Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43401 - 43420 Napsat příspěvek

Mad Men

Čo je na tom seriály také super? Po 4 častiach prvej série sa tam stále nič nedialo... nuda. (Ale isto tomu dám ešte šancu)
585727
Čo je na tom seriály také super? Po 4 častiach prvej série sa tam stále nič nedialo... nuda. (Ale isto tomu dám ešte šancu)
Mad Men
0 0
reagovat

Emmy

American Horror Story a Mad Men - 17 Nominací
GoT - 11 Nominací
585726
American Horror Story a Mad Men - 17 Nominací GoT - 11 Nominací
Emmy
0 0
reagovat
To by som uz narozdiel od tychto predchadzajucich prispevkov bol trochu odveci:)
585725
To by som uz narozdiel od tychto predchadzajucich prispevkov bol trochu odveci:)
0 0
reagovat

Gorecki

A proč si smazal ohorek? :D
585724
A proč si smazal ohorek? :D
Gorecki
0 0
reagovat
Okurka je uhorka
585723
Okurka je uhorka
0 0
reagovat

Gorecki

Uhorek je okurka? Okurka je uhorek?
585722
Uhorek je okurka? Okurka je uhorek?
Gorecki
0 0
reagovat
uhorkova sezona
585721
uhorkova sezona
0 0
reagovat
Gorecki to krásne vystihol.
585720
Gorecki to krásne vystihol.
0 0
reagovat

duro

Narazal som sice skor na tvoju dlhorocnu uspesnu karieru talentovaneho ubergeeka, fanboya vo vseobecnosti a tvoj bardsky vek tu medzi pritomnymi, ale to je jedno, aj tak to bola trapna poznamka:)
585719
Narazal som sice skor na tvoju dlhorocnu uspesnu karieru talentovaneho ubergeeka, fanboya vo vseobecnosti a tvoj bardsky vek tu medzi pritomnymi, ale to je jedno, aj tak to bola trapna poznamka:)
duro
0 0
reagovat
Ja to mám ale pomerne náhodné, Joker je systematický fanboy, vyberie si jeden film z celej sezóny a ide mu po krku. Len sa čudujem, že toho roku presedlal z Batmana na Spider-Mana.

Možno preto, že na Batmana tu je iný otravný fanatik.
585718
Ja to mám ale pomerne náhodné, Joker je systematický fanboy, vyberie si jeden film z celej sezóny a ide mu po krku. Len sa čudujem, že toho roku presedlal z Batmana na Spider-Mana. Možno preto, že na Batmana tu je iný otravný fanatik.
0 0
reagovat

duro

ved to bol kompliment:)
585717
ved to bol kompliment:)
duro
0 0
reagovat
Duro, Gorecki: Chybí tu ještě Joker...
Killerzeli: Však piš sem, je to k tématu, a myslím, že to nikoho neobtěžuje. Určitě to pár lidí zajímat bude. Podle mě nepíšeme konfrontačně a debilně jako pan zabanovaný, tak proč ne. Kdo chce, tak si to přečte.
Aź to někoho začne srát, tak se ozve :)
585716
Duro, Gorecki: Chybí tu ještě Joker... Killerzeli: Však piš sem, je to k tématu, a myslím, že to nikoho neobtěžuje. Určitě to pár lidí zajímat bude. Podle mě nepíšeme konfrontačně a debilně jako pan zabanovaný, tak proč ne. Kdo chce, tak si to přečte. Aź to někoho začne srát, tak se ozve :)
0 0
reagovat
Gorecki: Áno, vidím ťa.

Ted: Samozrejme, že jhr dostal zaracha.
585715
Gorecki: Áno, vidím ťa. Ted: Samozrejme, že jhr dostal zaracha.
0 0
reagovat

TedGeorge

Pro začátek: Wow :D

Ještě se rozepíšu o politice do vzkazníku, předpokládám, že to tu nikoho nezajímá. Já vím kam tím chce mířit, ale všechny ty legendy změnili průběh dějin (i když bych byl trochu skeptický s tím, že byli rozhodujícími články) tím, že řekli pravdu a ne svůj názor a je tam mnoho věcí, které jsou prezentovány jako pravda, přestože to je občas diskutabilní. A i bych se Sorkinem shodl na tom, co se s jejich zpravodajskými médii stalo a že to fakt není ok, ale stále si nejsem jistý, zda je imaginární Will McAvoy nápravou.

Jak jsem říkal, já se na to koukám jako na nadprůměrnou zábavu, ale s přirovnáváním ke genialitě bych fakt počkal až na zbytek řady.

btw: Vím, že Olivia Munn byla v Daily Show a byla tam absolutně příšerná :))
585714
Pro začátek: Wow *:D* Ještě se rozepíšu o politice do vzkazníku, předpokládám, že to tu nikoho nezajímá. Já vím kam tím chce mířit, ale všechny ty legendy změnili průběh dějin (i když bych byl trochu skeptický s tím, že byli rozhodujícími články) tím, že řekli pravdu a ne svůj názor a je tam mnoho věcí, které jsou prezentovány jako pravda, přestože to je občas diskutabilní. A i bych se Sorkinem shodl na tom, co se s jejich zpravodajskými médii stalo a že to fakt není ok, ale stále si nejsem jistý, zda je imaginární Will McAvoy nápravou. Jak jsem říkal, já se na to koukám jako na nadprůměrnou zábavu, ale s přirovnáváním ke genialitě bych fakt počkal až na zbytek řady. btw: Vím, že Olivia Munn byla v Daily Show a byla tam absolutně příšerná *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat
ozval sa najvacsi fanboy s najdlhsimi skusenostami z tu pritomnych:)
585713
ozval sa najvacsi fanboy s najdlhsimi skusenostami z tu pritomnych:)
0 0
reagovat

Duro

No jo, no :D
585712
No jo, no :D
Duro
0 0
reagovat
I hate fanboys. :)
585711
I hate fanboys. *:)*
0 0
reagovat

Killerzeli kontra Newsroom

Co se charakterů týče, tak tady se asi nebudu přít.
Daniels ruluje, na tom se shodnem. Johna Gallaghera (Jima) sem začal mít rád po 3tím díle. Troufám si tvrdit, že Sorkin má u něj připravený ještě nějaký překvapení a do konce série to nebude jenom schopnej sympaťák zabouchlej do Allison Pill. Ta mě zezačátku štvala asi nejvíc. Přijde mi jako až moc velký tele, a kdybych snil, tak v její roli by taková Anna Kendrick mohla bejt skvělá. Měl sem jí zafixovanou v polozapomenutým, nicméně výborným, Dan in real life. A ta její pozice jako romantickej motor seriálu mi zatím taky moc nesedne.

K Watersonovi netřeba moc dodávat. První dva díly mi jako věčně napitej šéf taky moc neseděl. Našla ho Fonda, 4. díl byl fucking great.

Co se ostatních týče, za zmínku ještě určitě stojí Sloan, v podání mojí milovaný Olivie Munn, která (což málokdo ví) byla jednu dobu součástí The Daily show s Jonem Stewartem. Tady se ještě moc těším, co pro ní Sorkin vymyslí. Patel měl trochu větší prostor až v posledním díle a líbil se mi, Don mě ze všech postav štve zatím asi nejvíc.

Takže znovu, u charakterů se není o čem hádat. U některejch by sme se určitě shodli, u některejch ne, ale na to sere pes :)

Kde se neshodneme, jsou ty útoky na politické strany. Využiju toho, že většina reakce už v tuto chvíli nečte, a zatáhnu sem trochu té politiky. (JHR už dostal ban, btw?).
Ano, není to 50/50. Ano, těch útoků na "republikány" je tam teď už víc.
Ale dovol, abych se zeptal. Byl Murrow levičák? Byl Cronkite levičák? A ne tolik do minulosti, byl Brokaw levičák?
A kdyby tyhle ikony dělali dneska zprávy, myslíš si, že by stejným způsobem nekomentovali absurditu kolem Tea party atd?
Tady je potřeba zmínit jednu věc. Ten seriál se odehrává v časový posloupnosti (teď mám pocit začátek roku 2010). V tý době byly tohle hlavní zprávy. A je otázka, jak to ta hlavní média komentovala. Sorkin se snaží říct následující. Zprávy v americe sou nemocný. Stává se z toho takový talk-radio v tv. A tím, že trendem jsou teď 24h zpravodajské stanice, tak zaniká to hlavní.
Pokud Keith Olbermann mluví hodinu o obsurditě Tea Party, nelze tomu přikládat až takovou váhu. Je na MSNBC, ta stanice se snaží kopírovat Foxy, je jasné, že tam bude tepat do čehokoliv republikánskýho. Pokud bude Bill O´Reilly nebo Sean Hannity Tea party bránit, nelze to brát vážně. Jsou na Fox News, a to je stanice která nám má nabízet tzv druhou stránku pohledu. Kde mají normální lidé slyšet pravdu? Komu mohou věřit?
CNN? NBC? To jsou stanice, které se velmi úzkostlivě snaží být neutrální za každou cenu.
Sorkinovi chybí časy, kdy byl v televizi jakýsi morální arbitr, uznávaný všemi. Cronkite měl velkou zásluhu na ukončení války ve Vietnamu. Murrow zastavil McCartyho procesy. Nikdo srovnatelný tu teď není. Každý dostane určitou nálepku. Pokud vyjádří ve zprávách svůj názor, do něčeho ryje, je buď napravo, nebo nalevo. Není to ten "ombudsman", kterému věří celá amerika. A když řekne, že Tea party je kvůli tomuhle a tomuhle k smíchu, tak mu nikdou nevěří. Stejně tak člověk, kterej kritizuje Obamacare je automaticky pravičák. Protože má přece svojí agendu.
Všimni si, jak si to ten seriál uvědomuje. Kolik diskuzí už tu bylo na téma, že McAvoy tepe jenom do jedný strany. A jak ho to rozčiluje. A ty dialogy, který následujou, sou podle mě to nejlepší, co seriál nabízí.

Ono velkou nápovědou sou už úvodní titulky, kde ty velikány vidíš. Je jasný, kam tím vším Sorkin míří. Podle mě tady hodně mate ta historická věrnost.
Já nevěřím tomu, že by celou sérii McAvoy šel jenom po týhle frakci, která v tý době, kdy se ty díly odehrávaj, opravdu hýbala Amerikou. Pokud Sorkin míří tam, kam si myslím, že míří, dočkáme se mnohem zajímavějšího vývoje.

Doufám, že u toho stejně jako já, Karel a další na víru obrácení, budeš :)

A protože mě těší každej příspěvek na téma Newsroom a i ten tvůj mě potěšil, tak tady máš jednoho pejska... link
585710
Co se charakterů týče, tak tady se asi nebudu přít. Daniels ruluje, na tom se shodnem. Johna Gallaghera (Jima) sem začal mít rád po 3tím díle. Troufám si tvrdit, že Sorkin má u něj připravený ještě nějaký překvapení a do konce série to nebude jenom schopnej sympaťák zabouchlej do Allison Pill. Ta mě zezačátku štvala asi nejvíc. Přijde mi jako až moc velký tele, a kdybych snil, tak v její roli by taková Anna Kendrick mohla bejt skvělá. Měl sem jí zafixovanou v polozapomenutým, nicméně výborným, Dan in real life. A ta její pozice jako romantickej motor seriálu mi zatím taky moc nesedne. K Watersonovi netřeba moc dodávat. První dva díly mi jako věčně napitej šéf taky moc neseděl. Našla ho Fonda, 4. díl byl fucking great. Co se ostatních týče, za zmínku ještě určitě stojí Sloan, v podání mojí milovaný Olivie Munn, která (což málokdo ví) byla jednu dobu součástí The Daily show s Jonem Stewartem. Tady se ještě moc těším, co pro ní Sorkin vymyslí. Patel měl trochu větší prostor až v posledním díle a líbil se mi, Don mě ze všech postav štve zatím asi nejvíc. Takže znovu, u charakterů se není o čem hádat. U některejch by sme se určitě shodli, u některejch ne, ale na to sere pes :) Kde se neshodneme, jsou ty útoky na politické strany. Využiju toho, že většina reakce už v tuto chvíli nečte, a zatáhnu sem trochu té politiky. (JHR už dostal ban, btw?). Ano, není to 50/50. Ano, těch útoků na "republikány" je tam teď už víc. Ale dovol, abych se zeptal. Byl Murrow levičák? Byl Cronkite levičák? A ne tolik do minulosti, byl Brokaw levičák? A kdyby tyhle ikony dělali dneska zprávy, myslíš si, že by stejným způsobem nekomentovali absurditu kolem Tea party atd? Tady je potřeba zmínit jednu věc. Ten seriál se odehrává v časový posloupnosti (teď mám pocit začátek roku 2010). V tý době byly tohle hlavní zprávy. A je otázka, jak to ta hlavní média komentovala. Sorkin se snaží říct následující. Zprávy v americe sou nemocný. Stává se z toho takový talk-radio v tv. A tím, že trendem jsou teď 24h zpravodajské stanice, tak zaniká to hlavní. Pokud Keith Olbermann mluví hodinu o obsurditě Tea Party, nelze tomu přikládat až takovou váhu. Je na MSNBC, ta stanice se snaží kopírovat Foxy, je jasné, že tam bude tepat do čehokoliv republikánskýho. Pokud bude Bill O´Reilly nebo Sean Hannity Tea party bránit, nelze to brát vážně. Jsou na Fox News, a to je stanice která nám má nabízet tzv druhou stránku pohledu. Kde mají normální lidé slyšet pravdu? Komu mohou věřit? CNN? NBC? To jsou stanice, které se velmi úzkostlivě snaží být neutrální za každou cenu. Sorkinovi chybí časy, kdy byl v televizi jakýsi morální arbitr, uznávaný všemi. Cronkite měl velkou zásluhu na ukončení války ve Vietnamu. Murrow zastavil McCartyho procesy. Nikdo srovnatelný tu teď není. Každý dostane určitou nálepku. Pokud vyjádří ve zprávách svůj názor, do něčeho ryje, je buď napravo, nebo nalevo. Není to ten "ombudsman", kterému věří celá amerika. A když řekne, že Tea party je kvůli tomuhle a tomuhle k smíchu, tak mu nikdou nevěří. Stejně tak člověk, kterej kritizuje Obamacare je automaticky pravičák. Protože má přece svojí agendu. Všimni si, jak si to ten seriál uvědomuje. Kolik diskuzí už tu bylo na téma, že McAvoy tepe jenom do jedný strany. A jak ho to rozčiluje. A ty dialogy, který následujou, sou podle mě to nejlepší, co seriál nabízí. Ono velkou nápovědou sou už úvodní titulky, kde ty velikány vidíš. Je jasný, kam tím vším Sorkin míří. Podle mě tady hodně mate ta historická věrnost. Já nevěřím tomu, že by celou sérii McAvoy šel jenom po týhle frakci, která v tý době, kdy se ty díly odehrávaj, opravdu hýbala Amerikou. Pokud Sorkin míří tam, kam si myslím, že míří, dočkáme se mnohem zajímavějšího vývoje. Doufám, že u toho stejně jako já, Karel a další na víru obrácení, budeš :) A protože mě těší každej příspěvek na téma Newsroom a i ten tvůj mě potěšil, tak tady máš jednoho pejska... http://1.bp.blogspot.com/_qrnjqB8KWu4/TIg2SN5O_tI/AAAAAAAAAFg/jATwoqH2dds/s1600/FatDog.jpg
Killerzeli kontra Newsroom
0 0
reagovat

TedGeorge

Hodnocení po 5 pivech :D

Tak abych to snad za střízliva trošku rozvedl. 8) Dialogy Sorkin umí bravurně a tento seriál to potvrzuje a ta rychlá mluva do novinářského prostředí sedí už kvůli tomu, že jde o lidi, kteří by měli zvládat více věcí najednou. Režie je taky na seriál parádní (shrnutí několika měsíců do 1 dílů, aniž by to jakkoliv mátlo je umění) a HBO za to zaslouží pochvalu za to jaký nadstandard si drží (Hra o Trůny atd.) a 4. díl měl překvapivě i zajímavý děj, ale vadí mi dvě věci. Když tu někdo psal, že s těmi "útoky" na politické strany je to 50 na 50, tak to fakt není, těch narážek doprava je fakt hodně a je to vložený i do jednoduchých dialogů, které s tím nemají nic společného. Třeba ten úvodní McAvoyův monolog o Americe byl nestranný a já u toho málem tleskal, ale bohužel se to postupně změnilo. A ta druhá věc co mi vadí jsou hodně jednoduše načrtnuté postavy (McAvoy je výjimkou), díky kterým ten seriál u mě hodně ztrácí na zajímavosti a nejsem si jistý zda dokážou utáhnout celou řadu, natožpak řady další.

Ricky Gervais Show
A když už jsem se rozepsal, připíšu i něco k tomuto skvostu. Rozhodně nestačí jen tak občas na to kouknout, ale člověk musí nejdřív vidět pár dílů nebo si poslechnout ty podcasty, aby pochopil vztahy mezi těmi třemi a našel si cestu k Pilkingtonovi a jeho humoru. Bez toho to nejde, jak jsem se přesvědčil mnohokrát, když jsem to pouštěl někomu neznalému a on se na mě koukal jak na idiota, proč se tomu tak směju. A ani já sám to nedokážu pořádně vysvětlit :) Ale pokaždý, když mám blbou náladu, tak stačí do YouTube zadat "Karl Pilkington" a hned je mi líp.
585700
Hodnocení po 5 pivech *:D* Tak abych to snad za střízliva trošku rozvedl. *8)* Dialogy Sorkin umí bravurně a tento seriál to potvrzuje a ta rychlá mluva do novinářského prostředí sedí už kvůli tomu, že jde o lidi, kteří by měli zvládat více věcí najednou. Režie je taky na seriál parádní (shrnutí několika měsíců do 1 dílů, aniž by to jakkoliv mátlo je umění) a HBO za to zaslouží pochvalu za to jaký nadstandard si drží (Hra o Trůny atd.) a 4. díl měl překvapivě i zajímavý děj, ale vadí mi dvě věci. Když tu někdo psal, že s těmi "útoky" na politické strany je to 50 na 50, tak to fakt není, těch narážek doprava je fakt hodně a je to vložený i do jednoduchých dialogů, které s tím nemají nic společného. Třeba ten úvodní McAvoyův monolog o Americe byl nestranný a já u toho málem tleskal, ale bohužel se to postupně změnilo. A ta druhá věc co mi vadí jsou hodně jednoduše načrtnuté postavy (McAvoy je výjimkou), díky kterým ten seriál u mě hodně ztrácí na zajímavosti a nejsem si jistý zda dokážou utáhnout celou řadu, natožpak řady další. [b]Ricky Gervais Show[/b] A když už jsem se rozepsal, připíšu i něco k tomuto skvostu. Rozhodně nestačí jen tak občas na to kouknout, ale člověk musí nejdřív vidět pár dílů nebo si poslechnout ty podcasty, aby pochopil vztahy mezi těmi třemi a našel si cestu k Pilkingtonovi a jeho humoru. Bez toho to nejde, jak jsem se přesvědčil mnohokrát, když jsem to pouštěl někomu neznalému a on se na mě koukal jak na idiota, proč se tomu tak směju. A ani já sám to nedokážu pořádně vysvětlit *:)* Ale pokaždý, když mám blbou náladu, tak stačí do YouTube zadat "Karl Pilkington" a hned je mi líp.
TedGeorge
0 0
reagovat

Killerzeli

Hodnocení po 4tém díle?
585698
Hodnocení po 4tém díle?
Killerzeli
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se