Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12441 - 12460 Napsat příspěvek
V Česku si až moc lidí do "malého leč mocného Israele" promítá fantasie o Československu, co by kdyby...
836909
V Česku si až moc lidí do "malého leč mocného Israele" promítá fantasie o Československu, co by kdyby...
2 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Jaká příslušnost, what do you mean you people ? 
836908
Jaká příslušnost, what do you mean you people ? 
836906
1 -3
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No to je krásný příklad. Až mi slza ukápla. Škoda, že bych ti moh zase já poslat odkazy jak IDF střílej ostrejma do dětí, pro prdel střílej Palestince do koulí aj. 

To, že je někdo Arab, ještě nutně neznamená, že se napaktuje s níže zmíněnýma  sráčema.

Připustil sis někdy aspoň na chvíli, že tě tvá příslušnost může zaslepovat a bránit objektivnímu pohledu na věc?
836906
No to je krásný příklad. Až mi slza ukápla. Škoda, že bych ti moh zase já poslat odkazy jak IDF střílej ostrejma do dětí, pro prdel střílej Palestince do koulí aj.  To, že je někdo Arab, ještě nutně neznamená, že se napaktuje s níže zmíněnýma  sráčema. Připustil sis někdy aspoň na chvíli, že tě tvá příslušnost může zaslepovat a bránit objektivnímu pohledu na věc?
836904
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ne, nejsou vtip, funguje to takhle. Pak se zasáhne jeden byt v budově. link

Oproti tomu Hamás vypálí na blind X raket směr Izrael a kdyby nebyl Iron Dome jsou denně minimálně desítky mrtvých.

No hele dost těch výborů a soudu teď ovládají Arabové a stejně není žádný Prezident USA ani Izraele odsouzený, divný co ? 
836904
Ne, nejsou vtip, funguje to takhle. Pak se zasáhne jeden byt v budově. https://www.google.com/amp/s/www.newsweek.com/owner-gaza-apartment-building-was-warned-israeli-military-evacuate-before-airstrike-1591185%3famp=1 Oproti tomu Hamás vypálí na blind X raket směr Izrael a kdyby nebyl Iron Dome jsou denně minimálně desítky mrtvých. No hele dost těch výborů a soudu teď ovládají Arabové a stejně není žádný Prezident USA ani Izraele odsouzený, divný co ? 
836898
3 -4
reagovat
reaguje na: DarkSith
Akorát tě doplním, že dohodu Ameriky s Talibanem vyjednával Trump, nikoli Biden. Trump je na tuhle dohodu pyšný a Taliban využil Trumpovu hloupost a totální neinformovanost v blízkovýchodních otázkách. Svádět tohle na Bidena je úplně mimo. Holt stabilní génius Trump. ?)

Jinak dávno měly existovat oba státy vedle sebe - Izrael a Palestina. Ale asi to bude trvat ještě několik desítek let, než vymře celá tahle jestřábí generace, která nezná nic jiného až pálení bomb na souseda.
836903
Akorát tě doplním, že dohodu Ameriky s Talibanem vyjednával Trump, nikoli Biden. Trump je na tuhle dohodu pyšný a Taliban využil Trumpovu hloupost a totální neinformovanost v blízkovýchodních otázkách. Svádět tohle na Bidena je úplně mimo. Holt stabilní génius Trump. *?)* Jinak dávno měly existovat oba státy vedle sebe - Izrael a Palestina. Ale asi to bude trvat ještě několik desítek let, než vymře celá tahle jestřábí generace, která nezná nic jiného až pálení bomb na souseda.
836902
3 -7
reagovat
Izrael se už od doby svého založení bráni snahám o svoje zničení. To je realita. Netvrdím, že dělá všechno skvěle, ale žít s vědomím, že je vaše země obklopená nepřátelskými státy asi nebude úplně ideální. 
Americká válka proti terorismu nadělala víc škody než užitku. Každý chybný dronový útok, při kterém umírali ženy a děti nahnal do náruče teroristických skupin mnoho naštvaných mladých mužů, kteří se díky tomu radikalizovali. 
Až za Trumpa se podařilo porazit ISIL, ale Biden pro změnu prohrál s Talibánem. A Afghánské ženy a dívky opět nemají žádná práva.  
836902
Izrael se už od doby svého založení bráni snahám o svoje zničení. To je realita. Netvrdím, že dělá všechno skvěle, ale žít s vědomím, že je vaše země obklopená nepřátelskými státy asi nebude úplně ideální.  Americká válka proti terorismu nadělala víc škody než [url=https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-americke-drony-likviduji-teroristy-ale-take-tisice-nevinnych-lidi-210673 ]užitku[/url]. Každý chybný dronový útok, při kterém umírali ženy a děti nahnal do náruče teroristických skupin mnoho naštvaných mladých mužů, kteří se díky tomu radikalizovali.  Až za Trumpa se podařilo porazit ISIL, ale Biden pro změnu prohrál s Talibánem. A Afghánské ženy a dívky opět nemají žádná práva.  
836893
6 -3
reagují: Disketa1
reagovat
AI si to představovala spíš nějak takhle. link

Jinak ty chirurgicky přesné vojenské útoky jsou dobrej vtip. Stejně tak ty tribunály. To je stejný jako čekat od Brabce potrestání Agrofertu za Bečvu.
836898
AI si to představovala spíš nějak takhle. https://ibb.co/DDvr68T Jinak ty chirurgicky přesné vojenské útoky jsou dobrej vtip. Stejně tak ty tribunály. To je stejný jako čekat od Brabce potrestání Agrofertu za Bečvu.
836897
8 -1
reagovat
Máš to tam. Ne svoji. Mám dost decency, abych nefotil a nepostoval ostatní lidi jako RainMaker.

Jinak jsi s Izraelem napsal epickou sračku sorry not sorry. Vytváříme dilema falešné rovnosti. Takové to klasické půl hodiny Hitlera půl hodiny židi. Nemají si co vyčítat. Jedná země se brání teroristům, dětským vojákům a lidském štítům. Dělá chirurgický přesné vojenské útoky. Zopakuju to znovu a nahlas, kdokoliv kdo dává rovnítko mezi činnost Hamásu a IDF je kretén.

A nevím no, na válečné zločince máme tribunály a kde že byli odsouzeni američtí prezidenti a Izrael ? Počkám si Šmoulo.
836897
Máš to tam. Ne svoji. Mám dost decency, abych nefotil a nepostoval ostatní lidi jako RainMaker. Jinak jsi s Izraelem napsal epickou sračku sorry not sorry. Vytváříme dilema falešné rovnosti. Takové to klasické půl hodiny Hitlera půl hodiny židi. Nemají si co vyčítat. Jedná země se brání teroristům, dětským vojákům a lidském štítům. Dělá chirurgický přesné vojenské útoky. Zopakuju to znovu a nahlas, kdokoliv kdo dává rovnítko mezi činnost Hamásu a IDF je kretén. A nevím no, na válečné zločince máme tribunály a kde že byli odsouzeni američtí prezidenti a Izrael ? Počkám si Šmoulo.
7 -7
reagovat
Fotku k tobě se uctivě chovajících Arabů? To si nechám líbit.
836895
Fotku k tobě se uctivě chovajících Arabů? To si nechám líbit.
836894
7 -2
reagovat
Stal, klidně ti pošlu fotku do PM.
836894
Stal, klidně ti pošlu fotku do PM.
836893
1 -4
reagovat
Tolik novejch příspěvků. Bylo mi jasný, že to bude buď apple vs android nebo politika. Rád vám v tom udělám pro jednou jasno. 

Rainmaker je opravdu vůl. Waters je k*k*t, Klaus je k*k*t, Obama a Clinton (i jeho stará, Bush, Cheney, Kissinger aj.) jsou opravdu váleční zločinci.

Izrael a Palestina jsou ve válce kvůli jedný starý, dementní a nudný fantasy knížce a většina lidí na obou stranách jsou fanatičtí k*k*ti, s nulovou úctou k lidskému životu. Izraelci navíc ještě s falešným pocitem nadřazenosti.

CIA a Mossad napáchaly ve světě víc zla než všechny Al Kajdy, Talibany, Isisy apod. dohromady.

Tonyho příběh s tričkem se nestal.

Každé mínus bude pro mě pocta. Díky.
836893
Tolik novejch příspěvků. Bylo mi jasný, že to bude buď apple vs android nebo politika. Rád vám v tom udělám pro jednou jasno.  Rainmaker je opravdu vůl. Waters je k*k*t, Klaus je k*k*t, Obama a Clinton (i jeho stará, Bush, Cheney, Kissinger aj.) jsou opravdu váleční zločinci. Izrael a Palestina jsou ve válce kvůli jedný starý, dementní a nudný fantasy knížce a většina lidí na obou stranách jsou fanatičtí k*k*ti, s nulovou úctou k lidskému životu. Izraelci navíc ještě s falešným pocitem nadřazenosti. CIA a Mossad napáchaly ve světě víc zla než všechny Al Kajdy, Talibany, Isisy apod. dohromady. Tonyho příběh s tričkem se nestal. Každé mínus bude pro mě pocta. Díky.
23 -5
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
Ano, tam jsem si koupil zelené tričko IDF, bylo za židovskou cenu doslova. Chodil jsem v něm pak do gymu v centru Prahy, kam chodilo hodně Arabů. Takhle uctivě se ke mně ještě nikdo nikdy nechoval. :)
836882
Ano, tam jsem si koupil zelené tričko IDF, bylo za židovskou cenu doslova. Chodil jsem v něm pak do gymu v centru Prahy, kam chodilo hodně Arabů. Takhle uctivě se ke mně ještě nikdo nikdy nechoval. *:)*
836880
6 -6
reagovat
Cesky Twitter je ale naproste peklo, z 99% prolezle politikou a jeden z duvodu proc jsem si to 4 roky zpatky smazl. Ted mi staci otevrit a neco zadat do search, kdyz to prioritne ukazuje ty zvratky psane v CZ. :o:o
836871
Cesky Twitter je ale naproste peklo, z 99% prolezle politikou a jeden z duvodu proc jsem si to 4 roky zpatky smazl. Ted mi staci otevrit a neco zadat do search, kdyz to prioritne ukazuje ty zvratky psane v CZ. *:o**:o*
836854
4 -3
reagovat
Tak příště tě poprosím o větu s vyjádřeným podmětem. Předem díky za pochopení. :)
836867
Tak příště tě poprosím o větu s vyjádřeným podmětem. Předem díky za pochopení. *:)*
836865
1 -5
reagovat
Jako asi jo. Máme tam sice zahraniční politiku, ale Izrael vs. Palestina bych možná přidal.
836866
Jako asi jo. Máme tam sice zahraniční politiku, ale Izrael vs. Palestina bych možná přidal.
6 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
"Jede odjakziva brutální hate Izraele už hodně hraničící s anti semitismem." 
836865
"Jede odjakziva brutální hate Izraele už hodně hraničící s anti semitismem." 
836863
3 -2
reagovat
Tvl, jak na tohle můžeš dostat mínus, neskutečný. Dal bych ti 1000+ kdybych mohl. :+
836864
Tvl, jak na tohle můžeš dostat mínus, neskutečný. Dal bych ti 1000+ kdybych mohl. *:+*
836855
4 -4
reagovat
Víš, Tony... kdybys psal, o kom je konkrétně řeč, mohli jsme oba předejít vzájemnému nedorozumění. Takhle jsme se zcela zbytečně chytli. ;)
836863
Víš, Tony... kdybys psal, o kom je konkrétně řeč, mohli jsme oba předejít vzájemnému nedorozumění. Takhle jsme se zcela zbytečně chytli. *;)*
836859
1 -4
reagovat
reaguje na: Disketa1
Napsal jsem příklad radikálních názoru Rogera Waterse, ty jsi na Izrael zareagoval, tak pardon že reaguji zpět. A prosím nelži, neoznačoval kritiky Izraele za anti semity, ale konkrétně Rodgerse, protože jako sorry:

Waters also directly attacked Zionism, describing it as “an ugly stain” which “needs to be gently removed.” 
 In May 2019, Waters appeared to compare Israelis to aliens in a rant about Israel hosting the 2019 Eurovision contest. 

claiming that the U.S. is being controlled by Jewish Republican donor Sheldon Adelson, whom he describes as a “puppet master” who is “filling the coffers and pulling all the strings” 
836859
Napsal jsem příklad radikálních názoru Rogera Waterse, ty jsi na Izrael zareagoval, tak pardon že reaguji zpět. A prosím nelži, neoznačoval kritiky Izraele za anti semity, ale konkrétně Rodgerse, protože jako sorry: Waters also directly attacked Zionism, describing it as “an ugly stain” which “needs to be gently removed.”   In May 2019, Waters appeared to compare Israelis to aliens in a rant about Israel hosting the 2019 Eurovision contest.  claiming that the U.S. is being [url=https://antisemitism.adl.org/power/]controlled[/url] by Jewish Republican donor Sheldon Adelson, whom he describes as a “puppet master” who is “filling the coffers and pulling all the strings” 
836856
2 -3
reagovat
Nevím, proč sem taháš Palestinu, když jsem o ní vůbec nic nepsal. Terorismus tady nikdo neobhajuje. Jenom píšu, že ne všechno, co Izrael dělá, je automaticky správné. Označovat svoje kritiky za antisemity je stejně pitomé, jako když Babiš v současnosti svoje odpůrce označuje za fašisty.
836856
Nevím, proč sem taháš Palestinu, když jsem o ní vůbec nic nepsal. Terorismus tady nikdo neobhajuje. Jenom píšu, že ne všechno, co Izrael dělá, je automaticky správné. Označovat svoje kritiky za antisemity je stejně pitomé, jako když Babiš v současnosti svoje odpůrce označuje za fašisty.
836855
6 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se