Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 37541 - 37560 Napsat příspěvek

Tony

Man from Earth? :D
599696
Man from Earth? :D
Tony
0 0
reagovat

Rissa

Superbad?
599692
Superbad?
Rissa
0 0
reagovat

kyller

Z toho příspěvku nějak vyplývá, že jsem zhulenej? :D
599690
Z toho příspěvku nějak vyplývá, že jsem zhulenej? *:D*
kyller
0 0
reagovat

TonyCIifton

To The Wonder... :D
599689
To The Wonder... *:D*
TonyCIifton
0 0
reagovat
Tip na film k pivku po asi milionhodinový pracovní šíchtě? Zkouším Práspače, ale asi nedokoukám prvních 10 minut.
599688
Tip na film k pivku po asi milionhodinový pracovní šíchtě? Zkouším Práspače, ale asi nedokoukám prvních 10 minut.
0 0
reagovat

Filmik

chci se zeptat, jestli mi neporadíte nějaký film na způsob - Prci prci prcičky, Jak na holky, Sexy párty atd ... prostě kde se kluci snažej sbalit holky z toho nemůžu :D Děkuji ;)
599684
chci se zeptat, jestli mi neporadíte nějaký film na způsob - Prci prci prcičky, Jak na holky, Sexy párty atd ... prostě kde se kluci snažej sbalit holky z toho nemůžu :D Děkuji ;)
Filmik
0 0
reagovat

Dead Man Down

Niels Arden Oplev umí, Colin Farrell má správnou motivaci a Noomi Rapace tu není kvůli své kráse. Vzhledem k prokouknutelnému ději 7,5/10.
599679
Niels Arden Oplev umí, Colin Farrell má správnou motivaci a Noomi Rapace tu není kvůli své kráse. Vzhledem k prokouknutelnému ději 7,5/10.
Dead Man Down
0 0
reagovat

TedGeorge

Jsem se chtel na to vcera kouknout, ale unava byla vetsi. Tak snad dnes.
599663
Jsem se chtel na to vcera kouknout, ale unava byla vetsi. Tak snad dnes.
TedGeorge
0 0
reagovat

Phantom - 7/10

Tenhle film bude strašně jednoduchý nenávidět. Už samotná premisa o ztracené ruské jaderné ponorce nesoucí jaderné hlavice je hrozně cheesy. A bude hůř. Ano, opravdu se kdysi ztratila ruská jaderná ponorka nesoucí jaderné hlavice a opravdu to byl jeden z nejzávažnějších incidentů studené války. Ale to je asi tak vše, co je s jistotou o tomto incidentu známo. Film je samozřejmě umělecká licence, ale pokud se jeden z možných scénářů rozhodně nestal, tak je to ten, co nám nabízí tento film. Je to chvílemi neskutečná fantasmagorie, který se ale bohužel maskuje jako jedna z možností průběhu incidentu, a ne jako cheesy skoro sci-fi z kulis studené války.

Tohle nečtěte, pokud se na film chcete podívat
Ve zkratce. David Duchovny je na ponorku "nenápadně" nasazen jako jeden z elitních agentů KGB. Na Ponorku donese tajné zařízení. Po vyplutí nařídí kapitánovi, aby se příbližil k tankeru. Ten se k němu přiblíží. Duchovnymu to nestačí, a tak prakticky donutí kapitána, aby do tankeru ponorkou naboural. Následně s ponorkou plují dál a narazí na americkou ponorku. Ta je už už delokuje, když Duchovny dá příkaz ke spuštění toho tajného zařízení, Phantoma. Ten se díky naražení do tankeru reklaibroval na tankerovské vlny a začne vysílat vlny jako ten tanker. Americká ponorka se nechá přesvědčit, že před nimi pluje tanker a ne ruská ponorka. Duchovny je spokojen a rozhodne se rozpoutat třetí světovou... Stačí? :D

Proč teda 7/10 a relativní spokojenost místo hateu? Protože je to ponorkovej film, kterej jako kdyby vypadl z devadesátejch let. Starej kapitán v důchodu je povolán na poslední plavbu rezavějící dieselové ponorky a bere s sebou svojí starou známou posádku. Na palubu se přisere Duchovny, kterýho tam nasadili s tajným úkolem přímo z KGB (Fakt! :D ). Dočkáte se klasickejch propriet ponorkovejch filmů. Uhýbání torpéd, potopení se pod maximální možnou hladinu, únikové manévry, hrátky se sonarem. A to obsazení....

Ed Harris je klasickej kapitán s vnitřními démony, které utápí v alkoholu. William Fichtner se pro tyhle role prakticky narodil. Sean Patrick Flannery neměl od mladýho Indiana Jonese pořádnou roli a tady je konečně vidět... Lance Henriksen no comment, uvidíte sami. Jenom ten Duchovny je naprostej castingovej fail. Toho agenta OSNAZU mu fakt věřit nebudete.

Kolem a kolem je to cheesy výlet do devadesátek, kterýmu se můžete po dvaceti minutách vysmát, nebo si ho užít. Doporučuji to druhé. Další šanci už mít nebudete. S rozpočtem skoro 20 milionů dolarů to v Americe nevydělalo ani jeden a celosvětové uvedení v kinech bylo zrušeno. Na další ponorkovej film si tak počkáme dalších dobře deset let.

599658
Tenhle film bude strašně jednoduchý nenávidět. Už samotná premisa o ztracené ruské jaderné ponorce nesoucí jaderné hlavice je hrozně cheesy. A bude hůř. Ano, opravdu se kdysi ztratila ruská jaderná ponorka nesoucí jaderné hlavice a opravdu to byl jeden z nejzávažnějších incidentů studené války. Ale to je asi tak vše, co je s jistotou o tomto incidentu známo. Film je samozřejmě umělecká licence, ale pokud se jeden z možných scénářů rozhodně nestal, tak je to ten, co nám nabízí tento film. Je to chvílemi neskutečná fantasmagorie, který se ale bohužel maskuje jako jedna z možností průběhu incidentu, a ne jako cheesy skoro sci-fi z kulis studené války. Tohle nečtěte, pokud se na film chcete podívat [spoiler]Ve zkratce. David Duchovny je na ponorku "nenápadně" nasazen jako jeden z elitních agentů KGB. Na Ponorku donese tajné zařízení. Po vyplutí nařídí kapitánovi, aby se příbližil k tankeru. Ten se k němu přiblíží. Duchovnymu to nestačí, a tak prakticky donutí kapitána, aby do tankeru ponorkou naboural. Následně s ponorkou plují dál a narazí na americkou ponorku. Ta je už už delokuje, když Duchovny dá příkaz ke spuštění toho tajného zařízení, Phantoma. Ten se díky naražení do tankeru reklaibroval na tankerovské vlny a začne vysílat vlny jako ten tanker. Americká ponorka se nechá přesvědčit, že před nimi pluje tanker a ne ruská ponorka. Duchovny je spokojen a rozhodne se rozpoutat třetí světovou... Stačí? :D[/spoiler] Proč teda 7/10 a relativní spokojenost místo hateu? Protože je to ponorkovej film, kterej jako kdyby vypadl z devadesátejch let. Starej kapitán v důchodu je povolán na poslední plavbu rezavějící dieselové ponorky a bere s sebou svojí starou známou posádku. Na palubu se přisere Duchovny, kterýho tam nasadili s tajným úkolem přímo z KGB (Fakt! :D ). Dočkáte se klasickejch propriet ponorkovejch filmů. Uhýbání torpéd, potopení se pod maximální možnou hladinu, únikové manévry, hrátky se sonarem. A to obsazení.... Ed Harris je klasickej kapitán s vnitřními démony, které utápí v alkoholu. William Fichtner se pro tyhle role prakticky narodil. Sean Patrick Flannery neměl od mladýho Indiana Jonese pořádnou roli a tady je konečně vidět... Lance Henriksen no comment, uvidíte sami. Jenom ten Duchovny je naprostej castingovej fail. Toho agenta OSNAZU mu fakt věřit nebudete. Kolem a kolem je to cheesy výlet do devadesátek, kterýmu se můžete po dvaceti minutách vysmát, nebo si ho užít. Doporučuji to druhé. Další šanci už mít nebudete. S rozpočtem skoro 20 milionů dolarů to v Americe nevydělalo ani jeden a celosvětové uvedení v kinech bylo zrušeno. Na další ponorkovej film si tak počkáme dalších dobře deset let.
Phantom - 7/10
0 0
reagovat

SteKi

Vzhledem k tomu, že Abramsův "srdeční" projekt jsou SW a ne ST, tak se myslim nemáme čeho bát. Navíc jakkoliv mám JJ-ovy Star Treky rád, tak s tím posunem směrem k akčnímu teen blockbusteru už jsem mírně přejedenej. Dvakrát to bylo fajn, ale příště by to chtělo trochu osvěžit, menší návrat ke kořenům a tak.

Gonzi
Wrath of Khan byl taky v podstatě komorní.
599620
Vzhledem k tomu, že Abramsův "srdeční" projekt jsou SW a ne ST, tak se myslim nemáme čeho bát. Navíc jakkoliv mám JJ-ovy Star Treky rád, tak s tím posunem směrem k akčnímu teen blockbusteru už jsem mírně přejedenej. Dvakrát to bylo fajn, ale příště by to chtělo trochu osvěžit, menší návrat ke kořenům a tak. [b]Gonzi[/b] [spoiler]Wrath of Khan byl taky v podstatě komorní.[/spoiler]
SteKi
0 0
reagovat

Gonzi,Kostěj

Ano jednoduche to bolo, to je pravda. Lenze podla mna to bolo tak dobre natocene, ze mi to vobec nevadilo.
Najlepsia scen aj tak bola, tusim McCoy to bol, na nieco povedal shit, kde pri zaciatku slova (ššši) strih na niekoho vchadzajeceho do miestnosti a zatvarajuce dvere to tym zvukom dokoncili :D
A ta prelietavacia scena mi skor pripomenula toto. Neviem ci je to spoiler ale asi nie.
599619
Ano jednoduche to bolo, to je pravda. Lenze podla mna to bolo tak dobre natocene, ze mi to vobec nevadilo. Najlepsia scen aj tak bola, tusim McCoy to bol, na nieco povedal shit, kde pri zaciatku slova (ššši) strih na niekoho vchadzajeceho do miestnosti a zatvarajuce dvere to tym zvukom dokoncili *:D* A ta prelietavacia scena mi skor pripomenula [link="http://www.youtube.com/watch?v=AOiRQ0YvUnM"]toto[/link]. Neviem ci je to spoiler ale asi nie.
Gonzi,Kostěj
0 0
reagovat

Piano (1993)

Nádhera a vášeň v jednom. K tomu výtečné herecké výkony, hudba a hlavně mistrovská kamera. Zážitek. :+
599608
Nádhera a vášeň v jednom. K tomu výtečné herecké výkony, hudba a hlavně mistrovská kamera. Zážitek. *:+*
Piano (1993)
0 0
reagovat

SteKi - povedzte mi co tomu chybalo?

Minimálně to mohlo mít epické finále. Jako když si na papír v pár větách napíšeš co se stalo, jaké tam byly zvraty atd. tak zjistíš, že je to vlastně strašně komorní příběh - když jsem si to uvědomil (že "to" už je grand finale), tak šlo moje nadšení slušně dolů.
Franta udělá teroristický útok a uteče, Lojza letí za ním s torpédy, ty nevystřelí a Pepa přiletí rozestřílet Lojzu protože nerozestřílel Frantu a tedy nezahájil válku. Lojza ulítává, Pepa jej dostane z warpu, pak na sebe obě lodi tlemí a Lojza s Frantou ironman stylem proniknou do Pepovy lodi a zabijou Pepu. Franta zradí Lojzu, Lojza se vrátí na svou loď a Frantu lstí odpálí. Pak Lojza padá a až padat přestane, tak Franta spadne na město. Protože Lojza mezitím umřel, tak Karel běží za Frantou a dávají si férovku na létajících krabičkách... the end. - Star trek, story of Franta, Lojza, Pepa and Karel
599603
Minimálně to mohlo mít epické finále. Jako když si na papír v pár větách napíšeš co se stalo, jaké tam byly zvraty atd. tak zjistíš, že je to vlastně strašně komorní příběh - když jsem si to uvědomil (že "to" už je grand finale), tak šlo moje nadšení slušně dolů. [spoiler]Franta udělá teroristický útok a uteče, Lojza letí za ním s torpédy, ty nevystřelí a Pepa přiletí rozestřílet Lojzu protože nerozestřílel Frantu a tedy nezahájil válku. Lojza ulítává, Pepa jej dostane z warpu, pak na sebe obě lodi tlemí a Lojza s Frantou ironman stylem proniknou do Pepovy lodi a zabijou Pepu. Franta zradí Lojzu, Lojza se vrátí na svou loď a Frantu lstí odpálí. Pak Lojza padá a až padat přestane, tak Franta spadne na město. Protože Lojza mezitím umřel, tak Karel běží za Frantou a dávají si férovku na létajících krabičkách... the end. - Star trek, story of Franta, Lojza, Pepa and Karel[/spoiler]
SteKi - povedzte mi co tomu chybalo?
0 0
reagovat

SteKi, Star Trek

Mohli to tak o dvacet minut zkrátit, a nemuseli si nejlepší scénu filmu (start Enterprise z moře) vyplácat hned na začátku. Jinak to opravdu bylo téměř bezchybný. :+
A i když jsem se po otřesný Epizodě III zapřisáhl, že se fenoménu Star Wars budu doživotně vyhýbat jako moru, tak po dnešku se v tomhle mým postoji objevujou drobný prasklinky - jak na Kirkově skafandru.
Jestli tohle je rutina, pánové, tak prosím víc rutinářů.

(P.S.: kde bych sehnal víc takovejch rutinních děl?)
599601
Mohli to tak o dvacet minut zkrátit, a nemuseli si nejlepší scénu filmu (start Enterprise z moře) vyplácat hned na začátku. Jinak to opravdu bylo téměř bezchybný. *:+* A i když jsem se po otřesný Epizodě III zapřisáhl, že se fenoménu Star Wars budu doživotně vyhýbat jako moru, tak po dnešku se v tomhle mým postoji objevujou drobný prasklinky - jak na Kirkově skafandru. Jestli tohle je rutina, pánové, tak prosím víc rutinářů. (P.S.: kde bych sehnal víc takovejch rutinních děl?)
SteKi, Star Trek
0 0
reagovat
Výbornej rozhovor s Abramsem nejen o Star Treku. link [eng]
599592
Výbornej rozhovor s Abramsem nejen o Star Treku. [link="http://www.youtube.com/watch?v=-eSCtrfCMYE"]link[/link] [eng]
0 0
reagovat

Star Trek Into Darkness

Ale ved to bolo uplne skvele. Vyborne pokracovanie perfektnej "jednotky". No povedzte mi co tomu chybalo? Ja tomu nemam ani co vytknut a uz teraz sa tesim na pokracovanie. O to viac ma mrzi, ze Abrams sa upisal Star Wars, nakolko pochybujem, ze sa po nich bude chciet pustit do dalsieho Star Treku. Inak teraz by to chcelo serial. Uplne si to ten film pyta! Co je asi nerealne ale to by bola parada...
599580
Ale ved to bolo uplne skvele. Vyborne pokracovanie perfektnej "jednotky". No povedzte mi co tomu chybalo? Ja tomu nemam ani co vytknut a uz teraz sa tesim na pokracovanie. O to viac ma mrzi, ze Abrams sa upisal Star Wars, nakolko pochybujem, ze sa po nich bude chciet pustit do dalsieho Star Treku. Inak teraz by to chcelo serial. Uplne si to ten film pyta! Co je asi nerealne ale to by bola parada...
Star Trek Into Darkness
0 0
reagovat
Sedláček režíruje dvojku Dědictví? Zatím se mi všechny jeho filmy docela líbily, tak snad v tom bude pokračovat.
599566
Sedláček režíruje dvojku Dědictví? Zatím se mi všechny jeho filmy docela líbily, tak snad v tom bude pokračovat.
0 0
reagovat

Mildik

Sme minimalne dvaja
599559
Sme minimalne dvaja
Mildik
0 0
reagovat
Hmm, tak jsem možná jediný, kdo to vidí v každém filmu... Prostě to tam vidím, víc k tomu nemám co dodat... 8)
599558
Hmm, tak jsem možná jediný, kdo to vidí v každém filmu... Prostě to tam vidím, víc k tomu nemám co dodat... *8)*
0 0
reagovat
Vždyť má vlastní rukopis. Jako první přišel s nadbytečným používáním lens flare, ne?
599554
Vždyť má vlastní rukopis. Jako první přišel s nadbytečným používáním lens flare, ne?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se