Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 38081 - 38100 Napsat příspěvek

Tony

Vsadil bych svoje vodácký boty na to, že si první, kdo si toho všimnul... :D Bricks have been shat.
596608
Vsadil bych svoje vodácký boty na to, že si první, kdo si toho všimnul... *:D* Bricks have been shat.
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

:D:+
596607
*:D**:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

Dobrej postřeh.... :D
596606
Dobrej postřeh.... *:D*
Tony
0 0
reagovat

Man of Steel

Má nějaký hlubší smysl, že v novém Supermanovi má

Za otce i adoptivního otce Robina Hooda?
596605
Má nějaký hlubší smysl, že v novém Supermanovi má [spoiler]Za otce i adoptivního otce Robina Hooda?[/spoiler]
Man of Steel
0 0
reagovat
Big Wedding holt potvrzuje, ze rom-comy jsou na totalnim dnu.

A Mut vypada moc dobre. Skoda, ze tyhle filmy se k nam vetsinou nedostanou. Letosni leto totiz prilis pestrou nabidku neposkytuje. A slusne recenze bere i At Any Price.
596604
Big Wedding holt potvrzuje, ze rom-comy jsou na totalnim dnu. A Mut vypada moc dobre. Skoda, ze tyhle filmy se k nam vetsinou nedostanou. Letosni leto totiz prilis pestrou nabidku neposkytuje. A slusne recenze bere i At Any Price.
0 0
reagovat

Rajčatová hlídka

Pain & Gain se furt točilo kolem šedesáti procent a až příval recenzí od top kritiků to poslal do shnilých čísel. Dalo se to čekat. Nicméně podle recenzí je film zřejmě nakonec věrnější skutečnosti, než jak to vypadalo z trailerů. A Bayova záliba v násilí, plochých charakterech a opálených modelkách (čti striptérkách) tentokrát realističnosti jen přispívá. Bohužel to nevypadá, že by Michael nějak překonával sám sebe, ale já se furt těšim...

The Big Wedding to nekompromisně schytává, po osmi recenzích 0% a hodnocení 3,2.

Ale za zmínku určitě stojí Mud. To je ten film s vágusem McConagheym. Ze 47 recenzí jen tři shnilý, prozatímních 94% a 7,8. Těšim se hodně. :+
596603
Pain & Gain se furt točilo kolem šedesáti procent a až příval recenzí od top kritiků to poslal do shnilých čísel. Dalo se to čekat. Nicméně podle recenzí je film zřejmě nakonec věrnější skutečnosti, než jak to vypadalo z trailerů. A Bayova záliba v násilí, plochých charakterech a opálených modelkách (čti striptérkách) tentokrát realističnosti jen přispívá. Bohužel to nevypadá, že by Michael nějak překonával sám sebe, ale já se furt těšim... [b]The Big Wedding[/b] to nekompromisně schytává, po osmi recenzích 0% a hodnocení 3,2. Ale za zmínku určitě stojí [b]Mud[/b]. To je ten film s vágusem McConagheym. Ze 47 recenzí jen tři shnilý, prozatímních 94% a 7,8. Těšim se hodně. *:+*
Rajčatová hlídka
0 0
reagovat
Prisel nekdo do styku se Star Wars: Revisited? Mne osobne byly SW vzdycky relativne ukradene, takze mistni geekove se mi mozna par hlaskama ve stylu "objevovani Ameriky" vysmejou, kazdopadne me to prekvapilo a zvlast pro ty, co nadavaji na to, ze Lucas starou trilogii totalne doku*vil, by tohle mohla byt perfektni alternativa.

"Star Wars Revisited is a fan edit project by a man called Adywan. It started around 2004, when Ady found himself displeased with what the Special Editions of Star Wars had become. He started color-correcting the DVD version, but as he was doing so, he found that there were many things he could figure out how to do to make what he felt the Special Editions should have been. He worked on A New Hope for two years before releasing it in 2008 with a new sound mix, new effects, new music, and hundreds of tiny tweaks.

After a short break, he started work on The Empire Strikes Back. Originally he planned for this one to be easy, but he kept finding more and more tweaks he could make to recreate how he remembered watching the film when it first came out. Besides removing the Special Edition scenes, he also wants to build models to reshoot some effects, build a full-sized Wampa puppet, and even has a team filming to replace some of the shots of Rebel soldiers on Hoth. ESBR will be released in 720p.

Once that is completed, he plans to move on to Return of the Jedi, also in 720p. Ady recently announced his intention to go back to A New Hope and recreate it in 720p before moving on to the prequels."
Stranka projektu
596578
Prisel nekdo do styku se Star Wars: Revisited? Mne osobne byly SW vzdycky relativne ukradene, takze mistni geekove se mi mozna par hlaskama ve stylu "objevovani Ameriky" vysmejou, kazdopadne me to prekvapilo a zvlast pro ty, co nadavaji na to, ze Lucas starou trilogii totalne doku*vil, by tohle mohla byt perfektni alternativa. "Star Wars Revisited is a fan edit project by a man called Adywan. It started around 2004, when Ady found himself displeased with what the Special Editions of Star Wars had become. He started color-correcting the DVD version, but as he was doing so, he found that there were many things he could figure out how to do to make what he felt the Special Editions should have been. He worked on A New Hope for two years before releasing it in 2008 with a new sound mix, new effects, new music, and hundreds of tiny tweaks. After a short break, he started work on The Empire Strikes Back. Originally he planned for this one to be easy, but he kept finding more and more tweaks he could make to recreate how he remembered watching the film when it first came out. Besides removing the Special Edition scenes, he also wants to build models to reshoot some effects, build a full-sized Wampa puppet, and even has a team filming to replace some of the shots of Rebel soldiers on Hoth. ESBR will be released in 720p. Once that is completed, he plans to move on to Return of the Jedi, also in 720p. Ady recently announced his intention to go back to A New Hope and recreate it in 720p before moving on to the prequels." [link="http://swrevisited.wordpress.com/about-revisited/"]Stranka projektu[/link]
0 0
reagovat

Zach

2M bude mit podle me uz dneska vecer. A odmeny jsou vic nez paradni
596577
2M bude mit podle me uz dneska vecer. A odmeny jsou vic nez paradni
Zach
0 0
reagovat

Volný Pád

Po druhým shlédnutí jsem si jistej, že to je Schumacherův nejlepší film a jedna z Douglasových životních rolích, a ta ironie ?)
596573
Po druhým shlédnutí jsem si jistej, že to je Schumacherův nejlepší film a jedna z Douglasových životních rolích, a ta ironie *?)*
Volný Pád
0 0
reagovat
Zach chtěl za 30 dnů vybrat 2 miliony. Za první den a něco vybral mega. Wow.

Každopádně sem o tom dneska četl prakticky všude. Deadlinehollywood počínaje, Variety konče. Což muselo hodně pomoct. Ale stejně wow. Ty dvě mega má imho pozejtří. A skončí někde u pěti.
596571
Zach chtěl za 30 dnů vybrat 2 miliony. Za první den a něco vybral mega. Wow. Každopádně sem o tom dneska četl prakticky všude. Deadlinehollywood počínaje, Variety konče. Což muselo hodně pomoct. Ale stejně wow. Ty dvě mega má imho pozejtří. A skončí někde u pěti.
0 0
reagovat
bell > braff v tomhle pripade
596559
bell > braff v tomhle pripade
0 0
reagovat
Ted: A klidně ti při projekci dá ruku na stehno... Ale ty top odměny většinou kupuje tenhle borec: link
596558
Ted: A klidně ti při projekci dá ruku na stehno... Ale ty top odměny většinou kupuje tenhle borec: http://twitter.com/Dracogen
0 0
reagovat

xxendxx

Mám pocit, že Zach teďka nabízí něco hodně podobnýho...
596557
Mám pocit, že Zach teďka nabízí něco hodně podobnýho...
xxendxx
0 0
reagovat

Vardant

ve veronice mars hlavne nabizeli vzkaz na zaznamnik namluvenej od Kristen Bell, podle toho co si napises :P
596555
ve veronice mars hlavne nabizeli vzkaz na zaznamnik namluvenej od Kristen Bell, podle toho co si napises :P
Vardant
0 0
reagovat

Ted

No pozor! Ta sanca vyhrat v Sportce je neporovnatelne vacsia ;)
596553
No pozor! Ta sanca vyhrat v Sportce je neporovnatelne vacsia ;)
Ted
0 0
reagovat
Teoreticky určitě. Ve Veronice Mars nabízeli roli, pokud mě paměť neklame.
596552
Teoreticky určitě. Ve Veronice Mars nabízeli roli, pokud mě paměť neklame.
0 0
reagovat

Rainmaker

Operuješ teď ve stejné rovině teorie, jako že vyhraješ 80 milionů ve Sportce nebo že Gorecki se zřekne HIMYM.

Spíš by bylo reálnější, že by ve svém příštím indie projektu prošel Zach Braff kolem nějaký popsaný zdi a ty potom na Blu-ray s maximálním zoomem zjistíš, že místo RainMakeR je tam napsaný PainMakeR.
596551
Operuješ teď ve stejné rovině teorie, jako že vyhraješ 80 milionů ve Sportce nebo že Gorecki se zřekne HIMYM. Spíš by bylo reálnější, že by ve svém příštím indie projektu prošel Zach Braff kolem nějaký popsaný zdi a ty potom na Blu-ray s maximálním zoomem zjistíš, že místo RainMakeR je tam napsaný PainMakeR.
Rainmaker
0 0
reagovat
takže bych si teoreticky mohl zaplatit hlášku v transformerech, nebo malou roličku ve star wars ? :-D
596548
takže bych si teoreticky mohl zaplatit hlášku v transformerech, nebo malou roličku ve star wars ? :-D
0 0
reagovat

Tony

To je opravdu jenom pocit.
596544
To je opravdu jenom pocit.
Tony
0 0
reagovat
srandu
596540
srandu
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se