Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 39961 - 39980 Napsat příspěvek

Showgirls (1995)

Čas tomuto Verhoevenovu snímku rozhodně pomohl. Nedoceněná záležitost. Hlavně od Showgirls neočekávejte nějaké erotické pnutí. Je to drama s prvky erotiky (velmi chladné a odtažité erotiky) o naivní holce, která se vydala hledat štěstí, a poznala jeho odvrácenou stranu. Z herců exceluje hlavně Gina Gershon ve vedlejší roli. :+
586679
Čas tomuto Verhoevenovu snímku rozhodně pomohl. Nedoceněná záležitost. Hlavně od Showgirls neočekávejte nějaké erotické pnutí. Je to drama s prvky erotiky (velmi chladné a odtažité erotiky) o naivní holce, která se vydala hledat štěstí, a poznala jeho odvrácenou stranu. Z herců exceluje hlavně Gina Gershon ve vedlejší roli. *:+*
Showgirls (1995)
0 0
reagovat

Waterloo (1970)

Sergej Bondarčuk překonal sám sebe. Jeho Waterloo je dechberoucí zážitek. Maximální autenticita, nádherná výprava a úžasné herecké výkony v čele s Rodem Steigerem, Christopherem Plummerem a Orsonem Wellesem. A ten rozpočet: Producent Dino De Laurentiis na celou tuhle srandu sehnal na tehdejší dobu závratných 38 milionů dolarů. :o Pro srovnání - Leanův Lawrence z Arábie stál "jenom" 15 milionů dolarů.
586625
Sergej Bondarčuk překonal sám sebe. Jeho Waterloo je dechberoucí zážitek. Maximální autenticita, nádherná výprava a úžasné herecké výkony v čele s Rodem Steigerem, Christopherem Plummerem a Orsonem Wellesem. A ten rozpočet: Producent Dino De Laurentiis na celou tuhle srandu sehnal na tehdejší dobu závratných 38 milionů dolarů. *:o* Pro srovnání - Leanův Lawrence z Arábie stál "jenom" 15 milionů dolarů.
Waterloo (1970)
0 0
reagovat

Mirror Mirror

To je tak skvěle střelenej film. Něco podobnýho jsem snad ještě neviděl. Každýmu musí od začátku být jasný, že se to nebere (a hlavně taky nebude brát) vážně.
Je to snad první role, ve které mi Julia Roberts nebya ani krapet protivná, Lily Collins nádherná a celý tak oldschoolově pohádkový, že nemůžu jinak než dát 80 %.
Rozhodně lepší než Sněhurka a Lovec.

P.S.: Král a Bollywood rocks!!!
586611
To je tak skvěle střelenej film. Něco podobnýho jsem snad ještě neviděl. Každýmu musí od začátku být jasný, že se to nebere (a hlavně taky nebude brát) vážně. Je to snad první role, ve které mi Julia Roberts nebya ani krapet protivná, Lily Collins nádherná a celý tak oldschoolově pohádkový, že nemůžu jinak než dát 80 %. Rozhodně lepší než Sněhurka a Lovec. P.S.: Král a Bollywood rocks!!!
Mirror Mirror
0 0
reagovat
Drákula má pomalej rozjezd a první polovinu (až na harém;)), ale druhá půlka mě uš vcelku bavila, díky super atmosféře a sexy Winoně Ryder a dalším hercům mě bavil víc než jakejkoliv jinej film o drákulovy.
A Helsing je super film ať si říká kdo chce co chce, ale na drákulu atmosférou nemá.8)
586603
Drákula má pomalej rozjezd a první polovinu (až na harém*;)*), ale druhá půlka mě uš vcelku bavila, díky super atmosféře a sexy Winoně Ryder a dalším hercům mě bavil víc než jakejkoliv jinej film o drákulovy. A Helsing je super film ať si říká kdo chce co chce, ale na drákulu atmosférou nemá.*8)*
0 0
reagovat

KarelR

Ospravedlňujem sa.
586590
Ospravedlňujem sa.
KarelR
0 0
reagovat

Macejko

Nadávání do dementů? Hmm... ne. Příště navrhuju ignoraci, je mnohem spolehlivější.
586594
Nadávání do dementů? Hmm... ne. Příště navrhuju ignoraci, je mnohem spolehlivější.
Macejko
0 0
reagovat
Shut up. Reeves je tam super. :)
586589
Shut up. Reeves je tam super. *:)*
0 0
reagovat
Coppolov Dracula je atmosférická pecka. Až na Reevesa, ktorý to kazí.
586587
Coppolov Dracula je atmosférická pecka. Až na Reevesa, ktorý to kazí.
0 0
reagovat
Coppolův Dracula je i na popadesátý pořád skvělá adaptace s dokonalou stylizací a atmosférou, od který jsem se opět nedokázal odtrhnout.
586586
Coppolův Dracula je i na popadesátý pořád skvělá adaptace s dokonalou stylizací a atmosférou, od který jsem se opět nedokázal odtrhnout.
0 0
reagovat
Dracula od FFC byl pro mě parádní a dechberoucí zážitek. Chápu, že někomu ta divadelní stylizace nemusí sednout, ale dle mého jde o spolu s Branaghovým Frankensteinem o nejlepší gotický horor 90. let. A ta Winona a její kukadla... ;)
586583
Dracula od FFC byl pro mě parádní a dechberoucí zážitek. Chápu, že někomu ta divadelní stylizace nemusí sednout, ale dle mého jde o spolu s Branaghovým Frankensteinem o nejlepší gotický horor 90. let. A ta Winona a její kukadla... *;)*
0 0
reagovat
Víš, že to pravděpodobně ani jednu jedinou osobu na tomto webu ani krapet nepřekvapuje? Teda né to, že tě nebavila zrovna tahle verze, ale že TY raději upřednostníš Van Hesnga s Jackmanem...
586582
Víš, že to pravděpodobně ani jednu jedinou osobu na tomto webu ani krapet nepřekvapuje? Teda né to, že tě nebavila zrovna tahle verze, ale že TY raději upřednostníš Van Hesnga s Jackmanem...
0 0
reagovat

Dracula od FFC

docela nuda,moc mě to nebavilo místama jsem musel přepínat na jiné stanice
van Helsing s Hugh Jackmanem mě bavil vždy daleko více8)
586581
docela nuda,moc mě to nebavilo místama jsem musel přepínat na jiné stanice van Helsing s Hugh Jackmanem mě bavil vždy daleko více*8)*
Dracula od FFC
0 0
reagovat

Luc

Tusim Vardant, splyvate mi:)
586579
Tusim Vardant, splyvate mi:)
Luc
0 0
reagovat

Gorecki

říkal kdo? :D do hloubky se jde ale ne obrazně... :D
586576
říkal kdo? *:D* do hloubky se jde ale ne obrazně... *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Memphis

njn, to si víceméně vystihnul už problém předlohy, která, a znova to připomínám je teenage literatura, jede tak po povrchu, jak jen může (přitom ten svět není nezajímavej, nastoluje hodně zajímavý otázky, který si možná ani autorka jaksi neuvědomuje...) . CHaraktery jsou víceméně nastíněný úplně přesně jako v knížce a řekl bych, že spíš ubrali na trapnosti! Gradace - opět to naráží na předlohu, která prostě vypadá, jako kdyby knížku prostě utla uprostřed kapitoly. Vzhledem k tomu, co se pak děje ve dvojce to bohužel nešlo ukončit líp bez vyslepičení hlavní zápletky dvojky. I když mohli nahodit něco jako happy end, to asi jo, ale uspokojilo by to někoho :-D

P.S. Bohužel zůstala i ta asexuálnost... protože vraždit se můžou a souložit před svatbou se nesmí ehm

Sečteno podtrženo ve srovnání s Twilightem, což je stejná liga, je to vítězství.
586575
njn, to si víceméně vystihnul už problém předlohy, která, a znova to připomínám je teenage literatura, jede tak po povrchu, jak jen může (přitom ten svět není nezajímavej, nastoluje hodně zajímavý otázky, který si možná ani autorka jaksi neuvědomuje...) . CHaraktery jsou víceméně nastíněný úplně přesně jako v knížce a řekl bych, že spíš ubrali na trapnosti! Gradace - opět to naráží na předlohu, která prostě vypadá, jako kdyby knížku prostě utla uprostřed kapitoly. Vzhledem k tomu, co se pak děje ve dvojce to bohužel nešlo ukončit líp bez vyslepičení hlavní zápletky dvojky. I když mohli nahodit něco jako happy end, to asi jo, ale uspokojilo by to někoho :-D P.S. Bohužel zůstala i ta asexuálnost... protože vraždit se můžou a souložit před svatbou se nesmí ehm Sečteno podtrženo ve srovnání s Twilightem, což je stejná liga, je to vítězství.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Pokial chces nejake tnutie do ziveho, ta kniha je ideovo rovnako impotentna ako film. Vraj v dalsich dieloch sa uz ide viac "do hlbky" a toto je len prvy uvodny diel:))
586574
Pokial chces nejake tnutie do ziveho, ta kniha je ideovo rovnako impotentna ako film. Vraj v dalsich dieloch sa uz ide viac "do hlbky" a toto je len prvy uvodny diel:))
Memphis
0 0
reagovat

killerzeli

Seš mimo, nic takovýho jsem nepsal ani neměl na mysli.

Luc
THG by chtěli vykreslit bezvýchodnou post-apokalyptickou budoucnoust, ale místo toho jsou jen přehlídkou prapodivných zjevů bez špetky osobitosti, vrstvení klišé na klišé a hromady patosu, což bohužel nechodí ruku v ruce s důležitým poselstvím. Nevím, jak je na tom knížka, ale film se zoufale bojí tnout do živýho. Uznávám, že je těžký udělat z dětských charakterů víc než otravný jednorozměrný figurky, ale tady mě to bylo do očí prostě ještě víc, právě v kontrastu s tím, čím se THG snaží být. Nějaká gradace ke konci filmu taky chybí.
586573
Seš mimo, nic takovýho jsem nepsal ani neměl na mysli. [b]Luc[/b] THG by chtěli vykreslit bezvýchodnou post-apokalyptickou budoucnoust, ale místo toho jsou jen přehlídkou prapodivných zjevů bez špetky osobitosti, vrstvení klišé na klišé a hromady patosu, což bohužel nechodí ruku v ruce s důležitým poselstvím. Nevím, jak je na tom knížka, ale film se zoufale bojí tnout do živýho. Uznávám, že je těžký udělat z dětských charakterů víc než otravný jednorozměrný figurky, ale tady mě to bylo do očí prostě ještě víc, právě v kontrastu s tím, čím se THG snaží být. Nějaká gradace ke konci filmu taky chybí.
killerzeli
0 0
reagovat

Hunger games

Tak jsem to teda zkouknul (knihy jsem četl) a teda upřímně, navzdory tomu, co napsal Gorecki, nevím, co byste od toho chtěli. Jistě, mohli to natočit jako dalšího batmana, ale nebyl by to pak spíš další Batman? Lepší adaptace knížky než první Potter, lepší než Twilight (přiznám, nečetl jsem, hodnotím jen film), co víc si přát.
Pořád je to jen mainstream adaptace teenage knížky a v tom ohledu to jednoznačně uspělo. A teda řekl bych, že s látkou se to pere dokonce líp než knížka, páč odpadly ty hrdinčiny niterní pochyby o sobě samé...

Memphis: Knížka se bere ještě daleko vážnějc... těžko z toho dělat komedii (viz batman analogie)
586570
Tak jsem to teda zkouknul (knihy jsem četl) a teda upřímně, navzdory tomu, co napsal Gorecki, nevím, co byste od toho chtěli. Jistě, mohli to natočit jako dalšího batmana, ale nebyl by to pak spíš další Batman? Lepší adaptace knížky než první Potter, lepší než Twilight (přiznám, nečetl jsem, hodnotím jen film), co víc si přát. Pořád je to jen mainstream adaptace teenage knížky a v tom ohledu to jednoznačně uspělo. A teda řekl bych, že s látkou se to pere dokonce líp než knížka, páč odpadly ty hrdinčiny niterní pochyby o sobě samé... Memphis: Knížka se bere ještě daleko vážnějc... těžko z toho dělat komedii (viz batman analogie)
Hunger games
0 0
reagovat

killerzeli

Stacilo by zaujimavejsie, originalnejsie, menej gycovito a priposrane.
586566
Stacilo by zaujimavejsie, originalnejsie, menej gycovito a priposrane.
killerzeli
0 0
reagovat

Memphis

Přesně, ta rozklepaná kamera byla strašná a připomínala mi amatérské video. Taky jsem u toho trpěl.
586565
Přesně, ta rozklepaná kamera byla strašná a připomínala mi amatérské video. Taky jsem u toho trpěl.
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se