Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3381 - 3400 Napsat příspěvek
Já chtěl být tak moc klaďas, že jsem dělal všechno okolo pro to, abych měl plusové body. Takže jsem třeba i naháněl toho sériového vraha atd. Přitom stačí pustit pár ryb a odnést nějaké seno:D
Nevýhoda příběhu je akorát v tom, že v momentě kdy Arthur onemocní, tak musíte jet dál, protože ty náhle nárazové stavy jsou hrozně otravné.
Taky jsem se fakt snažil všechno stihnout s Arthurem, protože jsem mu chtěl dopřát hezký život, než ho vystřídá pro mě méně zajímavý John.:D
Jako takto jsem nikdy u hry nepřemýšlel8)
Takže jako standardně je škoda ignorovat všechno okolo a jet jen hlavní příběh.
Je to jako kdybych si pustil seriál a pretacel všechno, co se netyka hlavního hrdiny.
826331
Já chtěl být tak moc klaďas, že jsem dělal všechno okolo pro to, abych měl plusové body. Takže jsem třeba i naháněl toho sériového vraha atd. Přitom stačí pustit pár ryb a odnést nějaké seno*:D* Nevýhoda příběhu je akorát v tom, [spoiler]že v momentě kdy Arthur onemocní, tak musíte jet dál, protože ty náhle nárazové stavy jsou hrozně otravné. Taky jsem se fakt snažil všechno stihnout s Arthurem, protože jsem mu chtěl dopřát hezký život, než ho vystřídá pro mě méně zajímavý John.*:D* [/spoiler]Jako takto jsem nikdy u hry nepřemýšlel*8)* Takže jako standardně je škoda ignorovat všechno okolo a jet jen hlavní příběh. Je to jako kdybych si pustil seriál a pretacel všechno, co se netyka hlavního hrdiny.
7 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jo tak nějak, zvěř jsem lovil, ale vodu v kýblu nenosil. 
826322
Jo tak nějak, zvěř jsem lovil, ale vodu v kýblu nenosil. 
826321
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
možná :D

Jinak já netvrdím, že tam ten obsah není, ale spíš že jestli uděláš mise s Teslou není úplně zásadní pro celkový zážitek, plus strávit tam těch 150 hodin (pokud vím, rád se nechám poučit) znamená právě ty části jako "lov zvěře". Naopak tam chybí nějaké více významné využití času (budování si vlastního campu je redukováno na "dáš věci a bude polívka").
826321
možná *:D* Jinak já netvrdím, že tam ten obsah není, ale spíš že jestli uděláš mise s Teslou není úplně zásadní pro celkový zážitek, plus strávit tam těch 150 hodin (pokud vím, rád se nechám poučit) znamená právě ty části jako "lov zvěře". Naopak tam chybí nějaké více významné využití času (budování si vlastního campu je redukováno na "dáš věci a bude polívka").
826319
1 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Neřešili jsme to tu už někdy?

Anyway, tohle: "toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není" mi přijde extrémně mimo když ta hra má jít dohrát za 25 hodin, a přitom i já jako člověk který z ní není úplně odvařený v ní strávil hodin asi víc než 150.

A to jsem ze začátku tu hru chtěl jen rychle sfouknout, a třeba dialogy v kempu tak nejdřív ignoroval naprosto (a ne, není to těžké)
826319
Neřešili jsme to tu už někdy? Anyway, tohle: "toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není" mi přijde extrémně mimo když ta hra má jít dohrát za 25 hodin, a přitom i já jako člověk který z ní není úplně odvařený v ní strávil hodin asi víc než 150. A to jsem ze začátku tu hru chtěl jen rychle sfouknout, a třeba dialogy v kempu tak nejdřív ignoroval naprosto (a ne, není to těžké)
826318
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
To je hodně wtf komentář, tak by mě zajímalo, jak jsi k tomu došel. Nevím co myslíš vedlejšími questy, ale toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není (pokud nejdeš chytat zvířata ať máš na oblečení). Jsou tam random encounters (kterých je pár a rozmístěných tak, že je potkali všichni mí známí) a zbytek je v podstatě sada příběhových naskriptovaných misí.
Nevzpomínám si, že bych tam někdy měl nějakých "10 questů", které bych se rozhodl ignorovat. Vynechat některé dialogy v kempu (např) sice jde, ale je to "těžké".
Což je mimochodem přesný opak oproti Witcherovi, který má tuny vedlejších questů, které jsou ale vymazlené a vykreslují celý svět do mnohem větší hloubky. Nechápu to srovnání.

Tohle stranou, že ti příběh nesedl ti neberu (mě taky extra nebavil, byť z jiných důvodů), ale je to extrémně příběhová hra.

Anyways, má naprosto primární kritika k RDR2 je, že si to papírově hraje na žijící svět, ale člověk tam mimo hlavní mise nemá téměř co dělat, ostatně jako v GTA 5. Strukturou je to defacto Mafia 1. Takže že se zrovna nad tím pozastavíš mě dostalo.

@Gorecki
Mafia 1 je 3rd person, super příběh a čučavý remake, navíc ti to zabere něco jako 6 hodin, takže parádní "jednohubka", která nezačne nudit repetivností.:+
826318
To je hodně wtf komentář, tak by mě zajímalo, jak jsi k tomu došel. Nevím co myslíš vedlejšími questy, ale toho volitelného obsahu tam afaik zas tak moc není (pokud nejdeš chytat zvířata ať máš na oblečení). Jsou tam random encounters (kterých je pár a rozmístěných tak, že je potkali všichni mí známí) a zbytek je v podstatě sada příběhových naskriptovaných misí. Nevzpomínám si, že bych tam někdy měl nějakých "10 questů", které bych se rozhodl ignorovat. Vynechat některé dialogy v kempu (např) sice jde, ale je to "těžké". Což je mimochodem přesný opak oproti Witcherovi, který má tuny vedlejších questů, které jsou ale vymazlené a vykreslují celý svět do mnohem větší hloubky. Nechápu to srovnání. Tohle stranou, že ti příběh nesedl ti neberu (mě taky extra nebavil, byť z jiných důvodů), ale je to extrémně příběhová hra. Anyways, má naprosto primární kritika k RDR2 je, že si to papírově hraje na žijící svět, ale člověk tam mimo hlavní mise nemá téměř co dělat, ostatně jako v GTA 5. Strukturou je to defacto Mafia 1. Takže že se zrovna nad tím pozastavíš mě dostalo. @Gorecki Mafia 1 je 3rd person, super příběh a čučavý remake, navíc ti to zabere něco jako 6 hodin, takže parádní "jednohubka", která nezačne nudit repetivností.*:+*
826303
4 -1
reagovat
reaguje na: kyller
Mě zase "celkově mnohem lepší Witcher 3". :D
826316
Mě zase "celkově mnohem lepší Witcher 3". *:D*
826313
2 -2
reagovat
"U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry"

Tak toto dobre pobavilo :D:D:D 
826313
"U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry" Tak toto dobre pobavilo *:D**:D**:D* 
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Asi tak. Jeden z nejhezčích a nejkomplexnějších westernových příběhů ever. 

Vlastně opravuju svůj předchozí statement, jedenáctková hra s 10/10 příběhem.
826311
Asi tak. Jeden z nejhezčích a nejkomplexnějších westernových příběhů ever.  Vlastně opravuju svůj předchozí statement, jedenáctková hra s 10/10 příběhem.
826307
7 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Trochu jsem to zeditoval právě kvůli těm postavám - připadalo by ti to tak dobré kdyby jsi ve hře strávil jen těch 25 hodin?
826309
Trochu jsem to zeditoval právě kvůli těm postavám - připadalo by ti to tak dobré kdyby jsi ve hře strávil jen těch 25 hodin?
826307
3 0
reagovat
Když se řekne RDR 2, tak si první vybavím příběh. Nevim jestli jsem někdy nějaký herní příběh prožíval tak jako tady. Hlavně doteď dokážu vyjmenovat téměř všechny vedlejší postavy z kempu. Nejsou to žádné random generické NPC, ale každý má svůj jedinečný charakter.
826307
Když se řekne RDR 2, tak si první vybavím příběh. Nevim jestli jsem někdy nějaký herní příběh prožíval tak jako tady. Hlavně doteď dokážu vyjmenovat téměř všechny vedlejší postavy z kempu. Nejsou to žádné random generické NPC, ale každý má svůj jedinečný charakter.
826299
9 -1
reagují: do_Od, HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Osmičkové hry, a to právě proto že ji skoro neexistující příběh stahuje dolů (seriously, vždyť je to jen vršení výmluv proč několikrát stěhovat tábor a prozkoumat tak další část mapy - a když se příběh pořádně rozjede, tak najednou skončí, protože tam už navazuje RDR1).
Ty postavy jsou zajímavé (některé), ale to s nimi právě člověk musí trávit čas, kecat s nimi v táboře, plnit vedlejší mise. Jen v těch hlavních toho moc není. Což btw platí i u (celkově mnohem lepšího) Witcher 3, kde při speed runu hráč to nejlepší ze hry prostě nevyhnutelně mine.

A mise jsou v RDR2 většinou jen lineární střílečka, volně jezdit krajinou a akci si užívat podle svého mě tam bavilo víc.
826303
Osmičkové hry, a to právě proto že ji skoro neexistující příběh stahuje dolů (seriously, vždyť je to jen vršení výmluv proč několikrát stěhovat tábor a prozkoumat tak další část mapy - a když se příběh pořádně rozjede, tak najednou skončí, protože tam už navazuje RDR1). Ty postavy jsou zajímavé (některé), ale to s nimi právě člověk musí trávit čas, kecat s nimi v táboře, plnit vedlejší mise. Jen v těch hlavních toho moc není. Což btw platí i u (celkově mnohem lepšího) Witcher 3, kde při speed runu hráč to nejlepší ze hry prostě nevyhnutelně mine. A mise jsou v RDR2 většinou jen lineární střílečka, volně jezdit krajinou a akci si užívat podle svého mě tam bavilo víc.
826300
6 -4
reagují: Gonzi
reagovat
Uf, jestli myslíš nejhorší částí desítkové hry, takže za 9/10, tak by se s tím ještě dalo souhlasit, ale jinak wtf.
826300
Uf, jestli myslíš nejhorší částí desítkové hry, takže za 9/10, tak by se s tím ještě dalo souhlasit, ale jinak wtf.
826299
5 -3
reagovat
reaguje na: KARLOS
U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry, jestli by měl jít jen rychle po nich, tak to imho vůbec nemá smysl hrát.
826299
U RDR2 je příběh a mise v něm tou jednoznačně nejhorší částí hry, jestli by měl jít jen rychle po nich, tak to imho vůbec nemá smysl hrát.
826295
3 -10
reagují: (=LIFTY=), do_Od
reagovat
reaguje na: Gorecki
Chápu, že říkáš, že máš tendence všechno prozkoumávat, ale on Storáč není tak otevřený, jak by se dalo na první pohled zdát. Rozhodně je to mnohem menší Sandbox, pokud ti jde o ten příběh.
A jestli tě chytne příběh, pak nebudeš mít ani důvod se vydávat za ty hranice hlavních misí. Nějaké levelováni postavy nutné není, a všechny aktivity si jednou dvakrát zkusíš v rámci hlavního průchodu tak jako tak.
Odehrát se to dá bez vedlejšáků za poměrně přijatelných pěta dvacet hodin.
826295
Chápu, že říkáš, že máš tendence všechno prozkoumávat, ale on Storáč není tak otevřený, jak by se dalo na první pohled zdát. Rozhodně je to mnohem menší Sandbox, pokud ti jde o ten příběh. A jestli tě chytne příběh, pak nebudeš mít ani důvod se vydávat za ty hranice hlavních misí. Nějaké levelováni postavy nutné není, a všechny aktivity si jednou dvakrát zkusíš v rámci hlavního průchodu tak jako tak. Odehrát se to dá bez vedlejšáků za poměrně přijatelných pěta dvacet hodin.
826156
4 0
reagovat
Pokud se nebojíš mírných ujetostí, tak určitě doporučuji celou Yakuza sérii (tam se sice nestřílí, ale za to se tam kvalitně rozkopávají tlamy mladých yakuza/chimpira grázlům). Nebo i spinoffy Judgement a Lost Judgement, kde pro změnu hraješ za detektiva jsou taky top.
826294
Pokud se nebojíš mírných ujetostí, tak určitě doporučuji celou Yakuza sérii (tam se sice nestřílí, ale za to se tam kvalitně rozkopávají tlamy mladých yakuza/chimpira grázlům). Nebo i spinoffy Judgement a Lost Judgement, kde pro změnu hraješ za detektiva jsou taky top.
826146
1 -1
reagovat
Tak ono všetky PS4 hry idú aj na PS5 a veľa z nich dostalo grafický/60fps update
826240
Tak ono všetky PS4 hry idú aj na PS5 a veľa z nich dostalo grafický/60fps update
826178
2 -1
reagovat
Shadow of the Colossus8)
826213
Shadow of the Colossus*8)*
826146
4 -1
reagovat
když už to zmiňuješ, tak jen řeknu že je aktuálně na steamu za 4 eura.
826212
když už to zmiňuješ, tak jen řeknu že je aktuálně na steamu za 4 eura.
826172
4 -1
reagovat
Diky moc vsetkym, pri mojom hernom tempe mi to vydrzi aj do vydania PS7 :D
826178
Diky moc vsetkym, pri mojom hernom tempe mi to vydrzi aj do vydania PS7 :D
6 0
reagují: SteKi
reagovat
Aha. To jsem přehlédl. :)
Tak ještě třeba... parádní psychologické survival hororovky Evil Within 1 a 2. 
826176
Aha. To jsem přehlédl. *:)* Tak ještě třeba... parádní psychologické survival hororovky Evil Within 1 a 2. 
826170
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se