Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10421 - 10440 Napsat příspěvek
Internet je uz plny spoilerov z Dr. Strangea, dokonca aj vo forme videi a fotiek, tak opatrne. Ja som uz zahliadol nieco co som fakt nechcel. :-
826554
Internet je uz plny spoilerov z Dr. Strangea, dokonca aj vo forme videi a fotiek, tak opatrne. Ja som uz zahliadol nieco co som fakt nechcel. *:-*
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já už si ani ten trailer neplánoval pustit. Ale jestli to odsouhlasíte, tak klidně. :D
826530
Já už si ani ten trailer neplánoval pustit. Ale jestli to odsouhlasíte, tak klidně. *:D*
826474
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
0:08 je Quaritch
826525
0:08 je [spoiler]Quaritch[/spoiler]
826495
2 0
reagují: Sigi
reagovat
piči, teším sa jak malý :D
826523
[spoiler]piči, [/spoiler]teším sa jak malý *:D*
826495
5 0
reagovat
Včera večer se naskytla aktuálně vzácná příležitost zkouknout nějaký film a mně vám se zachtělo, místo odmazávání z dlouhého watchlistu, dát si jen tak, neplánovaně, pro odreagování se od každodenních starostí, nějaký ten akční/thrillerový výplach, jako za starých časů (takové ty filmy v sobotu ve 21:40 na TV Nova - pamětníci znají). Projíždím nabídku své streamovací služby a zaujal mě titul Crimson Tide. Fajn, říkám si, ponorkový thriller, který si vůbec nepamatuji, to je přesně ono! Takže to pustím a... no, modří už asi vědí, že s tím odpočinkem od všedních starostí to až tak slavné nebylo... ;)
826502
Včera večer se naskytla aktuálně vzácná příležitost zkouknout nějaký film a mně vám se zachtělo, místo odmazávání z dlouhého watchlistu, dát si jen tak, neplánovaně, pro odreagování se od každodenních starostí, nějaký ten akční/thrillerový výplach, jako za starých časů (takové ty filmy v sobotu ve 21:40 na TV Nova - pamětníci znají). Projíždím nabídku své streamovací služby a zaujal mě titul [b]Crimson Tide[/b]. Fajn, říkám si, ponorkový thriller, který si vůbec nepamatuji, to je přesně ono! Takže to pustím a... no, modří už asi vědí, že s tím odpočinkem od všedních starostí to až tak slavné nebylo... *;)*
6 -1
reagovat
Spekulace, že Cavill přechází od DC k Marvelu je docela cool. Jenom mi přijde škoda na Hercula nebo Captain Britain.

Když už tak Wolverine nebo Reed Richards. Prostě tahoun na další fáze. 
826501
Spekulace, že Cavill přechází od DC k Marvelu je docela cool. Jenom mi přijde škoda na Hercula nebo Captain Britain. Když už tak Wolverine nebo Reed Richards. Prostě tahoun na další fáze. 
5 -2
reagovat
Tvl no fakt, jsem čekal zas nějakou klasickou "Rainmakerovinu" 
826498
Tvl no fakt, jsem čekal zas nějakou klasickou "Rainmakerovinu" 
826495
5 0
reagovat

A2 camrip teaser

826495
https://www.youtube.com/watch?v=W4BhPUGtViQ&ab_channel=AKGAMERZ
A2 camrip teaser
7 -1
reagují: Muf, Pe7er, Muf
reagovat
reaguje na: Snipsley
Tohle je tak votravny. Jasně že když o něčem píšeš, že je to hnusný, tak je to tvůj názor. V objektivní realitě fyzikálně nic jako hnusnost není. Nejsou žádné částice hnusnosti. Požadovat po někom aby ve formulacích explicitně tematizoval subjektivitu svých hodnototícíh soudů je jako požadovat, aby na motorových pilách bylo napsáno, že neslouží k drbání se na varlatech.
826488
Tohle je tak votravny. Jasně že když o něčem píšeš, že je to hnusný, tak je to tvůj názor. V objektivní realitě fyzikálně nic jako hnusnost není. Nejsou žádné částice hnusnosti. Požadovat po někom aby ve formulacích explicitně tematizoval subjektivitu svých hodnototícíh soudů je jako požadovat, aby na motorových pilách bylo napsáno, že neslouží k drbání se na varlatech.
826460
8 -2
reagovat
reaguje na: Muf
To ani moc nejde, když se tady za každé vybočení furt jen... ale nic, jdu radši dělat něco užitečnýho.
826480
To ani moc nejde, když se tady za každé vybočení furt jen... ale nic, jdu radši dělat něco užitečnýho.
826478
1 -5
reagovat
reaguje na: Barv666
To co předvádís znamená být pozitivní? V tom případě nechci vidět, když jsi negativní :D
826478
To co předvádís znamená být pozitivní? V tom případě nechci vidět, když jsi negativní *:D*
826475
5 -2
reagují: Barv666
reagovat
Submarino

Nepříjemné a depresivní drama z Dánska. Příběh není nijak originální, film ve výsledku nepřekvapí, ale je to natočeno hodně moc dobře. 8/10 

Fresh

Hodně mi to sedlo a užil jsem si to. Zábavné, hravé, plné nápadů, skvělé kamery, hudby a hlavně Sebastiana Stana, který si to užívá na maximum. Čím méně víte, tím lépe pro Vás. 8/10

Hluboké vody

Ben Affleck tam hraje cuckolda a Anička de Armas ho tam skoro celou dobu ponižuje. Affleck tam vypadá, že by si nejradši dal par piv a zapomněl, proč tu roli vzal. Pár scén se povedlo, ale ty dvě hodiny času jde strávit lépe. 5/10
826477
[b]Submarino [/b]Nepříjemné a depresivní drama z Dánska. Příběh není nijak originální, film ve výsledku nepřekvapí, ale je to natočeno hodně moc dobře. [b]8/10  Fresh [/b]Hodně mi to sedlo a užil jsem si to. Zábavné, hravé, plné nápadů, skvělé kamery, hudby a hlavně Sebastiana Stana, který si to užívá na maximum. Čím méně víte, tím lépe pro Vás. [b]8/10 Hluboké vody[/b] Ben Affleck tam hraje cuckolda a Anička de Armas ho tam skoro celou dobu ponižuje. Affleck tam vypadá, že by si nejradši dal par piv a zapomněl, proč tu roli vzal. Pár scén se povedlo, ale ty dvě hodiny času jde strávit lépe. [b]5/10[/b]
2 0
reagovat
Nešlo by být pro jednou pozitivní? Furt nahrávat čurákům...
826475
Nešlo by být pro jednou pozitivní? Furt nahrávat čurákům...
4 -6
reagují: Muf
reagovat
Budeme do recenze (+2 týdny potom kvůli tržbam) pocitat u všech tematických článku mínusy u verbsta reagujícího na Avatar a pak za každý pošleme každý korunu na Ukrajinu, kdo se přidá? 
826474
Budeme do recenze (+2 týdny potom kvůli tržbam) pocitat u všech tematických článku mínusy u verbsta reagujícího na Avatar a pak za každý pošleme každý korunu na Ukrajinu, kdo se přidá? 
7 -3
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
:D:+
826468
*:D**:+*
826436
2 -3
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
ďakujeme za váš nesprávny názor 8)
826467
ďakujeme za váš nesprávny názor *8)*
826466
8 -2
reagovat
Preco maju ludia taky problem pochopit, ze niekomu pride estetika a dizajn Avatara skaredy?
826466
Preco maju ludia taky problem pochopit, ze niekomu pride estetika a dizajn Avatara skaredy?
5 -10
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: Kostěj
Smazáno. Náhoď znova camrip. Thx
826465
Smazáno. Náhoď znova camrip. Thx
826433
4 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Byl jsem objektivní 8) proto jsem ji smazal 
826463
Byl jsem objektivní *8)* proto jsem ji smazal 
826462
5 -1
reagovat
reaguje na: Snipsley
Ona ta nejhnusnější reakce byla hrdinně smazána. Objektivní realita u vzhledu je dost obtížná věc. Mě se třeba Avatar nelíbil, ale je to spíš tím, že já mám dost problém se samotným tvůrcem.
826462
Ona ta nejhnusnější reakce byla hrdinně smazána. Objektivní realita u vzhledu je dost obtížná věc. Mě se třeba Avatar nelíbil, ale je to spíš tím, že já mám dost problém se samotným tvůrcem.
826460
2 -14
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se