Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 114641 - 114660 Napsat příspěvek

Charlotte

Dřív jsem chodil víc, teď když je nějaký hodně dobrý film tak ho dám max. 3x, jak jsem psal už to teď tak nevydrží a víc než 1x týdně bych na sejný film nešel. Dokonce jsem to odhadnul míň - bylo to od 13.1. do 19.6.2002, tak 1x za 14 dní, takže nic moc.

Btw. v té době ještě neplatilo studentské vstupné v So+Ne :-) a ve Slováči to bylo o 10,- dražší než ne Smíchově. Schováváte si taky lístky? Kdybych spočítal tu celkovou částku tak to asi nepřežiju:-), je to tak 8 cm hromádka.
453395
Dřív jsem chodil víc, teď když je nějaký hodně dobrý film tak ho dám max. 3x, jak jsem psal už to teď tak nevydrží a víc než 1x týdně bych na sejný film nešel. Dokonce jsem to odhadnul míň - bylo to od 13.1. do 19.6.2002, tak 1x za 14 dní, takže nic moc. Btw. v té době ještě neplatilo studentské vstupné v So+Ne :-) a ve Slováči to bylo o 10,- dražší než ne Smíchově. Schováváte si taky lístky? Kdybych spočítal tu celkovou částku tak to asi nepřežiju:-), je to tak 8 cm hromádka.
Charlotte
0 0
reagovat
A dost mě mrzí :D, že jsem tu ráno nebyl na tu BR diskuzi.

Já vidim jedinou šanci BR ve filmu v exkluzivitě (hlavně 20th Century Fox a Buena Vista). Jakmile se tahle studia vzdají exkluzivity BR a začnou vydávat na HD-DVD je BR ve filmu mrtvé. A už se objevují náznaky u Bueny Visty a Lionsgate, že budou dělat oba formáty. Při současné drtivé převaze v prodeji pro HDDVD musí přicházet o velké peníze link .
453394
A dost mě mrzí *:D*, že jsem tu ráno nebyl na tu BR diskuzi. Já vidim jedinou šanci BR ve filmu v exkluzivitě (hlavně 20th Century Fox a Buena Vista). Jakmile se tahle studia vzdají exkluzivity BR a začnou vydávat na HD-DVD je BR ve filmu mrtvé. A už se objevují náznaky u Bueny Visty a Lionsgate, že budou dělat oba formáty. Při současné drtivé převaze v prodeji pro HDDVD musí přicházet o velké peníze http://www.hdgamedb.com/salesrank.aspx .
0 0
reagovat
Jako pokud jsem E3 v kine i doma videl cca 50x, souboj jsem beze srandy videl cca 200x... Od doby, co mam DVD a jsem doma tak si ho strihnu skoro min. jednou denne a nekdy i vickrat, pac jsem si to pretah do mobilu a cumim na to ve skole, je tam nuda:D
453393
Jako pokud jsem E3 v kine i doma videl cca 50x, souboj jsem beze srandy videl cca 200x... Od doby, co mam DVD a jsem doma tak si ho strihnu skoro min. jednou denne a nekdy i vickrat, pac jsem si to pretah do mobilu a cumim na to ve skole, je tam nuda*:D*
0 0
reagovat
qualkalim: tomu říkám putování po vlastech českých a genetická posedlost filmem;)
mhsh: :o:o:o
novoten: Moulin Rouge jsem nikdy neviděla celý a dnes jsem nezvládla dabing...:-
T-gon: mohla, místo T-fon třeba T-mobile:))
453392
qualkalim: tomu říkám putování po vlastech českých a genetická posedlost filmem*;)* mhsh: *:o**:o**:o* novoten: Moulin Rouge jsem nikdy neviděla celý a dnes jsem nezvládla dabing...*:-* T-gon: mohla, místo T-fon třeba T-mobile*:))*
0 0
reagovat

qualkalim

Mas recht - ten souboj je famozni a polovic z neho mela banda naucena jiz pre premierou z traileru a hudebniho videa. A to sermovani bych si velice rad s nekym z nich vymenil - dostat se na misto takoveho komparzu musi byt parada (sice jsem si jiz komparz strihnul, ale pouze k zabavnym poradum, kde muj vrchol bylo nechat se mlatit kytarou :D )...
453391
Mas recht - ten souboj je famozni a polovic z neho mela banda naucena jiz pre premierou z traileru a hudebniho videa. A to sermovani bych si velice rad s nekym z nich vymenil - dostat se na misto takoveho komparzu musi byt parada (sice jsem si jiz komparz strihnul, ale pouze k zabavnym poradum, kde muj vrchol bylo nechat se mlatit kytarou *:D* )...
qualkalim
0 0
reagovat
Harry Potter a Ohnivý pohár (11 krát), Auta & Potomci lidí (2x)8)
453390
Harry Potter a Ohnivý pohár (11 krát), Auta & Potomci lidí (2x)*8)*
0 0
reagovat

t_gon

Ehm, no ne ze bych nemel choreografii sounoje naucenou nazpamet (tech 6 minut je pro me proste famoznich), ale sermovani rad prenecham McGregorovi, Christensonovi, Gillardovi a bezejmennym komparsistum...:)
453389
Ehm, no ne ze bych nemel choreografii sounoje naucenou nazpamet (tech 6 minut je pro me proste famoznich), ale sermovani rad prenecham McGregorovi, Christensonovi, Gillardovi a bezejmennym komparsistum...*:)*
t_gon
0 0
reagovat
Nejvíckrát jsem byl v kině na Společenstvu 15x (13x + 2x před Dvěma věžema), tehdy vydrželo v kině hodně dlouho, snad od ledna do dubna myslim, to už se dneska nestává, skoro všechno odstřelí tak do 2 měsíců.
Teď jsem na něj zrovna koukal znova na němcích. RTL už konečně vysílá anamorfně 16:9 a DD5.1, takže naše televize jsou asi poslední na světě co vysílají 4:3:).
453388
Nejvíckrát jsem byl v kině na Společenstvu 15x (13x + 2x před Dvěma věžema), tehdy vydrželo v kině hodně dlouho, snad od ledna do dubna myslim, to už se dneska nestává, skoro všechno odstřelí tak do 2 měsíců. Teď jsem na něj zrovna koukal znova na němcích. RTL už konečně vysílá anamorfně 16:9 a DD5.1, takže naše televize jsou asi poslední na světě co vysílají 4:3*:)*.
0 0
reagovat

Charlotte

V klidku, nic se nedeje. Navic si to mohla zkomolit jiste hure, takze "No problemo ";)

[b]qualkalim[b] - a nedelal si uz po x-tem predstaveni podobne kousky v kine jako Koudelka v Jachymovi???Treba si tim soubejem Obi-Ani neco trenoval,hm? :D
453387
V klidku, nic se nedeje. Navic si to mohla zkomolit jiste hure, takze "No problemo "*;)* [b]qualkalim[b] - a nedelal si uz po x-tem predstaveni podobne kousky v kine jako Koudelka v Jachymovi???Treba si tim soubejem Obi-Ani neco trenoval,hm? *:D*
Charlotte
0 0
reagovat
Dabing je slabý, ale všechno zpívají v originále, takže se to dá přežit.;)
453386
Dabing je slabý, ale všechno zpívají v originále, takže se to dá přežit.*;)*
0 0
reagovat
Tak to já byl maximálně v kině 5x (South Park: Bigger Longer & Uncut) a 3x na Black Hawk Down 8)
453385
Tak to já byl maximálně v kině 5x (South Park: Bigger Longer & Uncut) a 3x na Black Hawk Down *8)*
0 0
reagovat
nejsem magor abych na Moulin Rouge koukal s dabingem, když ho mám na placce
453384
nejsem magor abych na Moulin Rouge koukal s dabingem, když ho mám na placce
0 0
reagovat
Jo, Moulin Rouge je další z filmů, které jsem ještě nikdy neviděl :)
453383
Jo, Moulin Rouge je další z filmů, které jsem ještě nikdy neviděl :)
0 0
reagovat
elisha- neco ze strany rodicu (mam to v rodine - matka videla tri musketyri asi 30x, na ni nemam), neco si uz taky vydelavam...:)
charlotte- od vseho trochu... ten film me asi na potreti chytnul takovym zpusobem, ze jsem musel vic a vic... Naposledy ho davali v cervenci v letnaku v Pisku, aspon jsem mel peknej vylet-y, videl jsem ho v prerove, beroune, hradci kralove, neratovicich, onom pisku a v praze...:)
E3 a souboj Obi-Ani forever a vubec, jdu hledat dvd, abych si to zase pustil... a ono je v mechanice...:D
453382
elisha- neco ze strany rodicu (mam to v rodine - matka videla tri musketyri asi 30x, na ni nemam), neco si uz taky vydelavam...:) charlotte- od vseho trochu... ten film me asi na potreti chytnul takovym zpusobem, ze jsem musel vic a vic... Naposledy ho davali v cervenci v letnaku v Pisku, aspon jsem mel peknej vylet-y, videl jsem ho v prerove, beroune, hradci kralove, neratovicich, onom pisku a v praze...:) E3 a souboj Obi-Ani forever a vubec, jdu hledat dvd, abych si to zase pustil... a ono je v mechanice...*:D*
0 0
reagovat
Kdo ze zdejších bezvěrců viděl Moulin Rouge?
453381
Kdo ze zdejších bezvěrců viděl Moulin Rouge?
0 0
reagovat
Jo dnes to byl krásný hudební večer. Nejdřív Celtic Woman a pak Moulin Rouge8):+
453380
Jo dnes to byl krásný hudební večer. Nejdřív Celtic Woman a pak Moulin Rouge*8)**:+*
0 0
reagovat
Moje maximum teda bylo třikrát na Matrix Revo, z toho jednou v imaxu, tam to mělo nehorázný grády ;)
kvakvalim - a kde na to bereš, kamaráde?:o)
453379
Moje maximum teda bylo třikrát na Matrix Revo, z toho jednou v imaxu, tam to mělo nehorázný grády ;) kvakvalim - a kde na to bereš, kamaráde?:o)
0 0
reagovat
qualkalim: mě zajímá motivace...Bylo to ze sportu, kvůli sázce nebo čistě z pocitu, to musím vidět znovu, který se 22x opakoval, dokud se tě kinařům nezželelo a nestáhli SW z programu?*;)

Fluke: já taky třikrát,ale jednou kvůli malé ségře s dabingem, to se nepočítá, Cuarón je geniální a HP je snad jediné, co z téhle oblasti snesu/asi proto, že to je spíš pohádka než fantasy;)
453378
qualkalim: mě zajímá motivace...Bylo to ze sportu, kvůli sázce nebo čistě z pocitu, to musím vidět znovu, který se 22x opakoval, dokud se tě kinařům nezželelo a nestáhli SW z programu?*;) Fluke: já taky třikrát,ale jednou kvůli malé ségře s dabingem, to se nepočítá, Cuarón je geniální a HP je snad jediné, co z téhle oblasti snesu/asi proto, že to je spíš pohádka než fantasy*;)*
0 0
reagovat
Vinc: To sem asi dobrej:D
453377
Vinc: To sem asi dobrej*:D*
0 0
reagovat
Tak tos byl 3krát víc na nějakym Potterovi než já na jakymkoliv Potterovi, Fluke. :)
453376
Tak tos byl 3krát víc na nějakym Potterovi než já na jakymkoliv Potterovi, Fluke. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se