Season Two
Dal jsem si o Vánocích pauzu od agenta s povolením zabíjet a teda tohle byla solidní jízda.
Ještě jsem si pro jistotu zopáknul první řadu a to je klasickej Filoni style. Oproti druhé prostě rozjezd. Taková celořadová expozice.
Tady se vrací starý známý postavy, hned první díl je hrozná šleha a nikdy jsem nevěděl, že chci Raylan Givense vidět ve Hvězdnejch válkách.
Easter eggy kam se podíváš ale zároveň to nejsou jenom takový planý fanouškovský úlitby.
Hudba masterpiece.
SPOILERY OMG
Bo-Katan mě odrovnala. Starbuck si to fakt dávala. Ahshoka hodně super, name drop Thrawna geniální a Boba ještě víc. No a u Lukea na konci jsem regulérně vejskal radostí jak malej kluk.
Příslib věcí do dalších kapitol je neuvěřitelnej a meze se určitě klást nebudou. Podle mě směřujeme někam za Ezrou a Sabine!
Nejlepší epizoda pro mě byla ale ta s tím Bill Burrem, což oproti první řadě by řekl asi málokdo. Neuvěřitelně podaný a hnedka má ta jeho postava jinačí hloubku. A nejen jeho.
KONEC SPOILERŮ
Všichni navrátivší nejsou jenom cool figurkama, ale regulérníma hybatelama děje. Což jenom potvrzuje to, že Filoni to hraje na dlouho dopředu.
Jinak teda Din/Mando se taky profiluje mnohem víc a ten závěr jsem úplně obrečel. A co teda kvituju s povděkem asi nejvíc, bylo "odklizení" Baby Yody na druhou kolej a spíš zaměření na toho Manda, jeho emoce, jeho vývoj. A ne levný ždímání merche.
Celkově, jestli byla první někde mezi 6-7/10, tak tady klidně 9/10 a mám chuť si to pustit celý znovu. A to jen tak nemívám.
The Mandalorian
reagovat
|