Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55221 - 55240 Napsat příspěvek
Jako už starý 90210 bylo hrozný peklo a jestli je tohle i jeho nová verze ještě horší... :D
523746
Jako už starý 90210 bylo hrozný peklo a jestli je tohle i jeho nová verze ještě horší... *:D*
0 0
reagovat

rcorp

Pěkně si to shrnul:D Ale oproti 90210 je to fakt nebe a dudy;)
523745
Pěkně si to shrnul*:D* Ale oproti 90210 je to fakt nebe a dudy*;)*
rcorp
0 0
reagovat
A prej že "Klidně se rozohni, fanoušky to stejně zajímat nebude." :D :D
523744
A prej že "Klidně se rozohni, fanoušky to stejně zajímat nebude." *:D* *:D*
0 0
reagovat

rcorp

:D
523743
*:D*
rcorp
0 0
reagovat

Luc44

Samozřejmě na to koukat nebudu, už jsem to vrátil ségře. Ale kdybych mohl, tak to DVDčko nějakým temným rituálem vrátím Satanovi zpátky do pekla. :D
523742
Samozřejmě na to koukat nebudu, už jsem to vrátil ségře. Ale kdybych mohl, tak to DVDčko nějakým temným rituálem vrátím Satanovi zpátky do pekla. *:D*
Luc44
0 0
reagovat

rcorp

Jseš ztracenej :D, proti 90210 (tomu novému) je to veledílo :+ ale pokud jsi po čtyřech dílech zaujal tenhle postoj, tak si můžeš ušetřit čas a hodit zbytek do koše, protože jiné to opravdu nebude ;)
523741
Jseš ztracenej *:D*, proti 90210 (tomu novému) je to veledílo *:+* ale pokud jsi po čtyřech dílech zaujal tenhle postoj, tak si můžeš ušetřit čas a hodit zbytek do koše, protože jiné to opravdu nebude *;)*
rcorp
0 0
reagovat
Psema: 4, co se mi tam motá? :)
523740
Psema: 4, co se mi tam motá? :)
0 0
reagovat
Místama se ti do koukám dost motá. Kolik žes viděl dílů? Tři?
523739
Místama se ti do koukám dost motá. Kolik žes viděl dílů? Tři?
0 0
reagovat

Gossip Girl

V New Yorku žijí statisíce zajímavých lidí. Jediné okamžiky, kdy v Gossip girl možná nějaké uvidíte, jsou během několikavteřinových záběrů na jeho rušné ulice. V New Yorku se denně odehrávají miliony zajímavých příběhů. Jediné okamžiky, kdy se jich v Gossip girl dočkáte...mno, možná se v těch dalších 32 dílech, které jsem neviděl, něco stane. Cokoliv. Třeba přiletí mimozemšťané a většinu postav vaporizují. V těch 4 dílech se nestalo nic.

Jeden dlouhatánský popíkový videoklip. Jeden z těch seriálů, kde se o vztazích hodně mluví a pořád se něco řeší, aniž by ty vztahy někdo žil. Nikdo nemá žádné koníčky, všichni sice milují party, ale nikoho nevidíte, jak by se opravdu bavil. Osobní integrita je neznámý pojem, můžete být sebevětší svině, ale stejně bude platit (po nějakém tom usmiřování, aby se neřeklo) friends forever (resp. "friends", protože zase i když všem na sobě hrozně záleží, tak se tak nikdo nechová). Prostě klasický stereotyp zlaté mládeže.

Gossip girl má být "your one and only source into the scandalous lives of manhattan's elite.", až na to, že 'scandalous' ve skutečnosti znamená 'boring' a 'elite' je 'retards'. Samozřejmě aby se neřeklo, tak je tam jedna normální (=relativně sympatická) rodina, ale bohužel je opravdu v okolí jediná, takže se musí kamarádit s tou zbylou zdegenerovanou většinou.

Každopádně seriál je věrný svému názvu, veškeré "dramatické" situace jsou ve stylu Blesku (ŠOK! Serena je zpátky ve městě! Skandál! Serena byla spatřena s neznámým chlapcem! atd.). Takový zfilmovaný mix Cosmogirl (bohužel bez jediné zajímavé části, tedy 'Láska, sex a trápení', nebo jak se to teď jmenuje), Rytmu života, Blesku...prostě je to bulvár, akorát bez celebrit. Bohužel tomu chybí jakýkoli nadhled (i když scéna, jak Serena, teď už nevím proč, v duševním pohnutí zahazuje mobil do odpadkového koše na ulici byla tak absurdní, že muselo jít o nadsázku).

VKVčka s mladším obsazením. Které je ale zajímavé, Serena a její matka vypadají jako sestry, resp. Serena místy vypadá starší a otec Natha a Jenny vypadá spíš jako jejich starší brácha, navíc všichni chlapečtí hrdinové vypadají stejně, což hlavně v prvním díle, který diváky prostě hodí do vody bez vysvětlování, působí dost zmatky. Naštěstí jsem měl po ruce sestru, která mě vždycky uvedla do obrazu.
Na BH90210 jsem svého času sice nekoukal, ale pár dílů jsem viděl, a i když to je taky srágora, tak to alespoň dokáže být zábavné. Tohle je žánrové dno (i to přiblblé 90210 mělo alespoň babičku-alkoholičku).

:D
523738
V New Yorku žijí statisíce zajímavých lidí. Jediné okamžiky, kdy v Gossip girl možná nějaké uvidíte, jsou během několikavteřinových záběrů na jeho rušné ulice. V New Yorku se denně odehrávají miliony zajímavých příběhů. Jediné okamžiky, kdy se jich v Gossip girl dočkáte...mno, možná se v těch dalších 32 dílech, které jsem neviděl, něco stane. Cokoliv. Třeba přiletí mimozemšťané a většinu postav vaporizují. V těch 4 dílech se nestalo nic. Jeden dlouhatánský popíkový videoklip. Jeden z těch seriálů, kde se o vztazích hodně mluví a pořád se něco řeší, aniž by ty vztahy někdo žil. Nikdo nemá žádné koníčky, všichni sice milují party, ale nikoho nevidíte, jak by se opravdu bavil. Osobní integrita je neznámý pojem, můžete být sebevětší svině, ale stejně bude platit (po nějakém tom usmiřování, aby se neřeklo) friends forever (resp. "friends", protože zase i když všem na sobě hrozně záleží, tak se tak nikdo nechová). Prostě klasický stereotyp zlaté mládeže. Gossip girl má být "your one and only source into the scandalous lives of manhattan's elite.", až na to, že 'scandalous' ve skutečnosti znamená 'boring' a 'elite' je 'retards'. Samozřejmě aby se neřeklo, tak je tam jedna normální (=relativně sympatická) rodina, ale bohužel je opravdu v okolí jediná, takže se musí kamarádit s tou zbylou zdegenerovanou většinou. Každopádně seriál je věrný svému názvu, veškeré "dramatické" situace jsou ve stylu Blesku (ŠOK! Serena je zpátky ve městě! Skandál! Serena byla spatřena s neznámým chlapcem! atd.). Takový zfilmovaný mix Cosmogirl (bohužel bez jediné zajímavé části, tedy 'Láska, sex a trápení', nebo jak se to teď jmenuje), Rytmu života, Blesku...prostě je to bulvár, akorát bez celebrit. Bohužel tomu chybí jakýkoli nadhled (i když scéna, jak Serena, teď už nevím proč, v duševním pohnutí zahazuje mobil do odpadkového koše na ulici byla tak absurdní, že muselo jít o nadsázku). VKVčka s mladším obsazením. Které je ale zajímavé, Serena a její matka vypadají jako sestry, resp. Serena místy vypadá starší a otec Natha a Jenny vypadá spíš jako jejich starší brácha, navíc všichni chlapečtí hrdinové vypadají stejně, což hlavně v prvním díle, který diváky prostě hodí do vody bez vysvětlování, působí dost zmatky. Naštěstí jsem měl po ruce sestru, která mě vždycky uvedla do obrazu. Na BH90210 jsem svého času sice nekoukal, ale pár dílů jsem viděl, a i když to je taky srágora, tak to alespoň dokáže být zábavné. Tohle je žánrové dno (i to přiblblé 90210 mělo alespoň babičku-alkoholičku). *:D*
Gossip Girl
0 0
reagovat
Hele videl tu niekto Mad Men? Oplati sa to? K comu by ste to ked tak prirovnali?
523730
Hele videl tu niekto Mad Men? Oplati sa to? K comu by ste to ked tak prirovnali?
0 0
reagovat

rcorp

Jen se do toho opři, zajímalo by mě jestli je to fakt až tak velká sračka jak čekám :D
523725
Jen se do toho opři, zajímalo by mě jestli je to fakt až tak velká sračka jak čekám *:D*
rcorp
0 0
reagovat
Dodívej to jinak to určitě uznáno nebude:D
523724
Dodívej to jinak to určitě uznáno nebude:D
0 0
reagovat

rcorp

Klidne se rozohni:D pocitam se za nezniho fanouska a zlobit se nebudu;) Prvni serka je dobra az u konce, ale jinak:- nic moc. Kdyby mi nebyl Chuck Bass tak sympatickej, tak uz na to daaaaavno nekoukam:))
523723
Klidne se rozohni*:D* pocitam se za nezniho fanouska a zlobit se nebudu*;)* Prvni serka je dobra az u konce, ale jinak*:-* nic moc. Kdyby mi nebyl Chuck Bass tak sympatickej, tak uz na to daaaaavno nekoukam*:))*
rcorp
0 0
reagovat
Klidně se rozohni, fanoušky to stejně zajímat nebude.:D
523722
Klidně se rozohni, fanoušky to stejně zajímat nebude.*:D*
0 0
reagovat
Když jsem viděl jenom 2 a 1/4 dílu Gossip Girl, můžu se rozohnit, jaká to je srágora, nebo musím vidět ještě X dalších dílů, aby mi to bylo uznáno? :D
523721
Když jsem viděl jenom 2 a 1/4 dílu Gossip Girl, můžu se rozohnit, jaká to je srágora, nebo musím vidět ještě X dalších dílů, aby mi to bylo uznáno? *:D*
0 0
reagovat
Lost jsem ještě neviděl ale Jack Bauer se rozjle tentokrát megaostře :+
523595
Lost jsem ještě neviděl ale Jack Bauer se rozjle tentokrát megaostře *:+*
0 0
reagovat
Mě se naopak tahle osudovost líbila. Dokonale to koresponduje s jednou z hlavních myšlenek seriálu, střetem víry a vědy. Jack je v průběhu dílu několikrát konfrontován s třemi postavami u kterých je víra nejsilnější u poprvé za celou historii seriálu udělá něco co je naprosto v rozporu s dosavadním vývojem jeho postavy. Připustí, že neměl pravdu a že víra je přece nakonec víc než věda.

Každopádně ten přesun se dal udělat mnohem líp.
523590
Mě se naopak tahle osudovost líbila. Dokonale to koresponduje s jednou z hlavních myšlenek seriálu, střetem víry a vědy. Jack je v průběhu dílu několikrát konfrontován s třemi postavami u kterých je víra nejsilnější u poprvé za celou historii seriálu udělá něco co je naprosto v rozporu s dosavadním vývojem jeho postavy. Připustí, že neměl pravdu a že víra je přece nakonec víc než věda. Každopádně ten přesun se dal udělat mnohem líp.
0 0
reagovat

LOST spoilery

Mě tohle přišlo celkem v pohodě, sice potenciá měl ten "návrat na ostrov" rozhodně větší, ale i tak je to dosti dobrý díl.
Jen Hawkingová je nesympatický panák a silně mě iritoval ten nádech mytologična a trochu i přemíra keců o osudovosti.
523579
Mě tohle přišlo celkem v pohodě, sice potenciá měl ten "návrat na ostrov" rozhodně větší, ale i tak je to dosti dobrý díl. Jen Hawkingová je nesympatický panák a silně mě iritoval ten nádech mytologična a trochu i přemíra keců o osudovosti.
LOST spoilery
0 0
reagovat

KarelR

podle me to udelali schvalne, protoze si vsimli jakou udellai srandu, tak si rekli "hej co kdybychom dali konec na zacatek" a povedlo se, pac ten zacatek byl dost dobry, to co pak nasledovale bylo fakt wtf nehrubsiho zrna, kdyby jim tam Hawkingova udelala teleport tak bych to lepe zkousl...
523563
podle me to udelali schvalne, protoze si vsimli jakou udellai srandu, tak si rekli "hej co kdybychom dali konec na zacatek" a povedlo se, pac ten zacatek byl dost dobry, to co pak nasledovale bylo fakt wtf nehrubsiho zrna, kdyby jim tam Hawkingova udelala teleport tak bych to lepe zkousl...
KarelR
0 0
reagovat
Nejdřív jsem měl pocit, že si ze mě někdo dělá p*del, jak jsem se u toho musel smát. Celej úvod s Hawkingovou mi přišel jako těžký WTF. Konec už se jako dal, ale stejně mi to přišlo na palici, přičemž doteď nechápu, proč ho prokecli na začátku ?)
523562
Nejdřív jsem měl pocit, že si ze mě někdo dělá p*del, jak jsem se u toho musel smát. Celej úvod s Hawkingovou mi přišel jako těžký WTF. Konec už se jako dal, ale stejně mi to přišlo na palici, přičemž doteď nechápu, proč ho prokecli na začátku *?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se