Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3601 - 3620 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
:D:D:D
891721
*:D**:D**:D*
891720
0 0
reagovat
Třeba se Marvel snaží o co největší realismus, protože tak nějak by podle nich vypadala bitka slepého a hluche:D
891720
Třeba se Marvel snaží o co největší realismus, protože tak nějak by podle nich vypadala bitka slepého a hluche*:D*
14 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Gonzi
tu scénu a celej serial znám nazpaměť a "ne o tolik horší" je snad vtip :D 
Jestli lidi prskaj ze u posledního Wicka musej kaskaderi cekat, že Keanu je ponalej tak omg vždyť to je fakt jak píšou dole stunt demo kde se jede opatřenĕ na zkoušku s pauzama
Plus ta choreografie je vzakladu cela směšná jako smackdown: zhoupnu se na špičkách a celé tělo predklonim ale rukou ten hit nedám..prostě divadlo 
Hate z principu wtf :D když není dobré choreo tak nedělám jednozaberovku ne, kde to všechno vynikne 
891716
tu scénu a celej serial znám nazpaměť a "ne o tolik horší" je snad vtip *:D*  Jestli lidi prskaj ze u posledního Wicka musej kaskaderi cekat, že Keanu je ponalej tak omg vždyť to je fakt jak píšou dole stunt demo kde se jede opatřenĕ na zkoušku s pauzama Plus ta choreografie je vzakladu cela směšná jako smackdown: zhoupnu se na špičkách a celé tělo predklonim ale rukou ten hit nedám..prostě divadlo  Hate z principu wtf *:D* když není dobré choreo tak nedělám jednozaberovku ne, kde to všechno vynikne 
891699
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Honění Leji v lese :D
891700
Honění Leji v lese :D
891699
4 0
reagovat
reaguje na: dreamy
(flame shield up)
tohle je ta slavná hallway scena: link (doporučuju bez zvuku a jen se dívat na choreografii, třeba to kolínko v 1:59 mě pobavilo)
Já ji nijak nekritizuju, obvzlášť na seriály je fakt dobrá v celém kontextu, s tím jak je víc a víc unavený apod., ale to cos poslal není až o tolik horší.
Je tam choreografie, je tam nějaký plán scény, celé se to nějak vyvíjí atd. Byl bych radši za citelně lepší kvalitu, zároveň mi ta kritika přijde spíš jako hate z principu. Minimálně je to řádově lepší, než honění Leji v lese. Dívat se na to v kontextu seriálu a být v tom zaháčkovaný, tak si ten fight užiju, úsměvné praštění to lýtka přejdu, a tu pozdrženou kopačku ve vzduchu budu považovat spíš za úmyslný "cool úder" a ne za čekání.
891699
(flame shield up) tohle je ta slavná hallway scena: https://www.youtube.com/watch?v=B66feInucFY (doporučuju bez zvuku a jen se dívat na choreografii, třeba to kolínko v 1:59 mě pobavilo) Já ji nijak nekritizuju, obvzlášť na seriály je fakt dobrá v celém kontextu, s tím jak je víc a víc unavený apod., ale to cos poslal není až o tolik horší. Je tam choreografie, je tam nějaký plán scény, celé se to nějak vyvíjí atd. Byl bych radši za citelně lepší kvalitu, zároveň mi ta kritika přijde spíš jako hate z principu. Minimálně je to řádově lepší, než honění Leji v lese. Dívat se na to v kontextu seriálu a být v tom zaháčkovaný, tak si ten fight užiju, úsměvné praštění to lýtka přejdu, a tu pozdrženou kopačku ve vzduchu budu považovat spíš za úmyslný "cool úder" a ne za čekání.
891543
5 -2
reagují: dreamy, TedGeorge
reagovat
891697
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Ci_PnX7kegM]In The Know | Official Trailer | Peacock Original [/url] Ehm, co to?
0 0
reagovat
Jelikož jsem viděl většinu Agents of shit, tak mě ta bitka ani moc neurazí. I když původní Dd byl úplně jiná liga.... Ale pak si vzpomenu na shehulk a vrátí mě to do reality
891693
Jelikož jsem viděl většinu Agents of shit, tak mě ta bitka ani moc neurazí. I když původní Dd byl úplně jiná liga.... Ale pak si vzpomenu na shehulk a vrátí mě to do reality
4 -3
reagovat
Echo trailer
Bitka asi bude real.
891686
[url=https://youtu.be/zXcGpVE7O2g?si=Hzm9p14y2jR0ly_G]Echo trailer[/url] Bitka asi bude real.
1 0
reagovat
reaguje na: Leefko
A Oz! Konečně jsem začal! :D
Pak opáčko The Wire. 

Ale mizí to z tama solidně, no. 
891682
A Oz! Konečně jsem začal! *:D* Pak opáčko The Wire.  Ale mizí to z tama solidně, no. 
891668
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Za Hru by jim Netflix vyplatil balík. Ta tam brzo taky přibude. :D
891677
Za Hru by jim Netflix vyplatil balík. Ta tam brzo taky přibude. *:D*
891668
0 0
reagovat

What If... Captain Carter Fought the Hydra Stomper?

Konečně zase kvalitnější kousek. A stačilo mít jen funkční postavy a vztahy mezi nimi... a omezit infantilní vtípky na minimum. :+

7/10
891676
Konečně zase kvalitnější kousek. A stačilo mít jen funkční postavy a vztahy mezi nimi... a omezit infantilní vtípky na minimum. *:+* [b]7/10[/b]
What If... Captain Carter Fought the Hydra Stomper?
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Na tom Maxu už za půl roku tímhle tempem bude jen Hra o trůny a Sopránovi...:D
891668
Na tom Maxu už za půl roku tímhle tempem bude jen Hra o trůny a Sopránovi...*:D*
891656
6 0
reagují: verbst, Cinefil
reagovat
reaguje na: speedy.mail
A taky Black Adam. WB už ho zase doma nechtějí. :D
891656
A taky Black Adam. WB už ho zase doma nechtějí. *:D*
891645
1 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hodně si to teď dávají no. Před pár dny Top Gun: Maverick od Paramountu, během ledna přijde i Bod Obnovy a Bratři...
891645
Hodně si to teď dávají no. Před pár dny Top Gun: Maverick od Paramountu, během ledna přijde i Bod Obnovy a Bratři...
891639
11 0
reagují: Cinefil
reagovat
Yellowstone bude tento měsíc na Netflixu a narozdil od SkyShowtime ve 4K. 
Mám takový pocit, ze Netflix brzy pohltí všechny streamovaci stanice.
891639
Yellowstone bude tento měsíc na Netflixu a narozdil od SkyShowtime ve 4K.  Mám takový pocit, ze Netflix brzy pohltí všechny streamovaci stanice.
12 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Dávám si opáčko The Expanse a tyvole...

Až se bude hlasovat o nejlepších seriálových epizodách vůbec, nominuju s03e06: Immolation, aneb mid season finale na Io. To je tak strašně dobré — napínavé, dojemné, s obroskou satisfakcí. Málokterý seriál uměl pracovat s postavami tak jako Expanse.

"I am that guy."

Mimochodem, všimnul jsem si, že na Amazonu je i Justified. Už vím, co bude další.
891625
Dávám si opáčko [i]The Expanse[/i] a tyvole... Až se bude hlasovat o nejlepších seriálových epizodách vůbec, nominuju s03e06: Immolation, aneb mid season finale na Io. To je tak strašně dobré — napínavé, dojemné, s obroskou satisfakcí. Málokterý seriál uměl pracovat s postavami tak jako Expanse. [i]"I am that guy." [/i]Mimochodem, všimnul jsem si, že na Amazonu je i [i]Justified[/i]. Už vím, co bude další.
10 0
reagovat
Na druhou stranu, jestli pak jdou na reddit a spol., můžou mít dojem, že lidi do toho devátýho nemůžou dospat :D. Z tý ukázky takový to „Na základě úhlu kamery to sice bude vypadat, že si dávate po hubě, ale v reálu tam máte tááááákhle rozestup“ dostává úplně novej rozměr. Ke scénám z předchozího Daredevila se celkem vracim, tady mi to zatim fakt připomnělo, jak psal dreamy, dávný sledování Smackdown a Raw. Urvi to lejtko, urvi :D
891606
Na druhou stranu, jestli pak jdou na reddit a spol., můžou mít dojem, že lidi do toho devátýho nemůžou dospat *:D*. Z tý ukázky takový to „Na základě úhlu kamery to sice bude vypadat, že si dávate po hubě, ale v reálu tam máte tááááákhle rozestup“ dostává úplně novej rozměr. Ke scénám z předchozího Daredevila se celkem vracim, tady mi to zatim fakt připomnělo, jak psal dreamy, dávný sledování Smackdown a Raw. Urvi to lejtko, urvi *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
tezko soudit takhle z textu jestli to myslíš jako humor..každopádně to mělo běžet o poločase fotbalu jako velkej preview
891594
tezko soudit takhle z textu jestli to myslíš jako humor..každopádně to mělo běžet o poločase fotbalu jako velkej preview
891587
3 0
reagovat
Taky si myslim, ze je to nejakej dry run, aby se vyzkouselo vsechno na miste i s naslednym strihem. Protoze jinak... :D
891588
Taky si myslim, ze je to nejakej dry run, aby se vyzkouselo vsechno na miste i s naslednym strihem. Protoze jinak... *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Nechci to nijak hájit, dokud neuvidím hotový sestřih (i když představu mám :D), ale přece si nikdo normální doopravdy nemyslí, že tohle je reálný záběr ze seriálu. To je nějaké stunt demo, kde se herci/kaskadéři učí moveset.  Už jen ten úhel kamery… zase s tím hatem s rozmyslem. 8) 
891587
Nechci to nijak hájit, dokud neuvidím hotový sestřih (i když představu mám *:D*), ale přece si nikdo normální doopravdy nemyslí, že tohle je reálný záběr ze seriálu. To je nějaké stunt demo, kde se herci/kaskadéři učí moveset.  Už jen ten úhel kamery… zase s tím hatem s rozmyslem. *8)* 
891543
6 -4
reagují: dreamy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se