Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 21581 - 21600 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Ho tam nesmíš dát půl kytky ;)...
btw, nikdy, ale fakt nikdy do nich nepřidávejte skořici... Kdysi kdosi u nás tenhle "zlepšovák" četl a hned musel vyzkoušet. Tak hnusné nakládačky jsme v životě neměli a asi už ani mít nebudeme :D...
775216
Ho tam nesmíš dát půl kytky ;)... btw, nikdy, ale fakt nikdy do nich nepřidávejte skořici... Kdysi kdosi u nás tenhle "zlepšovák" četl a hned musel vyzkoušet. Tak hnusné nakládačky jsme v životě neměli a asi už ani mít nebudeme *:D*...
775185
7 0
reagují: mkubalikova
reagovat

Random trapnej socka dotaz

Nemáte někdo pls předplatné Deníku N? 
Chtěl bych si tam přečíst článek a rozhovor... *facepalm*
775192
Nemáte někdo pls předplatné Deníku N?  Chtěl bych si tam přečíst článek a rozhovor... *facepalm*
Random trapnej socka dotaz
3 -2
reagují: studo
reagovat
reaguje na: okkac
Mno, mě kopr jako takový chutná :D dělám si koprovou omáčku, mám jej rád v zelném salátu apod. - jen jsem zjistil, že mi vadí jak se vyluhuje do okurek, protože jsou pak "hořké" místo "sladkokyselých" :D
775185
Mno, mě kopr jako takový chutná *:D* dělám si koprovou omáčku, mám jej rád v zelném salátu apod. - jen jsem zjistil, že mi vadí jak se vyluhuje do okurek, protože jsou pak "hořké" místo "sladkokyselých" *:D*
775166
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: okkac
To stejný ve Švédsku, kopr všude a na všem skoro :D
775174
To stejný ve Švédsku, kopr všude a na všem skoro *:D*
775166
1 0
reagovat
link
Miestami skoro lepšie ako originál. Klobúk dole :+
775172
https://www.instagram.com/tv/CJEh2T_jDjq/?igshid=1fskxxz8girz  Miestami skoro lepšie ako originál. Klobúk dole *:+*
1 -5
reagovat
reaguje na: Gonzi
V Litvě dávají kopr všude. Dostanes nakrájené okurky nebo rajčata a jsou posypané koprem. Brambory též. A v národní polévce Šaltibarščiai je to jedna z hlavních přísad po řepě 8) Kopr mi nevadí , i když koprovku vyloženě nevyhledávam a koriandr mi chutná. Nějak nechápu ten hate. Ale já zas bytostně nesnáším brokolici a květák.
775166
V Litvě dávají kopr všude. Dostanes nakrájené okurky nebo rajčata a jsou posypané koprem. Brambory též. A v národní polévce [url=https://myfoododyssey.com/2013/09/21/lithuanian-saltibarsciai-cold-beet-soup-recipe/]Šaltibarščiai[/url] je to jedna z hlavních přísad po řepě *8)* Kopr mi nevadí , i když koprovku vyloženě nevyhledávam a koriandr mi chutná. Nějak nechápu ten hate. Ale já zas bytostně nesnáším brokolici a květák.
775147
3 -2
reagují: Gonzi, thomopulus
reagovat
Tradiční znojemské okurky - vyrobené v Turecku. Jsem moc rád, že nejím bramborový salát. :D
775157
Tradiční znojemské okurky - [url=https://twitter.com/pavelhoudek/status/1341810558178365442]vyrobené v Turecku[/url]. Jsem moc rád, že nejím bramborový salát. *:D*
2 -5
reagovat
Kopr...Český koriandr... 
775156
Kopr...Český koriandr... 
2 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Přisolit.

P.S. Dokonalý bramborový salát je mýtus.
775154
Přisolit. P.S. Dokonalý bramborový salát je mýtus.
775139
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já kopr nesnáším taky. Zvedá se mi žaludek, i když jen procházím podél pole. Ale v okurkách ho snesu. Víceméně v nich není cítit. Na druhou stranu, kdyby to bylo jen na mě, tak ho tam nedávám taky. :D
775153
Já kopr nesnáším taky. Zvedá se mi žaludek, i když jen procházím podél pole. Ale v okurkách ho snesu. Víceméně v nich není cítit. Na druhou stranu, kdyby to bylo jen na mě, tak ho tam nedávám taky. *:D*
775147
0 -2
reagovat
reaguje na: SeldomSeen

jen poznamka k okurkam

Nesnáším kopr v nálevu a došlo mi to až letos :D . Takže základ (pro mě) je sladkokyselý nálev s cibulí a hořtičným semínkem, ale bez kopru, bobkového listu či jiných bylin.
775147
Nesnáším kopr v nálevu a došlo mi to až letos *:D* . Takže základ (pro mě) je sladkokyselý nálev s cibulí a hořtičným semínkem, ale bez kopru, bobkového listu či jiných bylin.
jen poznamka k okurkam
775131
5 0
reagují: okkac, Memphis
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Tyčový mixér je za mě rozhodně nejlepší, ale důležité je, aby nádoba, ve které to děláš, plně objímala ten mixér - měla by být teda vysoká a hubená. A jinak je domácí majonéza naprosto top a člověk si tam může vlastně i přidat, co chce, vybrat si oblíbený olej atd. 
775142
Tyčový mixér je za mě rozhodně nejlepší, ale důležité je, aby nádoba, ve které to děláš, plně objímala ten mixér - měla by být teda vysoká a hubená. A jinak je domácí majonéza naprosto top a člověk si tam může vlastně i přidat, co chce, vybrat si oblíbený olej atd. 
775121
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kdyby někdo neznal :D

link
775140
Kdyby někdo neznal *:D* https://youtu.be/NictO9-CE1k
775130
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já jsem to tyčákem zkoušela tak dlouho, až jsem vychytala konzistenci, jen abych nemusela ručně. A ty trubičky bych v takovém případě radši nepekla. :D Jinak já bramborový salát jim opravdu jen jednou ročně na Štědrý den, zbytek roku se mu vyhýbám obloukem. Ale zrovna dochucuju ten letošní a nějak mi to nejde. Něco tomu chybí! :(
775139
Já jsem to tyčákem zkoušela tak dlouho, až jsem vychytala konzistenci, jen abych nemusela ručně. A ty trubičky bych v takovém případě radši nepekla. *:D* Jinak já bramborový salát jim opravdu jen jednou ročně na Štědrý den, zbytek roku se mu vyhýbám obloukem. Ale zrovna dochucuju ten letošní a nějak mi to nejde. Něco tomu chybí! *:(*
775137
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
U nás se taky dělá s majonézou, ale pro mě vždy bez a buď to sním tak, jak to je, nebo si tam dám řecký jogurt. 
775138
U nás se taky dělá s majonézou, ale pro mě vždy bez a buď to sním tak, jak to je, nebo si tam dám řecký jogurt. 
775136
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
To sme zkoušeli taky, pak je ale hodně řídká ;)... Sníh do trubiček se u nás taky dělá ručně (a včera mi z toho málem upadla ruka)...
775137
To sme zkoušeli taky, pak je ale hodně řídká ;)... Sníh do trubiček se u nás taky dělá ručně (a včera mi z toho málem upadla ruka)...
775121
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: JAGODA
Francouský? Ten nemám zase rád já, moc kyselý n a mě (aspoň jak ho doma děláme my - cibule svařená v octu jako zálivka)...
775136
Francouský? Ten nemám zase rád já, moc kyselý n a mě (aspoň jak ho doma děláme my - cibule svařená v octu jako zálivka)...
775134
1 -1
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ten mám rád, ale bez majonézy. ;)
775134
Ten mám rád, ale bez majonézy. *;)*
775133
6 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: JAGODA
Asi reknu neco podobne kontroverzniho, ale ja vubec nemusim bramborovej salat.
775133
Asi reknu neco podobne kontroverzniho, ale ja vubec nemusim bramborovej salat.
775132
3 -4
reagují: JAGODA
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Asi budu v menšině, ale já například Lasku nebeskou vyloženě nesnáším, něco tak přeslazeného nemá zapotřebí ani žánr romantické komedie, který mám obecně rád. 
775132
Asi budu v menšině, ale já například Lasku nebeskou vyloženě nesnáším, něco tak přeslazeného nemá zapotřebí ani žánr romantické komedie, který mám obecně rád. 
775047
6 -12
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se