Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 4321 - 4340 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
no sakra udělat dostavník byl vždycky můj sen.. nezničím si zážitek do budoucna až si bduu chtít dát singla?
774087
no sakra udělat dostavník byl vždycky můj sen.. nezničím si zážitek do budoucna až si bduu chtít dát singla?
774084
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: dreamy
No, zrovna tuhle činnost v onlinu nenajdeš :D...
Za mě jo, ale za a) nečekal bych chvalospěvy, co se pějou na Story, za b) nečekal bych ani GTA Online, protože je to pořád velmi specificky zaměřený a celkově svázaný svět.
U mě je RDO čistokrevným sandboxem Story. V té máš sice celý svět, ale ne všude se dostaneš, ne všechno můžeš kvůli příběhu dělat.
To online je opravdu maximálně otevřený, ale je oproti singlu ořezaný o spoustu obsahu, především gameplayového (jako jsou ty dostavníky, heisty celkově atd).
Na druhou stranu toho nabídne dost, pokud nemáš výše vypsané očekávání. Prostě si pipláš postavu, vyděláváš prachy a hraješ mise. S partou je to zábava, ale já si to užívám často i sám.
K standalone RDO: Je to plnohodnotná verze onlinu (jakože nic v ní nechybí a nejsi persifikovaný od ostatních hráčů). Jestli si připravený, že chvíli nebudeš úplně vědět, co a především jak dělat (a to i se zkušenostma z GTA), na což je Story plně připravená, pak imo OK.
A připrav se na pomalý start. Ne ve smyslu, že nemůžeš ihned do akce (to můžeš cca po dvaceti minutách), ale že budeš škudlit každý dolar a na primární nový obsah (role) budeš skudlit třeba týden dva (pokud nekoupíš přes mitrotransakci požadovanou sumičku)...
774084
No, zrovna tuhle činnost v onlinu nenajdeš :D... Za mě jo, ale za a) nečekal bych chvalospěvy, co se pějou na Story, za b) nečekal bych ani GTA Online, protože je to pořád velmi specificky zaměřený a celkově svázaný svět. U mě je RDO čistokrevným sandboxem Story. V té máš sice celý svět, ale ne všude se dostaneš, ne všechno můžeš kvůli příběhu dělat. To online je opravdu maximálně otevřený, ale je oproti singlu ořezaný o spoustu obsahu, především gameplayového (jako jsou ty dostavníky, heisty celkově atd). Na druhou stranu toho nabídne dost, pokud nemáš výše vypsané očekávání. Prostě si pipláš postavu, vyděláváš prachy a hraješ mise. S partou je to zábava, ale já si to užívám často i sám. K standalone RDO: Je to plnohodnotná verze onlinu (jakože nic v ní nechybí a nejsi persifikovaný od ostatních hráčů). Jestli si připravený, že chvíli nebudeš úplně vědět, co a především jak dělat (a to i se zkušenostma z GTA), na což je Story plně připravená, pak imo OK. A připrav se na pomalý start. Ne ve smyslu, že nemůžeš ihned do akce (to můžeš cca po dvaceti minutách), ale že budeš škudlit každý dolar a na primární nový obsah (role) budeš skudlit třeba týden dva (pokud nekoupíš přes mitrotransakci požadovanou sumičku)...
774039
5 0
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: kyller
OK, tak tím se to zlomilo; nechtělo se mi vyhazovat  1500,- za CP2077 jen tak na zkoušku :+
774064
OK, tak tím se to zlomilo; nechtělo se mi vyhazovat  1500,- za CP2077 jen tak na zkoušku *:+*
774060
1 -2
reagovat
Ešte jedna vec stojí za reč. Pozerám teraz, že Stadia má aj dnes už asi všade používanú refund policy, za čo určite :+

"You can request a refund within 14 days of your purchase if there is less than 2 hours of play time across all accounts (family and personal). Games may only be returned once, so if you return a purchased game for a refund and subsequently re-purchase it, you will not be entitled to a refund. This voluntary refund only applies to purchased games and not for add-on content or services."
774060
Ešte jedna vec stojí za reč. Pozerám teraz, že Stadia má aj dnes už asi všade používanú refund policy, za čo určite *:+* "You can request a refund within 14 days of your purchase if there is less than 2 hours of play time across all accounts (family and personal). Games may only be returned once, so if you return a purchased game for a refund and subsequently re-purchase it, you will not be entitled to a refund. This voluntary refund only applies to purchased games and not for add-on content or services."
2 -3
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: Kostěj
Doporučujem vyskúšať hru Gylt. Taká menšia pekná indie hra od tvorcov Deadlight. A je to Stadia exkluzivita. Plus je dobré mať tento Chrome extension, ktorý pridáva všelijaké vychytávky ako monitoring streamu (zobrazuje bitrate, odozvu atď.) a pridáva do ich storu vyhľadávanie, ktoré tam defaultne z nejakého dôvodu chýba.

Za zmienku stojí, že grafické nastavenie je locknuté podobne ako na konzole. Nedá sa tam nič zmeniť, maximálne niektoré hry umožňujú výber medzi visual a performance režimom. Inak sa nedá vypnúť ani motion blur apod. Tie hry majú nastavené tak, aby išli stabilne na 60fps, takže grafika je pri náročnejších hrách slabšia. Skúšal som Hitman 2 a vyzerá to presne ako na konzole, slabšie textúry apod., takisto 4K je fakt iba upscale vo všetkých hrách. Oproti základnému free streamu 1080p je tam skoro vždy len minimum rozdiel, takže ten ich Pro sa kvôli lepšej kvalite moc neoplatí. Výhodou je, že tam dávajú každý mesiac zadarmo hry. Tie sa inak bez Pro musia všetky kupovať, okrem Destiny 2 a nejaký Bomberman, čo je zadarmo.

Ak tam je lag, tak úplne minimálny, proste to nie je cítiť pri hraní. Aj na mobile cez wi-fi mi to išlo v pohode.

Viem si predstaviť, že keď raz upgradnú servery a bude sa streamovať nádherne čisté 4k, tak by som si niečo také platil. Nemyslím tým zrovna Stadiu, ale nejaký cloud gaming namiesto upgradu pc. Ale to skôr ako za nejakých 5-7 rokov reálne nevidím.
774053
Doporučujem vyskúšať hru Gylt. Taká menšia pekná indie hra od tvorcov Deadlight. A je to Stadia exkluzivita. Plus je dobré mať [url=https://chrome.google.com/webstore/detail/stadia-enhanced/ldeakaihfnkjmelifgmbmjlphdfncbfg]tento[/url] Chrome extension, ktorý pridáva všelijaké vychytávky ako monitoring streamu (zobrazuje bitrate, odozvu atď.) a pridáva do ich storu vyhľadávanie, ktoré tam defaultne z nejakého dôvodu chýba. Za zmienku stojí, že grafické nastavenie je locknuté podobne ako na konzole. Nedá sa tam nič zmeniť, maximálne niektoré hry umožňujú výber medzi visual a performance režimom. Inak sa nedá vypnúť ani motion blur apod. Tie hry majú nastavené tak, aby išli stabilne na 60fps, takže grafika je pri náročnejších hrách slabšia. Skúšal som Hitman 2 a vyzerá to presne ako na konzole, slabšie textúry apod., takisto 4K je fakt iba upscale vo všetkých hrách. Oproti základnému free streamu 1080p je tam skoro vždy len minimum rozdiel, takže ten ich Pro sa kvôli lepšej kvalite moc neoplatí. Výhodou je, že tam dávajú každý mesiac zadarmo hry. Tie sa inak bez Pro musia všetky kupovať, okrem Destiny 2 a nejaký Bomberman, čo je zadarmo. Ak tam je lag, tak úplne minimálny, proste to nie je cítiť pri hraní. Aj na mobile cez wi-fi mi to išlo v pohode. Viem si predstaviť, že keď raz upgradnú servery a bude sa streamovať nádherne čisté 4k, tak by som si niečo také platil. Nemyslím tým zrovna Stadiu, ale nejaký cloud gaming namiesto upgradu pc. Ale to skôr ako za nejakých 5-7 rokov reálne nevidím.
774024
1 -4
reagovat

Red Dead Online

za pet ecek..jo nebo ne? S partou třeba přepadávat dostavníky zní zábavně
774039
za pet ecek..jo nebo ne? S partou třeba přepadávat dostavníky zní zábavně
Red Dead Online
1 -2
reagují: KARLOS
reagovat
link
Tak ten Cyberpunk podla niekoho potrebuje doladiť asi v každej oblasti :- :D
774026
https://www.youtube.com/watch?v=IU2-ZulUQ5A Tak ten Cyberpunk podla niekoho potrebuje doladiť asi v každej oblasti *:-* *:D*
6 -1
reagovat
Zkusím to s tou Stadií a poreferuju.
774024
Zkusím to s tou Stadií a poreferuju.
3 -2
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale zase na dobrý grafikách to vypadá skvostně i na medium, když by chtěl člověk nahnat ještě víc FPS.:D Jako já jsem u vytržení, už jen z toho města. 
774013
Ale zase na dobrý grafikách to vypadá skvostně i na medium, když by chtěl člověk nahnat ještě víc FPS.*:D* Jako já jsem u vytržení, už jen z toho města. 
774003
4 -3
reagovat
Já chápu, proč to tak je, ale stejně mi pořád hlava nebere, že to vypadá na levnějších sestavách tak hnusně a pár let staré hry oproti tomu nadpozemsky. 

Nedávno jsem hrál maximálně vyhnaného Witchera 3 s Modama a vypadalo to božsky, to stejné Call of Duty WWII, na ultra, vypadalo to skvěle, bez chybičky. 

A z tohodle bych se poblil když koukám na YTB videa s grafikou okolo 4GB :)
774003
Já chápu, proč to tak je, ale stejně mi pořád hlava nebere, že to vypadá na levnějších sestavách tak hnusně a pár let staré hry oproti tomu nadpozemsky.  Nedávno jsem hrál maximálně vyhnaného Witchera 3 s Modama a vypadalo to božsky, to stejné Call of Duty WWII, na ultra, vypadalo to skvěle, bez chybičky.  A z tohodle bych se poblil když koukám na YTB videa s grafikou okolo 4GB :)
4 -1
reagují: Godlike
reagovat
Mám vesnický net, úplně mě odrazuje to lagování (ano, ve velkých městech to asi takový problém nebude).
774001
Mám vesnický net, úplně mě odrazuje to lagování (ano, ve velkých městech to asi takový problém nebude).
3 0
reagovat
@Andy, Karlos: Pár dní dozadu som tu spomínal cloud gaming. Možno niečo pre vás. ;) Aby ste nemuseli googliť, tak sem hodím nejaké video. Vyzerá to o dosť lepšie ako na starých konzoliach, plus vyšší a stabilný framerate.

Google Stadia vs GeForce NOW vs Shadow PC Comparison

Google Stadia - Cyberpunk 2077 | 4K Game Play | Performance Mode

Cyberpunk na iPhone "Nobody saw it coming.... Cyberpunk runs best with stadia on your iphone." :D
773995
[b]@Andy, Karlos:[/b] Pár dní dozadu som tu spomínal cloud gaming. Možno niečo pre vás. *;)* Aby ste nemuseli googliť, tak sem hodím nejaké video. Vyzerá to o dosť lepšie ako na starých konzoliach, plus vyšší a stabilný framerate. [url=https://www.youtube.com/watch?v=WKaRAGYYoIg]Google Stadia vs GeForce NOW vs Shadow PC Comparison [/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=7GM-8EMZAyE]Google Stadia - Cyberpunk 2077 | 4K Game Play | Performance Mode [/url][url=https://www.youtube.com/watch?v=NtCHNEuqbpY]Cyberpunk na iPhone[/url] "Nobody saw it coming.... Cyberpunk runs best with stadia on your iphone." *:D*
2 -7
reagovat
Kdyz vas tak ctu, tak ta PS5 (kdyby byla dostupna) je skoro az zazracne vyhodna volba pro uplne kazdeho hrace her...
773991
Kdyz vas tak ctu, tak ta PS5 (kdyby byla dostupna) je skoro az zazracne vyhodna volba pro uplne kazdeho hrace her...
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jj, s mojí1060 6gb bych očividně problém měl taky...
773988
Jj, s mojí1060 6gb bych očividně problém měl taky...
773986
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já si to chtěl koupit, ale po tom videu s PS4 jsem zandal kreditku, moje notebooková 1050 4GB by se asi zapotila :)
773986
Já si to chtěl koupit, ale po tom videu s PS4 jsem zandal kreditku, moje notebooková 1050 4GB by se asi zapotila *:)*
773973
5 0
reagují: KARLOS
reagovat
Inak ešte jedna vec mi vŕta hlavou a dúfam, že mi to tu niekto vysvetlí. Prečo sa tu tak vášnivo o Cyberpunku hovorí ako o next-gen hre? Koniec koncov nič okrem ray tracingu tam nie je next-gen. Nikde inde som také spojenie ani nepočul. Predsa len to je hra, ktorá mala vyjsť ešte na jar a devs očividne museli targetovať starý hardvér.
773984
Inak ešte jedna vec mi vŕta hlavou a dúfam, že mi to tu niekto vysvetlí. Prečo sa tu tak vášnivo o Cyberpunku hovorí ako o next-gen hre? Koniec koncov nič okrem ray tracingu tam nie je next-gen. Nikde inde som také spojenie ani nepočul. Predsa len to je hra, ktorá mala vyjsť ešte na jar a devs očividne museli targetovať starý hardvér.
4 -5
reagovat
Smazal jsem se, protože je to z mojí strany úplně zbytečný. Sorry.:D
773980
Smazal jsem se, protože je to z mojí strany úplně zbytečný. Sorry.*:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já... Sice bych to asi rozběhal (nějak), ale musel bych něco vyhodit z disku, což je problém :D
773973
Já... Sice bych to asi rozběhal (nějak), ale musel bych něco vyhodit z disku, což je problém *:D*
773964
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Game Awards

Last of Us 2 vše naprosto zaslouženě. A Cyberpunk má kliku, že proti tomu nešel, protože co tak koukám jinde na ty videa, tak ta hra potřebovala minimálně dalšího půl roku. Vlastně už mě vůbec netrápí, že mi ta PS5 doteď nepřišla, jaro příštího roku nebo klidně až s prvním DLC bude nakonec tak akorát.
773968
Last of Us 2 vše naprosto zaslouženě. A Cyberpunk má kliku, že proti tomu nešel, protože co tak koukám jinde na ty videa, tak ta hra potřebovala minimálně dalšího půl roku. Vlastně už mě vůbec netrápí, že mi ta PS5 doteď nepřišla, jaro příštího roku nebo klidně až s prvním DLC bude nakonec tak akorát.
Game Awards
7 -10
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

to mi připomíná mou strašně oblíbenou hlášku

"Kdyby neexistovaly macbooky, tak by letsplayeři neměli co žrát" :D
773966
"Kdyby neexistovaly macbooky, tak by letsplayeři neměli co žrát" *:D*
to mi připomíná mou strašně oblíbenou hlášku
773964
7 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se