Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16921 - 16940 Napsat příspěvek
reaguje na: popicipopik
Zrovna na to koukáme.
Je to totální zlato. 
813235
Zrovna na to koukáme. Je to totální zlato. 
813233
3 -3
reagovat

popicipopik

Jak může mít boha jeho Noc na Karlštejně jen 76% na CSFD?
Já očekával 90 a více.
Další důkaz toho jak moc zavádějící jsou tyhle weby.
Zlatej fond českýho filmu, který si s nějakou west side story vytírá ánus.
813233
Jak může mít boha jeho Noc na Karlštejně jen 76% na CSFD? Já očekával 90 a více. Další důkaz toho jak moc zavádějící jsou tyhle weby. Zlatej fond českýho filmu, který si s nějakou west side story vytírá ánus.
popicipopik
5 -5
reagují: verbst
reagovat
Pouze pro velmi odvážné jedince: link :o:-
813146
Pouze pro velmi odvážné jedince: https://www.youtube.com/watch?v=EnkCKvd1e5g *:o**:-*
2 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Souhlasím. Já bral jen letošní sezónu. V té loňské, chytal taky častěji Vaněček než Samsonov. Napsat o někom, že je spíše dvojka, když má stejnou porci zápasu, a o chlup lepší statistiky, mi taky přijde úsměvné. Pokud to bereš, ale s ohledem na celkové zkušenosti, tak je pravda, že toho neodchytal tolik, nemá třeba zkušenosti s play-off.
PS. Tím končím debatu o hokeji, je to pro mne přece jen okrajový sport, a nebudí ve mě takové vášně k další diskuzi. 
813135
Souhlasím. Já bral jen letošní sezónu. V té loňské, chytal taky častěji Vaněček než Samsonov. Napsat o někom, že je spíše dvojka, když má stejnou porci zápasu, a o chlup lepší statistiky, mi taky přijde úsměvné. Pokud to bereš, ale s ohledem na celkové zkušenosti, tak je pravda, že toho neodchytal tolik, nemá třeba zkušenosti s play-off. PS. Tím končím debatu o hokeji, je to pro mne přece jen okrajový sport, a nebudí ve mě takové vášně k další diskuzi. 
813131
1 -2
reagovat
reaguje na: Papros
Grubauer chytá pravidelně a je rozchytanej. To že hraje za horší tým je věc jiná. Loni za Colorado chytal famózně. Vaněček je spíše dvojka za Samsonovem, resp mají shodnou porci zápasu ale není pořádně prověřenej. Mrázek a Ritich nechytaji. Resp jsou dvojky s minimem startů. Vejmelkovi vyšlo pár zápasů jinak Arizona je tragická... U Francouze se divím že neukončil kariéru....
813131
Grubauer chytá pravidelně a je rozchytanej. To že hraje za horší tým je věc jiná. Loni za Colorado chytal famózně. Vaněček je spíše dvojka za Samsonovem, resp mají shodnou porci zápasu ale není pořádně prověřenej. Mrázek a Ritich nechytaji. Resp jsou dvojky s minimem startů. Vejmelkovi vyšlo pár zápasů jinak Arizona je tragická... U Francouze se divím že neukončil kariéru....
813118
3 0
reagují: Papros
reagovat
Tak sám vzpomeneš Švýcary a Němce, což tak aktuálně jsou týmy naší úrovně, a ti teda taky potom nemají pořádného brankáře v NHL. Švýcaři tam snad nemají nikoho. Grubauer a Greiss zrovna taky nezáří, oba mají horší čísla, než mnou dva zmiňovaní. Nechápu co je třeba tak špatného na Vaněčkovi? Chytá pravidelně v jednom z nejlepších týmů v lize. Děláte, jako kdyby jsme tam v posledních letech měli nějaké brankářské hvězdy.
813118
Tak sám vzpomeneš Švýcary a Němce, což tak aktuálně jsou týmy naší úrovně, a ti teda taky potom nemají pořádného brankáře v NHL. Švýcaři tam snad nemají nikoho. Grubauer a Greiss zrovna taky nezáří, oba mají horší čísla, než mnou dva zmiňovaní. Nechápu co je třeba tak špatného na Vaněčkovi? Chytá pravidelně v jednom z nejlepších týmů v lize. Děláte, jako kdyby jsme tam v posledních letech měli nějaké brankářské hvězdy.
813113
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Papros
Tak určitě :D
813113
Tak určitě *:D*
813112
3 0
reagují: Papros
reagovat

Brankáři

Pravidelně chytá Vejmelka i Vaněček, jasně ani jeden nepatří k tomu nejlepšímu v lize, ale rozhodně svojí kvalitu mají. 
813112
Pravidelně chytá Vejmelka i Vaněček, jasně ani jeden nepatří k tomu nejlepšímu v lize, ale rozhodně svojí kvalitu mají. 
Brankáři
813101
1 -4
reagovat
Pešán nebo ne, my už ty hokejisty pomalu nemáme. Pár let a jsme na úrovni fotbalu. Prostě jsme to extrémně dojebali. Mrzí to. 
813108
Pešán nebo ne, my už ty hokejisty pomalu nemáme. Pár let a jsme na úrovni fotbalu. Prostě jsme to extrémně dojebali. Mrzí to. 
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ti hráči za to bohužel nemůžou že mají tak blbý vedení. A Pešan je fakt kokot co nic neumí a nic nedokázal a ani nedokáže.... měl by jít trénovat do Bulharska 8)
813104
Ti hráči za to bohužel nemůžou že mají tak blbý vedení. A Pešan je fakt kokot co nic neumí a nic nedokázal a ani nedokáže.... měl by jít trénovat do Bulharska *8)*
813102
4 0
reagovat
My máme hlavně Pesana. Místo toho kretena bych tam snad dal i Langmajera aby zahrál Hrouzka, aspoň by byla prdel. 

RIP Říha.
813102
My máme hlavně Pesana. Místo toho kretena bych tam snad dal i Langmajera aby zahrál Hrouzka, aspoň by byla prdel.  RIP Říha.
813101
5 -1
reagovat

Olympiáda bez hráčů NHL

Nám by to stejně nepomohlo. Určitě bych rád viděl ty zápasy Ruska vs Canada vs USA vs Švédsko. Tyhle týmy mají top hráče a gólmany v NHL.

My s těma tragedama z Evropy sotva postoupime do čtvrtfinále...

Takový Švýcaři a Němci by nás s hráčema z NHL rozsekali. Ba co hůř. My ani nemáme pořádnýho gólmana v NHL co chytá pravidelně.  Hrubec by ten nápor útoku od hráčů z NHL nezvladnul.

RIP Český hokej...
813101
Nám by to stejně nepomohlo. Určitě bych rád viděl ty zápasy Ruska vs Canada vs USA vs Švédsko. Tyhle týmy mají top hráče a gólmany v NHL. My s těma tragedama z Evropy sotva postoupime do čtvrtfinále... Takový Švýcaři a Němci by nás s hráčema z NHL rozsekali. Ba co hůř. My ani nemáme pořádnýho gólmana v NHL co chytá pravidelně.  Hrubec by ten nápor útoku od hráčů z NHL nezvladnul. RIP Český hokej...
Olympiáda bez hráčů NHL
3 -2
reagují: Papros, AndyKaufman
reagovat

World war Izrael

Kdo cetl knížku World war Z tak vy že Izrael byl v těch opatřeních tak nějak napřed. Navíc ta knížka strašně moc připomíná aktuální covidovou pandemii. Jestli se už Izrael teď brání 5. Vlně omicronu tak my jsme fakt ještě hodně vpiči.
U nás to sice klesá ale mám takovej pocit že se to přes Vánoce a Silvestr zase hezký promoří....
812954
Kdo cetl knížku World war Z tak vy že Izrael byl v těch opatřeních tak nějak napřed. Navíc ta knížka strašně moc připomíná aktuální covidovou pandemii. Jestli se už Izrael teď brání 5. Vlně omicronu tak my jsme fakt ještě hodně vpiči. U nás to sice klesá ale mám takovej pocit že se to přes Vánoce a Silvestr zase hezký promoří....
World war Izrael
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Taky jsem si na něj vzpomněl :D
812714
Taky jsem si na něj vzpomněl *:D*
812691
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Doufal jsem že se v závěru NWH objeví taky.  :D
812691
Doufal jsem že se v [spoiler]závěru NWH objeví taky[/spoiler].  *:D*
812682
2 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
812687
[url=https://www.youtube.com/watch?v=sxvC647Yi0A]Spider-Man 3 je masterpiece[/url]. *8)*
812682
1 -1
reagovat
Trojka Raimiho Spider-mana sice není nejlepší film, ale tahle scéna je prostě dokonalá (a v češtině výborně přeložena), jako svého času tohle.:D

Hlavně ty meme verze.
812682
Trojka Raimiho Spider-mana sice není nejlepší film, ale [url=https://m.youtube.com/watch?v=XExSiMYRYm0]tahle scéna[/url] je prostě dokonalá (a v češtině výborně přeložena), jako svého času [url=https://m.youtube.com/watch?v=zLhoDB-ORLQ]tohle.[/url]*:D* Hlavně ty [url=https://m.youtube.com/watch?v=A7h9ebfv5iw]meme verze.[/url]
5 -1
reagují: Cinefil, connor
reagovat
Tom Cruise si hraje na Nea. :o 

Ten človek snad musel hrál ve Stalo se, jinak nechápu, kde jeho jeho pud sebezáchovy. :D 
812674
[url=https://www.instagram.com/minnowofficial/reel/CXoi6miFy6h/?utm_medium=copy_link]Tom Cruise si hraje na Nea[/url]. *:o*  Ten človek snad musel hrál ve Stalo se, jinak nechápu, kde jeho jeho pud sebezáchovy. *:D* 
7 -1
reagovat
Villeneuve sa vykecava s Cameronom, ktory prezradi aj nieco malo z pokracovani Avatara.
812640
[url=https://youtu.be/RgZQK7cfx_0]Villeneuve sa vykecava s Cameronom[/url], ktory prezradi aj nieco malo z pokracovani Avatara.
6 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Kterej díl ti zatím přišel nejslabší?
812603
Kterej díl ti zatím přišel nejslabší?
812548
1 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se