Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35361 - 35380 Napsat příspěvek

KarelR

Héééééj, to je ten člověk co na začátku Star Treku dostal tu motorku od Kirka :o:+
609297
Héééééj, to je ten člověk co na začátku Star Treku dostal tu motorku od Kirka *:o**:+*
KarelR
0 0
reagovat

departed

609296
*:+* http://www.youtube.com/watch?v=owaOqS0T5aw
departed
0 0
reagovat
Udělám teďka Karlovu práci a napíšu...

"Tak to tu zas uklidníme, tyhle debaty si nechte do vzkazníku či na facebook. ;)"

:D:+
609295
Udělám teďka Karlovu práci a napíšu... "Tak to tu zas uklidníme, tyhle debaty si nechte do vzkazníku či na facebook. ;)" *:D**:+*
0 0
reagovat
Anyone?
609294
Anyone?
0 0
reagovat

popik

to Milosh: to jen proto, že nečteš ty svoje Milouši ;)

to Loki: Dyť je to pravda, někdo jako ty, akorát s mnohem větším vlivem, ty chudáky černošský dotlačil do sportů, který jim nic neříkají jen proto, protože chtěl přitáhnout pozornost.
Stejný je to s prezidentem US, takovej běžnej američan byl ve volbách přesvědčen ne tím, že je Obama superinteligentí,rozumí věcem, kterým má rozumět apod., ale tím, že se jako hrdý američan zasloužím za to, že zvolím prvního černošského prezidenta, že se já jako jednotlivec zapíšu do historie, že jsem to byl já, kdo hleděl vstříc do budoucna s otevřenou myslí a volil YES pro Obamu.
609293
to Milosh: to jen proto, že nečteš ty svoje Milouši *;)* to Loki: Dyť je to pravda, někdo jako ty, akorát s mnohem větším vlivem, ty chudáky černošský dotlačil do sportů, který jim nic neříkají jen proto, protože chtěl přitáhnout pozornost. Stejný je to s prezidentem US, takovej běžnej američan byl ve volbách přesvědčen ne tím, že je Obama superinteligentí,rozumí věcem, kterým má rozumět apod., ale tím, že se jako hrdý američan zasloužím za to, že zvolím prvního černošského prezidenta, že se já jako jednotlivec zapíšu do historie, že jsem to byl já, kdo hleděl vstříc do budoucna s otevřenou myslí a volil YES pro Obamu.
popik
0 0
reagovat
John Carter - já ho mám taky rád a už jsem ten film shlédnul asi 5-6x
609292
John Carter - já ho mám taky rád a už jsem ten film shlédnul asi 5-6x
0 0
reagovat
John Carter (2012) napodruhé funguje mnohem lépe než jsem si původně myslel. Je to zcela výjimečný počin, který si takové potupné ohlasy vůbec nezaslouží. Vlastně mám obdiv k těm, kteří do této klasické látky ochotně nalili 250 mega. Ty prachy tam jsou vidět a na Blu-rayi ten film vypadá báječně. Další referenční disk.
609291
[b]John Carter (2012)[/b] napodruhé funguje mnohem lépe než jsem si původně myslel. Je to zcela výjimečný počin, který si takové potupné ohlasy vůbec nezaslouží. Vlastně mám obdiv k těm, kteří do této klasické látky ochotně nalili 250 mega. Ty prachy tam jsou vidět a na Blu-rayi ten film vypadá báječně. Další referenční disk.
0 0
reagovat
popik: To oslovenie rasista si si zasluzil ani nie tak za Bonda, ako za tych ciernych hokejistov a prezidentov.

A ja o nikoho nic obrat nechcem. Popravde, Elba je sice total macher s charismatom az po strop, ale v niektorych scenach si ho tiez uplne neviem predstavit. Tym myslim, ze si nie som isty, ako by to uhral. Rozhodne to je ale zaujimava volba.
609290
popik: To oslovenie rasista si si zasluzil ani nie tak za Bonda, ako za tych ciernych hokejistov a prezidentov. A ja o nikoho nic obrat nechcem. Popravde, Elba je sice total macher s charismatom az po strop, ale v niektorych scenach si ho tiez uplne neviem predstavit. Tym myslim, ze si nie som isty, ako by to uhral. Rozhodne to je ale zaujimava volba.
0 0
reagovat

popicek 3.1.2014 20:05:16

Regulerne nejdementnejsi post, co jsem tu kdy cetl. Congrats!
609288
Regulerne nejdementnejsi post, co jsem tu kdy cetl. Congrats!
popicek 3.1.2014 20:05:16
0 0
reagovat

popicek

Jistě "Anglická" královská rodina, která má NěmeckoSkotskoŘecký původ. :D
609285
Jistě "Anglická" královská rodina, která má NěmeckoSkotskoŘecký původ. *:D*
popicek
0 0
reagovat
Tom Hiddleston FTW!
609284
Tom Hiddleston FTW!
0 0
reagovat

popik

to Mildík: Loki ti vzkazuje, že seš rasistický prase, že máš jít klečet a stydět se za tenhle "stupidní" názor. :D
Multikulturně zaplavené Anglii už zbývá z národního "bohatsví" jen královská rodina a právě onen Bond, ale mistr Loki je chce obrat i o něj. I ten fotbal už není anglickej, není špatnej, ale není anglickej, dávno už se nehraje po lajnách s prudkým centrem do vápna, dávno už se nehrají dlouhé nakopávané míč, teď je to tam samá hračička a fotbalová panenka, tak buďte do té dobroty a do toho Bonda se neserte. Děkuji.
609283
to Mildík: Loki ti vzkazuje, že seš rasistický prase, že máš jít klečet a stydět se za tenhle "stupidní" názor. *:D* Multikulturně zaplavené Anglii už zbývá z národního "bohatsví" jen královská rodina a právě onen Bond, ale mistr Loki je chce obrat i o něj. I ten fotbal už není anglickej, není špatnej, ale není anglickej, dávno už se nehraje po lajnách s prudkým centrem do vápna, dávno už se nehrají dlouhé nakopávané míč, teď je to tam samá hračička a fotbalová panenka, tak buďte do té dobroty a do toho Bonda se neserte. Děkuji.
popik
0 0
reagovat

Bond

No Loki ja ti taky nevim, Bond je soucasti anglicke kultury (jako treba HP) a imho by si kazda kultura mela urcity vzory a tradice zachovat. Abychom byli politicky korektni a nebavili jsme se porad o barve kuze, tak kdyz se rekne Doktorova Tardis, tak vetsina lidi si vybavi modrou budku. S Bondem to vidim podobne, kdyz se rekne Bond, tak si vetsina lidi vybavi chlapka Conneryho (ti mladsi Craigova) typu, kteri proste jsou belosi a k tomu ten tvuj drsnak, svudnik, atd...

Ale je fakt, ze filmovej Bond se od toho knizniho lisi uz tolik, ze by snad i tu zmenu barvy kuze snesl :)
609282
No Loki ja ti taky nevim, Bond je soucasti anglicke kultury (jako treba HP) a imho by si kazda kultura mela urcity vzory a tradice zachovat. Abychom byli politicky korektni a nebavili jsme se porad o barve kuze, tak kdyz se rekne Doktorova Tardis, tak vetsina lidi si vybavi modrou budku. S Bondem to vidim podobne, kdyz se rekne Bond, tak si vetsina lidi vybavi chlapka Conneryho (ti mladsi Craigova) typu, kteri proste jsou belosi a k tomu ten tvuj drsnak, svudnik, atd... Ale je fakt, ze filmovej Bond se od toho knizniho lisi uz tolik, ze by snad i tu zmenu barvy kuze snesl :)
Bond
0 0
reagovat
Jop, přesně kvůli těmhle vyostřenejm debatám tady pořád jsem a platím 600 Kč ročně :D

Jinak můžete označit za rasistu, ale Bonda bych rád taky bělocha - evropského typu, prostě mi černoch tam nějako nesedí.
609281
Jop, přesně kvůli těmhle vyostřenejm debatám tady pořád jsem a platím 600 Kč ročně *:D* Jinak můžete označit za rasistu, ale Bonda bych rád taky bělocha - evropského typu, prostě mi černoch tam nějako nesedí.
0 0
reagovat

KarelR

;)
609280
*;)*
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Damn, patřím mezi vyvolený, který si ten post stihli přečíst. Not alarming at all... :D
609279
Damn, patřím mezi vyvolený, který si ten post stihli přečíst. Not alarming at all... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
A vlastně to ani říct nemusím
609278
A vlastně to ani říct nemusím
0 0
reagovat

popik

tohle jsem tím zrovna říct nechtěl :D
609277
tohle jsem tím zrovna říct nechtěl *:D*
popik
0 0
reagovat
popik neni rasista, ale obyčejnej debil
609274
popik neni rasista, ale obyčejnej debil
0 0
reagovat

popik

Slovo rasismus/rasista by se v dnešní době mělo vyřadit ze slovníku, protože ho používá tolik hlupáků a moulů, kteří se jím snaží zastřít svoji vlastní nevědomost, že význam samotného slova ztrácí na významu.

to SpikeBtVS: Klídek, nepůjdu podpalovat domy a vyvolávat hesla, jen říkám, že se vždycky nejdřív musí přemýšlet a hlavně jednat s mírou. Je to stejný jako s tou rovnoprávností žen, prostě ocaď pocaď.
609273
Slovo rasismus/rasista by se v dnešní době mělo vyřadit ze slovníku, protože ho používá tolik hlupáků a moulů, kteří se jím snaží zastřít svoji vlastní nevědomost, že význam samotného slova ztrácí na významu. to SpikeBtVS: Klídek, nepůjdu podpalovat domy a vyvolávat hesla, jen říkám, že se vždycky nejdřív musí přemýšlet a hlavně jednat s mírou. Je to stejný jako s tou rovnoprávností žen, prostě ocaď pocaď.
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se