Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10401 - 10420 Napsat příspěvek

Aprilove hororove okienko

X

Klasicky jednoduchy slasher pribeh ale zaroven velmi chytry s mnozstvom forshadowingu a vtipu. Skvela pocta bez toho aby sa to snazilo nieco vykradat a kopirovat. 8,5/10

Fresh
Toto je presne typ filmov, ktore mam rad. Komorne, divne, zvratene a s davkou cierneho humoru. Kvoli marvelu som myslel, ze Sebastian Stan je uplne herecke drevo ale evidentne je problem v marvelu a nie v nom. Cely film si kradne pre seba. P.S.: pri hororoch nepozeram trailery a toto je film pri ktorom by sa toho mal drzat kazdy. 8/10

The Cellar
Obrovske prekvapenie a ten Fulciho zaver je ceresnicka na torte. 7/10

The Cursed
Krasne natocene s vlastnou mytologiou a vybornou atmosferou ale zaroven tak strasne pomale, ze clovek musi byt v tom spravnom rozpolozeni aby si to uzil. Skoda toho CGI, vidiet menej by bolo v tomto pripade ovela lepsie. 6.5/10

Virus:32
Neurazajuci zombie horor z Juznej Ameriky, ktory sa pokusa priniest do zanru nieco nove ale zaroven sa niekedy az prilis inspiruje klasikami v tomto zanre. To ale nie je problem len tohto filmu ale celkovo zanru, ktory uz nema moc co povedat. Urcite sa ale jedna o lepsi zombie film s dobrymi hercami aj atmosferou. 6/10

The Sadness
Asi by ma nikdy nenapadlo, ze sa niekto pokusi natocit Crossed ale Azia si ide svoje a som za to rad. Vobec mi nevadi, ze film nema ziadny dej a je to len seria na seba nadvazujucich fucked up gore scenok ale kvoli absencii napatia a atmosfery tento filmu nikdy nenadobudne kultovy status, hlavne ked ani to samotne gore nie je uplne to najhorsie co moze clovek vidiet. Nehovoriac o tom, ze ak tam nie je to nasilie tak je to docela nuda. 5,5/10

Choose or Die
Zacalo to ako dumb fun a ja som bol nateseny, potom to bolo uz len dumb, co si ale stale viem uzit ale nakoniec to bol dumb shit, co je uz aj na mna vela ale pokracovanie by som aj tak prijal.
3/10

Room 203
Poslednych 10 minut preblikava obraz medzi zle osvetlenou miestnostou a tmou a je to tak otravne, ze som to prestal poriadne sledovat. Vzdy zamrzi ked zaverecna cast filmu zanecha taku zlu pachut.
3/10

Shut In
Biblia. Jezis. Nuda.
2/10
827186
[b] X[/b] Klasicky jednoduchy slasher pribeh ale zaroven velmi chytry s mnozstvom forshadowingu a vtipu. Skvela pocta bez toho aby sa to snazilo nieco vykradat a kopirovat. [b]8,5/10 Fresh [/b]Toto je presne typ filmov, ktore mam rad. Komorne, divne, zvratene a s davkou cierneho humoru. Kvoli marvelu som myslel, ze Sebastian Stan je uplne herecke drevo ale evidentne je problem v marvelu a nie v nom. Cely film si kradne pre seba. P.S.: pri hororoch nepozeram trailery a toto je film pri ktorom by sa toho mal drzat kazdy. [b]8/10 The Cellar [/b]Obrovske prekvapenie a ten Fulciho zaver je ceresnicka na torte. [b]7/10[/b] [b]The Cursed[/b] Krasne natocene s vlastnou mytologiou a vybornou atmosferou ale zaroven tak strasne pomale, ze clovek musi byt v tom spravnom rozpolozeni aby si to uzil. Skoda toho CGI, vidiet menej by bolo v tomto pripade ovela lepsie.[b] 6.5/10[/b] [b]Virus:32[/b] Neurazajuci zombie horor z Juznej Ameriky, ktory sa pokusa priniest do zanru nieco nove ale zaroven sa niekedy az prilis inspiruje klasikami v tomto zanre. To ale nie je problem len tohto filmu ale celkovo zanru, ktory uz nema moc co povedat. Urcite sa ale jedna o lepsi zombie film s dobrymi hercami aj atmosferou. [b]6/10 [/b] [b]The Sadness[/b] Asi by ma nikdy nenapadlo, ze sa niekto pokusi natocit Crossed ale Azia si ide svoje a som za to rad. Vobec mi nevadi, ze film nema ziadny dej a je to len seria na seba nadvazujucich fucked up gore scenok ale kvoli absencii napatia a atmosfery tento filmu nikdy nenadobudne kultovy status, hlavne ked ani to samotne gore nie je uplne to najhorsie co moze clovek vidiet. Nehovoriac o tom, ze ak tam nie je to nasilie tak je to docela nuda. [b]5,5/10[/b] [b]Choose or Die[/b] Zacalo to ako dumb fun a ja som bol nateseny, potom to bolo uz len dumb, co si ale stale viem uzit ale nakoniec to bol dumb shit, co je uz aj na mna vela ale pokracovanie by som aj tak prijal. [b]3/10[/b] [b]Room 203[/b] Poslednych 10 minut preblikava obraz medzi zle osvetlenou miestnostou a tmou a je to tak otravne, ze som to prestal poriadne sledovat. Vzdy zamrzi ked zaverecna cast filmu zanecha taku zlu pachut. [b]3/10[/b] [b]Shut In[/b] Biblia. Jezis. Nuda. [b]2/10[/b]
Aprilove hororove okienko
6 0
reagovat

Uncharted

nemal som vlastne žiadne očakávania, čiže pomerne fajn výplach. chémia medzi nathanom a sullym v pohode, ale walhberg trestuhodne misscastnuty. holland veľmi ok. 6/10
827178
nemal som vlastne žiadne očakávania, čiže pomerne fajn výplach. chémia medzi nathanom a sullym v pohode, ale walhberg trestuhodne misscastnuty. holland veľmi ok. 6/10
Uncharted
4 -1
reagovat
reaguje na: Muel
jo, som dysgrafik, samozrejme som chcel vypichnúť scénu s vlakom. :+
827156
jo, som dysgrafik, samozrejme som chcel vypichnúť scénu s vlakom. *:+*
827132
1 -1
reagovat
reaguje na: Muel
Kdyby raději dali Raimimu na starosti No Way Home, kde by předvedl s Elfmanem a svým kameramanem alespoň polovinu filmařiny jako ve Strangovi, tak bychom nepotřebovali ofiko Tobeyho SM4. Vlastně bychom dostali x krát víc.
827154
Kdyby raději dali Raimimu na starosti No Way Home, kde by předvedl s Elfmanem a svým kameramanem alespoň polovinu filmařiny jako ve Strangovi, tak bychom nepotřebovali ofiko Tobeyho SM4. Vlastně bychom dostali x krát víc.
827132
2 -3
reagovat

Spider-Man 2

ten film vlastne ani nezostárol a akčná scéna dodnes patrí medzi jedné z naj v žánri. prial som si, aby doc strange 2 bol aspoň spolovice tak dobrý...
827132
ten film vlastne ani nezostárol a akčná scéna dodnes patrí medzi jedné z naj v žánri. prial som si, aby doc strange 2 bol aspoň spolovice tak dobrý...
Spider-Man 2
9 -1
reagují: Muel, Cinefil
reagovat
reaguje na: Memphis
Nevím o tobě vůbec nic, ale kult osobnosti nepřikládám nikomu.
827122
Nevím o tobě vůbec nic, ale kult osobnosti nepřikládám nikomu.
827120
4 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
A mně?
827120
A mně?
827117
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
To seš hodnej
827118
To seš hodnej
827117
7 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Ani já ne. Mám Teda rád, přijde mi jako veselý a sympatický člověk, ale kult osobnosti mu dělat rozhodně nebudu. :D
827117
Ani já ne. Mám Teda rád, přijde mi jako veselý a sympatický člověk, ale kult osobnosti mu dělat rozhodně nebudu. *:D*
827116
7 -2
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale Disk jo, kdyby koupil Warneri.
827116
Ale Disk jo, kdyby koupil Warneri.
827112
6 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To by bylo smutné, trapné a nudné. Nikdo by na to nepřišel, nezafinancovali by to ani Warneři.
827112
To by bylo smutné, trapné a nudné. Nikdo by na to nepřišel, nezafinancovali by to ani Warneři.
827106
5 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: RainMakeR
TedGeorge: Movie?
827106
TedGeorge: Movie?
827102
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Tomáš Garrigue: Masaryk? :D
827104
Tomáš Garrigue: Masaryk? *:D*
827102
5 -1
reagovat

TG:M

V kinech už 24.5. :D8):+:+:+:+:+:+
827102
V kinech už 24.5. *:D**8)**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
TG:M
2 -1
reagují: Ex-SOLDIER, BranoZ
reagovat

Nabídka Dárkového Poukazu IMAX platnost do 28.6

Jestli má někdo zájem tak ať napíše do zprávy a nějak se domluvíme do 28-6 jde dosti zajímavých filmu tak proč to nevyužít  V mém případě to nevyšlo ale taky propadnout to  byla škoda .
826912
Jestli má někdo zájem tak ať napíše do zprávy a nějak se domluvíme do 28-6 jde dosti zajímavých filmu tak proč to nevyužít  V mém případě to nevyšlo ale taky propadnout to  byla škoda .
Nabídka Dárkového Poukazu IMAX platnost do 28.6
3 0
reagovat

The Catcher Was A Spy (2018)

Snad nejhvězdnější v Čechách točený film, o kterém jste dost možná ani neslyšeli (ano, má tu profil a trailer (s jedním komentářem), ale jinak se za ním spíš zavřela voda), který však pohříchu nestrhne - jakkoliv je hlavní postava v mnoha ohledech zajímavá, její hlavní příběh zde prezentovaný je pro filmové účely asi příliš antiklimaktický... Našince nicméně mohou potěšit povědomé lokace (+ pár tváří)  no a to obsazení, to je prostě luxusní: kromě Paula Rudda v hlavní roli třeba Sienna Miller, Mark Strong, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Guy Pearce, Jeff Daniels, Hiroyuki Sanada, Connie Nielsen... :+
826902
Snad nejhvězdnější v Čechách točený film, o kterém jste dost možná ani neslyšeli (ano, má tu profil a trailer (s jedním komentářem), ale jinak se za ním spíš zavřela voda), který však pohříchu nestrhne - jakkoliv je hlavní postava v mnoha ohledech zajímavá, její hlavní příběh zde prezentovaný je pro filmové účely asi příliš antiklimaktický... Našince nicméně mohou potěšit povědomé lokace (+ pár tváří)  no a to obsazení, to je prostě luxusní: kromě Paula Rudda v hlavní roli třeba Sienna Miller, Mark Strong, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Guy Pearce, Jeff Daniels, Hiroyuki Sanada, Connie Nielsen... *:+*
The Catcher Was A Spy (2018)
3 -1
reagovat

Jak vycvičit draka (2010)

Vidím to poprvé po osmi letech a vůbec tahle pohádka nezestárla. Nádherně vážný animák, který má co říci i nám dospělým. Velký doják a doufám, že další dva díly zůstaly ve stejném duchu.

Dvojku jsem viděl premiérově v kině, ale už si ji nepamatuju. Třetí díl jsem neviděl vůbec.
826901
Vidím to poprvé po osmi letech a vůbec tahle pohádka nezestárla. Nádherně vážný animák, který má co říci i nám dospělým. Velký doják a doufám, že další dva díly zůstaly ve stejném duchu. Dvojku jsem viděl premiérově v kině, ale už si ji nepamatuju. Třetí díl jsem neviděl vůbec.
Jak vycvičit draka (2010)
7 -3
reagovat

Doctor Strange 2

vysoké očakávania sklamú. a ja som ich nemal, čiže som si to patrične aj užil. jasné, je to plytké, nekope to až tak ako by malo, ale furt je to fajn marvelovka s nádhernými vizuálmi. ale samozrejme, od raimiho som čakal proste viac. 6,5/10
826880
vysoké očakávania sklamú. a ja som ich nemal, čiže som si to patrične aj užil. jasné, je to plytké, nekope to až tak ako by malo, ale furt je to fajn marvelovka s nádhernými vizuálmi. ale samozrejme, od raimiho som čakal proste viac. 6,5/10
Doctor Strange 2
3 -1
reagovat
nie som z toho nadšený ako disk, ale tiež sa mi to dosť páči. Akurát ma štvú tie príšerne urobené masky
826706
nie som z toho nadšený ako disk, ale tiež sa mi to dosť páči. Akurát ma štvú tie príšerne urobené masky
3 0
reagovat
Za mňa je to jeden z najslabších Eastwoodov a celý film mi príde ako prešlapovanie na mieste...
826684
Za mňa je to jeden z najslabších Eastwoodov a celý film mi príde ako prešlapovanie na mieste...
826652
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se