Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 12061 - 12080 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Není to jeden z těch x nápadů (včetně Kill Billa 3), kterej zazněl u Rogana v podcastu? Nebo teďka něco novýho?
795972
Není to jeden z těch x nápadů (včetně Kill Billa 3), kterej zazněl u Rogana v podcastu? Nebo teďka něco novýho?
795965
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Režisér který je silný hlavně v dialozích že by natočil film ve kterém je jen minimum dialogů? No ale mohlo by to být zajímavé, rozhodně lepší než Stalloneho poslední návrat k Rambovi.
795970
Režisér který je silný hlavně v dialozích že by natočil film ve kterém je jen minimum dialogů? No ale mohlo by to být zajímavé, rozhodně lepší než Stalloneho poslední návrat k Rambovi.
795965
1 0
reagovat
Tarantino chce natočit novou adaptaci knihy První krev, podle které byl Rambo. 
795965
Tarantino chce natočit novou adaptaci knihy První krev, podle které byl Rambo. 
5 -3
reagují: TedGeorge, HAL
reagovat
Rozpis, kdy a kde všude se bude v Praze natáčet Gray Man. 

Když nad tím tak přemýšlím, tak se tu poslední roky točí kdejaká ptákovina, hlavně pak od streamů. Už taky bylo na čase, aby jsme Maďarům a Bulharům sebrali zpět status východního Hollywoodu. Jen tak dál. :+:+
795963
[url=http://www.filmpraha1.cz/index.php/ct-menu1-item2/ct-menu1-item3]Rozpis[/url], kdy a kde všude se bude v Praze natáčet Gray Man.  Když nad tím tak přemýšlím, tak se tu poslední roky točí kdejaká ptákovina, hlavně pak od streamů. Už taky bylo na čase, aby jsme Maďarům a Bulharům sebrali zpět status východního Hollywoodu. Jen tak dál. *:+**:+*
4 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Podla mna bolo po probleme, ked zistila KTO tam bude tocit.8)
Ale aj ta storka o peniazoch urcena tebe celkom funguje.?)
795936
Podla mna bolo po probleme, ked zistila KTO tam bude tocit.*8)* Ale aj ta storka o peniazoch urcena tebe celkom funguje.*?)*
795915
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Uz se na to par dnu tesim, dik za potvrzeni :)
795930
Uz se na to par dnu tesim, dik za potvrzeni :)
795929
2 0
reagovat

Méandre

To byly nervy! Fuj, tady ty stísněné prostory fakt nic moc a když se do toho připletla nějaká nepříjemná past, tak jsem si málem okousal všechny nehty i na nohou.
Francouzi jedou a po Kyslíku je to další fyzicky nepříjemná variace na malý prostor a jednu herečku. Tady byla zřejmá i inspirace Kostkou.
Pointa zajímavá. Doporučuji nečist nic na csfd, kde mi to sice pomohlo si film ujasnit, ale před shlédnutím bych za ty spoilery trhal ruce.
795929
To byly nervy! Fuj, tady ty stísněné prostory fakt nic moc a když se do toho připletla nějaká nepříjemná past, tak jsem si málem okousal všechny nehty i na nohou. Francouzi jedou a po Kyslíku je to další fyzicky nepříjemná variace na malý prostor a jednu herečku. Tady byla zřejmá i inspirace Kostkou. Pointa zajímavá. Doporučuji nečist nic na csfd, kde mi to sice pomohlo si film ujasnit, ale před shlédnutím bych za ty spoilery trhal ruce.
Méandre
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: slord
Docela hledím, že od 16 Bloků fakt nic nenatočil. 
Ale jinak to byl opravdu skvělý režisér, který se nezalekl žádného žánru - natočil Supermana, jeden z nejlepších hororů všech dob a jedno nezapomenutelné klučičí dobrodružství. 
Snad se na mě ale nikdo nebude zlobit, když napíšu, že za jeho nejlepší film považuju dokonalou pohodovku do špatné nálady - Mavericka.
795920
Docela hledím, že od 16 Bloků fakt nic nenatočil.  Ale jinak to byl opravdu skvělý režisér, který se nezalekl žádného žánru - natočil Supermana, jeden z nejlepších hororů všech dob a jedno nezapomenutelné klučičí dobrodružství.  Snad se na mě ale nikdo nebude zlobit, když napíšu, že za jeho nejlepší film považuju dokonalou pohodovku do špatné nálady - Mavericka.
795916
10 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bohužiaľ asi nie, škoda.
795919
Bohužiaľ asi nie, škoda.
795917
1 0
reagovat
reaguje na: slord
Tak to asi nebude další Smrtonosná zbraň. 
795917
Tak to asi nebude další Smrtonosná zbraň. 
795916
1 0
reagují: slord
reagovat
Vo veku 91 rokov zomrel Richard Donner. RIP 
795916
Vo veku 91 rokov zomrel Richard Donner. RIP 
1 0
reagují: (=LIFTY=), Cinefil
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Velká přestřelka se má natáčet v Národním muzeuu. Vím od své ženy, která tam je mini boss:D moc se jí ta představa nelíbila ale když zjistila, kolik za to Muzeum dostane od Netflixu, tak bylo po problému :) 
795915
Velká přestřelka se má natáčet v Národním muzeuu. Vím od své ženy, která tam je mini boss*:D* moc se jí ta představa nelíbila ale když zjistila, kolik za to Muzeum dostane od Netflixu, tak bylo po problému *:)* 
795898
11 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Cival má nejdřív balit Anu de Armas na to, že hezky zvrací.
795904
Cival má nejdřív balit Anu de Armas na to, že hezky zvrací.
795901
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Když to napíšeš tady, nikdo si to nepřečte. Určitě to Civalovi v tomto znění napiš do vzkazníku ;)
795903
Když to napíšeš tady, nikdo si to nepřečte. Určitě to Civalovi v tomto znění napiš do vzkazníku *;)*
795898
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Cival by je mohl pozvat na pivo. :)
795901
Cival by je mohl pozvat na pivo. *:)*
795898
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

THE GRAY MAN

link

tvl Chris Evans a Ryan Gosling v Praze a vy tady nenapíšete ani čárku. A budete s nima dělat aspon rozhovor ? To jste teda filmovej web ... pche
795898
http://www.filmpraha1.cz/index.php/ct-menu1-item2/ct-menu1-item3 tvl Chris Evans a Ryan Gosling v Praze a vy tady nenapíšete ani čárku. A budete s nima dělat aspon rozhovor ? To jste teda filmovej web ... pche
THE GRAY MAN
11 -2
reagují: Sigi, TedGeorge, AndyKaufman
reagovat

Ten Google prekladač to už zvláda celkom dobre

Tieto online rozhlasové stanice sú k dispozícii v rôznych žánroch.  Sú kategorizované ako jazz, rock, klasický, hip hop, šport, ázijský, kresťanský, k-pop, reggae, alternatívny, hip-hop, jazz, reggae, svet, hip-hop, klasický, reggaeton a ďalšie.  Pri prechádzaní jednotlivými kategóriami budete môcť nájsť hudbu, ktorá vyhovuje vášmu vkusu a preferenciám.  Napríklad, ak chcete počúvať hudbu HIP-HOP, môžete ju zvoliť a počúvať vynikajúce skladby s úžasnými rytmami.  Na druhej strane, ak chcete počúvať klasickú hudbu, existujú rôzne žánre.
 Ďalšou výhodou používania rádia online je, že podporuje najmodernejšie funkcie počítačov, ako napríklad Wi-Fi, ktoré umožňuje rýchle internetové vysielanie.  Väčšinou nemusíte nič sťahovať, pretože online rozhlasové služby sú poskytované prostredníctvom webového prehliadača.  Vďaka tejto funkcii je online rádio pohodlné riešenie pre ľudí, ktorí sa snažia zachovať svoju šírku pásma a ďalšie zdroje internetového pripojenia.  Je to tiež skvelá voľba pre poslucháčov, ktorí si nemôžu vždy predplatiť káblové alebo satelitné predplatné, pretože táto služba je veľmi lacná.
795857
Tieto online rozhlasové stanice sú k dispozícii v rôznych žánroch.  Sú kategorizované ako jazz, rock, klasický, hip hop, šport, ázijský, kresťanský, k-pop, reggae, alternatívny, hip-hop, jazz, reggae, svet, hip-hop, klasický, reggaeton a ďalšie.  Pri prechádzaní jednotlivými kategóriami budete môcť nájsť hudbu, ktorá vyhovuje vášmu vkusu a preferenciám.  Napríklad, ak chcete počúvať hudbu HIP-HOP, môžete ju zvoliť a počúvať vynikajúce skladby s úžasnými rytmami.  Na druhej strane, ak chcete počúvať klasickú hudbu, existujú rôzne žánre.  Ďalšou výhodou používania rádia online je, že podporuje najmodernejšie funkcie počítačov, ako napríklad Wi-Fi, ktoré umožňuje rýchle internetové vysielanie.  Väčšinou nemusíte nič sťahovať, pretože online rozhlasové služby sú poskytované prostredníctvom webového prehliadača.  Vďaka tejto funkcii je online rádio pohodlné riešenie pre ľudí, ktorí sa snažia zachovať svoju šírku pásma a ďalšie zdroje internetového pripojenia.  Je to tiež skvelá voľba pre poslucháčov, ktorí si nemôžu vždy predplatiť káblové alebo satelitné predplatné, pretože táto služba je veľmi lacná.
Ten Google prekladač to už zvláda celkom dobre
5 0
reagovat

Écouter gratuitement des stations de radio gratuites en ligne

Ces stations de radio en ligne sont disponibles dans une variété de genres. Ils sont classés comme jazz, rock, classique, hip hop, sports, asiatiques, chrétiens, k-pop, reggae, alternative, hip-hop, jazz, reggae, monde, hip-hop, classique, reggaeton et bien plus encore. Lorsque vous parcourez chaque catégorie, vous pourrez trouver de la musique qui convient à votre goût et vos préférences. Par exemple, si vous souhaitez écouter de la musique HIP-HOP, vous pouvez le sélectionner et écouter d'excellentes chansons avec des battements incroyables. D'autre part, si vous voulez écouter de la musique classique, il existe différents genres.

Un avantage supplémentaire de l'utilisation de la radio en ligne à diffuser est qu'il prend en charge les fonctionnalités les plus modernes des ordinateurs tels que Wi-Fi, qui permet une diffusion sur Internet rapide. La plupart du temps, vous n'avez rien à télécharger car les services de radio en ligne sont fournis via un navigateur Web. Cette fonctionnalité rend la radio en ligne une solution pratique aux personnes qui tentent de conserver leur bande passante et d'autres ressources de connexion Internet. C'est également une excellente option pour les auditeurs qui ne peuvent pas toujours abonner aux abonnements de câble ou de satellite car ce service est très peu coûteux.
795856
Ces stations de radio en ligne sont disponibles dans une variété de genres. Ils sont classés comme jazz, rock, classique, hip hop, sports, asiatiques, chrétiens, k-pop, reggae, alternative, hip-hop, jazz, reggae, monde, hip-hop, classique, reggaeton et bien plus encore. Lorsque vous parcourez chaque catégorie, vous pourrez trouver de la musique qui convient à votre goût et vos préférences. Par exemple, si vous souhaitez écouter de la musique HIP-HOP, vous pouvez le sélectionner et écouter d'excellentes chansons avec des battements incroyables. D'autre part, si vous voulez écouter de la musique classique, il existe différents genres. Un avantage supplémentaire de l'utilisation de la radio en ligne à diffuser est qu'il prend en charge les fonctionnalités les plus modernes des ordinateurs tels que Wi-Fi, qui permet une diffusion sur Internet rapide. La plupart du temps, vous n'avez rien à télécharger car les services de radio en ligne sont fournis via un navigateur Web. Cette fonctionnalité rend la radio en ligne une solution pratique aux personnes qui tentent de conserver leur bande passante et d'autres ressources de connexion Internet. C'est également une excellente option pour les auditeurs qui ne peuvent pas toujours abonner aux abonnements de câble ou de satellite car ce service est très peu coûteux.
Écouter gratuitement des stations de radio gratuites en ligne
1 0
reagovat

Hlídač č. 47 (1937)

Překvapivě stále nadčasový snímek, který by si zasloužil pořádnou rekonstrukci (vysílaná kopie je v absolutně strašném stavu). Nejnovější Renčovu verzi neznám, ale původní filmová adaptace v režii Josefa Rovenského překvapuje silnými hereckými výkony (Marie Glázrová je tu fantastická) a atmosféra by se tu taky dala krájet. Vytknout lze snad jen příliš krátkou stopáž (film v několika momentech může působit zkratkovitě), ale nic to nemění na tom, že původní Hlídač č. 47 stojí za to vidět i přes své stáří.
795786
Překvapivě stále nadčasový snímek, který by si zasloužil pořádnou rekonstrukci (vysílaná kopie je v absolutně strašném stavu). Nejnovější Renčovu verzi neznám, ale původní filmová adaptace v režii Josefa Rovenského překvapuje silnými hereckými výkony (Marie Glázrová je tu fantastická) a atmosféra by se tu taky dala krájet. Vytknout lze snad jen příliš krátkou stopáž (film v několika momentech může působit zkratkovitě), ale nic to nemění na tom, že původní Hlídač č. 47 stojí za to vidět i přes své stáří.
Hlídač č. 47 (1937)
1 -2
reagovat
reaguje na: Petr77
Já jdu ve stredu vecer. :))
V pátek ráno to asi zboří internet, jak to bude ráno na D+ a jiný místech.
795785
Já jdu ve stredu vecer. *:))* V pátek ráno to asi zboří internet, jak to bude ráno na D+ [spoiler]a jiný místech[/spoiler].
795783
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se