Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 47621 - 47640 Napsat příspěvek
Ale viděl jsem 5 filmů a se všemi jsem byl spokojen, jako taky se mi nelíbí, jak poslední dobou vypadá a žije mimo film.

Je to škoda, jelikož je zajímavé, že má tak pihovaté tělo a přitom mě to vůbec nevadí.
513522
Ale viděl jsem 5 filmů a se všemi jsem byl spokojen, jako taky se mi nelíbí, jak poslední dobou vypadá a žije mimo film. Je to škoda, jelikož je zajímavé, že má tak pihovaté tělo a přitom mě to vůbec nevadí.
0 0
reagovat
Ta z 56:)
513520
Ta z 56:)
0 0
reagovat
počkej a viděls toho původního nebo remake? Já jenom jestli tě chtěl zabít tou starou (a průměrnou) nudou nebo novým majstrštykem.;)
513519
počkej a viděls toho původního nebo remake? Já jenom jestli tě chtěl zabít tou starou (a průměrnou) nudou nebo novým majstrštykem.*;)*
0 0
reagovat
Ještě, že si mi to připoměl, já ho zavalil bordelem na stole a zcela na něj zapoměl:o..to samé se mi stalo s Eliščiným Clueless, taky jsem ho viděl až po několika týdnech od půjčení :)

V neděli je zpátky i s knížkama;)
513513
Ještě, že si mi to připoměl, já ho zavalil bordelem na stole a zcela na něj zapoměl*:o*..to samé se mi stalo s Eliščiným Clueless, taky jsem ho viděl až po několika týdnech od půjčení :) V neděli je zpátky i s knížkama;)
0 0
reagovat
There goes another one... :D Víš, že máš ještě furt mýho Občana Kanea? 8)
513517
There goes another one... *:D* Víš, že máš ještě furt mýho Občana Kanea? *8)*
0 0
reagovat
Tak Hitchcockův Muž, který věděl příliš mnoho byl výbornej, asi přece jen Karel má za ušima, že sleduje ty starší fláky:D
513516
Tak Hitchcockův Muž, který věděl příliš mnoho byl výbornej, asi přece jen Karel má za ušima, že sleduje ty starší fláky*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Tak koukám do sekce filmy... Jestli mám jako potvrdit, že to jde s Lindsay od desíti k pěti, tak s tím nemám problém :)
513509
Tak koukám do sekce filmy... Jestli mám jako potvrdit, že to jde s Lindsay od desíti k pěti, tak s tím nemám problém :)
Ravenhorn
0 0
reagovat
tadle je lepší link
513508
tadle je lepší http://www.imdb.com/media/rm3768686592/nm0517820
0 0
reagovat
Rav: Tady nejde o to, jestli se ti drogy líbí nebo ne, tady jde o to, že z aktivní fajnové náctileté herečky se stala taková smutná karikatura, jejíž kariéra je úplně v háji. Jak filmová, tak pěvecká. Ta jestli se na pár let neschová a neskonsoliduje se, tak jí těžko ještě někdo bude brát vážně. Jenže ona se schovat nemůže, protože nic jiného než ty bulvární články už nemá. Taky je mi to líto, po Freaky Friday a Mean Girls jsem jí strašně žral.
foto - Ježíš, jak jí to triko visí přes ta silikonová prsa a dole je mezi ním a břichem hrozná díra, jak je tam vyhublá.
513512
Rav: Tady nejde o to, jestli se ti drogy líbí nebo ne, tady jde o to, že z aktivní fajnové náctileté herečky se stala taková smutná karikatura, jejíž kariéra je úplně v háji. Jak filmová, tak pěvecká. Ta jestli se na pár let neschová a neskonsoliduje se, tak jí těžko ještě někdo bude brát vážně. Jenže ona se schovat nemůže, protože nic jiného než ty bulvární články už nemá. Taky je mi to líto, po Freaky Friday a Mean Girls jsem jí strašně žral. [link="http://www.imdb.com/media/rm1375572992/nm0517820"]foto[/link] - Ježíš, jak jí to triko visí přes ta silikonová prsa a dole je mezi ním a břichem hrozná díra, jak je tam vyhublá.
0 0
reagovat
Rav: A neobjevujou se náhodou poslední půlrok tuny článků o tom, že si užívá s "opakem chlapa". Teda... samozřejmě nečtu v žádném případě bulvár... :D
513507
Rav: A neobjevujou se náhodou poslední půlrok tuny článků o tom, že si užívá s "opakem chlapa". Teda... samozřejmě nečtu v žádném případě bulvár... *:D*
0 0
reagovat

liuk

Tak zrovna film Vím kdo mě zabil se mi líbil.

Mno ja ji beru po herecké stránce a ten soukromý život ji nějak nezkoumám. Ale jasně, že se mi nelíbí drogy, alkohol apod.
513506
Tak zrovna film Vím kdo mě zabil se mi líbil. Mno ja ji beru po herecké stránce a ten soukromý život ji nějak nezkoumám. Ale jasně, že se mi nelíbí drogy, alkohol apod.
liuk
0 0
reagovat

liuk

Jestli mysliš to v roce 2007, tak jsem myslel, že to má za sebou, protože na rok 2008 jsem nic takového nezaznamenal a spiš teď točí a užívá si soukromý život s nějakým šťastným chlapem :D
513504
Jestli mysliš to v roce 2007, tak jsem myslel, že to má za sebou, protože na rok 2008 jsem nic takového nezaznamenal a spiš teď točí a užívá si soukromý život s nějakým šťastným chlapem *:D*
liuk
0 0
reagovat
No, že se z ní stává víc tzv. profesionální celebrita typu Paris Hilton než cokoli z těch povolání, co jsi napsal. Vždyť jediné, co se o ní dá poslední dobou přečíst jsou články o tom, jak jede na drogách, jak někde kvůli anorexii omdlela, jak má nová prsa a jak chodí nakupovat s Paris. A když něco natočí, tak je to film ve kterém se jí z ničeho nic oddělujou končetiny od těla a ona se při tom tváří, jako kdyby se jí zlomil nehet. :))
513503
No, že se z ní stává víc tzv. profesionální celebrita typu Paris Hilton než cokoli z těch povolání, co jsi napsal. Vždyť jediné, co se o ní dá poslední dobou přečíst jsou články o tom, jak jede na drogách, jak někde kvůli anorexii omdlela, jak má nová prsa a jak chodí nakupovat s Paris. A když něco natočí, tak je to film ve kterém se jí z ničeho nic oddělujou končetiny od těla a ona se při tom tváří, jako kdyby se jí zlomil nehet. *:))*
0 0
reagovat

liuk

A jaké? :o
513502
A jaké? *:o*
liuk
0 0
reagovat
Naše, před pěti lety milovaná, Linds má myslím teď větší problémy než že podle tebe hůř zpívá než hraje. :)
513500
Naše, před pěti lety milovaná, Linds má myslím teď větší problémy než že podle tebe hůř zpívá než hraje. *:)*
0 0
reagovat
Tak jsem si dal 5 filmů s Lindsay Lohan a překvapila mě. Pro mě je lepší herečka než zpěvačka. Tak se Lindsay drž Hollywoodu a zpěv dělej jen tak bokem. (A ne obraceně).
513499
Tak jsem si dal 5 filmů s Lindsay Lohan a překvapila mě. Pro mě je lepší herečka než zpěvačka. Tak se Lindsay drž Hollywoodu a zpěv dělej jen tak bokem. (A ne obraceně).
0 0
reagovat
Ichi the Killer byl kdysi jedním z mých prvních setkání s asijskými filmy (navíc trochu neplánované, chtěl jsem z DC stáhnout Wooova Killera :D). Setkání extrémně překvapivé, ale vcelku hodně příjemné :)

Audition... hmm, looks interesting.
513410
Ichi the Killer byl kdysi jedním z mých prvních setkání s asijskými filmy (navíc trochu neplánované, chtěl jsem z DC stáhnout Wooova Killera *:D*). Setkání extrémně překvapivé, ale vcelku hodně příjemné :) Audition... hmm, looks interesting.
0 0
reagovat

a4am

Konečně se to někomu narozdíl od těch brblalů dole líbí;)

Audition je ke konci dost lynchovské ve smyslu, že člověk netuší, která bije. Když už jsem měla pocit, že to všchno chápu, tak přišla další scéna a zase jsem byla mimo. Ovšem má to svou silnou poetiku. Kiri kiri kiríííí je nezapomenutelné:+
513408
Konečně se to někomu narozdíl od těch brblalů dole líbí*;)* Audition je ke konci dost lynchovské ve smyslu, že člověk netuší, která bije. Když už jsem měla pocit, že to všchno chápu, tak přišla další scéna a zase jsem byla mimo. Ovšem má to svou silnou poetiku. Kiri kiri kiríííí je nezapomenutelné*:+*
a4am
0 0
reagovat
Audition se mi zdálo trochu lynchovské:D proste je to divné.
Ale zase dobrá změna žánru. Z love story "bathory":)

Ichi se mi líbil hodně. Jak má někdo úchylku na draky, jiný na westerny a podobně, tak já zase na zabijáky:)
513394
Audition se mi zdálo trochu lynchovské:D proste je to divné. Ale zase dobrá změna žánru. Z love story "bathory":) Ichi se mi líbil hodně. Jak má někdo úchylku na draky, jiný na westerny a podobně, tak já zase na zabijáky:)
0 0
reagovat

xMort

Jiné to je, ale myslím si, že když se mu nelíbil Ichi, tak tohle se mu taky pozdávat nebude...
513373
Jiné to je, ale myslím si, že když se mu nelíbil Ichi, tak tohle se mu taky pozdávat nebude...
xMort
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se