Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21881 - 21900 Napsat příspěvek
Jak dlouho myslíte, že vydrží na Oscarech rozdělení herec - herečka? :)
773044
Jak dlouho myslíte, že vydrží na Oscarech rozdělení herec - herečka? *:)*
10 -1
reagují: The Joker, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gonzi
Logiku v tom vážně nehledej, ta se vytratila někde kolem 4. písmena v LGBTQQIP2SAA :D

Teď se prostě všichni musíme chovat, že Ellen nikdy neexistovala a kdo to zmíní, tak je transphobe. Co na tom, že je teď ženská postava v Last of Us vymodelovaná podle chlapa ne? :))
773039
Logiku v tom vážně nehledej, ta se vytratila někde kolem 4. písmena v LGBTQQIP2SAA *:D* Teď se prostě všichni musíme chovat, že Ellen nikdy neexistovala a kdo to zmíní, tak je transphobe. Co na tom, že je teď ženská postava v Last of Us vymodelovaná podle chlapa ne? *:))*
773033
11 -3
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je mimochodem něco, čemu nerozumím... totéž ta wiki... snad cenu za nejlepší herečku vyhrála Elen, stejně tak v UA hrála Elen... že v dalším díle hraje Eliot je sice hezké, ale s tím předchozím to snad nesouvisí, ne? A jestli jo, tak by jí měli vzít cenu za nejlepší herečku (či jiné podobné). :-
773033
To je mimochodem něco, čemu nerozumím... totéž ta wiki... snad cenu za nejlepší herečku vyhrála Elen, stejně tak v UA hrála Elen... že v dalším díle hraje Eliot je sice hezké, ale s tím předchozím to snad nesouvisí, ne? A jestli jo, tak by jí měli vzít cenu za nejlepší herečku (či jiné podobné). *:-*
773022
13 -1
reagují: Vardant
reagovat
Meh
773026
Meh
773022
2 -5
reagovat
Tak Netflix nepřekvapivě přispěchal s obrovskou podporou Elliota a už dokonce přepsal v Umbrella Academy jeho jméno v titulkách :D
773022
Tak Netflix nepřekvapivě přispěchal s obrovskou podporou Elliota a už dokonce přepsal v Umbrella Academy jeho jméno v titulkách *:D*
8 -1
reagují: Gonzi, verbst
reagovat

David Prowse Tribute

772988
https://www.youtube.com/watch?v=ta9KIs0hOuo
David Prowse Tribute
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Brzo to bude mít 50 000 zhlédnutí a já se ptám proč? :D
772973
Brzo to bude mít 50 000 zhlédnutí a já se ptám proč? *:D*
772964
6 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
772964
https://www.youtube.com/watch?v=HWR_9RWXyTY
772963
11 -3
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Ravenhorn

Elliot Page

Mě spíš připadla víc jako lesbička.
Elliot má ale blbý že nikdy nebude chlap. Protože z k*ndy ptáka neuděláš (ale obráceně to jde :D8)). 
Ikdyž může si zkusit nechat transplantovat třeba koňskej. Nedávno psali, že to nějakej asiat udělal ...
peace !!

Ladovská zima je tady  ..
link
772963
Mě spíš připadla víc jako lesbička. Elliot má ale blbý že nikdy nebude chlap. Protože z k*ndy ptáka neuděláš (ale obráceně to jde *:D**8)*).  Ikdyž může si zkusit nechat transplantovat třeba koňskej. Nedávno psali, že to nějakej asiat udělal ... peace !! Ladovská zima je tady  .. https://youtu.be/cM9TQkhvCQs
Elliot Page
772840
6 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
To už se teď nesmí, ne ?
772956
To už se teď nesmí, ne ?
772955
12 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Třeba za třetí řadu dostane Emmy, kdyz bude hrat jako chlap ženskou...
772955
Třeba za třetí řadu dostane Emmy, kdyz bude hrat jako chlap ženskou...
772954
10 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jen ať si Ellen/Elliot Page se svým životem dělá, co chce. Opravdu mě to netrápí. Jen mám pocit, že by potřebovala dobrého psychologa nebo psychiatra. Ve druhé sérii Umbrella Academy byla super a docela se mi líbila. Ale působila na mě trochu smutně.  
772954
Jen ať si Ellen/Elliot Page se svým životem dělá, co chce. Opravdu mě to netrápí. Jen mám pocit, že by potřebovala dobrého psychologa nebo psychiatra. Ve druhé sérii Umbrella Academy byla super a docela se mi líbila. Ale působila na mě trochu smutně.  
9 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Hugh Keays-Byrne, fantastický představitel Immortal Joea ve čtvrtém Šíleném Maxovi. RIP.
772949
Zemřel Hugh Keays-Byrne, fantastický představitel Immortal Joea ve čtvrtém Šíleném Maxovi. RIP.
Diskova kronika
2 -2
reagovat
Btw Ellen Page už je Elliot Page na ČSFD. Složte zbraně! ;)
772939
Btw Ellen Page už je Elliot Page na ČSFD. Složte zbraně! *;)*
2 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Když nad tím tak přemýšlím, tak Bubeník a princezna bylo nadčasové dílo. :D
772933
Když nad tím tak přemýšlím, tak Bubeník a princezna bylo nadčasové dílo. *:D*
772932
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
772932
https://www.youtube.com/watch?v=gpuTP11avaY
772929
3 -4
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: The Joker
Souhlas, proto odjakživa nechápu ty nadávky na češství, čecháčkovství atd. A na druhou stranu i zlatý český ručičky. :) Prdel je, že v tom nemají pravdu ani oikofobové na jedné a xenofobové na druhé straně. Já prostě tvrdím, že si ve vztahu k cizím kulturám vedeme ještě dobře po tom, co jsme tu byli x desítek let ve vákuu. 
A jako poslouchat kecy jak se tu blbě chováme k transexuálům, když tu tohle téma reálně řeší akorát novináři a aktivisti. I z té diskuze co jsem linkoval je vidět, že je to každýmu naprosto u prdele, pokud jim tím někdo nemává před nosem. A jsme takový xenofobové, že tu v každý druhý vesnici ve středočeském kraji na zastávce už někdy od devadesátek visí plakáty na travesty show. Čtvrtstoletí jeden z nejoblíbenějších moderátorů černoch Koranteng, půlka lidí vyrostla buď na Willu Smithovi nebo Denzelu Washingtonovi, Vietnamci bydlí a podnikají už v každé druhé vesnici, no prostě hrozný zmrdi jsme. :) 

PS: Čtečka opravena po cca 70 pokusech o reset. Nakonec to záhadně probralo po každém pokusu o reset vytáhnout a připojit kabel k napájení. Nechápu.
772929
Souhlas, proto odjakživa nechápu ty nadávky na češství, čecháčkovství atd. A na druhou stranu i zlatý český ručičky. :) Prdel je, že v tom nemají pravdu ani oikofobové na jedné a xenofobové na druhé straně. Já prostě tvrdím, že si ve vztahu k cizím kulturám vedeme ještě dobře po tom, co jsme tu byli x desítek let ve vákuu.  A jako poslouchat kecy jak se tu blbě chováme k transexuálům, když tu tohle téma reálně řeší akorát novináři a aktivisti. I z té diskuze co jsem linkoval je vidět, že je to každýmu naprosto u prdele, pokud jim tím někdo nemává před nosem. A jsme takový xenofobové, že tu v každý druhý vesnici ve středočeském kraji na zastávce už někdy od devadesátek visí plakáty na travesty show. Čtvrtstoletí jeden z nejoblíbenějších moderátorů černoch Koranteng, půlka lidí vyrostla buď na Willu Smithovi nebo Denzelu Washingtonovi, Vietnamci bydlí a podnikají už v každé druhé vesnici, no prostě hrozný zmrdi jsme. :)  PS: Čtečka opravena po cca 70 pokusech o reset. Nakonec to záhadně probralo po každém pokusu o reset vytáhnout a připojit kabel k napájení. Nechápu.
772925
12 -3
reagují: Memphis
reagovat
I kdyz se to zainteresovanym nemusi libit, tak je treba si priznat, ze u nekterych temat budou ty nazory napric zememi vice mene stejne. A je smesne tvrdit opak. To je pak jak kdyz ctes rozhovor s ceskym hokejistou nebo tenistkou a vykladaji ti, jak jim v Cesku hrozne vsichni zavidi ty penize, ale jinde je to uplne jine a jak tam to naopak ty lidi motivuje, aby s sebou neco delali blabla... Nikdy ale jeste nikdo z nich nerekl, kde je to "jinde" a jak to oni vedi, kdyz maji total bubliny, kam nikoho mimo nepousti. :+
772925
I kdyz se to zainteresovanym nemusi libit, tak je treba si priznat, ze u nekterych temat budou ty nazory napric zememi vice mene stejne. A je smesne tvrdit opak. To je pak jak kdyz ctes rozhovor s ceskym hokejistou nebo tenistkou a vykladaji ti, jak jim v Cesku hrozne vsichni zavidi ty penize, ale jinde je to uplne jine a jak tam to naopak ty lidi motivuje, aby s sebou neco delali blabla... Nikdy ale jeste nikdo z nich nerekl, kde je to "jinde" a jak to oni vedi, kdyz maji total bubliny, kam nikoho mimo nepousti. *:+*
9 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tak proti takhle brutálnímu výzkumnému vzorku jedné země nemůžu najít sebelepších argumentů. :)
772922
Tak proti takhle brutálnímu výzkumnému vzorku jedné země nemůžu najít sebelepších argumentů. *:)*
772921
7 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Diskuse na SME.
772921
Diskuse na SME.
772919
3 -9
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se