Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 39541 - 39560 Napsat příspěvek

12 Monkeys

Nerad ruším rozvášněnou debatu nad příštím rokem, ale právě jsem si doplnil jeden z restíků a o něčem bych se rád poradil... 8)

Filmy s cestováním časem jsou to pravé ořechové pro mě. Bohužel jich není moc a když už jsou, tak tam najdu nějakou tu scénáristickou ďouru a celej zážitek je tatam... 12 opic je po každé stránce masterpiece a rochnil sem si u toho jak prase v žitě, nicméně na konci jsem byl mírně nesvůj, jelikož mi jedna věc nesedí...

Film vychází z toho, že prostě časový tok je nějakým způsobem dán a i když se v budoucnosti snaží něco změnit, jenom tím naplňují s čím se již počítá... Tady se všichni shodneme... Věc, na které to celé naráží je onen druhý telefonát Willise do čistírny koberců, kde varuje všechny o původu viru atd atd... Tenhle druhý telefonát tak vůbec nepatří a nakopává, jinak perfektní, scénář do zadku...


Někdo nějaké nápady jak osprvedlnit toto?
588984
Nerad ruším rozvášněnou debatu nad příštím rokem, ale právě jsem si doplnil jeden z restíků a o něčem bych se rád poradil... *8)* Filmy s cestováním časem jsou to pravé ořechové pro mě. Bohužel jich není moc a když už jsou, tak tam najdu nějakou tu scénáristickou ďouru a celej zážitek je tatam... 12 opic je po každé stránce masterpiece a rochnil sem si u toho jak prase v žitě, nicméně na konci jsem byl mírně nesvůj, jelikož mi jedna věc nesedí... [spoiler] Film vychází z toho, že prostě časový tok je nějakým způsobem dán a i když se v budoucnosti snaží něco změnit, jenom tím naplňují s čím se již počítá... Tady se všichni shodneme... Věc, na které to celé naráží je onen druhý telefonát Willise do čistírny koberců, kde varuje všechny o původu viru atd atd... Tenhle druhý telefonát tak vůbec nepatří a nakopává, jinak perfektní, scénář do zadku... [/spoiler] Někdo nějaké nápady jak osprvedlnit toto?
12 Monkeys
0 0
reagovat

JohnyD

Wolverine má poměrně stabilní fanouškovskou základnu, na poslední X-Meny bez něj přišlo i tak docela dost lidí a pochybuju, že by Mangold dostal nějakej extra rozpočet. Podle mě teda určitě vydělá. Až trailery potom naznačej kolik.

Fast Five vydělalo takovej balík, že i kdyby tržby šestce spadly o třetinu (o čemž pochybuju, protože zámořskej trh neustále roste a pětka má takovou reputaci, že u pokladen budou stát fronty jak na maso), pořád bude v plusu.

Na druhou stranu, The Lone Ranger prodělá tak jako tak, a je jen otázka, kolik. V podobný situaci byli sice letos MIBIII, ale ty měli výhodu značky. Ranger může jen překvapit.

Man of Steel je zatím velká neznámá, ale minimálně na OW lidi naláká. 100+ je podle mě zatím poměrně reálných.

IM3 je po Avengers jistota, vidím to na 600+ celkově. Pařbě možná zisky trochu klesnou, ale nikomu to žíly trhat nebude. Star Trek doufám vydělá těžký peníze, a to i ve světě. Kick Ass 2 a RED 2 by taktéž měly překonat první díly, i když to žádný hody nebudou. Gatsby, the great and powerful smrdí už z dálky a u Třístovky musíme počkat, až s čím vyrukujou trailery. Nicméně napodobit jedničku bude imho nereálný. Příšerky půjdou 900+, pokud v Pixaru zase něco nepokazí. Zapomněl jsem na něco?
588981
Wolverine má poměrně stabilní fanouškovskou základnu, na poslední X-Meny bez něj přišlo i tak docela dost lidí a pochybuju, že by Mangold dostal nějakej extra rozpočet. Podle mě teda určitě vydělá. Až trailery potom naznačej kolik. Fast Five vydělalo takovej balík, že i kdyby tržby šestce spadly o třetinu (o čemž pochybuju, protože zámořskej trh neustále roste a pětka má takovou reputaci, že u pokladen budou stát fronty jak na maso), pořád bude v plusu. Na druhou stranu, The Lone Ranger prodělá tak jako tak, a je jen otázka, kolik. V podobný situaci byli sice letos MIBIII, ale ty měli výhodu značky. Ranger může jen překvapit. Man of Steel je zatím velká neznámá, ale minimálně na OW lidi naláká. 100+ je podle mě zatím poměrně reálných. IM3 je po Avengers jistota, vidím to na 600+ celkově. Pařbě možná zisky trochu klesnou, ale nikomu to žíly trhat nebude. Star Trek doufám vydělá těžký peníze, a to i ve světě. Kick Ass 2 a RED 2 by taktéž měly překonat první díly, i když to žádný hody nebudou. Gatsby, the great and powerful smrdí už z dálky a u Třístovky musíme počkat, až s čím vyrukujou trailery. Nicméně napodobit jedničku bude imho nereálný. Příšerky půjdou 900+, pokud v Pixaru zase něco nepokazí. Zapomněl jsem na něco?
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Na odhadování poměru buget/tržby ten budget v prvé řadě musíš znát - a ten u většiny z těch filmů znám není (a u zbytku z nich jsou to jen hrubé odhady).
588977
Na odhadování poměru buget/tržby ten budget v prvé řadě musíš znát - a ten u většiny z těch filmů znám není (a u zbytku z nich jsou to jen hrubé odhady).
JohnyD
0 0
reagovat

Hal

Ja to viem, ty to vieš že Oblivion a Host prídu skôr ako v máji, tak sa pýtam prečo ich spomínaš a vyčítaš mi, že som ich tam nezaradil.

Po prvé, ja sa nechcm hádať a nemám na to ani čas.

Za druhé som iba zareagoval, pretože sa mi nepáčilo, že na mňa útočíš v štýle - jeho "otázka je úplně nesmyslná" a škatulkuješ ma iba do skupiny sequelových fandov, ktorý za celý rok nevidia niečo nové a originálne. Treba si uvedomiť, čo sa v období máj - júl dostane do kín a na čo konkrétne sa pýtam.

Zaujímalo ma najmä prvá časť otázky a to najmä čo považujú ostatní za kasovné istoty a čo naopak prepadne v pomere budget/tržby. Druhá časť otázky bola len taká doplňujúca na čo sa tu ľudia tešia v tom období. Ak som nezaradil do výberu film, ktorý by tam mal byť tak sa úprimne ospravedlňujem.

Okey, ty sa očividne tešíš na F&F6 , Pacific Rim a World War Z ale stále si neodpovedal na prvú časť otázky, čo zarobí najviac a čo prepadne.

A aby som aj ja odpovedal.
Najviac sa teším na F&F6, Man of Steel (a to iba kvôli Nolanovej účasti) a Iron Mana3
Čo je pre mňa kasová istota: Star Trek Into Darknes a F&F6
Čo naopak prepadne: 300 2, Wolverine a The Lone Ranger
588976
Ja to viem, ty to vieš že Oblivion a Host prídu skôr ako v máji, tak sa pýtam prečo ich spomínaš a vyčítaš mi, že som ich tam nezaradil. Po prvé, ja sa nechcm hádať a nemám na to ani čas. Za druhé som iba zareagoval, pretože sa mi nepáčilo, že na mňa útočíš v štýle - jeho "otázka je úplně nesmyslná" a škatulkuješ ma iba do skupiny sequelových fandov, ktorý za celý rok nevidia niečo nové a originálne. Treba si uvedomiť, čo sa v období máj - júl dostane do kín a na čo konkrétne sa pýtam. Zaujímalo ma najmä prvá časť otázky a to najmä čo považujú ostatní za kasovné istoty a čo naopak prepadne v pomere budget/tržby. Druhá časť otázky bola len taká doplňujúca na čo sa tu ľudia tešia v tom období. Ak som nezaradil do výberu film, ktorý by tam mal byť tak sa úprimne ospravedlňujem. Okey, ty sa očividne tešíš na F&F6 , Pacific Rim a World War Z ale stále si neodpovedal na prvú časť otázky, čo zarobí najviac a čo prepadne. A aby som aj ja odpovedal. Najviac sa teším na F&F6, Man of Steel (a to iba kvôli Nolanovej účasti) a Iron Mana3 Čo je pre mňa kasová istota: Star Trek Into Darknes a F&F6 Čo naopak prepadne: 300 2, Wolverine a The Lone Ranger
Hal
0 0
reagovat

JohnyD

Lolwut? Zaprvé píšu že Host i Oblivion přijdou dřív, zadruhé... co to meleš o hatování mainstreamových filmů? Pacific Rim i World War Z patří k největším a nejočekávanějším blockbusterům roku (jen na rozdíl od většiny tvého výběru to nejsou sequely).
588971
Lolwut? Zaprvé píšu že Host i Oblivion přijdou dřív, zadruhé... co to meleš o hatování mainstreamových filmů? Pacific Rim i World War Z patří k největším a nejočekávanějším blockbusterům roku (jen na rozdíl od většiny tvého výběru to nejsou sequely).
JohnyD
0 0
reagovat

Hal

Filmy som vybral podľa USA premiéry a Oblivion a Host to kategórie máj - júl proste nezapadajú a preto sú tam není 8)

World War Z to je strašne originálny film - zabíjanie zombies a cestovanie časom to sme tu aspoň 10 rokov nemali :o

Takže tu trapnou sequelitidu a škatuľkovanie si nech.

Milujem tých filmových fanúšikov, ktorí si myslia, že keď budú hateovať mainstream a pozerať dánske, japonské alebo africké filmy sú o niečo viac :-

A zjavne si nepochopil otázku, zaujímalo ma váš názor, čo si na seba zarobí a čo nie. Tieto filmy operujú s veľkými rozpočtami a očakávania sú niekde inde ako u World War Z, Growns Up 2 alebo White House Down, tak preto som ich spomenul a ak som nespomenul nejaký film, na ktortý sa tešíš tak stačilo dopísať a vysvetliť prečo.
588970
Filmy som vybral podľa USA premiéry a Oblivion a Host to kategórie máj - júl proste nezapadajú a preto sú tam není *8)* World War Z to je strašne originálny film - zabíjanie zombies a cestovanie časom to sme tu aspoň 10 rokov nemali *:o* Takže tu trapnou sequelitidu a škatuľkovanie si nech. Milujem tých filmových fanúšikov, ktorí si myslia, že keď budú hateovať mainstream a pozerať dánske, japonské alebo africké filmy sú o niečo viac *:-* A zjavne si nepochopil otázku, zaujímalo ma váš názor, čo si na seba zarobí a čo nie. Tieto filmy operujú s veľkými rozpočtami a očakávania sú niekde inde ako u World War Z, Growns Up 2 alebo White House Down, tak preto som ich spomenul a ak som nespomenul nejaký film, na ktortý sa tešíš tak stačilo dopísať a vysvetliť prečo.
Hal
0 0
reagovat
Ok, tak abych se nejdřív vrátil k té Johnyho otázce:
- zaprvé, je úplně nesmyslná, protože vůbec nevzpomněl Pacific Rim a World War Z (a to ještě chvíli předtím přijde Oblivion a Host) - jinak řečeno ho zajímá jen trapná sequelitida, no pak se není co divit že na ty opravdu zajímavé a originální filmy nikdo nechodí

- zadruhé, z těch zmiňovaných se vysloveně těším jen na Fast & Furious 6 - zbytek jistota není ani omylem, Snyder od Úsvitu mrtvých žádnou vysloveně pecku nenatočil (Sucker Punch mě z toho bavil nejvíc, Watchmeni olol), Iron Man 3 zatím nepřesvědčil, Kick Ass 2 budí dojem zbytečného filmu, to samé Hangover 3, Wolverine, a půlka dalších, zbytek vzbuzuje spíš obavy, nezájem a nejistotu

a ad Marvel: Některé Marvelovky jsou hravé hodně - hlavně první Iron Man, Cap, trochu Avengers. A to z nich dělá super lehkou zábavu, na jakou se Snyder ani Nolan nezmůžou (Nolan vítězí se snahou dělat chytřejší komiksovky, Snyder (ne)vítězí snahou kopírovat předlohu do mrtě).
Proto mě tak štve trailer na nového Iron Mana, s temností a pseudo-dospělostí jděte do háje, tohle vypadá jako by to někdo vykastroval a pokoušel se na zábavnou superhero pakárnu brutálním násilím roubovat nějakou sofistikovanost a hloubku čistě na efekt (všechny povedené Marvelovské komiksy jsou superhero pakárny - což nijak nesnižuje jejich zábavnost). Naštěstí Blackovi docela věřím a doufám že trailer klame tělem.
588965
Ok, tak abych se nejdřív vrátil k té Johnyho otázce: - zaprvé, je úplně nesmyslná, protože vůbec nevzpomněl Pacific Rim a World War Z (a to ještě chvíli předtím přijde Oblivion a Host) - jinak řečeno ho zajímá jen trapná sequelitida, no pak se není co divit že na ty opravdu zajímavé a originální filmy nikdo nechodí - zadruhé, z těch zmiňovaných se vysloveně těším jen na Fast & Furious 6 - zbytek jistota není ani omylem, Snyder od Úsvitu mrtvých žádnou vysloveně pecku nenatočil (Sucker Punch mě z toho bavil nejvíc, Watchmeni olol), Iron Man 3 zatím nepřesvědčil, Kick Ass 2 budí dojem zbytečného filmu, to samé Hangover 3, Wolverine, a půlka dalších, zbytek vzbuzuje spíš obavy, nezájem a nejistotu a ad Marvel: Některé Marvelovky jsou hravé hodně - hlavně první Iron Man, Cap, trochu Avengers. A to z nich dělá super lehkou zábavu, na jakou se Snyder ani Nolan nezmůžou (Nolan vítězí se snahou dělat chytřejší komiksovky, Snyder (ne)vítězí snahou kopírovat předlohu do mrtě). Proto mě tak štve trailer na nového Iron Mana, s temností a pseudo-dospělostí jděte do háje, tohle vypadá jako by to někdo vykastroval a pokoušel se na zábavnou superhero pakárnu brutálním násilím roubovat nějakou sofistikovanost a hloubku čistě na efekt (všechny povedené Marvelovské komiksy jsou superhero pakárny - což nijak nesnižuje jejich zábavnost). Naštěstí Blackovi docela věřím a doufám že trailer klame tělem.
0 0
reagovat
Ja som sa proste Marvelu prejedol, všetkého veľa škodí. Zo začiatku to bolo fajn, ale keď človek zistí, že je to všetko na jedno kopyto, prestane ho to baviť.
588964
Ja som sa proste Marvelu prejedol, všetkého veľa škodí. Zo začiatku to bolo fajn, ale keď človek zistí, že je to všetko na jedno kopyto, prestane ho to baviť.
0 0
reagovat
McDonald's nemá nejlepší hranolky?? IMPOSSIBRU! :D
588963
McDonald's nemá nejlepší hranolky?? IMPOSSIBRU! *:D*
0 0
reagovat
Vždycky potěší, když se někdo snaží vést slušnou aktuální debatu a ostatní místo přispění akorát postujou "humorný" videa a obrázky. Thank you, Facebook ?)
588962
Vždycky potěší, když se někdo snaží vést slušnou aktuální debatu a ostatní místo přispění akorát postujou "humorný" videa a obrázky. Thank you, Facebook *?)*
0 0
reagovat
588961
[link="http://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg"]link[/link]
0 0
reagovat

Karel

Agree to disagree. Mě už tahle Downeyho poloha prakticky po pěti filmech leze krkem...

Bachy
Word.
588960
Agree to disagree. Mě už tahle Downeyho poloha prakticky po pěti filmech leze krkem... [b]Bachy[/b] Word.
Karel
0 0
reagovat
Come on - hravý a inovativní zároveň jsou Kick-Ass a Scott Pilgrim a nesplňují definici supertemný a superdospělý. V čem je Iron Man hravej? Že hláškuje a mustrovej příběh? Nepřestal bejt vtipnej? Iron Man 2ka je zoufalá snaha o vtip, která nefunguje..takže přestal bejt vtipnej ještě dřív než Sparrow.

A to, že jsou horší filmy nedělá z diskutovanejch dobrý. Btw. zmiňovaný jsem taky neviděl.

588959
Come on - hravý a inovativní zároveň jsou Kick-Ass a Scott Pilgrim a nesplňují definici supertemný a superdospělý. V čem je Iron Man hravej? Že hláškuje a mustrovej příběh? Nepřestal bejt vtipnej? Iron Man 2ka je zoufalá snaha o vtip, která nefunguje..takže přestal bejt vtipnej ještě dřív než Sparrow. A to, že jsou horší filmy nedělá z diskutovanejch dobrý. Btw. zmiňovaný jsem taky neviděl.
0 0
reagovat

Memphis

Čemu ty říkáš "stejně", tomu já říkám "povedený tónový sladění", díky kterýmu ty postavy můžou koexistovat v jednom vesmíru. Nevidím v tom zásadnější problém, pokud má každej ten film samostatně fungující obsah (jakože... se na tom mimo Iron Mana 2 asi neshodneme :D ). Na poznámku o Starkovi je asi zbytečný reagovat, ale jeden z největších marveláckejch úspěchů je, že se na rozdíl od Sparrowa neokoukal a nepřestal bejt vtipnej. Nicméně kdo chce psa bít... :)
588958
Čemu ty říkáš "stejně", tomu já říkám "povedený tónový sladění", díky kterýmu ty postavy můžou koexistovat v jednom vesmíru. Nevidím v tom zásadnější problém, pokud má každej ten film samostatně fungující obsah (jakože... se na tom mimo Iron Mana 2 asi neshodneme *:D* ). Na poznámku o Starkovi je asi zbytečný reagovat, ale jeden z největších marveláckejch úspěchů je, že se na rozdíl od Sparrowa neokoukal a nepřestal bejt vtipnej. Nicméně kdo chce psa bít... :)
Memphis
0 0
reagovat

Karel

link

Kdo komu teď co tlačí, prosimtě? :D S odlehčenějšíma filmama nemám vůbec žádnej problém, vždyť ani ten Batman není kdovíjak dospělej (až na dvojku), nemluvě o Burtonovi nebo Třístovce. Krom toho, první Iron Man byl ještě docela fajn. Co mi ale vadí, je to, že každej další jejich film vypadal úplně stejně. A ze Starka nakonec udělali druhýho Jacka Sparrowa.

A klidně doufej, zoufalosti typu Ghost Ridera, Daredevila a Fantastic Four jsem nikdy neviděl a nikdy neuvidím. ;)

Gorecki
Shut up. :D
588957
http://www.youtube.com/watch?v=d2FT4FprxDg Kdo komu teď co tlačí, prosimtě? *:D* S odlehčenějšíma filmama nemám vůbec žádnej problém, vždyť ani ten Batman není kdovíjak dospělej (až na dvojku), nemluvě o Burtonovi nebo Třístovce. Krom toho, první Iron Man byl ještě docela fajn. Co mi ale vadí, je to, že každej další jejich film vypadal úplně stejně. A ze Starka nakonec udělali druhýho Jacka Sparrowa. A klidně doufej, zoufalosti typu Ghost Ridera, Daredevila a Fantastic Four jsem nikdy neviděl a nikdy neuvidím. *;)* [b]Gorecki[/b] Shut up. *:D*
Karel
0 0
reagovat
588955
[link="http://i.imgur.com/kROhS.gif"]go on:)[/link]
0 0
reagovat

Memphis

A znova mi bude tlačit "nejlepší". Tak nevím, s kým je to marný :)

Já zas asi nikdy nepochopím ten váš přístup "není to supertemný a superdospělý, takže fujtajbl". Jako by pro odlehčenější comicsárny nebylo místo a jako by se vám vymazaly z paměti trapný zhůvěřilosti typu Fantastická čtyřka nebo Daredevil. Ale jestli je pro tebe "dospělost" filmu důležitější než všechno ostatní, doufám, že ti natočej ještě hodně Ghost Riderů ;)
588954
A znova mi bude tlačit "nejlepší". Tak nevím, s kým je to marný :) Já zas asi nikdy nepochopím ten váš přístup "není to supertemný a superdospělý, takže fujtajbl". Jako by pro odlehčenější comicsárny nebylo místo a jako by se vám vymazaly z paměti trapný zhůvěřilosti typu Fantastická čtyřka nebo Daredevil. Ale jestli je pro tebe "dospělost" filmu důležitější než všechno ostatní, doufám, že ti natočej ještě hodně Ghost Riderů ;)
Memphis
0 0
reagovat

Karel

Nah, je to marný. Stejně, jako snažit se přesvědčit lidi, že nejlepší hranolky rozhodně nemaj u McDonald's. Na jednu stranu obdivuju schopnost Marvelu svoji produkci prodat, na druhou stranu je mi ale tenhle filmovej konzum bez špetky ambicí výrazně proti srsti.

Hravý? Kde? Kdy?! :D
588953
Nah, je to marný. Stejně, jako snažit se přesvědčit lidi, že nejlepší hranolky rozhodně nemaj u McDonald's. Na jednu stranu obdivuju schopnost Marvelu svoji produkci prodat, na druhou stranu je mi ale tenhle filmovej konzum bez špetky ambicí výrazně proti srsti. Hravý? Kde? Kdy?! *:D*
Karel
0 0
reagovat
U Watchmenů ale za to může výhradně předloha, žádnej Snyderův vklad tam nevidím.
588952
U Watchmenů ale za to může výhradně předloha, žádnej Snyderův vklad tam nevidím.
0 0
reagovat
cca deset minut v každém díle... A stojí to trojnásobek toho, co ta třístovka...
588951
cca deset minut v každém díle... A stojí to trojnásobek toho, co ta třístovka...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se