Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2201 - 2220 Napsat příspěvek
Od kandidatury Kamaly je tam jasný trend. Někde stahovala Trumpa I o desítky procent. RFK odstoupením aktuálně šance vyrovnal. Ale je podstatné vnímat dvě věci, on nekandidoval všude a není to popular vote. Trump je jinak naprosto zoufalý a nic na Kamalu než že je komunistka nemá. Jinak byly všechny jeho útoky dost možná kontraproduktivní. Takže ano, teď na ni skokové stáhnul šance, ale dlouhodobě ten trend nemá jak zvrátit.
914222
Od kandidatury Kamaly je tam jasný trend. Někde stahovala Trumpa I o desítky procent. RFK odstoupením aktuálně šance vyrovnal. Ale je podstatné vnímat dvě věci, on nekandidoval všude a není to popular vote. Trump je jinak naprosto zoufalý a nic na Kamalu než že je komunistka nemá. Jinak byly všechny jeho útoky dost možná kontraproduktivní. Takže ano, teď na ni skokové stáhnul šance, ale dlouhodobě ten trend nemá jak zvrátit.
3 0
reagovat
Chápali jste ty hlasy, které ještě před pár týdny říkali, že RFK Jr. ubírá voliče spíš Dems? Já ne. Kdybych nepochyboval o Trumpových schopnostech a inteligenci, tak bych si myslel, že to byl od začátku nějaký jeho psyop.

Jinak souhlas s depresivním robotem.
914220
Chápali jste ty hlasy, které ještě před pár týdny říkali, že RFK Jr. ubírá voliče spíš Dems? Já ne. Kdybych nepochyboval o Trumpových schopnostech a inteligenci, tak bych si myslel, že to byl od začátku nějaký jeho psyop. Jinak souhlas s depresivním robotem.
0 0
reagovat
Já bych řek, že je to někde mezi. Není zcela irelevantní, ale těmhle nezávislým kandidátům je ta podpora spíše deklarované před volbami, než aby je lidi fakt volili a ti co je opravdu volí, jsou tak nespokojeni s hlavními kandidaty, že jen tak nepřejdou. Takže určitě nepřidá Trumpovi 5 . Ale trochu mu přidat může.
914211
Já bych řek, že je to někde mezi. Není zcela irelevantní, ale těmhle nezávislým kandidátům je ta podpora spíše deklarované před volbami, než aby je lidi fakt volili a ti co je opravdu volí, jsou tak nespokojeni s hlavními kandidaty, že jen tak nepřejdou. Takže určitě nepřidá Trumpovi 5 . Ale trochu mu přidat může.
7 0
reagovat
reaguje na: verbst
V průzkumech ve všech klíčových státech má kolem pěti procent. 
914204
V průzkumech ve všech klíčových státech má kolem pěti procent. 
914203
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nemůže. Ten týpek je naprosto irelevantní.
914203
Nemůže. Ten týpek je naprosto irelevantní.
914202
7 0
reagují: DarkSith
reagovat

Volby v USA

Podle všeho už Trump slíbil Kennedymu místo ve své administrativě. Link 8)
Omlouvám se za otevírání tohoto tématu, ale odstoupení Kennedyho může solidně zamíchat kartamy. 
914202
Podle všeho už Trump slíbil Kennedymu místo ve své administrativě. [url=https://www.novinky.cz/clanek/volby-usa-kennedy-vzda-kampan-a-podpori-trumpa-hlasi-americka-media-40485022#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]Link[/url] *8)* Omlouvám se za otevírání tohoto tématu, ale odstoupení Kennedyho může solidně zamíchat kartamy. 
Volby v USA
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mimochodem Halle Berry pořád v topu 8)
914194
Mimochodem Halle Berry pořád v topu *8)*
914132
4 0
reagovat

Filmový kviz

Musím se pochlubit krásným pátým místem našeho kvízového týmu v dnešním filmovém speciálu. Celkem hrálo 41 týmů. 8)
914166
Musím se pochlubit krásným pátým místem našeho kvízového týmu v dnešním filmovém speciálu. Celkem hrálo 41 týmů. *8)*
Filmový kviz
11 0
reagovat
Teaser na poslední trip Jeremyho, Jamese a Richarda ... budou mi chybět :o
The Grand Tour: One For The Road 
914140
Teaser na poslední trip Jeremyho, Jamese a Richarda ... budou mi chybět *:o* [url=https://www.youtube.com/watch?v=XpvladeVFq4]The Grand Tour: One For The Road [/url]
2 0
reagovat
Mam pocit, ze treba DiCapriovi Dr. Linkov "nasel" jen nos na prelomu tisicileti a od ty doby snad vubec nic. Rudd, Pitt, Leto predevsim jen botox a fillery a vlastne az po 40, pokud si to pamatuji dobre. Reeves a Cruise toho uz meli o neco vic. Kdyz si odmyslim genetiku, peci o sebe a zdravy zivotni styl, tak imo u muzu hrozne dela rozdil vlasy a vousy, jak dokazi prodat nabarveny a takove. Na to treba za me komplet dojizdi Bryan Johnson, kterej pusobi jak creepy role Guye Pearce.
914136
Mam pocit, ze treba DiCapriovi Dr. Linkov "nasel" jen nos na prelomu tisicileti a od ty doby snad vubec nic. Rudd, Pitt, Leto predevsim jen botox a fillery a vlastne az po 40, pokud si to pamatuji dobre. Reeves a Cruise toho uz meli o neco vic. Kdyz si odmyslim genetiku, peci o sebe a zdravy zivotni styl, tak imo u muzu hrozne dela rozdil vlasy a vousy, jak dokazi prodat nabarveny a takove. Na to treba za me komplet dojizdi Bryan Johnson, kterej pusobi jak creepy role Guye Pearce.
3 0
reagovat
Já nechci dělat ďáblova advokáta, ale ony jsou ty plastiky i povedený že jo. Jenom prostě nejsou vidět. Svého času Jennifer Aniston, Halle Berry, Reese Witherspoon, Beckinsale.

I z chlapů, Cruise, Reeves, Rudd, Smith, tam budou miliony dolarů v zákrocích.

A docela zajímavý je to i u nás, třeba před 10 lety vypadala v Sanitce 2 Veškrnová Havlová jako čtyřicátnice a bylo jí 60 link
914132
Já nechci dělat ďáblova advokáta, ale ony jsou ty plastiky i povedený že jo. Jenom prostě nejsou vidět. Svého času Jennifer Aniston, Halle Berry, Reese Witherspoon, Beckinsale. I z chlapů, Cruise, Reeves, Rudd, Smith, tam budou miliony dolarů v zákrocích. A docela zajímavý je to i u nás, třeba před 10 lety vypadala v Sanitce 2 Veškrnová Havlová jako čtyřicátnice a bylo jí 60 https://www.csfd.cz/film/305154-sanitka-2/galerie/
4 0
reagují: pytlik
reagovat
Jak dlouho bude trvat než někdo udělá AI celovečerák, který bude vypadat líp než mnohé Hollywoodské velkofilmy? Dva, maximálně tři roky?

80s Dark Fantasy verze Pána Prstenů:
The Fellowship of the Ring
The Two Towers
The Return of the King
914115
Jak dlouho bude trvat než někdo udělá AI celovečerák, který bude vypadat líp než mnohé Hollywoodské velkofilmy? Dva, maximálně tři roky? 80s Dark Fantasy verze Pána Prstenů: [url=https://www.youtube.com/watch?v=v4ejcPwn0DQ]The Fellowship of the Ring[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=9sL-_mUsfec]The Two Towers[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=tJCsNvEdDFA]The Return of the King[/url]
2 -4
reagovat
Nezapomněli jste na Helen Hunt?
Já byl do ní tolikrát platonicky v mládí zakoukany a teď mě to velice rychle přešlo. 

Viděl jsem ji nedávno v "I See you" a dost mi tam prohlubovala hororový zážitek. 
914113
Nezapomněli jste na [url=https://www.usatoday.com/gcdn/presto/2019/11/19/USAT/23c2bfe5-79bc-4a86-8ad8-dbb53fc5f686-GTY_1173013309.JPG?crop=5287,2974,x0,y330&width=3200&height=1801&format=pjpg&auto=webp]Helen Hunt?[/url] Já byl do ní tolikrát platonicky v mládí zakoukany a teď mě to velice rychle přešlo.  Viděl jsem ji nedávno v "I See you" a dost mi tam prohlubovala hororový zážitek. 
2 0
reagovat
reaguje na: Jardus
v posledni rade nevypadala ani zdaleka tak strasne jak na tech fotkach...
914023
v posledni rade nevypadala ani zdaleka tak strasne jak na tech fotkach...
914012
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
hele u Efrona to muzou byt steroidy, to se ti nafoukne tlama jak nic, jak se zavodni
914020
hele u Efrona to muzou byt steroidy, to se ti nafoukne tlama jak nic, jak se zavodni
914015
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tyvole, já chcu tu knihu! :D

Ale taky budu mít. Mám zborcenou nosní přepážku z nějakýho fotbalu na základnce a po poslením covidu se mi zhoršilo dejchání, plíce a celkově astma, takže už naznali, že by mi tohle mohlo pomoct :D A v září si jdu udělat "nose job" :D
914019
Tyvole, já chcu tu knihu! *:D* Ale taky budu mít. Mám zborcenou nosní přepážku z nějakýho fotbalu na základnce a po poslením covidu se mi zhoršilo dejchání, plíce a celkově astma, takže už naznali, že by mi tohle mohlo pomoct *:D* A v září si jdu udělat "nose job" *:D*
914018
4 0
reagovat
Já si vždycky vzpomenu na tohle :D link

Fun fact: Já mám taky zákrok z kliniky plastické chirurgie. Tehdy jedné z nejdražších v ČR. Bydleli jsme kousek od ní a když jsme si hráli na ulici v pěší zóně jako odrostlejší děti, tak do mne najel nějaký debil na kole a tím ozubeným kolem roztrhnul nohu, vypadalo to naprosto příšerně. Já byl v šoku, tak si jenom pamatuju jak mne táta háže do auta, jízdu jak z Kobry 11 a jak mne pak nese na recepci a řve že je mu u prdele že je to plastika, že složili Hypokratovu přísahu a záchranku zavolá leda jim , jestli mne neošetři. Ošetřili. A do teď tam nemám nic vidět, coz je vzhledem k rozsahu naprosto neuvěřitelný.
914018
Já si vždycky vzpomenu na tohle *:D* https://youtu.be/uTeyvv7XgDo?si=zX5C0k2-eAzUBaTn Fun fact: Já mám taky zákrok z kliniky plastické chirurgie. Tehdy jedné z nejdražších v ČR. Bydleli jsme kousek od ní a když jsme si hráli na ulici v pěší zóně jako odrostlejší děti, tak do mne najel nějaký debil na kole a tím ozubeným kolem roztrhnul nohu, vypadalo to naprosto příšerně. Já byl v šoku, tak si jenom pamatuju jak mne táta háže do auta, jízdu jak z Kobry 11 a jak mne pak nese na recepci a řve že je mu u prdele že je to plastika, že složili Hypokratovu přísahu a záchranku zavolá leda jim , jestli mne neošetři. Ošetřili. A do teď tam nemám nic vidět, coz je vzhledem k rozsahu naprosto neuvěřitelný.
7 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Imo jim to okoli prave nic takovyho nerekne, spis je naopak podpori. Protoze pak uz by to nebylo jejich okoli a byli by odejiti. ?) Navic jsou v prostredi, kde jsou tyhle zakroky bezny. Hailee Stanfield taky "rozkvetla do krasy", jen ten jeji novy oblicej vysel na nejaky 3 miliony korun. ?) Byt to dostupny, tak nepochybuji ze na tom uletava i velka cast beznych zen a nikdo by jim nikdy nic nerekl. A kdyz ano, tak by jiste byl neprejici a zavistivy a vsechno takove. ?)

Jardus: K ni uz tusim debata probehla a "nekteri" to nesli nelibe :D:D link
914016
Imo jim to okoli prave nic takovyho nerekne, spis je naopak podpori. Protoze pak uz by to nebylo jejich okoli a byli by odejiti. *?)* Navic jsou v prostredi, kde jsou tyhle zakroky bezny. Hailee Stanfield taky "rozkvetla do krasy", jen ten jeji novy oblicej vysel na nejaky 3 miliony korun. *?)* Byt to dostupny, tak nepochybuji ze na tom uletava i velka cast beznych zen a nikdo by jim nikdy nic nerekl. A kdyz ano, tak by jiste byl neprejici a zavistivy a vsechno takove. *?)* Jardus: K ni uz tusim debata probehla a "nekteri" to nesli nelibe *:D**:D* https://www.moviezone.cz/clanek/46377-vikendovy-vyplach-752-o-suicide-squad-a-madam-web/diskuze
914011
2 0
reagovat
A abych to vyvážil, tak sem dám Zacka ... ale vím, že je to nefér, protože jenom běhal po bytě a trefil stůl.
link
914015
A abych to vyvážil, tak sem dám Zacka ... ale vím, že je to nefér, protože jenom běhal po bytě a trefil stůl. https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/rockcms/2023-12/zac-efron-jaw-2x1-zz-231212-7fc764.jpg
3 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Ravenous
Freya Allan je taky slušne zničená. 
914014
Freya Allan je taky slušne zničená. 
914002
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se