Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 15301 - 15320 Napsat příspěvek
reaguje na: Sub-Zero
Dalešické se pořád vyrábí. Doporučuji návštěvu. :))
764418
Dalešické se pořád vyrábí. Doporučuji návštěvu. *:))*
764417
3 -1
reagovat

Postřižiny

Zopakované vďaka ČT1. A znovu podráždilo zmysly (hlavne chuť (na pivo)).
In memoriam Jiří Menzel
9/10
764417
Zopakované vďaka ČT1. A znovu podráždilo zmysly (hlavne chuť (na pivo)). [b][i]In memoriam Jiří Menzel [/i]9/10[/b]
Postřižiny
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: HAL
Vidím to podobne a dávam 8/10 kvôli Yifei v hlavnej úlohe. Ja som teda animák videl iba raz ako decko a dokopy si z toho nič nepamätám, takže ma to asi moc nebavilo. Ale ja som nikdy nebol fanúšik klasických Disney rozprávok. Aj ten fotorealistický Lion King ma bavil neporovnateľne viac ako originál.
764408
Vidím to podobne a dávam 8/10 kvôli Yifei v hlavnej úlohe. Ja som teda animák videl iba raz ako decko a dokopy si z toho nič nepamätám, takže ma to asi moc nebavilo. Ale ja som nikdy nebol fanúšik klasických Disney rozprávok. Aj ten fotorealistický Lion King ma bavil neporovnateľne viac ako originál.
764344
4 -3
reagují: HAL
reagovat

Tenet

Nolan si ukousnul velké sousto, na které sám jako scénárista, režisér a producent nestačí. Tenet v jeho hlavě vznikal klidně 10 let jako Počátek, během kterých se musel rozmyslet, jestli natočit revoluční vizuální podívanou nebo sondu do nitra charakteru postav. Natočil to první. Technicky je to dokonalé od kamery po akční scény, vyprávění, mindfucky i hudbu. A ne, není to dnes samozřejmost. U něj ano.

S postavami je to těžší. Jsou to jednozměrné šachové figurky v překombinovaném ději, který spolu s nimi odhalujeme za pochodu. Někdy až moc v rámci jedné vysvětlovačky skáčeme mezi 3 lokace, aby se zdůraznila výprava. Kenneth v naštvaném módu přehrává jako "bondovský" záporák, respekt z něj ale jde. Washington je pro změnu prostředek, divák, hnací motor. Nedozvíme se nic z jeho minulosti, což má být účel, viz závěr (Protagonista je John Connor). Pattinson je na tom podobně, byť figuruje jako jeho parťák (Kyle Reeves) . Celkově mi srovnání s Terminátorem pomohlo film pochopit. Jediná Debicki si prochází emicionální proměnou tak akorát v rámci příběhu. Washington má nutkání chránit ji a jeho syna, ale nevím proč, resp. na to není kladen důraz.

Zbytek (Cane, Johnson, Poésy) dostanou příliš málo prostoru a rychle z filmu vyšumí (podobně mi to vadilo i u TvH). Je to i tím, že Nolan stříhá jako o život, háže nás (i postavy) do prostřed děje, akce a až v nejnutnějším okamžiku se pokouší vysvětlovat, co a jak. Vysvětluje někdy až moc laicky (jako papír a tužka v Interstellaru), což mírně dráždí a zároveň dokazuje, že na to nemá čas a nechce se mu. "Nesnaž se to pochopit. Prožij to."

Některé věci (charaktery, záporák, motiv) jsou převzaté od jinud (James Bond) a u jiných malinko recykluje sám sebe (Počátek, Interstellar, Memento). Beru mu to za zlé? Ne. Kdo jiný je dnes schopný napsat si a natočit něco podobného? Kdo jiný donutí líné divácké mozky přemýšlet o časovém paradoxu, inverzy a cestování v čase? Nolan je aktuálně asi jediný. A pokud je někdo jediný, tak to udělat musí.

Tenet dokazuje, že se Nolan přepíná do režimu 1. režisér, 2. scénárista. Obrazová a technická stránka převažuje nad jeho scénářem. Tzn. buď potřebuje bráchu nebo mu to přestat dávat za zlé. Cameron je taky 1. režisér, pak vizuální mág a až 3. scénárista. Tarantino naopak. Oni nemohou dělat 3 věci na 100%.

Na druhou stranu mi nebude vadit, když jeho další film nebude tak komplikovaný, soustředí se na postavy (ala Dokonalý trik) a někdo mu se scénářem pomůže. Menší rozpočet bych neočekával ani nevyžadoval. Už jen práce s IMAX kamerou si uzme 50 mega z rozpočtu. Menší opulentnost však ano.

Vvzhledem k tomu, že letos nic lepšího neuvidím (nanejvýš stejně dobré) je tohle pro mě předčasný film roku.

9/10
764360
Nolan si ukousnul velké sousto, na které sám jako scénárista, režisér a producent nestačí. Tenet v jeho hlavě vznikal klidně 10 let jako [i]Počátek[/i], během kterých se musel rozmyslet, jestli natočit revoluční vizuální podívanou nebo sondu do nitra charakteru postav. Natočil to první. Technicky je to dokonalé od kamery po akční scény, vyprávění, mindfucky i hudbu. A ne, není to dnes samozřejmost. U něj ano. S postavami je to těžší. Jsou to jednozměrné šachové figurky v překombinovaném ději, který spolu s nimi odhalujeme za pochodu. Někdy až moc v rámci jedné vysvětlovačky skáčeme mezi 3 lokace, aby se zdůraznila výprava. [i]Kenneth [/i]v naštvaném módu přehrává jako "bondovský" záporák, respekt z něj ale jde. [i]Washington [/i]je pro změnu prostředek, divák, hnací motor. Nedozvíme se nic z jeho minulosti, což má být účel, viz závěr [spoiler](Protagonista je John Connor)[/spoiler]. [i]Pattinson [/i]je na tom podobně, byť figuruje jako jeho parťák [spoiler](Kyle Reeves)[/spoiler] . Celkově mi srovnání s [spoiler]Terminátorem [/spoiler]pomohlo film pochopit. Jediná [i]Debicki [/i]si prochází emicionální proměnou tak akorát v rámci příběhu. [i]Washington [/i]má nutkání chránit ji a jeho syna, ale nevím proč, resp. na to není kladen důraz. Zbytek ([i]Cane, Johnson, Poésy[/i]) dostanou příliš málo prostoru a rychle z filmu vyšumí (podobně mi to vadilo i u [i]TvH[/i]). Je to i tím, že Nolan stříhá jako o život, háže nás (i postavy) do prostřed děje, akce a až v nejnutnějším okamžiku se pokouší vysvětlovat, co a jak. Vysvětluje někdy až moc laicky (jako papír a tužka v [i]Interstellaru[/i]), což mírně dráždí a zároveň dokazuje, že na to nemá čas a nechce se mu.[i] "Nesnaž se to pochopit. Prožij to." [/i] Některé věci (charaktery, záporák, motiv) jsou převzaté od jinud ([i]James Bond[/i]) a u jiných malinko recykluje sám sebe ([i]Počátek, Interstellar, Memento[/i]). Beru mu to za zlé? Ne. Kdo jiný je dnes schopný napsat si a natočit něco podobného? Kdo jiný donutí líné divácké mozky přemýšlet o časovém paradoxu, inverzy a cestování v čase? Nolan je aktuálně asi jediný. [i]A pokud je někdo jediný, tak to udělat musí.[/i] Tenet dokazuje, že se Nolan přepíná do režimu 1. režisér, 2. scénárista. Obrazová a technická stránka převažuje nad jeho scénářem. Tzn. buď potřebuje bráchu nebo mu to přestat dávat za zlé. Cameron je taky 1. režisér, pak vizuální mág a až 3. scénárista. Tarantino naopak. Oni nemohou dělat 3 věci na 100%. Na druhou stranu mi nebude vadit, když jeho další film nebude tak komplikovaný, soustředí se na postavy (ala [i]Dokonalý trik[/i]) a někdo mu se scénářem pomůže. Menší rozpočet bych neočekával ani nevyžadoval. Už jen práce s IMAX kamerou si uzme 50 mega z rozpočtu. Menší opulentnost však ano. Vvzhledem k tomu, že letos nic lepšího neuvidím (nanejvýš stejně dobré) je tohle pro mě předčasný film roku. [b]9/10[/b]
Tenet
8 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Tak já neviděl všechny předělavky ale Mulan je nejhorší. Nejméně mi sedla a celkově k ní mám nejvíce výhrad. 
764358
Tak já neviděl všechny předělavky ale Mulan je nejhorší. Nejméně mi sedla a celkově k ní mám nejvíce výhrad. 
764332
3 -2
reagovat

Mulan

Tak zas půjdu proti všem - tohle bylo imho lepší než valná většina ostatních Disneyovek.

Jejich fanda jsem nikdy moc nebyl, originální Mulan jsem neviděl a ani většina těch hraných remaků mě nezaujala, ale tady se mi už od trailerů líbil vizuál a doufal jsem v pohádkový velkofilm na půl cesty mezi amerikou a čínou, ve kterém se na poměry Disneyovek hodně kope, a který bude trochu méně otravně infantilní než to ostatní pohádky od nich.
A přesně to jsem dostal. Neurážející rychle plynoucí velkofilmovou pohádku s velmi krásnou kamerou a docela hezky natočenými kung fu bitkami (ale zase ten místy zbytečně rychlý střih, meh..).

Příběh je funkční a vztah hlavních ženských postav je dost zajímavý -s  animákem porovnat nemůžu a tak nevím jestli je tu vše stejné, ale toto je slušné vyprávění o ženské emancipaci které přitom nemá potřebu dělat z mužských postav naprosté kokoty (ne jako v nedávné Harley Quinn, ehm), a je to ve své jednoduchosti v příjemném kontrastu k často zbytečně překombinovaným příběhům originálních wu shu filmů jako Klan létajících dýk.

Hlavně je ale dobře to osekání oproti originálu co do jinak tradičních Disneyovských propriet - představa že by tady začali bojovat s fantasy potvorami, tlačili na romantiku, nebo nedej bože začali zpívat, ta mě upřímně děsí. Romantická linka je tu jen jemně naznačená a to bohatě stačí, a z fantasy prvků jsou tu jen magické schopnosti hlavní záporačky - a škoda že se nezbavili i těch, udělat z ní jen další mistryni co kosí nepřátele svým mocným kung fu a létáním na drátech, jak je to už v žánru obvyklé, tak filmu to jen prospěje.

A na to že je to Disneyovka má Mulan příjemně vysoký bodycount, krev samozřejmě bohužel neteče, ale jinak jsem neměl pocit že by se v soubojích drželi moc zpátky. Donnie Yen tu pár lidí taky seseká, a ještě příjemnější je vidět zase v trochu akčnější scéně i Jeta Li - u něj jsem se po jeho těžké nemoci bál že už s tím nadobro skončil (chtít po těch dvou duel je docela bizarní - ne jen proto že tu hrají císaře a jeho generála, ale proto že Jeta Li by nedávno zmlátilo i pětileté dítě)

Btw chápu že pro někoho je to hnusný barevný kýč, ale říkat že to vypadá levně vyžaduje hodně zvláštní druh slepoty - na výpravě ty peníze jsou vidět hodně, a film má kameru nekonečně lepší než třeba Aladin, který jen všude cpal digitální bordel, ale esteticky zajímavý záběr by v něm člověk těžko pohledal.
7-8/10
764344
Tak zas půjdu proti všem - tohle bylo imho lepší než valná většina ostatních Disneyovek. Jejich fanda jsem nikdy moc nebyl, originální Mulan jsem neviděl a ani většina těch hraných remaků mě nezaujala, ale tady se mi už od trailerů líbil vizuál a doufal jsem v pohádkový velkofilm na půl cesty mezi amerikou a čínou, ve kterém se na poměry Disneyovek hodně kope, a který bude trochu méně otravně infantilní než to ostatní pohádky od nich. A přesně to jsem dostal. Neurážející rychle plynoucí velkofilmovou pohádku s velmi krásnou kamerou a docela hezky natočenými kung fu bitkami (ale zase ten místy zbytečně rychlý střih, meh..). Příběh je funkční a vztah hlavních ženských postav je dost zajímavý -s  animákem porovnat nemůžu a tak nevím jestli je tu vše stejné, ale toto je slušné vyprávění o ženské emancipaci které přitom nemá potřebu dělat z mužských postav naprosté kokoty (ne jako v nedávné Harley Quinn, ehm), a je to ve své jednoduchosti v příjemném kontrastu k často zbytečně překombinovaným příběhům originálních wu shu filmů jako Klan létajících dýk. Hlavně je ale dobře to osekání oproti originálu co do jinak tradičních Disneyovských propriet - představa že by tady začali bojovat s fantasy potvorami, tlačili na romantiku, nebo nedej bože začali zpívat, ta mě upřímně děsí. Romantická linka je tu jen jemně naznačená a to bohatě stačí, a z fantasy prvků jsou tu jen magické schopnosti hlavní záporačky - a škoda že se nezbavili i těch, udělat z ní jen další mistryni co kosí nepřátele svým mocným kung fu a létáním na drátech, jak je to už v žánru obvyklé, tak filmu to jen prospěje. A na to že je to Disneyovka má Mulan příjemně vysoký bodycount, krev samozřejmě bohužel neteče, ale jinak jsem neměl pocit že by se v soubojích drželi moc zpátky. Donnie Yen tu pár lidí taky seseká, a ještě příjemnější je vidět zase v trochu akčnější scéně i Jeta Li - u něj jsem se po jeho těžké nemoci bál že už s tím nadobro skončil (chtít po těch dvou duel je docela bizarní - ne jen proto že tu hrají císaře a jeho generála, ale proto že Jeta Li by nedávno zmlátilo i pětileté dítě) Btw chápu že pro někoho je to hnusný barevný kýč, ale říkat že to vypadá levně vyžaduje hodně zvláštní druh slepoty - na výpravě ty peníze jsou vidět hodně, a film má kameru nekonečně lepší než třeba Aladin, který jen všude cpal digitální bordel, ale esteticky zajímavý záběr by v něm člověk těžko pohledal. [b]7-8/10[/b]
Mulan
6 -5
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: hroubek
Takže klasickej hranej Disney fail. To už je vlastně hattrick, ne? Oni ty filmy vůbec neměli přetáčet... 
764332
Takže klasickej hranej Disney fail. To už je vlastně hattrick, ne? Oni ty filmy vůbec neměli přetáčet... 
764326
3 -3
reagují: hroubek
reagovat

Mulan

Špatenka. Filmu bych byl ochotný odpustit hodně věcí, ale nedokážu se smířit co udělali tvůrci se samotným charakterem Mulan a s dalšími věcmi. Má to pár hezký scén, některé záběry jsou moc pěkné, kostýmy, hudba, kamera to všechno vypadá moc dobře. Jen to hlavní stojí za víte co. Od akce, logiky, nápadů a nebo taky že to je strašně sterilní a nezáživné, nudné a divně přepálené. Animovanou Mulan jsem viděl nedávno a chytla mě za srdíčko. Tohle mě akorát nasralo. 4,5-5/10
764326
Špatenka. Filmu bych byl ochotný odpustit hodně věcí, ale nedokážu se smířit co udělali tvůrci se samotným charakterem Mulan a s dalšími věcmi. Má to pár hezký scén, některé záběry jsou moc pěkné, kostýmy, hudba, kamera to všechno vypadá moc dobře. Jen to hlavní stojí za víte co. Od akce, logiky, nápadů a nebo taky že to je strašně sterilní a nezáživné, nudné a divně přepálené. Animovanou Mulan jsem viděl nedávno a chytla mě za srdíčko. Tohle mě akorát nasralo. 4,5-5/10
Mulan
5 -2
reagují: verbst
reagovat

Relic 9/10

Krásný film o stáří, nemoci, smrti a rodinné hierarchii. Jako horor to má pár pěkných nápadů a pár scén je vyloženě mrazivých, ale podstata je, že to není horor, ale metafora a podobenství. Kdo má v rodině vážně nemocnou bábu či dědu, ten si to vyloženě "užije". Pokud to pochopí.
764292
Krásný film o stáří, nemoci, smrti a rodinné hierarchii. Jako horor to má pár pěkných nápadů a pár scén je vyloženě mrazivých, ale podstata je, [spoiler]že to není horor, ale metafora a podobenství. Kdo má v rodině vážně nemocnou bábu či dědu, ten si to vyloženě "užije". Pokud to pochopí.[/spoiler]
Relic 9/10
2 -2
reagovat
reaguje na: okkac
To není nic neobvyklého, v animácích se to dělá snad 20 let a i ten Sherlock sel v hned prvni rade u nas s ceskymi SMS v obraze.
764291
To není nic neobvyklého, v animácích se to dělá snad 20 let a i ten Sherlock sel v hned prvni rade u nas s ceskymi SMS v obraze.
764247
4 0
reagovat
Heh, ruské vydání zahraničních filmů neobsahuje jen úvodní a závěrečmé titulky v ruštině, ale dokonce už i digitálně (a trochu očividně) předělávají nápisy na cedulích (a to ještě ne všechny) link :D
764247
Heh, ruské vydání zahraničních filmů neobsahuje jen úvodní a závěrečmé titulky v ruštině, ale dokonce už i digitálně (a trochu očividně) předělávají nápisy na cedulích (a to ještě ne všechny) https://postimg.cc/sv4n4QRD *:D*
1 0
reagují: speta.jr
reagovat
Na škrtání postav před natáčením nebo ve střižně není nic mimořádného. V Hollywoodu je to běžná věc. Důležité je, aby film dával smysl.
764240
Na škrtání postav před natáčením nebo ve střižně není nic mimořádného. V Hollywoodu je to běžná věc. Důležité je, aby film dával smysl.
2 -4
reagovat
reaguje na: Cinefil

Dobrý názor

ano nostalgicky to cloveka muze srat a evidentni skrtnuti postavy pred natacenim je napovazenou, ale vyvarovani se member berries je vlastne dobry pristup.
764233
ano nostalgicky to cloveka muze srat a evidentni skrtnuti postavy pred natacenim je napovazenou, ale vyvarovani se member berries je vlastne dobry pristup.
Dobrý názor
764207
8 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hugo má závazky v divadle, proto ani tolik nehraje ve filmech. Po všech těch průtazích /a těmi to určitě neskončilo) si nemohou dovolit překopávat natáčení. I tak by měl jen okrajovou roli. 

Lawrence je škoda, ale je to zřejmě podobný případ. Ten film bude zcela určitě o něčem jiném. Nevidím důvod do něj cpát všechny původní postavy jen proto, že jsou oblíbené, viz Star Wars, Jurský svět, Harry Potter... Ne že by mě to nemrzelo, ale víru ve film jsem neztratil. 
764207
Hugo má závazky v divadle, proto ani tolik nehraje ve filmech. Po všech těch průtazích /a těmi to určitě neskončilo) si nemohou dovolit překopávat natáčení. I tak by měl jen okrajovou roli.  Lawrence je škoda, ale je to zřejmě podobný případ. Ten film bude zcela určitě o něčem jiném. Nevidím důvod do něj cpát všechny původní postavy jen proto, že jsou oblíbené, viz Star Wars, Jurský svět, Harry Potter... Ne že by mě to nemrzelo, ale víru ve film jsem neztratil. 
764195
6 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: speta.jr
Čekám až konečně bude nějaká ukázka na jejich Synchronic, první komentáře na CSFD dost nalákaly. Přitím už je to skoro rok, co to někteří na festivalu viděli a od té doby nic.
764201
Čekám až konečně bude nějaká ukázka na jejich Synchronic, první komentáře na CSFD dost nalákaly. Přitím už je to skoro rok, co to někteří na festivalu viděli a od té doby nic.
764193
3 0
reagovat
tie prvé fotky z manka :+
764196
tie prvé fotky z manka *:+*
3 -3
reagovat
Proč v Matrixu nebude agent Smith?
Čtvrtý Matrix už je několik měsíců realita. Slavná akční série se skutečně vrátí do kin, ačkoliv o něco později, než se původně předpokládalo – natáčení totiž stejně jako plno dalších zbrzdila světová pandemie. Každopádně Keanu Reeves a spol. už mají velkou část filmu natočenou, a byť o ději stále nic nevíme, tento týden jsme se alespoň dozvěděli, proč se ve filmu neukáže jedna z hvězd původní trilogie herec Hugo Weaving. Ten nyní čerstvě prozradil, že už byl takřka dohodnutý jak se studiem, tak s režisérkou Lanou Wachowski, těsně před stvrzením smlouvy ale dostal telefonát, že se režisérka rozhodla jednání ukončit. Údajně jí nevyhovovaly termíny, ve kterých byl herec k dispozici – má totiž zároveň jiné závazky, které mu neumožňovaly plnou účast na produkci, a to byl zjevně důvod, proč režisérka nakonec jeho účast zcela škrtla. Ještě hůř na tom ovšem je Laurence Fishburne -  tomu totiž podle všeho nikdo ani nezavolal.
(dO_od) zkopírováno z csfd

Ten projekt mne zatím lehce sral, teď už mne sere úplně. :D
764195
[b]Proč v Matrixu nebude agent Smith?[/b] Čtvrtý [i][url=https://www.csfd.cz/film/499395-the-matrix-4/]Matrix[/url][/i] už je několik měsíců realita. Slavná akční série se skutečně vrátí do kin, ačkoliv o něco později, než se původně předpokládalo – natáčení totiž stejně jako plno dalších zbrzdila světová pandemie. Každopádně [url=https://www.csfd.cz/tvurce/46-keanu-reeves/]Keanu Reeves[/url] a spol. už mají velkou část filmu natočenou, a byť o ději stále nic nevíme, tento týden jsme se alespoň dozvěděli, proč se ve filmu neukáže jedna z hvězd původní trilogie herec [url=https://www.csfd.cz/tvurce/102-hugo-weaving/]Hugo Weaving[/url]. Ten nyní čerstvě prozradil, že už byl takřka dohodnutý jak se studiem, tak s režisérkou [url=https://www.csfd.cz/tvurce/3113-lana-wachowski/]Lanou Wachowski[/url], těsně před stvrzením smlouvy ale dostal telefonát, že se režisérka rozhodla jednání ukončit. Údajně jí nevyhovovaly termíny, ve kterých byl herec k dispozici – má totiž zároveň jiné závazky, které mu neumožňovaly plnou účast na produkci, a to byl zjevně důvod, proč režisérka nakonec jeho účast zcela škrtla. Ještě hůř na tom ovšem je [url=https://www.csfd.cz/tvurce/47-laurence-fishburne/]Laurence Fishburne[/url] -  tomu totiž podle všeho nikdo ani nezavolal. ([url=https://www.csfd.cz/uzivatel/298683-do-od/]dO_od[/url]) zkopírováno z csfd Ten projekt mne zatím lehce sral, teď už mne sere úplně. *:D*
11 -4
reagují: Cinefil
reagovat

Endless 8/10

Po doporučení ze smyčkového článku musím uznale přikývnout. Není to úplně domyšlené a ke konci to klopýtá a dochází tomu dech, ale i tak nadprůměr.
764193
Po doporučení ze smyčkového článku musím uznale přikývnout. Není to úplně domyšlené a ke konci to klopýtá a dochází tomu dech, ale i tak nadprůměr.
Endless 8/10
6 -1
reagují: okkac
reagovat

Spartakus (1960/1991)

Nedávno u nás vyšel tenhle Kubrickův majstrštyk na referenčním blučku v absolutně nové a důkladně zrestaurované podobě, v jaké ho nemohl vidět ani legendární Mistr. Je to úplně jiný film, než jsem dosud viděl, a díky tomu je Spartakus ještě větším diváckým zážitkem než kdykoli předtím. Nesmírně odvážné dílo, které si dodnes uchovalo nadčasovost. Však ten film v době první premiéry rozčílil hromadu lidí...
764189
Nedávno u nás vyšel tenhle Kubrickův majstrštyk na referenčním blučku v absolutně nové a důkladně zrestaurované podobě, v jaké ho nemohl vidět ani legendární Mistr. Je to úplně jiný film, než jsem dosud viděl, a díky tomu je Spartakus ještě větším diváckým zážitkem než kdykoli předtím. Nesmírně odvážné dílo, které si dodnes uchovalo nadčasovost. Však ten film v době první premiéry rozčílil hromadu lidí...
Spartakus (1960/1991)
5 -3
reagovat
reaguje na: Kostěj
Není o čem.:+:+
764161
Není o čem.*:+**:+*
764158
3 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se