Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3541 - 3560 Napsat příspěvek
Tak to bude kurevsky epická nálož 8):+
Kam se na tohle serou Star Wars seriály :D
892219
Tak to bude kurevsky epická nálož *8)**:+* Kam se na tohle serou Star Wars seriály *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
892218
[url=https://youtu.be/uBaVodEp-Wg?si=1r74tMjsyCYZ15gz]První klip[/url]
892213
1 0
reagovat

Vládci nebes - intro

link Důstojné navázání na předchozí dva počiny. Některé záběry, ačkoliv paradoxně spíše ty z bitev na zemi, vypadají opravdu špičkově.
892213
https://www.youtube.com/watch?v=98Ys1aI9a_Y&ab_channel=AppleTV Důstojné navázání na předchozí dva počiny. Některé záběry, ačkoliv paradoxně spíše ty z bitev na zemi, vypadají opravdu špičkově.
Vládci nebes - intro
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Echo

Jako některé momenty nebyli špatné, ale to finále bylo úplně k otřesné. Celá linka s předky byla jako by úplně z jiného seriálu a vůbec to tam nefungovalo a dost mě tady ta "ezoterická" část a její vyvrcholení lezla na nervy. Člověk čeká pořádně krvavé akční střetnutí mezi hlavní hrdinkou a Fiskem a místo toho dostane... Já ani nevím, co to bylo. Celou dobu se jí snaží získat zpět a nakonec mu nějak zázračně vleze do hlavy a on si jen tak odejde a to má být všechno?  Moje cynická duše tohle prostě nedokáže překousnout. 
892206
Jako některé momenty nebyli špatné, ale to finále bylo úplně k otřesné. Celá linka s předky byla jako by úplně z jiného seriálu a vůbec to tam nefungovalo a dost mě tady ta "ezoterická" část a její vyvrcholení lezla na nervy. Člověk čeká pořádně krvavé akční střetnutí mezi hlavní hrdinkou a Fiskem a místo toho dostane... Já ani nevím, co to bylo. [spoiler]Celou dobu se jí snaží získat zpět a nakonec mu nějak zázračně vleze do hlavy a on si jen tak odejde a to má být všechno?[/spoiler]  Moje cynická duše tohle prostě nedokáže překousnout. 
Echo
3 0
reagovat

Opětovně pohádka o streamech

Člověk objeví serial, který má všechny předpoklady k tomu, že by ho bavil... Nikde to není a titulky u nás skončily u 3x01... 
892203
Člověk objeví [url=https://www.csfd.cz/film/761063-brassic/prehled/]serial[/url], který má všechny předpoklady k tomu, že by ho bavil... Nikde to není a titulky u nás skončily u 3x01... 
Opětovně pohádka o streamech
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Mně se zpětně úplně nejvíc líbila pátá řada,  protože Bosch je tam v trochu netypické situaci a moc se mi tahle změna prostředí líbila. Však sám uvidíš. 
892187
Mně se zpětně úplně nejvíc líbila pátá řada,  protože Bosch je tam v trochu netypické situaci a moc se mi tahle změna prostředí líbila. Však sám uvidíš. 
892177
1 0
reagovat

Bosch S04

Tohle byla lahůdka. Čtvrtá řada nabízí oproti předchozím řada malinkou změnu ve vyprávění a z mého pohledu to této řadě moc pomohlo. Nejnovější řada je nejzajímavější, nejdravější a dokáže Bosche fyzicky a psychicky vyšťavit, a udělat to ještě více osobnější, než jsem doufal. Celá řada je velmi energická a dravá, a já jsem měl chuť zkouknout všechny díly hned za sebou, protože to, co se v této řadě řeší si vaši pozornost získá během pár minut. Tvůrci odvedli luxusní práci a já si užil každý díl. Je to parádně napsané, skvělé zahrané (Titus Welliver si to neskutečně dává a ostatní herci mu velmi  zdatně sekundují - Jamie Hector a Lance Reddick), jsou tu funkční zvraty, a samotný případ umí tnout do živého, a velmi krásně ukazuje problémy, které jsou v dnešní společnosti. Čtvrtá řada se moc povedla a já se těším až si dám menší maraton u řady s pořadovým číslem pět. 9/10
892177
Tohle byla lahůdka. Čtvrtá řada nabízí oproti předchozím řada malinkou změnu ve vyprávění a z mého pohledu to této řadě moc pomohlo. Nejnovější řada je nejzajímavější, nejdravější a dokáže Bosche fyzicky a psychicky vyšťavit, a udělat to ještě více osobnější, než jsem doufal. Celá řada je velmi energická a dravá, a já jsem měl chuť zkouknout všechny díly hned za sebou, protože to, co se v této řadě řeší si vaši pozornost získá během pár minut. Tvůrci odvedli luxusní práci a já si užil každý díl. Je to parádně napsané, skvělé zahrané (Titus Welliver si to neskutečně dává a ostatní herci mu velmi  zdatně sekundují - Jamie Hector a Lance Reddick), jsou tu funkční zvraty, a samotný případ umí tnout do živého, a velmi krásně ukazuje problémy, které jsou v dnešní společnosti. Čtvrtá řada se moc povedla a já se těším až si dám menší maraton u řady s pořadovým číslem pět.[b] 9/10[/b]
Bosch S04
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
Čekal jsem po příběhové stránce více. A možná i po herecké. :D
892169
Čekal jsem po příběhové stránce více. A možná i po herecké. *:D*
892145
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Me aspon trochu mile prekvapilo, ze i kdyz ta bitka je furt stejna, tak diky malymu detailu ta divna rana do lytka dava aspon trochu smysl :D Jinak je to zase klasika.
892156
Me aspon trochu mile prekvapilo, ze i kdyz ta bitka je furt stejna, tak diky malymu detailu ta divna rana do lytka dava aspon trochu smysl *:D* Jinak je to zase klasika.
892145
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Po té bojové scéně co tu kolovala jsi čekal "více"? :D
892145
Po té bojové scéně co tu kolovala jsi čekal "více"? *:D*
892144
4 0
reagují: hroubek, yeniczek
reagovat

Echo S01E01+02

Čekal jsem více. Místy to není zle, ale bohužel  se znovu ukazuje, že v MCU nikdo nepřemýšlí. Mohli jít cestou Daredevila a místo toho tu máme scény jako z Eternals akorát tak 10x horší a pak hrdinku, která fakt není moc sympatická. Zatím 5/10
892144
Čekal jsem více. Místy to není zle, ale bohužel  se znovu ukazuje, že v MCU nikdo nepřemýšlí. Mohli jít cestou Daredevila a místo toho tu máme scény jako z Eternals akorát tak 10x horší a pak hrdinku, která fakt není moc sympatická. Zatím 5/10
Echo S01E01+02
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Zatím jsem nezkoušel, ale Rehearsal byla nejgeniálnější věc, co jsem kdy "v televizi" viděl. Takže nepochybuju o tom, že to sjedu a bude se mi to líbit, maximálně budu zklamanej, že to není tak dobrý jako Rehearsal.
892135
Zatím jsem nezkoušel, ale Rehearsal byla nejgeniálnější věc, co jsem kdy "v televizi" viděl. Takže nepochybuju o tom, že to sjedu a bude se mi to líbit, maximálně budu zklamanej, že to není tak dobrý jako Rehearsal.
892128
1 0
reagovat
reaguje na: duro
Naprosto souhlasim. Reacher je proste serial na binge nebo aspon po 2-3 epkach. Start mela S2 super, ted uz je to za prvni radou, ale hodne tomu proste nepomaha, ze si ty epizody neobhaji tydenni cekani. E4-6 maji deje sotva na dve a jeste to srazi i ty bohuzel nedostatecny production values, no.
Na druhou stranu, jaka je dnes konkurence Reachera? Do nejaky miry, i v pripade slabsi sezony, tomu holt prida, ze to "aspon je". :)
892133
Naprosto souhlasim. Reacher je proste serial na binge nebo aspon po 2-3 epkach. Start mela S2 super, ted uz je to za prvni radou, ale hodne tomu proste nepomaha, ze si ty epizody neobhaji tydenni cekani. E4-6 maji deje sotva na dve a jeste to srazi i ty bohuzel nedostatecny production values, no. Na druhou stranu, jaka je dnes konkurence Reachera? Do nejaky miry, i v pripade slabsi sezony, tomu holt prida, ze to "aspon je". :)
891865
3 0
reagovat

Jury Duty

Absolutne jsem netusil, ze tohle existuje. A asi se neni uplne cemu divit - Twitter uz nejaky rok "nefunguje", filmweby pokryvaj de facto uz jen IPs a idealne sci-fi / fantasy z nich, takze spousta veci uplne zapadne. Tohle jsem objevil diky Emmy a Golden Globes nominacim a... Je to super. Pobavilo, mistama rozsekalo, i za srdicko chytlo a je to idealni vec na binge. Takovej mix US Office a Nathana Fieldera. Vlastne... Za posledni mesice me asi zadnej film nebo serial tak moc nepotesil. :)
892132
Absolutne jsem netusil, ze tohle existuje. A asi se neni uplne cemu divit - Twitter uz nejaky rok "nefunguje", filmweby pokryvaj de facto uz jen IPs a idealne sci-fi / fantasy z nich, takze spousta veci uplne zapadne. Tohle jsem objevil diky Emmy a Golden Globes nominacim a... Je to super. Pobavilo, mistama rozsekalo, i za srdicko chytlo a je to idealni vec na binge. Takovej mix US Office a Nathana Fieldera. Vlastne... Za posledni mesice me asi zadnej film nebo serial tak moc nepotesil. :)
Jury Duty
1 0
reagovat

The Curse

A24, Emma Stone, satirická reality show, to jsou papírově poznatky k tomu, že by mě to mělo bavit a házel bych to jako tip, ale ... zprvu moje chyba, že jsem čekal kompletně hraný „Who is America“, něco na ten způsob. Už od první scény syna, který hledá marně práci a má smrtelně nemocnou matku, je nastaven tón seriálu. Že ten manželský pár, který se nechává natáčet, jak v okolí páchá samou dobročinost a ani do show o nich nechce nutně tlačit senzaci, nebude tak úplně dobrosrdečný. Spíš by tak chtěli pro okolí působit. U mě je možná potíž, že předchozí kousek od Nathana Fiedlera mám coby první díl rozkoukaný na HBO už přes rok.

Tady, ne že by mě ten hodinový pilot proklel, spíš vysál duši v domnění, že to mělo minimálně jednou tolik. Fiedler tohle napsal s Bennym Safdiem, který tu zatím hraje tu nejzajímavější postavu režiséra show (je celkem vtipný, uvědomit si, že ten vlasáč, kterej chce z show udělat zábavnou šokující věc je fyzik z Oppenheimera). Ale režisér tu má zatím nejmenší prostor a humory Nathana, kdy to jde často do záměrně trapnejch tichejch momentů jsou jako okamžiky na wc. Tlačíš na sílu a většinou to neni moc fajn.

Až v posledních pár minutách, kdy se objasní i název seriálu to celkem začne bejt fajn, ale jako vábička, že jsem viděl pilot a teď půjdu do dalších hodinových dílů to úplně nefunguje. Ale šanci tomu časem asi dám. Zkoušel někdo? Na SkyShowtime je zatím pět dílů z deseti.
892128
A24, Emma Stone, satirická reality show, to jsou papírově poznatky k tomu, že by mě to mělo bavit a házel bych to jako tip, ale ... zprvu moje chyba, že jsem čekal kompletně hraný „Who is America“, něco na ten způsob. Už od první scény syna, který hledá marně práci a má smrtelně nemocnou matku, je nastaven tón seriálu. Že ten manželský pár, který se nechává natáčet, jak v okolí páchá samou dobročinost a ani do show o nich nechce nutně tlačit senzaci, nebude tak úplně dobrosrdečný. Spíš by tak chtěli pro okolí působit. U mě je možná potíž, že předchozí kousek od Nathana Fiedlera mám coby první díl rozkoukaný na HBO už přes rok. Tady, ne že by mě ten hodinový pilot proklel, spíš vysál duši v domnění, že to mělo minimálně jednou tolik. Fiedler tohle napsal s Bennym Safdiem, který tu zatím hraje tu nejzajímavější postavu režiséra show (je celkem vtipný, uvědomit si, že ten vlasáč, kterej chce z show udělat zábavnou šokující věc je fyzik z Oppenheimera). Ale režisér tu má zatím nejmenší prostor a humory Nathana, kdy to jde často do záměrně trapnejch tichejch momentů jsou jako okamžiky na wc. Tlačíš na sílu a většinou to neni moc fajn. Až v posledních pár minutách, kdy se objasní i název seriálu to celkem začne bejt fajn, ale jako vábička, že jsem viděl pilot a teď půjdu do dalších hodinových dílů to úplně nefunguje. Ale šanci tomu časem asi dám. Zkoušel někdo? Na SkyShowtime je zatím pět dílů z deseti.
The Curse
0 -1
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: do_Od
Carrie Coon in da haus!:+

Teď se spekuluje Walton Goggins:o
892124
Carrie Coon in da haus!*:+* Teď se spekuluje Walton Goggins*:o*
891750
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
ja první sérii pořádně nezačal, protože měla mít otevřený konec a druhá sezona byla nejistá ... 
otázka je, jestli 2 sezona to ukončí a nebo to zase nechají otevřený. Pak nemá opět začínat ...
892119
ja první sérii pořádně nezačal, protože měla mít otevřený konec a druhá sezona byla nejistá ...  otázka je, jestli 2 sezona to ukončí a nebo to zase nechají otevřený. Pak nemá opět začínat ...
892113
0 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Yesssss a já se bál, že se toho nikdy nedočkáme :+
892117
Yesssss a já se bál, že se toho nikdy nedočkáme *:+*
892113
0 -1
reagovat
Tokyo Vice Season 2
Už za měsíc :+
892113
[url=https://youtu.be/dJz0X-UZypk?si=4HiHNbpTgdRkh4wt]Tokyo Vice Season 2[/url] Už za měsíc *:+*
3 -1
reagují: Adventurer, esmo
reagovat
reaguje na: dreamy
Nebude, někde si vygoogli, v kolika epizodách ten někdo bude. 

Každopádně snad to nebudou u ní zbytečné hrotit s muskulaturou, když i Ellie vypadá jak vypadá.
892105
Nebude, někde si vygoogli, v kolika epizodách ten někdo bude.  Každopádně snad to nebudou u ní zbytečné hrotit s muskulaturou, když i Ellie vypadá jak vypadá.
892091
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se