Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 5681 - 5700 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Toho Spaceyho bych tipoval, že viděl. To byla svýho času dost událost, ale přemejšlel jsem nad tím taky, ne že ne.

A pokud to prošumělo a i jako událost nebylo viděno - The Newsroom stoprocentně.
866236
Toho Spaceyho bych tipoval, že viděl. To byla svýho času dost událost, ale přemejšlel jsem nad tím taky, ne že ne. A pokud to prošumělo a i jako událost nebylo viděno - The Newsroom stoprocentně.
866228
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: earthworm
Ze sci-fi určitě The Expanse, Dark a Altered Carbon (jen první sérii!)
Z historických Wolf Hall a nebo The Last Kingdom pokud toužíš po epičtější akci.
A kupodivu ještě nezaznělo House of Cards.
866228
Ze sci-fi určitě The Expanse, Dark a Altered Carbon (jen první sérii!) Z historických Wolf Hall a nebo The Last Kingdom pokud toužíš po epičtější akci. A kupodivu ještě nezaznělo House of Cards.
866199
9 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Orville

Invincible

Sandman

The End of the F***ing World

Mindhunter

Tak z každého niečo :)
866217
Orville Invincible Sandman The End of the F***ing World Mindhunter Tak z každého niečo *:)*
866213
9 0
reagovat
Newsroom, Babylon Berlin, Fauda, Broen, SAS, 1864, Orville 
866213
Newsroom, Babylon Berlin, Fauda, Broen, SAS, 1864, Orville 
7 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: verbst
Catch-22!!!

Obrovská škoda, že to tak zapadlo.

Invincible mi taky vypadnul. Doporučil bych ho ještě víc než The Boys.
866211
Catch-22!!! Obrovská škoda, že to tak zapadlo. Invincible mi taky vypadnul. Doporučil bych ho ještě víc než The Boys.
866208
8 0
reagovat
Zkus Forbrydelsen.
866209
Zkus Forbrydelsen.
866199
5 0
reagovat
Jen zběžně, co úplně nezaznělo - "from the top of my head"

Justified 
Longmire 
Homeland 
Peaky Blinders 
The Good Fight 
Mrs America 
The Crown 
The Loudest Voice
Catch XXII
Bonus: Řada nešťastných příhod

Oddychovky, ale furt tak nějak na úrovni. 
The Unbreakable Kimmy Schmidt 
The Office 
Parks and Recreation 
The Good Place
Community 
866208
Jen zběžně, co úplně nezaznělo - "from the top of my head" Justified  Longmire  Homeland  Peaky Blinders  The Good Fight  Mrs America  The Crown  The Loudest Voice Catch XXII Bonus: Řada nešťastných příhod Oddychovky, ale furt tak nějak na úrovni.  The Unbreakable Kimmy Schmidt  The Office  Parks and Recreation  The Good Place Community 
5 0
reagují: Memphis
reagovat
Black Sails, Sons of Anarchy, Penny Dreadful, Atlanta, Succession a Justified. 

A mnoho, mnoho ďalších ale chcel si ich len pár. :D
866207
Black Sails, Sons of Anarchy, Penny Dreadful, Atlanta, Succession a Justified.  A mnoho, mnoho ďalších ale chcel si ich len pár. *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Znovu?:D
866206
Znovu?*:D*
866205
4 0
reagovat
Dej si Bosche 
866205
Dej si Bosche 
866199
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Memphis má velmi podobně dobrý vkus, takže ty nejzásadnější vypsal8) 

Ale nejzásadnější asi:
- Barry!!!
- Peaky Blinders
- Dámský Gambit
- The Boys/Misfits/Invincible
- Black Mirror
- Sherlock
- Dexter
- Pustina

Na vypnutí:
- Parks and Rec
- Co děláme v temnotách 

Mně velmi sedl i Dark, OZ nebo Policejní odznak.

Ale hlavně toho Bojacka,  tam je potřeba nějak přežít první řadu a pak je to seriálová dokonalost a možná to nejlepší, co na Netflixu vzniklo. 
866204
Memphis má velmi podobně dobrý vkus, takže ty nejzásadnější vypsal*8)*  Ale nejzásadnější asi: - Barry!!! - Peaky Blinders - Dámský Gambit - The Boys/Misfits/Invincible - Black Mirror - Sherlock - Dexter - Pustina Na vypnutí: - Parks and Rec - Co děláme v temnotách  Mně velmi sedl i Dark, OZ nebo Policejní odznak. Ale hlavně toho Bojacka,  tam je potřeba nějak přežít první řadu a pak je to seriálová dokonalost a možná to nejlepší, co na Netflixu vzniklo. 
866199
8 0
reagovat
  • Succession (Neviděl jsem, ale chystám se. Nejvíc hyped show od...?)
  • Rick & Morty
  • Fleabag (Krátké (téměř na jeden večer), ale megadobré. Hlavně druhá sezóna.)
  • Chernobyl
  • The People v. O. J. Simpson: American Crime Story (U nás trochu pod radarem, ale opravdu strašně dobré. Herecky a scénáristicky si to nezadá s tím nejlepším od HBO.)
  • The Queen's Gambit
Z druhého sledu:
  • Atlanta (Dal bych jí na začátek, ale je hodně specifická.)
  • The White Lotus
  • The Last Kingdom (Asi nejlepší z těch historických/vikingských seriálů poslední doby.)
  • Bojack Horseman
  • Fargo
Starší, ale furt dobré.
  • South Park
  • Archer
  • Justified
  • 30 Rock
  • Arrested Development (Tady skoro nikdo nezná, ale na první dvě sezóny se skoro žádný jiný sitcom nechytá.)
A určitě toho mrtě zapomínám. :D
866203
[list][*]Succession (Neviděl jsem, ale chystám se. Nejvíc [i]hyped [/i]show od...?)[/*][*]Rick & Morty[/*][*]Fleabag (Krátké (téměř na jeden večer), ale megadobré. Hlavně druhá sezóna.)[/*][*]Chernobyl[/*][*]The People v. O. J. Simpson: American Crime Story (U nás trochu pod radarem, ale opravdu strašně dobré. Herecky a scénáristicky si to nezadá s tím nejlepším od HBO.)[/*][*]The Queen's Gambit[/*][/list]Z druhého sledu: [list][*]Atlanta (Dal bych jí na začátek, ale je hodně specifická.)[/*][*]The White Lotus[/*][*]The Last Kingdom (Asi nejlepší z těch historických/vikingských seriálů poslední doby.)[/*][*]Bojack Horseman[/*][*]Fargo[/*][/list]Starší, ale furt dobré. [list][*]South Park[/*][*]Archer[/*][*]Justified[/*][*]30 Rock[/*][*]Arrested Development (Tady skoro nikdo nezná, ale na první dvě sezóny se skoro žádný jiný sitcom nechytá.)[/*][/list]A určitě toho mrtě zapomínám. *:D*
866199
10 0
reagovat
Přátelé, mám možná trochu širokej a zbytečně rozmáchlej dotaz, ale rád si nechám poradit od mistních expertů :D
Tak 10 let zpátky jsem hodně sjížděl seriály všeho druhu, ale postupně jsem to nějak zredukoval na minimum a až v poslední době mám čas a chuť dohánět nedostatky.

Mohli byste sem hodit nějakou svoji topku nejzásadnějších kousků tak za těch posledních 10 roků? Jde mi spíš o vypíchnutí nejdůležitějšího a ne o kvantitu, takže klidně 5 věcí.
Čistě komediální seriály asi doporučovat nemusíte, řekl bych že tam mám celkem přehled.

Za tohle období mám za sebou jako nejprofláklejší věci Breaking Bad/Better Call Saul, Bosche, Mare z Easttownu, GoT/HoD, Daredevila, Stranger Things, True Detective.

Díky :+
866199
Přátelé, mám možná trochu širokej a zbytečně rozmáchlej dotaz, ale rád si nechám poradit od mistních expertů *:D* Tak 10 let zpátky jsem hodně sjížděl seriály všeho druhu, ale postupně jsem to nějak zredukoval na minimum a až v poslední době mám čas a chuť dohánět nedostatky. Mohli byste sem hodit nějakou svoji topku nejzásadnějších kousků tak za těch posledních 10 roků? Jde mi spíš o vypíchnutí nejdůležitějšího a ne o kvantitu, takže klidně 5 věcí. Čistě komediální seriály asi doporučovat nemusíte, řekl bych že tam mám celkem přehled. Za tohle období mám za sebou jako nejprofláklejší věci Breaking Bad/Better Call Saul, Bosche, Mare z Easttownu, GoT/HoD, Daredevila, Stranger Things, True Detective. Díky *:+*
7 0
reagovat
BTW to vychází tak, že za pět týdnů budou mít oba seriály finále :+
866192
BTW to vychází tak, že za pět týdnů budou mít oba seriály finále *:+*
1 0
reagovat

Barry S04E03

Já to cameo nepoznal a smál se až dodatečně :D
A další parádní jednozaberova scéna :+
Ten Fuches a jeho uvědomění u Rain Mana:D
866190
Já to cameo nepoznal a smál se až dodatečně *:D* A další parádní jednozaberova scéna *:+* Ten [spoiler]Fuches a jeho uvědomění u Rain Mana*:D*[/spoiler]
Barry S04E03
2 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Těším se až si to zítra dám. :+
866186
Těším se až si to zítra dám. *:+*
866184
1 0
reagovat

Barry 4x3

Defacto mozem skopirovat moj predchadzajuci koment. Dva sucasne beziace serialy vo svojej finalnej stvrtej serii, ktore budu trestuhodne chybat. Tu je pomaly kazda scena bud srdceryvna emocna pecka, herecky koncert alebo ta najciernejsia komedia.
Ked sa zacnete udrbavat hned pri prvom zabere, viete, ze ste na spravnej adrese. Cela scena s Fredom Armisenom v zavere je cista genialita.:D

A vymazlene cameo v uvode, to som len cumel.:o
866184
Defacto mozem skopirovat moj predchadzajuci koment. Dva sucasne beziace serialy vo svojej finalnej stvrtej serii, ktore budu trestuhodne chybat. Tu je pomaly kazda scena bud srdceryvna emocna pecka, herecky koncert alebo ta najciernejsia komedia. Ked sa zacnete udrbavat hned pri prvom zabere, viete, ze ste na spravnej adrese. Cela scena s [spoiler]Fredom Armisenom v zavere[/spoiler] je cista genialita.*:D* A vymazlene cameo v uvode, to som len cumel.*:o*
Barry 4x3
5 0
reagují: hroubek
reagovat

Succession 4x5

Uz dlho som nemal pri seriali (alebo filme) taky silny pocit mravencenia, kedy si uzivam doslova kazdu minutu, kazdu repliku, kazdy pohlad, opakujem si sceny a nechcem, aby to skoncilo. Na to, ako ten seros zacinal tak trochu pod radarom a bez vacsich ambicii to neskutocne vyrastlo.:o

Btw, Kieran si zasluzi minimalne nominaciu na Emmy. Nie zle na "toho chlapca, co sa pomocuje".:D
866168
Uz dlho som nemal pri seriali (alebo filme) taky silny pocit mravencenia, kedy si uzivam doslova kazdu minutu, kazdu repliku, kazdy pohlad, opakujem si sceny a nechcem, aby to skoncilo. Na to, ako ten seros zacinal tak trochu pod radarom a bez vacsich ambicii to neskutocne vyrastlo.*:o* Btw, Kieran si zasluzi minimalne nominaciu na Emmy. Nie zle na "toho chlapca, co sa pomocuje".*:D*
Succession 4x5
11 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ne, fakt ne, je  to bullshit. Pojď mi říct, jak byly špatné kvůli cliffhangeru sezony: Breaking Bad (nedořešila se většina k čemu to směřovalo) , Hry o Trůny (no comment tam cliffhangery otevřely víc dvěří než zavřely), Sopranos (už jenom konec celého seriálu hehe), Friends, Sherlock (ta lepší řada), Západní křídlo, Star Trek Next Gen, Twin Peaks (taky to uzavřelo minimum)... COME ON :D 
(minimálně v půlce ta katarze nedoběhla ještě víc než v 1923, kde imho teda doběhla, jenom je jiná než čekáte, ale to fakt není chyba tvůrců) Závěr nebyl, že to nějak dopadne, závěr byl, že se bude bojovat. 
866166
Ne, fakt ne, je  to bullshit. Pojď mi říct, jak byly špatné kvůli cliffhangeru sezony: Breaking Bad (nedořešila se většina k čemu to směřovalo) , Hry o Trůny (no comment tam cliffhangery otevřely víc dvěří než zavřely), Sopranos (už jenom konec celého seriálu hehe), Friends, Sherlock (ta lepší řada), Západní křídlo, Star Trek Next Gen, Twin Peaks (taky to uzavřelo minimum)... COME ON *:D*  (minimálně v půlce ta katarze nedoběhla ještě víc než v 1923, kde imho teda doběhla, jenom je jiná než čekáte, ale to fakt není chyba tvůrců) Závěr nebyl, že to nějak dopadne, závěr byl, že se bude bojovat. 
866161
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to těžce objektivní měřítko, vždyť je to jako film bez vyvrcholení s tím že "to přece bude v pokračování". Představ si Avatar bez vyhnání lidí, Infinity War bez bitvy ve Wakandě. I když hodně seriálů na které se dívám cliffhangery obsahuje, to jestli aspoň hlavní část svého děje nějak rozumně uzavřou a je v té sérii vyvrcholení s aspoň částečnou finální katarzí samozřejmě dost zásadně ovlivňuje to jak ji vnímám - a nevyhnutelně hodnotím. 

Přesně tohle mě naštvalo u Tokyo Vice, který je prostě najednou utnutý. U 1923 samozřejmě taky, ale u něj tahle neschopnost autorů byla vidět dlouho dopředu, tam mě to aspoň nepřekvapilo - ale přesně pro tohle na mě u něj funguje jen ta část v Africe, protože ta má smysluplný konec. Ten děj na ranči nemá a proto je to telenovela.
866161
Je to těžce objektivní měřítko, vždyť je to jako film bez vyvrcholení s tím že "to přece bude v pokračování". Představ si Avatar bez vyhnání lidí, Infinity War bez bitvy ve Wakandě. I když hodně seriálů na které se dívám cliffhangery obsahuje, to jestli aspoň hlavní část svého děje nějak rozumně uzavřou a je v té sérii vyvrcholení s aspoň částečnou finální katarzí samozřejmě dost zásadně ovlivňuje to jak ji vnímám - a nevyhnutelně hodnotím.  Přesně tohle mě naštvalo u Tokyo Vice, který je prostě najednou utnutý. U 1923 samozřejmě taky, ale u něj tahle neschopnost autorů byla vidět dlouho dopředu, tam mě to aspoň nepřekvapilo - ale přesně pro tohle na mě u něj funguje jen ta část v Africe, protože ta má smysluplný konec. Ten děj na ranči nemá a proto je to telenovela.
866156
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se