Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55401 - 55420 Napsat příspěvek
A Willém Tell. 8)
526283
A Willém Tell. *8)*
0 0
reagovat
Já bych uvítal Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Gora, Opičího krále a spoustu dalších super seriálů.
526282
Já bych uvítal Dobrodruzi z vesmíru, Robin Hood of Sherwood, Gora, Opičího krále a spoustu dalších super seriálů.
0 0
reagovat
Nebo taky single player či service pack. :)
526280
Nebo taky single player či service pack. *:)*
0 0
reagovat
zrejme south park
526279
zrejme south park
0 0
reagovat
A co to je SP?
526278
A co to je SP?
0 0
reagovat
Dnes sa konečne po 4 mesačnej prestávke vráti SP a budú tam aj Jonas Brother :D
526277
Dnes sa konečne po 4 mesačnej prestávke vráti SP a budú tam aj Jonas Brother *:D*
0 0
reagovat
Vega a Magion. Vzpomínáte na seriál Vinnetou s opilým Samem Hawkinsem? To byla bžunda.:D
526273
Vega a Magion. Vzpomínáte na seriál Vinnetou s opilým Samem Hawkinsem? To byla bžunda.*:D*
0 0
reagovat
zlaté časy magionu :-)
526272
zlaté časy magionu :-)
0 0
reagovat
Cloudy: Kořeny neznám, ale ty další ano. Jasně, tohle jsou kulty. A co třeba tohle? link Na tomhle jsem opravdu ulítával. Rád bych to ještě někdy viděl, ale moc se bojím, že bych přišel o iluze.
526271
Cloudy: Kořeny neznám, ale ty další ano. Jasně, tohle jsou kulty. A co třeba tohle? http://www.youtube.com/watch?v=80Of7p2rbsg Na tomhle jsem opravdu ulítával. Rád bych to ještě někdy viděl, ale moc se bojím, že bych přišel o iluze.
0 0
reagovat
oprasit potrebuje treba Goro, bily pes, Koreny nebo o poznani tuctovejsi Skippy. to jsou serialy, na ktere seda prach a je to skoda. zelene zmatene nic, skolu zlomenych srdci a Helenku s jejimi gay-friends at vezme cert.

treba na CT v nedeli vecer vysetruje Adam Dalgliesh, takze aspon neco.
526270
oprasit potrebuje treba Goro, bily pes, Koreny nebo o poznani tuctovejsi Skippy. to jsou serialy, na ktere seda prach a je to skoda. zelene zmatene nic, skolu zlomenych srdci a Helenku s jejimi gay-friends at vezme cert. treba na CT v nedeli vecer vysetruje Adam Dalgliesh, takze aspon neco.
0 0
reagovat
Tak na Divokého anděla jsem taky koukal, ale jen kvůli Natalii, protože v tom seriálu je prostě skvělá. Její nejlepší seriál.
526269
Tak na Divokého anděla jsem taky koukal, ale jen kvůli Natalii, protože v tom seriálu je prostě skvělá. Její nejlepší seriál.
0 0
reagovat
na to jsem koukal taky a ani se nestydím :D:D
526268
na to jsem koukal taky a ani se nestydím *:D**:D*
0 0
reagovat
Diskovi to v mládí nenávratně poškodilo hardisk... sorry za OT
526255
Diskovi to v mládí nenávratně poškodilo hardisk... sorry za OT
0 0
reagovat
maximálně na hard core verzi...Ot... OT :)
526252
maximálně na hard core verzi...[link="http://www.gametrailers.com/player/45417.html"]Ot... OT :)[/link]
0 0
reagovat
Já to dokázal. A co teprve Esmeralda. Klidně bych se na to podíval znovu.?)
526251
Já to dokázal. A co teprve Esmeralda. Klidně bych se na to podíval znovu.*?)*
0 0
reagovat

Disketa

na tom se vyrůst nedá, ve všech smyslech:))
526250
na tom se vyrůst nedá, ve všech smyslech*:))*
Disketa
0 0
reagovat
Tohle by mohlo být aktuálnější :) link
526249
Tohle by mohlo být aktuálnější *:)* http://www.youtube.com/watch?v=MW3OUtzygq0&feature=related
0 0
reagovat
Já to třeba v životě neviděl, protože už v době, kdy to bylo aktuální, mi bylo jasný, že je to nebetyčná kravina.
526248
Já to třeba v životě neviděl, protože už v době, kdy to bylo aktuální, mi bylo jasný, že je to nebetyčná kravina.
0 0
reagovat
A proč ne? Koukali jsme přece na to všichni. Bylo to výborné guilty pleasure s cute Natalií. Zkrátka na tomhle jsem vyrostl.
526247
A proč ne? Koukali jsme přece na to všichni. Bylo to výborné guilty pleasure s cute Natalií. Zkrátka na tomhle jsem vyrostl.
0 0
reagovat
oprasit, aby se pak na nej dalo plivnout
526246
oprasit, aby se pak na nej dalo plivnout
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se