, co začnou tyhle moje odstavce číst, skončí znechucení slohem u prvního příspěvku, začnu u toho nejlepšího. Nelekejte se hodnocení na CSFD, tohle je pecka. Parta lidí, která se zná sotva dvě minuty, se vypraví do berlínského podzemí. Před jakýmsi Berlínským klubem potkají nesympatického mladého průvodce. Ten si řekne o 300 éček od každého, pokud budou na konci tůry spokojeni. Netřeba dodávat, že na placení "naštěstí" nedojde. Zalezou do klasické diskotéky, jdou do zákulisí a vlezou do podzemí. A začíná výýýýborná půlhodina. Možná jste viděli found footage Tunnel. No, tohle je o dost lepší. Charaktery jsou načrtnutý opravdu jenom zběžně, ale to je úplně jedno. Jde tady o ty zoufalé pohledy nazpět, když nervózní hrdinové něco uslyší. Skvělá atmosféra, výborné genium loci, jeden zapomenutý nacistický bunkr a extrémní žánrová odbočka v půlce filmu. Mě až tak nesedla, ale nebudu prozrazovat víc. Jsou to prostě dva žánry v jednom filmu a oba bych zařadil ke špičce toho, co můžete vidět. Reálně to je na 7/10, já to mám na 8/10, ale dám ještě o jedno víc abych upoutal vaší pozornost. Stojí to za to.
9/10

Det okända (2000) link
Na tohle sem se hodně těšil. Už jenom CSFD synopse "Pět mladých biologů je posláno na sever Švédska prošetřit efekty rozsáhlého lesního požáru. To, co zpočátku vypadá na pár týdnů kempování a snadné práce, se brzy změní v noční můru objevením ostatků podivného tvora a rozhodnutím je prozkoumat" a pověst Skandinávského Blair Witch na mě fungovala jako píšťalka na psy... ehm na psy :D A trochu mě to zklamalo. Ano, ono už jenom srovnání s tím hororem, ze kterého to těží, by vám zkazilo. Zhruba v půlce vám bude vše jasné. A přestane to být tková zábava. Ale do té doby dobré. Film je točen jakoby na home video ve filmu nepřiznaným kameramanem a podle toho taky vypadá. První půlka, kdy člověk ještě moc netuší, je dobrá. Jedna výborná lekačka, tři obyčejné a pak přijde to, o čem už sem psal. A ten film jen tak dokloue do konce. Spíš než jasný jasný doporučení řeknu, že je to v žánru mírny nadprůměr.
6/10

The Shrine (2010) link
Tohle mě rozesmálo. A to není dobře. Proč jsem na to koukal? Mňoch. Ani nevím. To žánrové ukotvení jakože hororu odehrávající se v "atraktivních" kulisách mě tak nějak upoutalo. To sem ale nevěděl, kde se ta atraktivita bude hledat. Ve filmu jde o to, že americkej student se na svých toulkách Evropou ztratil. Mladá, ambiciózní a ne moc sexy americká novinářka se na ten případ zaměří. Jde proti šéfovi, příteli, ale následuje stopu, která jí zavede do hrozivého ..... fanfáry prosím .... Polska. Polska. Ano, Polska. Tak maximálně nehororové kulisy jako poskytl ten listnatej les, ve kterým je na kousku mlha, jsem dlouho neviděl. Ta vesnice, která má působit podivně a hrozivě je klasickej podhorskej zapadákov, kterej ze svých toulek za svými prarodiči známe každej. A pak ti Poláci poprvé promluví a všechno už jde totálně do řiti. Dál už se mi ani nechce pokračovat. Ano, budou tady taky rituály a jakoby pointa, ale nekoukejte na to. Raději.
4/10

Innkeepers (2011) link
Dobrá, tady budu trochu podvádět. Tenhle film jsem viděl už dva roky nazpátek, ale buď jsem byl pod vlivem něčeho nespecifikovatelného, nebo jsem měl prostě špatnej den. Nedávné velebení Ti Westa v jedné diskuzi mě donutilo tenhle film navštívit znovu a musím otočit o 180 stupňů. Pokud jsem byl po prvním shlédnutí na 5/10, tak teď jsem na silnejch osmi. Tohle není obyčejnej horor. Ano, stěžuje si to na každej. Málo lekaček, roztříštěná atmosféra, podivnej konec... Ale mě se strašně líbilo to rozdělení na kapitoly a to mimohororové dovádění úžasné Sary Paxton a pro mě neznámého Pata Healyho. To pobíhání po hotelu, nudění se, mě to prostě bavilo a se zatajeným dechem jsem sledoval, kdy se tahle sympatická skoro indie věc překlopí v ten horor. No, stalo se to, ale žádnej velkej zázrak to nebyl. Ano, dočkáte se nějaké té lekačky, ale o tom ten film vůbec není. Je to prostě pohodovej pokus o tak trochu jinej hororovej pokus. Sedlo mě to a doporučím to s tou osmičkou.
8/10
610369
Zase uběhl nějakej čas a jdu pokračovat s mým nepravidelným náhledem na béčkové a veskrze neznámé horory. Začínám si připadat, že už koukám rád jenom na ty indie věci a horory. No, to je jedno. Třeba to ještě někdo čte takže si odpočinu na půl hodinky od povinností a budu se pro radost socializovat tímto... [b]Urban Explorer (2011)[/b] http://www.csfd.cz/film/300026-urban-explorer/ Jelikož dost z těch, co začnou tyhle moje odstavce číst, skončí znechucení slohem u prvního příspěvku, začnu u toho nejlepšího. Nelekejte se hodnocení na CSFD, tohle je pecka. Parta lidí, která se zná sotva dvě minuty, se vypraví do berlínského podzemí. Před jakýmsi Berlínským klubem potkají nesympatického mladého průvodce. Ten si řekne o 300 éček od každého, pokud budou na konci tůry spokojeni. Netřeba dodávat, že na placení "naštěstí" nedojde. Zalezou do klasické diskotéky, jdou do zákulisí a vlezou do podzemí. A začíná výýýýborná půlhodina. Možná jste viděli found footage Tunnel. No, tohle je o dost lepší. Charaktery jsou načrtnutý opravdu jenom zběžně, ale to je úplně jedno. Jde tady o ty zoufalé pohledy nazpět, když nervózní hrdinové něco uslyší. Skvělá atmosféra, výborné genium loci, jeden zapomenutý nacistický bunkr a extrémní žánrová odbočka v půlce filmu. Mě až tak nesedla, ale nebudu prozrazovat víc. Jsou to prostě dva žánry v jednom filmu a oba bych zařadil ke špičce toho, co můžete vidět. Reálně to je na 7/10, já to mám na 8/10, ale dám ještě o jedno víc abych upoutal vaší pozornost. Stojí to za to. 9/10 [b]Det okända (2000)[/b] http://www.csfd.cz/film/265867-det-okanda/ Na tohle sem se hodně těšil. Už jenom CSFD synopse "Pět mladých biologů je posláno na sever Švédska prošetřit efekty rozsáhlého lesního požáru. To, co zpočátku vypadá na pár týdnů kempování a snadné práce, se brzy změní v noční můru objevením ostatků podivného tvora a rozhodnutím je prozkoumat" a pověst Skandinávského Blair Witch na mě fungovala jako píšťalka na psy... ehm na psy *:D* A trochu mě to zklamalo. Ano, ono už jenom srovnání s tím hororem, ze kterého to těží, by vám zkazilo. Zhruba v půlce vám bude vše jasné. A přestane to být tková zábava. Ale do té doby dobré. Film je točen jakoby na home video ve filmu nepřiznaným kameramanem a podle toho taky vypadá. První půlka, kdy člověk ještě moc netuší, je dobrá. Jedna výborná lekačka, tři obyčejné a pak přijde to, o čem už sem psal. A ten film jen tak dokloue do konce. Spíš než jasný jasný doporučení řeknu, že je to v žánru mírny nadprůměr. 6/10 [b]The Shrine (2010)[/b] http://www.csfd.cz/film/282878-shrine-the/ Tohle mě rozesmálo. A to není dobře. Proč jsem na to koukal? Mňoch. Ani nevím. To žánrové ukotvení jakože hororu odehrávající se v "atraktivních" kulisách mě tak nějak upoutalo. To sem ale nevěděl, kde se ta atraktivita bude hledat. Ve filmu jde o to, že americkej student se na svých toulkách Evropou ztratil. Mladá, ambiciózní a ne moc sexy americká novinářka se na ten případ zaměří. Jde proti šéfovi, příteli, ale následuje stopu, která jí zavede do hrozivého ..... fanfáry prosím .... Polska. Polska. Ano, Polska. Tak maximálně nehororové kulisy jako poskytl ten listnatej les, ve kterým je na kousku mlha, jsem dlouho neviděl. Ta vesnice, která má působit podivně a hrozivě je klasickej podhorskej zapadákov, kterej ze svých toulek za svými prarodiči známe každej. A pak ti Poláci poprvé promluví a všechno už jde totálně do řiti. Dál už se mi ani nechce pokračovat. Ano, budou tady taky rituály a jakoby pointa, ale nekoukejte na to. Raději. 4/10 [b]Innkeepers (2011)[/b] http://www.csfd.cz/film/282188-tajemstvi-stareho-hotelu/ Dobrá, tady budu trochu podvádět. Tenhle film jsem viděl už dva roky nazpátek, ale buď jsem byl pod vlivem něčeho nespecifikovatelného, nebo jsem měl prostě špatnej den. Nedávné velebení Ti Westa v jedné diskuzi mě donutilo tenhle film navštívit znovu a musím otočit o 180 stupňů. Pokud jsem byl po prvním shlédnutí na 5/10, tak teď jsem na silnejch osmi. Tohle není obyčejnej horor. Ano, stěžuje si to na každej. Málo lekaček, roztříštěná atmosféra, podivnej konec... Ale mě se strašně líbilo to rozdělení na kapitoly a to mimohororové dovádění úžasné Sary Paxton a pro mě neznámého Pata Healyho. To pobíhání po hotelu, nudění se, mě to prostě bavilo a se zatajeným dechem jsem sledoval, kdy se tahle sympatická skoro indie věc překlopí v ten horor. No, stalo se to, ale žádnej velkej zázrak to nebyl. Ano, dočkáte se nějaké té lekačky, ale o tom ten film vůbec není. Je to prostě pohodovej pokus o tak trochu jinej hororovej pokus. Sedlo mě to a doporučím to s tou osmičkou. 8/10
Ted vás jde otravovat s horory potřetí
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se