Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36261 - 36280 Napsat příspěvek

JohnyD

Jestli vono to nebude tím, že ani Pán Prstenů, natož Hobit nejsou dark fantasy... 8)
605048
Jestli vono to nebude tím, že ani Pán Prstenů, natož Hobit nejsou dark fantasy... *8)*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Film je založený na postavě, ale ne na žádném konkrétním příběhu od Howarda. Knížka je sbírka povídek, a Solomonova rodina se tam neřeší (co se týče toho dozvědění se víc o postavě, to jen abys nebyl zklamaný).

Ale jestli tě baví fantasy (tohoto typu), můžu doporučit.
605044
Film je založený na postavě, ale ne na žádném konkrétním příběhu od Howarda. [link="http://www.cbdb.cz/kniha-4080-solomon-kane-solomon-kane"]Knížka[/link] je sbírka povídek, a Solomonova rodina se tam neřeší (co se týče toho dozvědění se víc o postavě, to jen abys nebyl zklamaný). Ale jestli tě baví fantasy (tohoto typu), můžu doporučit.
JohnyD
0 0
reagovat
50 mega je docela dost na to, že tam pořádné triky a výprava jsou vidět na jednom místě. Ten ruskej Vlkodav stál pětinu, to je za málo peněz hodně muziky. A vydělalo to necelých 20. Jak říkám, já ten film mám rád, ale finančně fakt zvládnutej neni.
605043
50 mega je docela dost na to, že tam pořádné triky a výprava jsou vidět na jednom místě. Ten ruskej Vlkodav stál pětinu, to je za málo peněz hodně muziky. A vydělalo to necelých 20. Jak říkám, já ten film mám rád, ale finančně fakt zvládnutej neni.
0 0
reagovat

TonyClifton

Aký bol rozpočet, mne sa zdá, že keď som sa okolo toho motal v roku 2009, tak to nebolo nejako prehnane veľa, práveže sa mi to zdalo málo a bál som sa ako to celé bude vyzerať.
605042
Aký bol rozpočet, mne sa zdá, že keď som sa okolo toho motal v roku 2009, tak to nebolo nejako prehnane veľa, práveže sa mi to zdalo málo a bál som sa ako to celé bude vyzerať.
TonyClifton
0 0
reagovat

JohnyD

Souhlasím s tebou, ten film mám hodně rád s jedním malým zádrhelem, ten film málo peněz nestál. ;)
605041
Souhlasím s tebou, ten film mám hodně rád s jedním malým zádrhelem, ten film málo peněz nestál. *;)*
JohnyD
0 0
reagovat

Solomon Kane 2009

Tak včera konečne došlo na túto dlho odkládanú dark fantasy, kde sa slovom dark and shadows vážne neplytvá a nie sú na smiech, zdravíme filmového Hobbita.

Niekedy proste platí pravidlo, že za málo peňazí dostanete veľa muziky. U Solomona Kanea to platí. Purefoy je sympaťák každým coulem a veríte mu každú scénu, či už ako panbíčkará Flanderse alebo vraždiacu mašinu. Hlášky z jeho úst nepôsobia fádne ako povinná replika a keď vám povie, že vám odsekne hlavu, tak by ste sa vážne mali báť.

Problém mám iba s koncom, keď už chceli tvorcovia vystavať závršenie filmu na osudovosti, tak sa s tým mohli viac vyhrať a finále na ktoré som sa tešil ma žiaľ sklamalo. Pretože na mňa pôsobilo dosť unáhlene, ako keby si tvorcovia uvedomili, oh crap máme už iba 10 min. a na účte sú posledné peniaze a treba to nejako "epicky" ukončiť; a na monštrum už asi neostali peniaze, takže sa s ním zahráme na schovávačku a toho obávaného čarodeja rýchlo odpraceme z cesty jednou ranou.

Ašak je to príjemná krvavá jednohubka na večer pre dospelých, ktorá neurazí. Dal by som asi 6 resp. 6,5, ale tento žáner je vážne nedostatkové zboží na trhu a sympaťák Purefoy si to nezaslúži takže 7.

PS: Čítal niekto knižnú predlohu od Howarda, oplatí sa do toho ísť pretože Kane je veľmi zaujímavá postava, o ktorej by som sa rád dozvediel viac.
605039
Tak včera konečne došlo na túto dlho odkládanú dark fantasy, kde sa slovom dark and shadows vážne neplytvá a nie sú na smiech, zdravíme filmového Hobbita. Niekedy proste platí pravidlo, že za málo peňazí dostanete veľa muziky. U Solomona Kanea to platí. Purefoy je sympaťák každým coulem a veríte mu každú scénu, či už ako panbíčkará Flanderse alebo vraždiacu mašinu. Hlášky z jeho úst nepôsobia fádne ako povinná replika a keď vám povie, že vám odsekne hlavu, tak by ste sa vážne mali báť. Problém mám iba s koncom, keď už chceli tvorcovia vystavať závršenie filmu na osudovosti, tak sa s tým mohli viac vyhrať a finále na ktoré som sa tešil ma žiaľ sklamalo. Pretože na mňa pôsobilo dosť unáhlene, ako keby si tvorcovia uvedomili, oh crap máme už iba 10 min. a na účte sú posledné peniaze a treba to nejako "epicky" ukončiť; a na monštrum už asi neostali peniaze, takže sa s ním zahráme na schovávačku a toho obávaného čarodeja rýchlo odpraceme z cesty jednou ranou. Ašak je to príjemná krvavá jednohubka na večer pre dospelých, ktorá neurazí. Dal by som asi 6 resp. 6,5, ale tento žáner je vážne nedostatkové zboží na trhu a sympaťák Purefoy si to nezaslúži takže 7. PS: Čítal niekto knižnú predlohu od Howarda, oplatí sa do toho ísť pretože Kane je veľmi zaujímavá postava, o ktorej by som sa rád dozvediel viac.
Solomon Kane 2009
0 0
reagovat

Hororová "béčka"


Záhada hory mrtvých / Dyatlov pass incident
3/10 Renny Harlin je vůl! Takový potenciál ten námět měl, ne on tam zamotá ještě
Philadelphia experiment a parádně to domrví. btw parta amíků, s kozatou zvukařkou (k handy cam), kde nikdo neumí rusky dělá psychologickou vápravu do Ruska! :D A Gemma Atkinson tam ukázala jenom jeden mizernej side boob !!! Ať vám ušetřím googlení Ale závěr byl docela cool, dokonce tak cool, že kdyby to mělo místo toho balastu nějaký 5 minutový vyprávěný úvod a pak tam střihli poslední čtvrthodinku, tak by to mohlo zabodovat jako kraťas od 15 letého režiséra s rozpočtem 100 dolarů.

The Colony
6/10 Docela fajn žánrovka se sice levným vizuálem, ale docela koukatelným. Jen mi tu trochu vadila ta hororová zápletka, kdyby z toho nechali jenom post-apo thriller s bojem o přežití, bylo by to daleko lepší a závěr vyloženě zkoněnej. Ale Fishburne hodně v pohodě a ten kluk, co rád sportuje se zlatým retrívrem taky.

Ať vejde ten pravý, Let me in (US 2010)
6/10 Taky docela v pohodě, herci výborný, hlavně Chloe a Richard Jenkins, toho chlapa fakt žeru a Elias Koteas to taky nezahrál špatně. Měl jsem s tím v zásadě největší problém, že už jsem v rámci True Blood viděl co se týká upírů prakticky všechno a nějaký ty lekačky mne nechávali chladným. Nicméně jsem od Reevese od dob Cloverfieldu čekal víc. A konec mne zase moc nenadchnul, kdo viděl i švédský originál bylo to tam řešeno jinak? Protože
mi to finále s policistou a scéna ve vlaku moc neříkalo, v tomhle natočeném materiálu, bych to ukončil nalezením fotky a záběrem na cestu ve vlaku nebo tak něco. I ten bazén byl hodně divnej.
605040
[link="http://url_odkazu"]Záhada hory mrtvých / Dyatlov pass incident[/link] 3/10 Renny Harlin je vůl! Takový potenciál ten námět měl, ne on tam zamotá ještě [spoiler]Philadelphia experiment[/spoiler] a parádně to domrví. btw parta amíků, s kozatou zvukařkou (k handy cam), kde nikdo neumí rusky dělá psychologickou vápravu do Ruska! *:D* A Gemma Atkinson tam ukázala jenom jeden mizernej side boob !!! [link="https://www.google.cz/search?q=gemma+atkinson+nude&oq=gemma+atkinson+nude&aqs=chrome..69i57.6284j0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8"]Ať vám ušetřím googlení[/link] Ale závěr byl docela cool, dokonce tak cool, že kdyby to mělo místo toho balastu nějaký 5 minutový vyprávěný úvod a pak tam střihli poslední čtvrthodinku, tak by to mohlo zabodovat jako kraťas od 15 letého režiséra s rozpočtem 100 dolarů. [b]The Colony[/b] 6/10 Docela fajn žánrovka se sice levným vizuálem, ale docela koukatelným. Jen mi tu trochu vadila ta hororová zápletka, kdyby z toho nechali jenom post-apo thriller s bojem o přežití, bylo by to daleko lepší a závěr vyloženě zkoněnej. Ale Fishburne hodně v pohodě a ten kluk, co rád sportuje se zlatým retrívrem taky. [b]Ať vejde ten pravý, Let me in (US 2010)[/b] 6/10 Taky docela v pohodě, herci výborný, hlavně Chloe a Richard Jenkins, toho chlapa fakt žeru a Elias Koteas to taky nezahrál špatně. Měl jsem s tím v zásadě největší problém, že už jsem v rámci True Blood viděl co se týká upírů prakticky všechno a nějaký ty lekačky mne nechávali chladným. Nicméně jsem od Reevese od dob Cloverfieldu čekal víc. A konec mne zase moc nenadchnul, kdo viděl i švédský originál bylo to tam řešeno jinak? [spoiler]Protože mi to finále s policistou a scéna ve vlaku moc neříkalo, v tomhle natočeném materiálu, bych to ukončil nalezením fotky a záběrem na cestu ve vlaku nebo tak něco. I ten bazén byl hodně divnej.[/spoiler]
Hororová "béčka"
0 0
reagovat

popik

Nejlepší hokejovej tým všech dob v čele s Charlamovem v novým kabátku? To si nechám líbit. :+
605011
Nejlepší hokejovej tým všech dob v čele s Charlamovem v novým kabátku? To si nechám líbit. *:+*
popik
0 0
reagovat

Gorecki

no jasné, tí dvaja sa mi furt pletú ;)
ostatne...
605010
no jasné, tí dvaja sa mi furt pletú *;)* [link="http://2.bp.blogspot.com/-Yv1xwXniSNQ/T_pblJo85mI/AAAAAAAANR8/SOWvVqxoTQA/s320/francois-cluzet-dustin-hoffman-fe093.jpg"]ostatne...[/link]
Gorecki
0 0
reagovat
Legenda 17 Tohle vypadá hodně pěkně, vyloženě bych si to dal v kině. :+
605009
[link="http://www.youtube.com/watch?v=LmqeH36VP9Q"]Legenda 17[/link] Tohle vypadá hodně pěkně, vyloženě bych si to dal v kině. *:+*
0 0
reagovat

Ted

Som na tom podobne. Rush až budúci týždeň, dnes večer Gravity :)
605008
Som na tom podobne. Rush až budúci týždeň, dnes večer Gravity *:)*
Ted
0 0
reagovat

Ted

Já měl jít včera na předpremiéru, ale byl jsem tak vyfluslej z práce, že jsem byl rád, že jsem rád.
A nad tímhle harmonogramem jsem taky dlouho přemýšlel a podle mne je lepší jít nejdřív na Rivaly a na Gravitaci pak, přece jenom ty vizuální orgie by mohly formulky trochu snížit :-)
605007
Já měl jít včera na předpremiéru, ale byl jsem tak vyfluslej z práce, že jsem byl rád, že jsem rád. A nad tímhle harmonogramem jsem taky dlouho přemýšlel a podle mne je lepší jít nejdřív na Rivaly a na Gravitaci pak, přece jenom ty vizuální orgie by mohly formulky trochu snížit :-)
Ted
0 0
reagovat

Tony

Souhlas. Dlouho sem řešil, jestli prvně Gravitace a pak Rush, nebo opačně. Nakonec to z časových důvodů vypadá tak, že pátek večer nebo sobota odpoledne Gravitace a na Rush dojde až příští tejden. Akorát bohužel nevyjde Praha a IMAX. Bude muset stačit průměrné Cinestar 3D. Blasphemy, já vím...
605006
Souhlas. Dlouho sem řešil, jestli prvně Gravitace a pak Rush, nebo opačně. Nakonec to z časových důvodů vypadá tak, že pátek večer nebo sobota odpoledne Gravitace a na Rush dojde až příští tejden. Akorát bohužel nevyjde Praha a IMAX. Bude muset stačit průměrné Cinestar 3D. Blasphemy, já vím...
Tony
0 0
reagovat
Sakra, tohle mám pomalu radši, než ty filmy samotný. Těším se na Gravitaci a Rivaly jak malej, že v tom nejsem sám? :)

Už aby byl pátek a víkend...
605005
Sakra, tohle mám pomalu radši, než ty filmy samotný. Těším se na Gravitaci a Rivaly jak malej, že v tom nejsem sám? *:)* Už aby byl pátek a víkend...
0 0
reagovat

Kubkuo

Skor Dustin Hoffman, nie?;)
604994
Skor Dustin Hoffman, nie?;)
Kubkuo
0 0
reagovat

Intouchables

Prečo som sa doteraz tejto pecke vyhýbal? Čakal som dojácku drámu o vozíčkarovi, dočkal som sa nahláškovanej komédie so sympatickým párom. V skorej dobe očakávam v MZ recenzii avizovaný remake s Robertom DeNirom a černochom z Bronxu.
9/10
604983
Prečo som sa doteraz tejto pecke vyhýbal? Čakal som dojácku drámu o vozíčkarovi, dočkal som sa nahláškovanej komédie so sympatickým párom. V skorej dobe očakávam v MZ recenzii avizovaný remake s Robertom DeNirom a černochom z Bronxu. 9/10
Intouchables
0 0
reagovat

Kings of Summer

Tak z ukážky som čakal trochu iný tón. Vo výsledku mi ale tá roztrieštenosť na 3 časti sadla. Hláškujúci Nick Offerman top. Útek od rodičov a samostatný život očakávaný štandard. Ale tá tretia časť (nechcem spoilovať) ma vyložene nebavila. 7/10
604982
Tak z ukážky som čakal trochu iný tón. Vo výsledku mi ale tá roztrieštenosť na 3 časti sadla. Hláškujúci Nick Offerman top. Útek od rodičov a samostatný život očakávaný štandard. Ale tá tretia časť (nechcem spoilovať) ma vyložene nebavila. 7/10
Kings of Summer
0 0
reagovat

Tony

Vlkodav je fajn :) (a vzhledem k cifrám, o kterých se tu bavíme obvykle, je to natočený v podstatě za směšný peníze)
Škoda že něco podobného nevznikne u nás, místo toho máme Kněžnu Libuši...
604980
Vlkodav je fajn *:)* (a vzhledem k cifrám, o kterých se tu bavíme obvykle, je to natočený v podstatě za směšný peníze) Škoda že něco podobného nevznikne u nás, místo toho máme [link="http://www.csfd.cz/film/241802-knezna-libuse/"]Kněžnu Libuši[/link]...
Tony
0 0
reagovat
studo: Ty Vánoce smazal Warcraft. Ne proto, že je to konkurence, ale první velká spolupráce Legendary s Universalem, takže musí vědět, že tam SW nepůjde, jinak by to tam nehodili. Stejně jako když se nový Terminator hodil proti sequelu Independence Day, jelikož Annapurna/Paramount ví, že Foxové ID nestihnou.
604979
studo: Ty Vánoce smazal Warcraft. Ne proto, že je to konkurence, ale první velká spolupráce Legendary s Universalem, takže musí vědět, že tam SW nepůjde, jinak by to tam nehodili. Stejně jako když se nový Terminator hodil proti sequelu Independence Day, jelikož Annapurna/Paramount ví, že Foxové ID nestihnou.
0 0
reagovat

Vlkodav z rodu šedých psů

Jak tu byla nedávno debata o doporučení fantasy, tak doporučuji tohle. Hodně přijémna fantasy z Ruska se solidními triky. Kéž by podobně vypadal seriálový Zaklínač. 7/10
604978
Jak tu byla nedávno debata o doporučení fantasy, tak doporučuji tohle. Hodně přijémna fantasy z Ruska se solidními triky. Kéž by podobně vypadal seriálový Zaklínač. 7/10
Vlkodav z rodu šedých psů
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se