Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 38441 - 38460 Napsat příspěvek
Nevíte co je dobrý 8)
594296
Nevíte co je dobrý *8)*
0 0
reagovat
Jste rozmazlený... Je to poctivá britská kriminálka s přidanou hodnotou v podobě Raye Winstonea.
594294
Jste rozmazlený... Je to poctivá britská kriminálka s přidanou hodnotou v podobě Raye Winstonea.
0 0
reagovat
jedine pozeratelne na tom filme je nepouzita automobilova nahanacka z produkcie Top Gearu
594292
jedine pozeratelne na tom filme je nepouzita automobilova nahanacka z produkcie Top Gearu
0 0
reagovat

zahron

Je to blbosť jak táčky, ako sa ľudovo hovorí. Ale počkaj, duro ti za chvíľu napíše, že si sedliak z lazov bez vkusu ako ja, lebo sa ti nepodlamujú kolená, keď vidíš "drsoňa" Winstona. ;)
594282
Je to blbosť jak táčky, ako sa ľudovo hovorí. Ale počkaj, duro ti za chvíľu napíše, že si sedliak z lazov bez vkusu ako ja, lebo sa ti nepodlamujú kolená, keď vidíš "drsoňa" Winstona. *;)*
zahron
0 0
reagovat

Sweeney

CO TO DOPR ... ? Já nestačím žasnout ... všichni si to tady vychvalujete a já jsem prostě nestíhal pobírat to co jsem viděl a slyšel. Já jako chápu že to mělo rozpočet třeba jen 10mega a ztoho 2 mega stál ten jaguár na konci, ale tohle je na mě moc. Umělé, nelogické, a co to byl za scénář - to určitě dostalo BAFTU ne ?

Scéna kdy tým pronásleduje zločince přes celej trafáč square : Pašík se prostě rozhodne ignorovat šéfa a střílí si jak šílenej hlava nehlava, ikdyž pašík jasně viděl že mu sejmuli člena. Scéna v knihovně kdy dva lupiči evidentně nemají problém s tím zastřelit nevinného knihovníka, ale policajtovi to prostě naperou do vesty ? Navazující scéna - ve které postava která má ve filmu celkem asi 4 řádky (ztoho jsou 3 prasečinky o panu pašíkovi) leží na zemi a lupič jí střelí a zabije ? To mám jako chápat že vesty pro ženský jim došly ?
594272
CO TO DOPR ... ? Já nestačím žasnout ... všichni si to tady vychvalujete a já jsem prostě nestíhal pobírat to co jsem viděl a slyšel. Já jako chápu že to mělo rozpočet třeba jen 10mega a ztoho 2 mega stál ten jaguár na konci, ale tohle je na mě moc. Umělé, nelogické, a co to byl za scénář - to určitě dostalo BAFTU ne ? [spoiler]Scéna kdy tým pronásleduje zločince přes celej trafáč square : Pašík se prostě rozhodne ignorovat šéfa a střílí si jak šílenej hlava nehlava, ikdyž pašík jasně viděl že mu sejmuli člena. Scéna v knihovně kdy dva lupiči evidentně nemají problém s tím zastřelit nevinného knihovníka, ale policajtovi to prostě naperou do vesty ? Navazující scéna - ve které postava která má ve filmu celkem asi 4 řádky (ztoho jsou 3 prasečinky o panu pašíkovi) leží na zemi a lupič jí střelí a zabije ? To mám jako chápat že vesty pro ženský jim došly ?[/spoiler]
Sweeney
0 0
reagovat

Macejko

Číňani nebo Korejci, to je snad jedno. To je jak kdybys nadával, že Češi hrajou Slováky a naopak... :D Ale jo, Peck je hroznej. Jenže sorry, že to zase semka tahám, ani všemi milovanej Arnold neumí hrát. To prostě podle mě k těmto filmům patří.

popicek
No vidíš, já zase málem nedokoukal filmy jako Ruby Sparks, Perks of being a Wallflower.
Jak jsem psal, já jsem ten film chtěl vidět, ale ty hodnocení kolem, mě šíleně odrazovaly. Nakonec jsem tomu dal šanci, s tím, že jdu do hrozný sračky a voila - normální výplachovej film. Nemusíš přemejšlet, a jen se smát americkýmu patriotismu (kterej tady byl imo MNOHEM MÍŇ než v Transformers, nebo Battleship...)
594247
Číňani nebo Korejci, to je snad jedno. To je jak kdybys nadával, že Češi hrajou Slováky a naopak... *:D* Ale jo, Peck je hroznej. Jenže sorry, že to zase semka tahám, ani všemi milovanej Arnold neumí hrát. To prostě podle mě k těmto filmům patří. [b]popicek[/b] No vidíš, já zase málem nedokoukal filmy jako Ruby Sparks, Perks of being a Wallflower. Jak jsem psal, já jsem ten film chtěl vidět, ale ty hodnocení kolem, mě šíleně odrazovaly. Nakonec jsem tomu dal šanci, s tím, že jdu do hrozný sračky a voila - normální výplachovej film. Nemusíš přemejšlet, a jen se smát americkýmu patriotismu (kterej tady byl imo MNOHEM MÍŇ než v Transformers, nebo Battleship...)
Macejko
0 0
reagovat

verbst

Za poslednú vetu :+, ale zvyšok... Tu je môj názor:
"Pew pew pew, this is 'Merica." Nudné, blbé a podpriemerne natočené béčko. Číňania sa hrajú na Kórejcov a vôbec im to nejde, neustále sa trápne hrá na patriotistickú strunu a čo sa týka hercov, tak buď je Red Dawn prvým komerčným filmom, ktorý do jednej z hlavných úloh obsadil šušľavého chovanca z nejakého treťotriedneho zariadenia pre mentálne retardovaných, alebo je Josh Peck najhoršie herecké poleno, aké som mal možnosť vidieť za posledné roky. Jediné, čo stojí za pochvalu, je Chris Hemsworth a jeho nezlyhávajúca charizma, a tiež ako tradične parádny Ramin Djawadi, ktorý si dal na svojom heroickom soundtracku záležať oveľa viac, než si to táto kravina zaslúžila. 4/10
594246
Za poslednú vetu *:+*, ale zvyšok... Tu je môj názor: "Pew pew pew, this is 'Merica." Nudné, blbé a podpriemerne natočené béčko. Číňania sa hrajú na Kórejcov a vôbec im to nejde, neustále sa trápne hrá na patriotistickú strunu a čo sa týka hercov, tak buď je Red Dawn prvým komerčným filmom, ktorý do jednej z hlavných úloh obsadil šušľavého chovanca z nejakého treťotriedneho zariadenia pre mentálne retardovaných, alebo je Josh Peck najhoršie herecké poleno, aké som mal možnosť vidieť za posledné roky. Jediné, čo stojí za pochvalu, je Chris Hemsworth a jeho nezlyhávajúca charizma, a tiež ako tradične parádny Ramin Djawadi, ktorý si dal na svojom heroickom soundtracku záležať oveľa viac, než si to táto kravina zaslúžila. [b]4/10[/b]
verbst
0 0
reagovat

popik

to Verbst: To jsi asi koukal na jinej film než já. V polovině jsem tu srágoru musel vypnout, protože jsem v těle neměl dostatek kokainu, abych to vydržel dokoukat.
594245
to Verbst: To jsi asi koukal na jinej film než já. V polovině jsem tu srágoru musel vypnout, protože jsem v těle neměl dostatek kokainu, abych to vydržel dokoukat.
popik
0 0
reagovat

Red Dawn

Ultimátní film, když nemáte co dělat, chcete ho vidět, ale hodnocení kolem, vás docela dlouhou dobu odrazovaly. Za sebe můžu říct, že to beru. Jo, je to hloupý (ovšem kterej akčňák není - zdravím Arnolda), ale tohle byla kurva zábava.
Djawadi zaválel.
7/10
594244
Ultimátní film, když nemáte co dělat, chcete ho vidět, ale hodnocení kolem, vás docela dlouhou dobu odrazovaly. Za sebe můžu říct, že to beru. Jo, je to hloupý (ovšem kterej akčňák není - zdravím Arnolda), ale tohle byla kurva zábava. Djawadi zaválel. 7/10
Red Dawn
0 0
reagovat
Když už jsme u těch povedených animáků (at least o hodně povedenějších než Brave), tak se docela neprávem zapomíná na Hotel Transylvania :)
594231
Když už jsme u těch povedených animáků (at least o hodně povedenějších než Brave), tak se docela neprávem zapomíná na Hotel Transylvania *:)*
0 0
reagovat
Můžu směle říct, že mě nic v poslední době nebavilo tak jako Rise of the Guardians. Ani Raplh, ani Frankenweenie.
Jednoduše feel-good film. Co na tom, že animace nebyla úplně nejlepší? Podat ohranej příběh s takovouhle grácií se jen tak nevidí. Perfektní hudba. Úžasný vychytávky jak dialogový (btw parádníí voice acting!) , tak třeba ti malý elfové, a zuběnky byly super.
Jestli mi něco aspoň na chvilku úplně spravilo náladu, byl to Jack Frost a spol.
9/10
594227
Můžu směle říct, že mě nic v poslední době nebavilo tak jako [b]Rise of the Guardians[/b]. Ani Raplh, ani Frankenweenie. Jednoduše feel-good film. Co na tom, že animace nebyla úplně nejlepší? Podat ohranej příběh s takovouhle grácií se jen tak nevidí. Perfektní hudba. Úžasný vychytávky jak dialogový (btw parádníí voice acting!) , tak třeba ti malý elfové, a zuběnky byly super. Jestli mi něco aspoň na chvilku úplně spravilo náladu, byl to Jack Frost a spol. 9/10
0 0
reagovat

Wreck-It Ralph

Vanilopka je ta najroztomilejsia animovana postava vobec ;)
Inak troska nudnejsi start a preto by som dal 9/10, ALE kedze som velmi pocitovy divak a tento ich vo mne vyvolal mnoho tak mu musim dat nekompromisnu 10-ku.
Len ma troska mrzi, ze som nedokazal docenit vsetky tie vtipky (vykricnik z MGS)
594225
Vanilopka je ta najroztomilejsia animovana postava vobec *;)* Inak troska nudnejsi start a preto by som dal 9/10, ALE kedze som velmi pocitovy divak a tento ich vo mne vyvolal mnoho tak mu musim dat nekompromisnu 10-ku. Len ma troska mrzi, ze som nedokazal docenit vsetky tie vtipky (vykricnik z MGS)
Wreck-It Ralph
0 0
reagovat

Tomino

Taková možnost nakonec je, Kon-tiki bude uvedeno v rámci Febia :+
594217
Taková možnost nakonec je, Kon-tiki bude uvedeno v rámci Febia *:+*
Tomino
0 0
reagovat

Tomino

Konečně někdo, kdo to viděl :D Díky za připomentutí :+
594196
Konečně někdo, kdo to viděl *:D* Díky za připomentutí *:+*
Tomino
0 0
reagovat
Jen bych doplnil....
Jedná se o Kon-Tiki.
594195
Jen bych doplnil.... Jedná se o [link="http://film.moviezone.cz/kon-tiki"]Kon-Tiki[/link].
0 0
reagovat
Právě jsem shlédl nejdražší norsky filmeček, který byl nominovaný na Oscary v kategorii nejlepší cizojazyčný film. Což určitě většina z vás tady ví. V každém případě kdo neviděl a nezná můžu jen doporučit!!! Je velká škoda, že není možnost ho vidět v kině. Plátno by si tahle dobrodružná jízda určitě zaslužila. 10/10
594191
Právě jsem shlédl nejdražší norsky filmeček, který byl nominovaný na Oscary v kategorii nejlepší cizojazyčný film. Což určitě většina z vás tady ví. V každém případě kdo neviděl a nezná můžu jen doporučit!!! Je velká škoda, že není možnost ho vidět v kině. Plátno by si tahle dobrodružná jízda určitě zaslužila. 10/10
0 0
reagovat
Adele live na Academy Awards. A nevím jaká do čerta asociace, ale skončil jsem u Spáčilové recenze na Bonda a svého osobního verdiktu, že by měla se svou dcerou recenzovat jen filmy do roku 1998, od té doby nahoru se ani jedna vůbec nechytají na dění na plátně...8)
594184
Adele live na Academy Awards. A nevím jaká do čerta asociace, ale skončil jsem u Spáčilové recenze na Bonda a svého osobního verdiktu, že by měla se svou dcerou recenzovat jen filmy do roku 1998, od té doby nahoru se ani jedna vůbec nechytají na dění na plátně...*8)*
0 0
reagovat
Asi je ešte skoro, ale nevie sa, kedy by sa mal objaviť prvý teaser/trailer na Ajove "Horns" s Radcliffeom?
594155
Asi je ešte skoro, ale nevie sa, kedy by sa mal objaviť prvý teaser/trailer na Ajove "Horns" s Radcliffeom?
0 0
reagovat

popik

to RainMakeR: v půlce jsem to vypl, protože se na to nedalo koukat ?)
594111
to RainMakeR: v půlce jsem to vypl, protože se na to nedalo koukat *?)*
popik
0 0
reagovat

Red dawn

docela fajnovej film, uteklo to rychle akce dobře natočená hudba taky fajn, je to sice typický americký kliše ale Jeffrey Dean Morgan potěšil :-)
7/10
594110
docela fajnovej film, uteklo to rychle akce dobře natočená hudba taky fajn, je to sice typický americký kliše ale Jeffrey Dean Morgan potěšil :-) 7/10
Red dawn
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se