Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3341 - 3360 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Jestli je to to první Modern Warfare, tak to byla jedna z posledních her, co jsem kdy hrál a strašně mě to bavilo. 
830695
Jestli je to to první Modern Warfare, tak to byla jedna z posledních her, co jsem kdy hrál a strašně mě to bavilo. 
830676
1 0
reagovat
Ja chtěl hrát Ratcheta a Clanka, ale tohle má venku demo:+
830688
Ja chtěl hrát Ratcheta a Clanka, ale [url=https://youtu.be/5HyYnSm_QF8]tohle[/url] má venku demo*:+*
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Keď som nikdy nehral žiadne Call of Duty (teda myslím z tých nových), tak je toto to Modern Warfare o ktorom vždy čítam, že má perfektnú singleplayer kampaň? link
830676
Keď som nikdy nehral žiadne Call of Duty (teda myslím z tých nových), tak je toto to Modern Warfare o ktorom vždy čítam, že má perfektnú singleplayer kampaň? https://store.steampowered.com/app/393080/Call_of_Duty_Modern_Warfare_Remastered/
2 0
reagují: fabec, yeniczek, verbst
reagovat
Já dement si teď hlavně sypu popel na hlavu za to, že jsem Part II prodal. Nejradši bych si to teď totiž zahrál. :D aneb masterpiecy se neprodávají!
830674
Já dement si teď hlavně sypu popel na hlavu za to, že jsem Part II prodal. Nejradši bych si to teď totiž zahrál. *:D* aneb masterpiecy se neprodávají!
2 0
reagovat
reaguje na: departed
"Vychutnejte si zcela přepracovaný původní zážitek, který obsahuje modernizovanou hratelnost, vylepšené ovládání a rozšířené možnosti přístupnosti."

A nejsem si jistý, je možné, že tam budou přidané nové pasáže, segmenty, které buďto museli v originálu vystřihnout nebo si pro remake vymysleli.
830672
"Vychutnejte si zcela přepracovaný původní zážitek, který obsahuje modernizovanou hratelnost, vylepšené ovládání a rozšířené možnosti přístupnosti." A nejsem si jistý, je možné, že tam budou přidané nové pasáže, segmenty, které buďto museli v originálu vystřihnout nebo si pro remake vymysleli.
830658
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Síce som to hral už 3x a videl asi 4x. Ale nedá sa nič robiť... :D 

Departed - myslím že som niekde čítal že by to malo mať hrateľnosť dvojky. 
830670
Síce som to hral už 3x a videl asi 4x. Ale nedá sa nič robiť... *:D*  Departed - myslím že som niekde čítal že by to malo mať hrateľnosť dvojky. 
830650
2 0
reagovat
Nejlepší na tom traileru je "Also in development for PC". :+
830668
Nejlepší na tom traileru je "Also in development for PC". *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: departed
Tak jestli to bude remake tak čekám i něco víc nad standardní rámec vyžehleného vizuálu. Což by bylo ještě lepší samozřejmě.
830661
Tak jestli to bude remake tak čekám i něco víc nad standardní rámec vyžehleného vizuálu. Což by bylo ještě lepší samozřejmě.
830658
1 0
reagovat
Není to remake? Remake a Remaster dvě odlišný věci. Osobně mi to přijde zbytečný, ale to je jen můj osobní pocit, protože jsem TLoU hrál cca 13x, takže už nemám potřebu to hrát znovu jen ve vyžehleným vizuálu.
830658
Není to remake? Remake a Remaster dvě odlišný věci. Osobně mi to přijde zbytečný, ale to je jen můj osobní pocit, protože jsem TLoU hrál cca 13x, takže už nemám potřebu to hrát znovu jen ve vyžehleným vizuálu.
2 0
reagují: Ex-SOLDIER, do_Od
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Kolikrát v historii se stalo, aby jedna hra dostala dokonce dva remastery? :D Ne že bych si stěžoval, možná si už konečně koupím tu sběratelku aspoň.
830655
Kolikrát v historii se stalo, aby jedna hra dostala dokonce dva remastery? *:D* Ne že bych si stěžoval, možná si už konečně koupím tu sběratelku aspoň.
830650
1 0
reagovat
The Last of Us Part I Teaser

2. září... 29.8. mám narozeniny. Už vím, co mi koupí stará.:D
830650
[url=https://media.direct.playstation.com/is/content/sierialto/ps5-the-last-of-us-part-1-game-announcement-trailer]The Last of Us Part I Teaser [/url] 2. září... 29.8. mám narozeniny. Už vím, co mi koupí stará.*:D*
3 0
reagují: RidleyCrowe, do_Od
reagovat
Oznámení RE4 prožívám docela solidně, i přestože jsem ještě nehrál remake dvojky či trojky.

To je tak, když jsem tuhle hru hrál poprvé když vyšla, potom znovu po deseti letech a teď to bude opět po deseti letech ještě jednou do třetice všeho dobrého.

Desetiletý pauzy jsou asi optimální :D
------------------------------
A duchovní nástupce Dead Space vypadá libově. LI-BO-VĚ.
830063
Oznámení RE4 prožívám docela solidně, i přestože jsem ještě nehrál remake dvojky či trojky. To je tak, když jsem tuhle hru hrál poprvé když vyšla, potom znovu po deseti letech a teď to bude opět po deseti letech ještě jednou do třetice všeho dobrého. Desetiletý pauzy jsou asi optimální *:D* ------------------------------ A duchovní nástupce Dead Space vypadá libově. LI-BO-VĚ.
4 0
reagovat
Marvel’s Spider-Man Remastered i Miles Morales výjdou na PC:+
829903
Marvel’s Spider-Man Remastered i Miles Morales výjdou na PC*:+*
6 0
reagovat
829894
[url=https://youtu.be/_z9eZH2yc6I]Resident Evil 4 remake[/url]*:+*
2 0
reagovat
Xbox PC Game Pass je i pro návrativší zase za 1 dolar na 3 měsíce, kdyby někdo chtěl zkusit :) nezapomeňte pak hned zrušit automatické strhnutí :D
829817
Xbox PC Game Pass je i pro návrativší zase za 1 dolar na 3 měsíce, kdyby někdo chtěl zkusit *:)* nezapomeňte pak hned zrušit automatické strhnutí *:D*
6 0
reagovat

Diablo Immortal

Jsem lvl 13 a taky mě to zatím baví. Monetizace je cítit, uvidím jak moc zlý to bude dál, ale v zásadě bych se u toho viděl strávit pár hodin týdně.
829811
Jsem lvl 13 a taky mě to zatím baví. Monetizace je cítit, uvidím jak moc zlý to bude dál, ale v zásadě bych se u toho viděl strávit pár hodin týdně.
Diablo Immortal
2 0
reagovat

Diablo Immortal - prvé dojmy

Prešiel som zatiaľ prvé dve zóny, grafika je fakt výborná a to hrám na mobile (PC launch až dnes o 19.00 hod), hrateľnosť jednoduchá, obtiažnosť je primeraná, do 10 creep naraz zvládnem tak aby som nemusel si míňať zbytočne health potky, nad 10 už začína byť dusno alebo pokiaľ je tam moc ranged creep, výhodou je, že to môžem hrať aj s inými ľuďmi a tým pádom si pomáhame, bol som už aj dungeon solo ale aj s grupou, baví ma to, uvidím čo bude ďalej hlavne čo sa týka toho P2W, ale chcem ísť v podstate čisto F2P a zatiaľ to ide úplne hladko, príbeh je ináč zaujímavý a na štýl D3, odporúčam aspoň skúsiť :+
829804
Prešiel som zatiaľ prvé dve zóny, grafika je fakt výborná a to hrám na mobile (PC launch až dnes o 19.00 hod), hrateľnosť jednoduchá, obtiažnosť je primeraná, do 10 creep naraz zvládnem tak aby som nemusel si míňať zbytočne health potky, nad 10 už začína byť dusno alebo pokiaľ je tam moc ranged creep, výhodou je, že to môžem hrať aj s inými ľuďmi a tým pádom si pomáhame, bol som už aj dungeon solo ale aj s grupou, baví ma to, uvidím čo bude ďalej hlavne čo sa týka toho P2W, ale chcem ísť v podstate čisto F2P a zatiaľ to ide úplne hladko, príbeh je ináč zaujímavý a na štýl D3, odporúčam aspoň skúsiť *:+*
Diablo Immortal - prvé dojmy
1 0
reagovat
Ak by ste nemali náhodou čo hrať, tak dnes vyšla na Steame moja prvá hra Office Run. Je to jednoduchý endless run, ktorý bol pre mňa vlastne testovací projekt, na ktorom som sa učil základy tvorby hier s Unrealom. Je to free, tak sa nebojte vyskúšať a podeliť o svoje dojmy :)
829688
Ak by ste nemali náhodou čo hrať, tak dnes vyšla na Steame moja prvá hra [url=https://store.steampowered.com/app/2000180/Office_Run/]Office Run[/url]. Je to jednoduchý endless run, ktorý bol pre mňa vlastne testovací projekt, na ktorom som sa učil základy tvorby hier s Unrealom. Je to free, tak sa nebojte vyskúšať a podeliť o svoje dojmy *:)*
12 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mlask. ?) A vypadá to, že to opravdu bude crossover - dokonce double-sided crossover s Kenobim! :+
829263
Mlask. *?)* A vypadá to, že to opravdu bude crossover - [spoiler]dokonce double-sided crossover s Kenobim![/spoiler] *:+*
829259
4 0
reagovat
Pokračování Fallen Order - Star Wars Jedi: Survivor
829259
Pokračování Fallen Order - [url=https://www.youtube.com/watch?v=4HLDaBGdnLc]Star Wars Jedi: Survivor[/url]
9 0
reagují: MKMZ
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se