Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4001 - 4020 Napsat příspěvek
Teď jsem se dočetl, že to vychází celé v jeden den a bude k dispozici i na Hulu. Asi tomu Marvel moc nevěří, nebo nevím 
885657
Teď jsem se dočetl, že to vychází celé v jeden den a bude k dispozici i na Hulu. Asi tomu Marvel moc nevěří, nebo nevím 
0 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Celkom príjemné prekvapenie. Trailer je dobre zostrihaný. Uvidí sa, či to bude i kvalitný seriál po tej prúserovej produkcií, ktorú to zažilo. 
885656
Celkom príjemné prekvapenie. Trailer je dobre zostrihaný. Uvidí sa, či to bude i kvalitný seriál po tej prúserovej produkcií, ktorú to zažilo. 
885654
1 0
reagovat
Má to být TV-MA, tak jsem zvědav. Kvůli Fiskovi si to dám 
885655
Má to být TV-MA, tak jsem zvědav. Kvůli Fiskovi si to dám 
885654
1 0
reagovat

Marvel Studios' Echo trailer

885654
https://www.youtube.com/watch?v=AFUKnherhuw
Marvel Studios' Echo trailer
6 0
reagují: RidleyCrowe, holub109
reagovat
"‘LOKI’ Season 2 debuted 39% lower than Season 1, according to Nielsen." (Za tu dobu navic D+ v US skocilo o temer tretinu v poctu subscribers) -- To by mi tech 1.4-1.6M u Samby mohlo vyjit, ale tam rekli ze cisla k debutu zverejnovat nebudou. U Disneyho poprve od Andora. Tak mam pocit, ze jim to tam realne vychazi jeste hur. Jak Tarantino tvrdi, ze stream filmy jako by neexistovaly, ze jsou jen v nejakym vakuu, tak tam velice rychle miri i drtiva vetsina tehle znackovych serii. Tech mimo Netflix.
885606
[i]"‘LOKI’ Season 2 debuted 39% lower than Season 1, according to Nielsen." [/i](Za tu dobu navic D+ v US skocilo o temer tretinu v poctu subscribers) -- To by mi tech 1.4-1.6M u Samby mohlo vyjit, ale tam rekli ze cisla k debutu zverejnovat nebudou. U Disneyho poprve od Andora. Tak mam pocit, ze jim to tam realne vychazi jeste hur. Jak Tarantino tvrdi, ze stream filmy jako by neexistovaly, ze jsou jen v nejakym vakuu, tak tam velice rychle miri i drtiva vetsina tehle znackovych serii. Tech mimo Netflix.
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
První sérka byla taky obyč animák pro děti 8)
885597
První sérka byla taky obyč animák pro děti *8)*
885582
0 -12
reagovat

Invincible - Atom Eve

Jsem až teď zaregistroval že k Invincible letos už vyšel standalone speciál... a tedy doufám že regulérní seriálové díly se ponesou v trochu originálnějším duchu. Tohle je úplně obyčejný superhrdinský animák pro děti, nic společného s první sérií nemá krom krátkého camea Omni-Mana
885582
Jsem až teď zaregistroval že k Invincible letos už vyšel standalone speciál... a tedy doufám že regulérní seriálové díly se ponesou v trochu originálnějším duchu. Tohle je úplně obyčejný superhrdinský animák pro děti, nic společného s první sérií nemá krom krátkého camea Omni-Mana
Invincible - Atom Eve
3 -1
reagují: esmo
reagovat
Disney fakt už neví, co dál.
link
885574
Disney fakt už neví, co dál. https://deadline.com/2023/11/prison-break-development-hulu-elgin-james-1235590297/
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Miscast už byl v původním seriálu, který kde byl prohozeny Buntaro a Jabu. 
885531
Miscast už byl v původním seriálu, který kde byl prohozeny Buntaro a Jabu. 
885499
0 0
reagovat
reaguje na: fabec
Futurama dopadne jak Simpsonovi...
885530
Futurama dopadne jak Simpsonovi...
885529
4 0
reagovat

Novinky

Futurama - +2 další série
Yellowstone universe - Nové seriály 2024 a 1944.
885529
Futurama - +2 další série Yellowstone universe - Nové seriály 2024 a 1944.
Novinky
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vypadá to úžasně, kolik do toho dali peněz? :o
885502
Vypadá to úžasně, kolik do toho dali peněz? *:o*
885491
0 0
reagovat
Hmm, ten záběr s naginatou je asi nezdařenej pokus o vyvedení rukojmí z Ósaky.  Mariko má v knížce dvě bojový scény, zatím bych na poplach do gongu netřískal 8). Mně se to teda líbí o dost víc, než jsem myslel :o:+

EDIT: Toranaga není obtloustlej strejda :-(. Sanada by se víc hodil na Išida...
885499
Hmm, ten záběr s naginatou je asi [spoiler]nezdařenej pokus o vyvedení rukojmí z Ósaky.  [/spoiler]Mariko má v knížce dvě bojový scény, zatím bych na poplach do gongu netřískal *8)*. Mně se to teda líbí o dost víc, než jsem myslel *:o**:+* EDIT: Toranaga není obtloustlej strejda :-(. Sanada by se víc hodil na Išida...
885491
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Adventurer
Jiná adaptace předlohy. 
885496
Jiná adaptace předlohy. 
885494
1 0
reagovat
To je remake 80' verze s Chemberlainem? 
885494
To je remake 80' verze s Chemberlainem? 
885491
0 0
reagovat
Dneska zrovna vyšel na Shoguna první trailer a nevím... 

link

Berte můj komentář s rezervou, protože jsem nekritický fanda, mám to v top10 seriálu, knize i audioknize. Ten příběh miluju. Hrozně chci, aby se to povedlo. 

Ale i když to zdánlivě vypadá dobře, tak mám pocit, že to bude excelentní Sanada v kupě sraček. Cosmo Jarvis to neuhraje a i proto je na něj v traileru krátký prostřih jenom párkrát. V čem jsem ale šel do vrtule je, že dělají z hlavní ženské hrdinky silnou akční postavu. Pardon my french, ale to pochopili z předlohy a hlavní katarze uplný hovno. :-
885491
Dneska zrovna vyšel na Shoguna první trailer a nevím...  https://www.youtube.com/watch?v=yAN5uspO_hk&t=154s Berte můj komentář s rezervou, protože jsem nekritický fanda, mám to v top10 seriálu, knize i audioknize. Ten příběh miluju. Hrozně chci, aby se to povedlo.  Ale i když to zdánlivě vypadá dobře, tak mám pocit, že to bude excelentní Sanada v kupě sraček. Cosmo Jarvis to neuhraje a i proto je na něj v traileru krátký prostřih jenom párkrát. V čem jsem ale šel do vrtule je, že dělají z hlavní ženské hrdinky silnou akční postavu. Pardon my french, ale to pochopili z předlohy a hlavní katarze uplný hovno. *:-*
885430
2 0
reagují: connor, Kostěj, Adventurer
reagovat
Na SkyShowtime přidali první řadu Xeny.
885440
Na SkyShowtime přidali první řadu Xeny.
6 0
reagovat

Succession season 2

Chvili mi trvalo se do toho dokopat (Usher and shit), bohuzel druha rada je v mnohem slabsi nez ta prvni a ani genialni posledni dil, to z mirneho nadprumeru do udalosti nevytahne. Snad to treti rada vytahne zpet.
885438
Chvili mi trvalo se do toho dokopat (Usher and shit), bohuzel druha rada je v mnohem slabsi nez ta prvni a ani genialni posledni dil, to z mirneho nadprumeru do udalosti nevytahne. Snad to treti rada vytahne zpet.
Succession season 2
2 -2
reagovat
Shōgun od FX bude na Hulu/Disney+ v únoru 2024.
885430
Shōgun od FX bude na Hulu/Disney+ v únoru 2024.
3 0
reagovat
Na Netflixu je ode dneška Odpocivejte v pokoji z HBO. Konečně kombinace angličtina a CZ titulky.  Kdo chce ale CZ dabing, tak ten tady neni, ten zustava na HBO. Fakt aby se v tom prase vyznalo8)
885393
Na Netflixu je ode dneška Odpocivejte v pokoji z HBO. Konečně kombinace angličtina a CZ titulky.  Kdo chce ale CZ dabing, tak ten tady neni, ten zustava na HBO. Fakt aby se v tom prase vyznalo*8)*
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se