Aprilove hororove okienko
X
Klasicky jednoduchy slasher pribeh ale zaroven velmi chytry s mnozstvom forshadowingu a vtipu. Skvela pocta bez toho aby sa to snazilo nieco vykradat a kopirovat. 8,5/10
Fresh
Toto je presne typ filmov, ktore mam rad. Komorne, divne, zvratene a s davkou cierneho humoru. Kvoli marvelu som myslel, ze Sebastian Stan je uplne herecke drevo ale evidentne je problem v marvelu a nie v nom. Cely film si kradne pre seba. P.S.: pri hororoch nepozeram trailery a toto je film pri ktorom by sa toho mal drzat kazdy. 8/10
The Cellar
Obrovske prekvapenie a ten Fulciho zaver je ceresnicka na torte. 7/10
The Cursed
Krasne natocene s vlastnou mytologiou a vybornou atmosferou ale zaroven tak strasne pomale, ze clovek musi byt v tom spravnom rozpolozeni aby si to uzil. Skoda toho CGI, vidiet menej by bolo v tomto pripade ovela lepsie. 6.5/10
Virus:32
Neurazajuci zombie horor z Juznej Ameriky, ktory sa pokusa priniest do zanru nieco nove ale zaroven sa niekedy az prilis inspiruje klasikami v tomto zanre. To ale nie je problem len tohto filmu ale celkovo zanru, ktory uz nema moc co povedat. Urcite sa ale jedna o lepsi zombie film s dobrymi hercami aj atmosferou. 6/10
The Sadness
Asi by ma nikdy nenapadlo, ze sa niekto pokusi natocit Crossed ale Azia si ide svoje a som za to rad. Vobec mi nevadi, ze film nema ziadny dej a je to len seria na seba nadvazujucich fucked up gore scenok ale kvoli absencii napatia a atmosfery tento filmu nikdy nenadobudne kultovy status, hlavne ked ani to samotne gore nie je uplne to najhorsie co moze clovek vidiet. Nehovoriac o tom, ze ak tam nie je to nasilie tak je to docela nuda. 5,5/10
Choose or Die
Zacalo to ako dumb fun a ja som bol nateseny, potom to bolo uz len dumb, co si ale stale viem uzit ale nakoniec to bol dumb shit, co je uz aj na mna vela ale pokracovanie by som aj tak prijal.
3/10
Room 203
Poslednych 10 minut preblikava obraz medzi zle osvetlenou miestnostou a tmou a je to tak otravne, ze som to prestal poriadne sledovat. Vzdy zamrzi ked zaverecna cast filmu zanecha taku zlu pachut.
3/10
Shut In
Biblia. Jezis. Nuda.
2/10
reagovat
|