Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 36401 - 36420 Napsat příspěvek
Já šel ještě dál, už mám zamluvené místo na hřbitově. :)
604584
Já šel ještě dál, už mám zamluvené místo na hřbitově. *:)*
0 0
reagovat
The Magic of Belle Isle
Všichni, kteří tu velebili tuto sentimenální tv inscenaci o tom, jak se rozvedená padesátiletá "paní od dětí" zamiluje do nevrlého alkoholického spisovatele, nech't si prosím pomalu začínají hledat místo v blízkém domově důchodců.;)
604580
The Magic of Belle Isle Všichni, kteří tu velebili tuto sentimenální tv inscenaci o tom, jak se rozvedená padesátiletá "paní od dětí" zamiluje do nevrlého alkoholického spisovatele, nech't si prosím pomalu začínají hledat místo v blízkém domově důchodců.*;)*
0 0
reagovat

Tony

Viz diskuze pod článkem. Radcliffe a Duro to dementovali...
604551
Viz diskuze pod článkem. Radcliffe a Duro to dementovali...
Tony
0 0
reagovat
Boha jeho, to je vtip? Nejdebilnější casting století!
604550
Boha jeho, to je vtip? Nejdebilnější casting století!
0 0
reagovat
Sacha byl kurva skvělá volba. Teď už jim na ten film seru.
604541
Sacha byl kurva skvělá volba. Teď už jim na ten film seru.
0 0
reagovat
What the... :D
604528
What the... *:D*
0 0
reagovat
Daniel Radcliffe jako Freddie Mercury? :o Tak to jsem jakože asi zvědavej. Sacha byl skvlá volba, škoda, že to nevyšlo...
604527
Daniel Radcliffe jako Freddie Mercury? *:o* Tak to jsem jakože asi zvědavej. Sacha byl skvlá volba, škoda, že to nevyšlo...
0 0
reagovat

Jako za starejch časů/Stand Up Guys

Doprdele, já se na to neměl dívat :- Viděl jsem tam zestárlou, už téměř babičkovskou Julianna Margulies v roli nemocniční sestřičky, vzpomněl si, jak jsem nad ní jako fracek uslintával při sledování Pohotovsti a nějak na mě ta tíha času dolehla :- Jinak film je taková průměrná oddechovka o partě páprdů 8)
604519
Doprdele, já se na to neměl dívat *:-* Viděl jsem tam zestárlou, už téměř babičkovskou Julianna Margulies v roli nemocniční sestřičky, vzpomněl si, jak jsem nad ní jako fracek uslintával při sledování Pohotovsti a nějak na mě ta tíha času dolehla *:-* Jinak film je taková průměrná oddechovka o partě páprdů *8)*
Jako za starejch časů/Stand Up Guys
0 0
reagovat

kubqo

Popravdě ani ne, tak špatné to in general nebývá - obzvlášť komiksové adaptace buď obvykle vychází z předloh natolik hloupých, že i ty méně povedené filmy z nich paradoxně udělají něco inteligentnějšího, a nebo aspoň využívají toho že originál samotný bohatě oplývá akcí kterou jde vizuálně zajímavě využít. Nevzpomínám si na komiksový film který by tak moc zmrvil něco původně tak kvalitního.
604512
Popravdě ani ne, tak špatné to in general nebývá - obzvlášť komiksové adaptace buď obvykle vychází z předloh natolik hloupých, že i ty méně povedené filmy z nich paradoxně udělají něco inteligentnějšího, a nebo aspoň využívají toho že originál samotný bohatě oplývá akcí kterou jde vizuálně zajímavě využít. Nevzpomínám si na komiksový film který by tak moc zmrvil něco původně tak kvalitního.
kubqo
0 0
reagovat

HAL

aneb 99% knižných a komiksových adaptácií...
604480
aneb 99% knižných a komiksových adaptácií...
HAL
0 0
reagovat
604466
[link="http://i1276.photobucket.com/albums/y462/staffpicks/Animated_GIFs/laughing_dolls.gif"]"Celkovo si myslím, že je Miller iba mierne nadpriemerný scenárista (a rozhodne iba priemerný výtvarník)."[/link]
0 0
reagovat

Macejko

Ale on Batman JE retardovaný debil. To je základní předpoklad, jeho součást (bože, vždyť je to milionář který se oblíká jak netopýr a mlátí po nocích kapesní zlodějíčky). A právě s tou pitomou puberťačkou - to je právě krásná ukázka toho jak vyšinutý ten chlap je.
Ale tenhle komiks s tím aspoň trochu otevřeněji pracuje, nedělá z něj i přes obvious hloupost superhrdinských postav dokonalého macho borce. Podobně jako Watchmeni, kde jsou vlastně všechny postavy v podstatě hajzlové a slaboši - prostě bere celý superhero mýtus s hodně kritickým nadhledem, relativizuje ho.


Samozřejmě, na ty opravdu nejlepší komiksy se to nechytá, ale pořád je to povedená kniha nejen v rámci žánru.

(btw nikde neříkám že je to úchvatné nebo geniální, zato legendární a slavné je to zcela nepopiratelně)
604469
Ale on Batman JE retardovaný debil. To je základní předpoklad, jeho součást (bože, vždyť je to milionář který se oblíká jak netopýr a mlátí po nocích kapesní zlodějíčky). A právě s tou pitomou puberťačkou - to je právě krásná ukázka toho jak vyšinutý ten chlap je. Ale tenhle komiks s tím aspoň trochu otevřeněji pracuje, nedělá z něj i přes obvious hloupost superhrdinských postav dokonalého macho borce. Podobně jako Watchmeni, kde jsou vlastně všechny postavy v podstatě hajzlové a slaboši - prostě bere celý superhero mýtus s hodně kritickým nadhledem, relativizuje ho. Samozřejmě, na ty opravdu nejlepší komiksy se to nechytá, ale pořád je to povedená kniha nejen v rámci žánru. (btw nikde neříkám že je to úchvatné nebo geniální, zato legendární a slavné je to zcela nepopiratelně)
Macejko
0 0
reagovat

HAL

Podľa môjho názoru je aj ten komiks brutálne precenený. Iste, celkovo je to fajn dielo, ale prívlastok "úchvatný", "geniálny" alebo "legendárny" rozhodne nie je na mieste. Ak človek nemá neustále na pamäti, že je v tom príbehu Batman "posadnutý svojím poslaním", tak sa na mnohých miestach môže iba čudovať (oprávnene), prečo sa chová ako retardovaný debil. Pri veciach typu "prezradím svoju identitu a vezmem do tímu prvú puberťáčku, ktorá zloduchovi strelí do hlavy kamienok z praku (!!!)" som iba bezradne krútil hlavou.
Celkovo si myslím, že je Miller iba mierne nadpriemerný scenárista (a rozhodne iba priemerný výtvarník).
604465
Podľa môjho názoru je aj ten komiks brutálne precenený. Iste, celkovo je to fajn dielo, ale prívlastok "úchvatný", "geniálny" alebo "legendárny" rozhodne nie je na mieste. Ak človek nemá neustále na pamäti, že je v tom príbehu Batman "posadnutý svojím poslaním", tak sa na mnohých miestach môže iba čudovať (oprávnene), prečo sa chová ako retardovaný debil. Pri veciach typu "prezradím svoju identitu a vezmem do tímu prvú puberťáčku, ktorá zloduchovi strelí do hlavy kamienok z praku (!!!)" som iba bezradne krútil hlavou. Celkovo si myslím, že je Miller iba mierne nadpriemerný scenárista (a rozhodne iba priemerný výtvarník).
HAL
0 0
reagovat
V jeho světle tedy musím zpětně dost docenit Watchmeny - Snyder sice taky adaptuje dost neinvenčně, jen dělá tak trochu zbytečný otisk knihy na plátno, ale dělá to aspoň svědomitě se vším co k tomu patří, nebanalizuje předlohu tak strašlivě.

- nekašle na nezbytně nutné voiceovery, necenzuruje cokoli kontroverznějšího jako ten Batman, neuhýbá ani před temnotou a před Rkem, má (ehm, občas) docela rozumné herce a ne jen komiksové karikatury bez výrazu, nebojí se jít do hloubky i za cenu velké stopáže (tříapůlhodinová DC verse samozřejmě), a akci natahuje jen kvůli slow-motionům, kterými o to trefněji zachycuje komiksová okénka, ne že by zní dělal hlavní část filmu. A hlavně umí mnohem líp vyprávět obrazem a hudbou, neomezuje se na pouhé udělání kopie dialogových scén.
604464
V jeho světle tedy musím zpětně dost docenit Watchmeny - Snyder sice taky adaptuje dost neinvenčně, jen dělá tak trochu zbytečný otisk knihy na plátno, ale dělá to aspoň svědomitě se vším co k tomu patří, nebanalizuje předlohu tak strašlivě. - nekašle na nezbytně nutné voiceovery, necenzuruje cokoli kontroverznějšího jako ten Batman, neuhýbá ani před temnotou a před Rkem, má (ehm, občas) docela rozumné herce a ne jen komiksové karikatury bez výrazu, nebojí se jít do hloubky i za cenu velké stopáže (tříapůlhodinová DC verse samozřejmě), a akci natahuje jen kvůli slow-motionům, kterými o to trefněji zachycuje komiksová okénka, ne že by zní dělal hlavní část filmu. A hlavně umí mnohem líp vyprávět obrazem a hudbou, neomezuje se na pouhé udělání kopie dialogových scén.
0 0
reagovat

Batman: The Dark Knight Returns

Sveden velice pozitivními ohlasy zde jsem se podíval na animovanou adaptaci slavné knihy Franka Millera Batman: Návrat temného rytíře.
Hned po něm jsem si tedy okamžitě musel přečíst i předlohu, kterou už jsem si za těch asi deset let pamatoval jen hodně matně... a jak jsem byl z filmu samotného jen otrávený, tak po jejím připomenutí si už se mi chtělo vyloženě jen zvracet.

Je to děsivě plytká a tupě akční kastrace jednoho z mála povedených superhrdinských komiksů, která zhluboka kašle na hloubku příběhu a postav, všechny zajímavější části knihy ignoruje nebo změkčuje, a hlavně prakticky kompletně vymazává nezbytně nutné vnitřní hlasy postav, jejich myšlenky a pocity (což je většina knihy), čímž je przní na debilní karikatury... zatímco těch několik málo obrázkových panelů které v knize zabírá akce roztahuje na bezmála celý film (přičemž je akce, až na souboj se Supermanem díky kvalitně vykradené hudbě, hodně nudná a hlavně je to celé vizuálně dost hnusné a technicky nepříliš povedené)


Být to rozsekané na dvacetiminutové díly a hozené na sobotní ráno do televize mezi ostatní rubanicoidní animáky pro děti, tak tam slušně zapadne a řeknu si dobrý, konečně něco aspoň trochu rozumného - ale jakožto adaptace knihy je to odporná sračka pro idioty.
604463
Sveden velice pozitivními ohlasy zde jsem se podíval na animovanou adaptaci slavné knihy Franka Millera Batman: Návrat temného rytíře. Hned po něm jsem si tedy okamžitě musel přečíst i předlohu, kterou už jsem si za těch asi deset let pamatoval jen hodně matně... a jak jsem byl z filmu samotného jen otrávený, tak po jejím připomenutí si už se mi chtělo vyloženě jen zvracet. Je to děsivě plytká a tupě akční kastrace jednoho z mála povedených superhrdinských komiksů, která zhluboka kašle na hloubku příběhu a postav, všechny zajímavější části knihy ignoruje nebo změkčuje, a hlavně prakticky kompletně vymazává nezbytně nutné vnitřní hlasy postav, jejich myšlenky a pocity (což je většina knihy), čímž je przní na debilní karikatury... zatímco těch několik málo obrázkových panelů které v knize zabírá akce roztahuje na bezmála celý film (přičemž je akce, až na souboj se Supermanem díky kvalitně vykradené hudbě, hodně nudná a hlavně je to celé vizuálně dost hnusné a technicky nepříliš povedené) Být to rozsekané na dvacetiminutové díly a hozené na sobotní ráno do televize mezi ostatní rubanicoidní animáky pro děti, tak tam slušně zapadne a řeknu si dobrý, konečně něco aspoň trochu rozumného - ale jakožto adaptace knihy je to odporná sračka pro idioty.
Batman: The Dark Knight Returns
0 0
reagovat

The Kings of Summer

Hodně hodně pohodová věc, i když jsem z trailerů čekal asi něco trochu jiného tj. takový Mud bez McConaugheyho a ono je to vcelku zábavné. Víceméně je to čistá komedie s postavami vytaženýma do absurdna až parodična. 7/10
604459
Hodně hodně pohodová věc, i když jsem z trailerů čekal asi něco trochu jiného tj. takový Mud bez McConaugheyho a ono je to vcelku zábavné. Víceméně je to čistá komedie s postavami vytaženýma do absurdna až parodična. [b]7/10[/b]
The Kings of Summer
0 0
reagovat

Pawn Shop Chronicles

Viděl tu někdo Pawn Shop Chronicles, potřebuju další názor, vůbec nevím jestli se mě to líbílo, ale chvílema to bylo víc než bezva aby to za další chvíli spadlo do totální nudy a odpadu. Hrozně nevyrovnanej film ke kterýmu by se měl asi přidávat balíček drog pro snadnější překlenutí divnejch pasáží. Ovšem ty kamerový hrátky, bezbřehost citací, filtrů a střihů Kramerovi žeru. Ještě by mě zajímalo na co se ti známí ksichti nechali ukecat aby mu v tomhle filmu hráli.
604413
Viděl tu někdo Pawn Shop Chronicles, potřebuju další názor, vůbec nevím jestli se mě to líbílo, ale chvílema to bylo víc než bezva aby to za další chvíli spadlo do totální nudy a odpadu. Hrozně nevyrovnanej film ke kterýmu by se měl asi přidávat balíček drog pro snadnější překlenutí divnejch pasáží. Ovšem ty kamerový hrátky, bezbřehost citací, filtrů a střihů Kramerovi žeru. Ještě by mě zajímalo na co se ti známí ksichti nechali ukecat aby mu v tomhle filmu hráli.
Pawn Shop Chronicles
0 0
reagovat

Jeržík

;)
604410
*;)*
Jeržík
0 0
reagovat

TedGeorge

Děláš, jako by se ti to nikdy nestalo. :D
604409
Děláš, jako by se ti to nikdy nestalo. :D
TedGeorge
0 0
reagovat

Jeržík

Nevím no... To je jako kdyby ses dvě hodiny vyptával na to, jakou si máš dát zmrzlinu a pak sis řekl se´u na to, jdu na panáka :D
604408
Nevím no... To je jako kdyby ses dvě hodiny vyptával na to, jakou si máš dát zmrzlinu a pak sis řekl se´u na to, jdu na panáka *:D*
Jeržík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se