Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12321 - 12340 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
You don't say?
837604
You don't say?
837603
2 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
837603
https://www.csfd.cz/tvurce/57365-travis-fimmel/prehled/
837602
2 0
reagují: Barv666
reagovat
Je nějaký film/seriál, kde Travis Fimmel NEhraje Ragnara? Konečně jsem se dostal k Raised by Wolves a to jeho herectví tak hrozně bije do očí :D
837602
Je nějaký film/seriál, kde Travis Fimmel NEhraje Ragnara? Konečně jsem se dostal k Raised by Wolves a to jeho herectví tak hrozně bije do očí *:D*
3 -1
reagují: Pe7er, RainMakeR
reagovat

Spotify

Už je to zase měsíc, tak co (staro)nového posloucháte? 8)

Já mám:

- švédské sestry
- současný rap
- trochu Irska

837598
Už je to zase měsíc, tak co (staro)nového posloucháte? *8)* Já mám: - [url=https://open.spotify.com/track/1pVZ5kZSc5FIqSg3TLIqdu?si=15e49d730d464a14]švédské sestry [/url]- [url=https://open.spotify.com/track/1WS1Q9G8vj0gPN2aOkZ80A?si=b3078f460af5425d]současný rap [/url]-[url=https://open.spotify.com/track/61Tfx6zfjRe7XqJSFrXBR3?si=371ad450e5cf4c3d] trochu Irska [/url] 
Spotify
5 0
reagují: Memphis, Ash_Black, Pe7er
reagovat
tak 2.39 imax teda ozelim, do normál kina bych ale zašel..

z jiného soudku nwm esi MZ přímo odklikla něco fb ale teď mi fb vypnul koment na MZ skupině pod holkama z Dubaje "strong female charakter a smajlík jako hate obsah :D:D
837578
tak 2.39 imax teda ozelim, do normál kina bych ale zašel.. z jiného soudku nwm esi MZ přímo odklikla něco fb ale teď mi fb vypnul koment na MZ skupině pod holkama z Dubaje "strong female charakter a smajlík jako hate obsah *:D**:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: pytlik
:o

My bad. Všechny zahraniční články, co jsem otevřel, mluvily o 3D.

V tom případě asi žádná změna, jen větší plátno. :D:+
837570
*:o* My bad. Všechny zahraniční články, co jsem otevřel, mluvily o 3D. V tom případě asi žádná změna, jen větší plátno. *:D**:+*
837566
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Podle toho co čtu tak to bude 2D link 8)
837566
Podle toho co čtu tak to bude 2D [url=https://www.cinemacity.cz/films/celisti/5237s2i#/buy-tickets-by-film?in-cinema=prague&at=2022-09-01&for-movie=5237s2i&view-mode=list]link[/url] *8)*
837563
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: dreamy
Já se 3D obvykle vyhýbám, ale... Jsou to Čelisti, takže bych čekal lepší konverzi než standardní. Poměr stran bude asi klasika, bo pochybuju, že by ořezávali obraz.

Kdyby to bylo klasický 2D, tak bych si asi udělal výlet do Prahy. Takhle na to dlabu.
837563
Já se 3D obvykle vyhýbám, ale... Jsou to Čelisti, takže bych čekal lepší konverzi než standardní. Poměr stran bude asi klasika, bo pochybuju, že by ořezávali obraz. Kdyby to bylo klasický 2D, tak bych si asi udělal výlet do Prahy. Takhle na to dlabu.
837555
1 -1
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: dreamy
Běž na to a pak nám napiš recenzi.8):D
837562
Běž na to a pak nám napiš recenzi.*8)**:D*
837555
2 0
reagovat

imax

jedna technická..

imax pustí v září čelisti... jak to funguje nebo jakej je vjem u tehle bez imax kamer tocenejch filmu nasroubovanych na imax platno? 
837555
jedna technická.. imax pustí v září čelisti... jak to funguje nebo jakej je vjem u tehle bez imax kamer tocenejch filmu nasroubovanych na imax platno? 
imax
2 -1
reagují: Memphis, RainMakeR
reagovat
Ten Haag link
837465
Ten Haag https://pbs.twimg.com/media/FaDh3TLWIAE5Gsz?format=jpg&name=small
8 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Četl jsem, že měla dlouhodobé psychické problémy. U takových lidí člověk nikdy neví jak na tom vlastně jsou... 
837408
Četl jsem, že měla dlouhodobé psychické problémy. U takových lidí člověk nikdy neví jak na tom vlastně jsou... 
837395
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Spíš horší verze Cate Blanchet 8) 
837396
Spíš horší verze Cate Blanchet *8)* 
837395
3 -2
reagovat
Chodila s Ellen Degenebleblabla, takže se nedivím, že si občas něco dala.
Ale jinak to byla pořád krásná ženská.
837395
Chodila s Ellen Degenebleblabla, takže se nedivím, že si občas něco dala. Ale jinak to byla pořád krásná ženská.
8 -1
reagují: DarkSith, RainMakeR
reagovat
reaguje na: DarkSith
Momentalne jezdim docela casto pro vzorky organu do transplantacniho centra primo na sal a vetsina z tech darcu jsou aktivni uzivatele vseho mozneho.
837392
Momentalne jezdim docela casto pro vzorky organu do transplantacniho centra primo na sal a vetsina z tech darcu jsou aktivni uzivatele vseho mozneho.
837384
14 0
reagovat
Má se stát dárkyně orgánů podle vlastního přání. Kdyby byla sjetá asi by ty orgány těžko mohly použít. A pokud opravdu byla tak je to dost smutné. 
837384
Má se stát dárkyně orgánů podle vlastního přání. Kdyby byla sjetá asi by ty orgány těžko mohly použít. A pokud opravdu byla tak je to dost smutné. 
837372
1 0
reagují: yeniczek
reagovat
Ty informace jsou ještě nepotvrzené, ale jestli je pravda polovina toho, co se stalo, tak WTF, ani sem se mi nějaké shrnutí psát nechce.
837383
Ty informace jsou ještě nepotvrzené, ale jestli je pravda polovina toho, co se stalo, tak WTF, ani sem se mi nějaké shrnutí psát nechce.
837372
2 -2
reagovat
Hmmm podle článků na netu to vypadá že si něco šlehla a dělala bordel. Stejně kdyby to přežila tak asi bude dost poznamenána popáleninama.:-

I takto končí Hollywoodske příběhy milé děti :o8)
837372
Hmmm podle článků na netu to vypadá že si něco šlehla a dělala bordel. Stejně kdyby to přežila tak asi bude dost poznamenána popáleninama.*:-* I takto končí Hollywoodske příběhy milé děti *:o**8)*
837346
5 -2
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: departed
Potvrzuji a podepisují v plném rozsahu :D8) Byl jsem letos v Polsku a bylo to tam opravdu krásné :D

Akorát český holky mě případnou aspoň teda ty mladý, jako strašně namyšlený krávy. :D

Ale je to spíš ve městech. Vesnicky holky budou pořád cajk 8) 
837371
Potvrzuji a podepisují v plném rozsahu *:D**8)* Byl jsem letos v Polsku a bylo to tam opravdu krásné *:D* Akorát český holky mě případnou aspoň teda ty mladý, jako strašně namyšlený krávy. *:D* Ale je to spíš ve městech. Vesnicky holky budou pořád cajk *8)* 
837355
3 -3
reagovat
Sad. Nezbývá než si pustit Šest dní, sedm nocí.
837360
Sad. Nezbývá než si pustit Šest dní, sedm nocí.
837346
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se