Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 126941 - 126960 Napsat příspěvek
Je to zacarovany kruh... kdyz slecne z Bontonu denne pisou tri weby typu "zeru-filmy.webzdarma.cz", ze by jako chteli jejich redaktori videt Pottera o tri tydny driv, at to kouka zaridit, celkem pak chapu, ze ma negativni vztah k webu jako celku... u nekterych distributoru se zkratka podpory nedockate, jini vam reknou, ze je na projekcich uz plno. Je to dlouha a trnita cesta...

Ale to jsem se rozkecal... ;)
442029
Je to zacarovany kruh... kdyz slecne z Bontonu denne pisou tri weby typu "zeru-filmy.webzdarma.cz", ze by jako chteli jejich redaktori videt Pottera o tri tydny driv, at to kouka zaridit, celkem pak chapu, ze ma negativni vztah k webu jako celku... u nekterych distributoru se zkratka podpory nedockate, jini vam reknou, ze je na projekcich uz plno. Je to dlouha a trnita cesta...

Ale to jsem se rozkecal... ;)
0 0
reagovat
xMort: Ale ve zkratce receno, z webu naseho formatu te nikdy nikdo nikam nepozve a vlastne ani nepusti. My nastesti zalozili MZ jako redaktori papirovejch casaku a etablovanejch webu s vydyndanym pristupem na projekce, ale i tak musime kolikrat bojovat, protoze nekteri distributori se na ten web nebo tvoji profesni drahu vubec ani nepodivaji a rovnou te odkazi do p... patricnych mezi :-)
442028
xMort: Ale ve zkratce receno, z webu naseho formatu te nikdy nikdo nikam nepozve a vlastne ani nepusti. My nastesti zalozili MZ jako redaktori papirovejch casaku a etablovanejch webu s vydyndanym pristupem na projekce, ale i tak musime kolikrat bojovat, protoze nekteri distributori se na ten web nebo tvoji profesni drahu vubec ani nepodivaji a rovnou te odkazi do p... patricnych mezi :-)
0 0
reagovat
Musis se vnutit distributorum a doufat, ze te budou povazovat za dostatecne duleziteho. A kdyz uz si v tehle "elitni skupine", plati pravidlo kdo driv prijde, ten driv mele... btw hlaska o vice salech me opravdu rozesmala a to ruzove vino... neco takoveho se stane tak u jedne projekce z deseti, holubi letky u filmovych projekci skutecne praktikovat nelze. ;)
442027
Musis se vnutit distributorum a doufat, ze te budou povazovat za dostatecne duleziteho. A kdyz uz si v tehle "elitni skupine", plati pravidlo kdo driv prijde, ten driv mele... btw hlaska o vice salech me opravdu rozesmala a to ruzove vino... neco takoveho se stane tak u jedne projekce z deseti, holubi letky u filmovych projekci skutecne praktikovat nelze. ;)
0 0
reagovat
Jestli můžu mít dotaz na redakci: jak je to s novinářskými projekcemi? Kde musí být člověk zapsán aby ho tam pustili? Nejde mi vůbec o mojí osobu nebo že bych něco takového plánoval. Jen mě zajímá, jak k tomu jeden přijde. Založit úspěšné internetové (jiné) filmové stránky, pak se tam dlouho cpát ať ho tam pustí a nebo se pozvánky hrnou sami? Musí se hlásit účast dopředu, aby připravili více sálů (tolik novinářů asi u nás v tomhle odvětví není :D) nebo si tam člověk jen přijde na základě nějakého pravidelného newsletteru, ukáže nějakou kartičku a tradá na film a vymýšlet zábavná přirovnání? Jen tak mě to napadlo, když jsem četl ten kousek o růžovém vínu ze začátku recenze na Růžového pantera...
442026
Jestli můžu mít dotaz na redakci: jak je to s novinářskými projekcemi? Kde musí být člověk zapsán aby ho tam pustili? Nejde mi vůbec o mojí osobu nebo že bych něco takového plánoval. Jen mě zajímá, jak k tomu jeden přijde. Založit úspěšné internetové (jiné) filmové stránky, pak se tam dlouho cpát ať ho tam pustí a nebo se pozvánky hrnou sami? Musí se hlásit účast dopředu, aby připravili více sálů (tolik novinářů asi u nás v tomhle odvětví není *:D*) nebo si tam člověk jen přijde na základě nějakého pravidelného newsletteru, ukáže nějakou kartičku a tradá na film a vymýšlet zábavná přirovnání? Jen tak mě to napadlo, když jsem četl ten kousek o růžovém vínu ze začátku recenze na Růžového pantera...
0 0
reagovat

Merlin

Jeden z nejlepších anime trailerů, co jsem viděl: druhý trailer na Karas. Nádherné spojení CGI s klasickou kresbou, skvělá hudba (nahrávaná českým filharmonickým orchestrem), scénarista Cashernu a spousta dalších známých tvůrců. Nepříliš známá věc, ale naprosto nabušená po všech stránkách.
Jinak je to šestidílné OVA. Osubované jsou dva díly (tři nekvalitně) a venku je teď už asi pět rawů..
torrent">link (cca. 50MB)
442025
Jeden z nejlepších anime trailerů, co jsem viděl: druhý trailer na Karas. Nádherné spojení CGI s klasickou kresbou, skvělá hudba (nahrávaná českým filharmonickým orchestrem), scénarista Cashernu a spousta dalších známých tvůrců. Nepříliš známá věc, ale naprosto nabušená po všech stránkách. Jinak je to šestidílné OVA. Osubované jsou dva díly (tři nekvalitně) a venku je teď už asi pět rawů.. torrent (cca. 50MB)
Merlin
0 0
reagovat
Jestli jsem to byl já, tak nejspíš link ;-)
442024
Jestli jsem to byl já, tak nejspíš http://www.findsounds.com/ ;-)
0 0
reagovat
kdysi tu nekdo shanel stranky, kde by se dali stahnout ruzne zvujkove efekty a kdosi mu poradil nejakou stranku. Jaka to byla pls?
442023
kdysi tu nekdo shanel stranky, kde by se dali stahnout ruzne zvujkove efekty a kdosi mu poradil nejakou stranku. Jaka to byla pls?
0 0
reagovat
16:9
442022
16:9
0 0
reagovat

2 TV Spoty!!

Jsou tu dva nové tv spoty: dokonalý spotík na ">link
16 Blocks a méně povedený ale stále celkem kvalitní spot na ">link
M:I-3. Enjoy'em!! :+
442021
Jsou tu dva nové tv spoty: dokonalý spotík na 16 Blocks a méně povedený ale stále celkem kvalitní spot na M:I-3. Enjoy'em!! *:+*
2 TV Spoty!!
0 0
reagovat

CO MÁTE RADĚJI??

2,35:1 nebo 16:9 ???
442020
2,35:1 nebo 16:9 ???
CO MÁTE RADĚJI??
0 0
reagovat

KIllerzeli

Dve verze krachu. Prvni je jasna. Nejsou penize. A druha je spekulace, ze dvojka byla hoax, aby nalakali na koupi DVD. Imho tento film je kult a takovou reklamu nepotreboval, takze souhlasim, ze nebyli penize a nesehnali Willema Dafoea. :(
442019
Dve verze krachu. Prvni je jasna. Nejsou penize. A druha je spekulace, ze dvojka byla hoax, aby nalakali na koupi DVD. Imho tento film je kult a takovou reklamu nepotreboval, takze souhlasim, ze nebyli penize a nesehnali Willema Dafoea. :(
KIllerzeli
0 0
reagovat
Zdar, nevíte proč krachlo pokračování Pokrevních bratrů (Boondock saints)?
442018
Zdar, nevíte proč krachlo pokračování Pokrevních bratrů (Boondock saints)?
0 0
reagovat

Merlin

in
Mrkni na stranky studia ">link Ghibli (Myaizaki) a I.G.">link (GITS,Jin-Roh, anime sekvence v KillBill1). Musis se trochu proklikat. Vyhodou je mit ztazene japonske fonty a umet japonstinu. :))
442017
in Mrkni na stranky studia Ghibli (Myaizaki) a I.G. (GITS,Jin-Roh, anime sekvence v KillBill1). Musis se trochu proklikat. Vyhodou je mit ztazene japonske fonty a umet japonstinu. :))
Merlin
0 0
reagovat

Anime

Lidi poradte mi nějaky dobry anime trailery,pokud o necem vite...
442016
Lidi poradte mi nějaky dobry anime trailery,pokud o necem vite...
Anime
0 0
reagovat

BI2 - překlad

Mohl bych poprosit nějakého angličtináře, aby mi pomohl s překladem traileru na Základní instinkt 2? Předem moc díky za pomoc. Překlad v KOMENTÁŘI">link k traileru.
442015
Mohl bych poprosit nějakého angličtináře, aby mi pomohl s překladem traileru na Základní instinkt 2? Předem moc díky za pomoc. Překlad v KOMENTÁŘI k traileru.
BI2 - překlad
0 0
reagovat

kily

presne vim, jak to myslis...
442014
presne vim, jak to myslis...
kily
0 0
reagovat

Prd

prd:-
442013
prd*:-*
Prd
0 0
reagovat

Grol

Presne tak som odpovedal, preco mi to neuznali? ?)
442012
Presne tak som odpovedal, preco mi to neuznali? *?)*
Grol
0 0
reagovat

minuly kviz

Heh. "Vezte ze zni ."
442011
Heh. "Vezte ze zni ."
minuly kviz
0 0
reagovat
LDK: Bylo by fajn, kdyby to tak bylo... ale neni a nebude :-) Spis to souvisi se vcerejsi premierou a prominentnim mistem na hp :-)
442010
LDK: Bylo by fajn, kdyby to tak bylo... ale neni a nebude :-) Spis to souvisi se vcerejsi premierou a prominentnim mistem na hp :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se