Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 42101 - 42120 Napsat příspěvek

Alvarez Kelly (Pod kopyty stad)

Zatim tu nikdo nereagoval na uterni western, pricemz tenhle byl opravdu vydareny. Zpocatku dostatek krasnych a poddajnych zen, primerene mnozstvi hlasek (drsnych nebo vtipnych) a nakonec opravdu epicke dobytci finale (zadna digitalni Australie se samozrejme nekonala).

"... dobytek je jako zeny. Nekdy musite byt prisni, jindy nezni a nekdy je musite poplacat po zadku."
571741
Zatim tu nikdo nereagoval na uterni western, pricemz tenhle byl opravdu vydareny. Zpocatku dostatek krasnych a poddajnych zen, primerene mnozstvi hlasek (drsnych nebo vtipnych) a nakonec opravdu epicke dobytci finale (zadna digitalni Australie se samozrejme nekonala). "... dobytek je jako zeny. Nekdy musite byt prisni, jindy nezni a nekdy je musite poplacat po zadku."
Alvarez Kelly (Pod kopyty stad)
0 0
reagovat
Koukám že jsem rozpoutal zajímavou debatu. Každopádně obvykle koukám na většinu oficiálních materiálů a zážitek mi to většinou nezkazí. Alespoň vim co od filmu čekat. Ta neoficiální nahrávka z placu batmana na tu jsem narazil čirou náhodou bez toho abych něco takovýho vůbec hledal :)
571736
Koukám že jsem rozpoutal zajímavou debatu. Každopádně obvykle koukám na většinu oficiálních materiálů a zážitek mi to většinou nezkazí. Alespoň vim co od filmu čekat. Ta neoficiální nahrávka z placu batmana na tu jsem narazil čirou náhodou bez toho abych něco takovýho vůbec hledal *:)*
0 0
reagovat
Mluvilo se o tom uz v jednom starsim FMku (tusim, ze u toho byl i Tetsuo). Film je dnes mozne sledovat od prvnich navrhu scenare a obsazeni az po jeho uvedeni do kin. Proces tvorby muze byt vniman jako cesta, ktera je pro mnohe dulezitejsi nez cil. Zalezi jen na tom, kolik do sledovani tehle cesty chce clovek investovat casu a zda je pro nej nejakym zpusobem zajimava (pidil se nekdo po videodenicich k Az na krev nebo k Zdrojovemu kodu?).

Teasery a trailery bez poradoveho cisla jsou stale fajn. Treba o filmu Coriolanus jsem donedavna nemel poneti a ted se mam nac tesit, ale vic uz o nem az do jeho shlednuti vedet nechci.
571722
Mluvilo se o tom uz v jednom starsim FMku (tusim, ze u toho byl i Tetsuo). Film je dnes mozne sledovat od prvnich navrhu scenare a obsazeni az po jeho uvedeni do kin. Proces tvorby muze byt vniman jako cesta, ktera je pro mnohe dulezitejsi nez cil. Zalezi jen na tom, kolik do sledovani tehle cesty chce clovek investovat casu a zda je pro nej nejakym zpusobem zajimava (pidil se nekdo po videodenicich k Az na krev nebo k Zdrojovemu kodu?). Teasery a trailery bez poradoveho cisla jsou stale fajn. Treba o filmu Coriolanus jsem donedavna nemel poneti a ted se mam nac tesit, ale vic uz o nem az do jeho shlednuti vedet nechci.
0 0
reagovat
Já nevím, já čučím na všechno k filmům a nevadí mi to. Zažítek mám stejně skvělý.
571721
Já nevím, já čučím na všechno k filmům a nevadí mi to. Zažítek mám stejně skvělý.
0 0
reagovat
Tohle je obecně chyba vydavatelů - mají navnadit na prostředí děje, na hlavní hrdiny apod. ale nevím, proč v trailerech jsou finální scény, zvraty apod. - tohle tomu strašně škodí. Mě se film (dobrý) líbí i při několika podíváních se, ale nevím proč je dneska tak strašně módní odepírat člověku tabula rasa efekt i u té první návštěvy kina.
571716
Tohle je obecně chyba vydavatelů - mají navnadit na prostředí děje, na hlavní hrdiny apod. ale nevím, proč v trailerech jsou finální scény, zvraty apod. - tohle tomu strašně škodí. Mě se film (dobrý) líbí i při několika podíváních se, ale nevím proč je dneska tak strašně módní odepírat člověku tabula rasa efekt i u té první návštěvy kina.
0 0
reagovat

trailery - tabula rasa

Já jsem na tom stejně jako sidda...pokud snímku věřím, zkouknu teaser a končím. Tak dopadlo Inception, Batman...všichni Fincherové, teď se vyhejbám Hobitovi na míle daleko. U Coenů neučučím většinou vůbec na nic, jen u True Grit jsem nevydržel a pak mě to trošku štvalo.

A pak jsou snímky, který mě nalákají až na základě trailerů...X-men, animáky, Kick-ass a tam prostě od doby, kdy jsem rozhodnutej film zhlédnout - stopuju koukání na cokoliv s vrcholem u recenzí. U recenzí max přečtu závěrečné číslo.
571712
Já jsem na tom stejně jako sidda...pokud snímku věřím, zkouknu teaser a končím. Tak dopadlo Inception, Batman...všichni Fincherové, teď se vyhejbám Hobitovi na míle daleko. U Coenů neučučím většinou vůbec na nic, jen u True Grit jsem nevydržel a pak mě to trošku štvalo. A pak jsou snímky, který mě nalákají až na základě trailerů...X-men, animáky, Kick-ass a tam prostě od doby, kdy jsem rozhodnutej film zhlédnout - stopuju koukání na cokoliv s vrcholem u recenzí. U recenzí max přečtu závěrečné číslo.
trailery - tabula rasa
0 0
reagovat
V pohodě, to nebyla výtka na to, že jsi to nedal do spoileru. ;)

571710
V pohodě, to nebyla výtka na to, že jsi to nedal do spoileru. *;)*
0 0
reagovat
sidda: Bol som v pokušení označiť to ako spoiler, ale keďže je to tak uvedené na stránkach vydavateľstva a odtiaľ to prebrali všetky internetové kníhkupectvá, nechal som to tak. ?)

Inak k tým trailerom, často sa s priateľmi bavím o tom, ktorý záber je z konca filmu a odhad nám tak z 90% vychádza. Je to dosť predvídateľné.
571709
sidda: Bol som v pokušení označiť to ako spoiler, ale keďže je to tak uvedené na stránkach vydavateľstva a odtiaľ to prebrali všetky internetové kníhkupectvá, nechal som to tak. *?)* Inak k tým trailerom, často sa s priateľmi bavím o tom, ktorý záber je z konca filmu a odhad nám tak z 90% vychádza. Je to dosť predvídateľné.
0 0
reagovat
BranoZ: Radši to ani nečtu (ale nechtě jsem proletěl očima poslední řádek), kdybych se k tomu někdy v budoucnu dostal. :D?)

571708
BranoZ: Radši to ani nečtu (ale nechtě jsem proletěl očima poslední řádek), kdybych se k tomu někdy v budoucnu dostal. *:D**?)*
0 0
reagovat
sidda: Anotácie k niektorým knihám musí písať nejaký softvér alebo demetný redaktor, ktorý má potrebu v dvoch vetách zhrnúť celý dej, vrátane konca.:-

Napr. toto som skopíroval z webu jedného vydavateľstva:
Třetí díl "křižácké trilogie", v němž se Arn vrací roku 1192 ze Svaté země do götlandského kláštera Varnhem a po překonání nových nesnází konečně uzavře sňatek s milovanou a věrnou Cecílií. Vystaví si několik hradů a po téměř dvě desetiletí pomáhá udržovat v Götlandu mír. Nakonec však nové boje o uprázdněný trůn vyvolají válku s Dány, v níž Arn ztratí syna a sám je smrtelně zraněn.

Prečo by som tú knihu ešte vôbec čítať?:(
571707
sidda: Anotácie k niektorým knihám musí písať nejaký softvér alebo demetný redaktor, ktorý má potrebu v dvoch vetách zhrnúť celý dej, vrátane konca.*:-* Napr. toto som skopíroval z webu jedného vydavateľstva: Třetí díl "křižácké trilogie", v němž se Arn vrací roku 1192 ze Svaté země do götlandského kláštera Varnhem a po překonání nových nesnází konečně uzavře sňatek s milovanou a věrnou Cecílií. Vystaví si několik hradů a po téměř dvě desetiletí pomáhá udržovat v Götlandu mír. Nakonec však nové boje o uprázdněný trůn vyvolají válku s Dány, v níž Arn ztratí syna a sám je smrtelně zraněn. Prečo by som tú knihu ešte vôbec čítať?*:(*
0 0
reagovat
KARLOS: Tak kdybychom ještě chvíli pokračovali... :D

I oficiálního materiálu je u velkých projektů, a nejen u těch, čím dál více. 2 teasery, 3-4 trailery a navíc několik klipů se pomalu stávají standardem.

Z nich, pokud sleduješ všechny, potom v samotném filmu můžeš jednoduše předvídat, (podle oblečení, lokace, sestavy herců apod.) že teď tady něco bouchne, pronese tuhle větu, a to jsou prkotiny. Už ani pomalu není problém určit, kdo a kdy zemře atd. Nebo třeba u komedií, tam ti většinou ve velkém naservírují nejlepší frky ani nemrkneš.

Chápu, že se studia snaží davy nalákat čím dál více uniklým a zajímavějším materiálem a proto já osobně už jen zkouknu teaser pro nalákání (což je jeho hlavní účel - a že někdy i ten dokáže být spoleroidní) a trailery už většinou ignoruju, natož klipy.

No a potom tady jsou ty filmy, na které se fakt neskutečně těším, ale to už jsme probírali pod Hobitem. Maximum až kině. :)

Ale je pravda, že mně třeba čím dál více vadí i anotace knížek. :D Něco jako... "Poté, co osoba X zavraždí osobu Y, se syn osoby Y vydává na pouť, která rozhodne o osudu celé země." No a k vraždě dojde na str. 65.
571701
KARLOS: Tak kdybychom ještě chvíli pokračovali... *:D* I oficiálního materiálu je u velkých projektů, a nejen u těch, čím dál více. 2 teasery, 3-4 trailery a navíc několik klipů se pomalu stávají standardem. Z nich, pokud sleduješ všechny, potom v samotném filmu můžeš jednoduše předvídat, (podle oblečení, lokace, sestavy herců apod.) že teď tady něco bouchne, pronese tuhle větu, a to jsou prkotiny. Už ani pomalu není problém určit, kdo a kdy zemře atd. Nebo třeba u komedií, tam ti většinou ve velkém naservírují nejlepší frky ani nemrkneš. Chápu, že se studia snaží davy nalákat čím dál více uniklým a zajímavějším materiálem a proto já osobně už jen zkouknu teaser pro nalákání (což je jeho hlavní účel - a že někdy i ten dokáže být spoleroidní) a trailery už většinou ignoruju, natož klipy. No a potom tady jsou ty filmy, na které se fakt neskutečně těším, ale to už jsme probírali pod Hobitem. Maximum až kině. :) Ale je pravda, že mně třeba čím dál více vadí i anotace knížek. *:D* Něco jako... "Poté, co osoba X zavraždí osobu Y, se syn osoby Y vydává na pouť, která rozhodne o osudu celé země." No a k vraždě dojde na str. 65.
0 0
reagovat

Lásky jedné plavovlásky

Tento novovlnný rest se mi dnes konečně podařilo splnit. Od příchodu Anduly k Pucholtovým rodičům to nabírá takové grády, že jsem se chechtal jako blázen. :D Dialogy tesat do kamene. :+
571696
Tento novovlnný rest se mi dnes konečně podařilo splnit. Od příchodu Anduly k Pucholtovým rodičům to nabírá takové grády, že jsem se chechtal jako blázen. *:D* Dialogy tesat do kamene. *:+*
Lásky jedné plavovlásky
0 0
reagovat
Na mě ostatně taky ne... Osobně si myslím, že prvním projekcím a tabula rase se přikládá až ,oc velký důraz... Na druhou stranu mě překvapuje, že si tvůrci nechávají utíkat tolik informací, nebo je to zcela běžné, že je tolik fotek a videí venku rok před premiérou? V tomhle směru chápu, že se chce někdo dívat jen na oficiální materiál, který dává možnost překvápka na té první projekci...
571694
Na mě ostatně taky ne... Osobně si myslím, že prvním projekcím a tabula rase se přikládá až ,oc velký důraz... Na druhou stranu mě překvapuje, že si tvůrci nechávají utíkat tolik informací, nebo je to zcela běžné, že je tolik fotek a videí venku rok před premiérou? V tomhle směru chápu, že se chce někdo dívat jen na oficiální materiál, který dává možnost překvápka na té první projekci...
0 0
reagovat
Cloudy: Přesně tahle debata se vedla pod 3. videodeníkem Hobita a s odškrtáváním seznamu už viděných věcí na kyllera nechoď, je to marné. :)
571690
Cloudy: Přesně tahle debata se vedla pod 3. videodeníkem Hobita a s odškrtáváním seznamu už viděných věcí na kyllera nechoď, je to marné. :)
0 0
reagovat
Áno, je. V takom prípade by si nemal pozerať ani žiadne trailery, lebo v nich budeš mať ukázané trikrát viac.
571689
Áno, je. V takom prípade by si nemal pozerať ani žiadne trailery, lebo v nich budeš mať ukázané trikrát viac.
0 0
reagovat

kyller

Do kina tedy chodime jen kvuli vyssi technicke kvalite? Postupem casu se najdou takhle mobilem natocene/vyfocene sceny z kazde pate minuty filmu. Film si chci uzit beze zbytku tak, jak jej tvurci zamysleli. O budoucich kvalitach DK:R pochybuje malokdo, ale nechci si jen odskrtavat, co jsem uz nekde videl. Je tenhle pristup opravdu tak smesny?
571688
Do kina tedy chodime jen kvuli vyssi technicke kvalite? Postupem casu se najdou takhle mobilem natocene/vyfocene sceny z kazde pate minuty filmu. Film si chci uzit beze zbytku tak, jak jej tvurci zamysleli. O budoucich kvalitach DK:R pochybuje malokdo, ale nechci si jen odskrtavat, co jsem uz nekde videl. Je tenhle pristup opravdu tak smesny?
kyller
0 0
reagovat

The greatest movie ever sold

Spurlock je genius, sice z toho mohl vytezit vic, ale vzhledem na to, ze to vsechno bylo z velke casti v real-timu, tak respekt nejvetsi :+
571683
Spurlock je genius, sice z toho mohl vytezit vic, ale vzhledem na to, ze to vsechno bylo z velke casti v real-timu, tak respekt nejvetsi *:+*
The greatest movie ever sold
0 0
reagovat

Cloudy

To je ale smiešne povedať niečo takéto. Jedine, že by ten film mal byť nemý a natočený mobilmi, najlepšie stop-motion. Ale chápem, že ako pózerská fráza je to fajn.
571681
To je ale smiešne povedať niečo takéto. Jedine, že by ten film mal byť nemý a natočený mobilmi, najlepšie stop-motion. Ale chápem, že ako pózerská fráza je to fajn.
Cloudy
0 0
reagovat

DK:R

Jn, proto se omezuju jen na ofiko trailery ?)
571679
Jn, proto se omezuju jen na ofiko trailery *?)*
DK:R
0 0
reagovat

DK:R

Chudak film, vsichni uz ho videli a jeste neni ani natocenej :)
571670
Chudak film, vsichni uz ho videli a jeste neni ani natocenej :)
DK:R
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se