Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 10281 - 10300 Napsat příspěvek
reaguje na: HellblazerZabud
Hatching nebudou těžce dávat pejskari...
829741
Hatching nebudou těžce dávat [spoiler]pejskari...[/spoiler]
829708
2 0
reagují: HellblazerZabud
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Cool :+
829709
Cool *:+*
829708
2 0
reagovat

Majove hororove okienko

Hatching - pre mna jeden z najocakavanejsich filmov roka a sice sa nakoniec jedna o mierne sklamanie, stale ide o skvele temne fantasy o dospievani a socialnej falosnosti, okorene prvkami body hororu. 8/10

The Innocents
- severska variacia na Chonicle, ktora sa drzi uplne pri zemi a aj ked je o detoch, tak je ovela temnejsia, drsnejsia a dospelejsia. 8/10

The Seed
- vynikajuce becko pre milovnikov Basket Case od Henenlotter v ktorom ma alien eroticke a vrazedne chutky a pretoze ma telepaticke schopnosti, tak vsetko zvlada z pohodlia gauca. 7/10 (upozornenie: ludia, ktori nikdy nezazili Tromu alebo uz spominaneho Henenlottra si mozu rovno odpocitat 6 bodov)

Wyrmwood: Apocalypse
-velmi dobre pokracovanie legendarneho ale uz zabudnuteho zombie filmu z Australie. Je to beckove, prepalene ale velmi zabavne a originalne. Doporucujem pozriet s jednotkou (8/10) ako double feature, pripadne pozriet len jednotku. 6/10

The Twin
- Rodinne psychologicke drama o strate dietata s dobrou atmosferou a hercami ale trestuhodne nevyuzite severske prostredie a koniec s twistom, ktory cloveka bud naserie alebo ho oceni. Ja som si ho uzil aj ked je predvidatelny. 6/10

Nedoporucujem (Pod 5*)

Studio 666
- Perfektne umrtia a.... to je bohuzial vsetko. Novodobe a brutalnejsie The Pick of Destiny sa nekona. Mozno pre fanusikov Foo Fighters ale film neobsahuje, az na jeden opakujuci sa rif, ziadnu hudbu. Natacanie bolo urcite zabavnejsie nez vysledny film. 4/10

Odpad (Pod 2*)

Firestarter, Escape the Fields
829708
[b]Hatching [/b]- pre mna jeden z najocakavanejsich filmov roka a sice sa nakoniec jedna o mierne sklamanie, stale ide o skvele temne fantasy o dospievani a socialnej falosnosti, okorene prvkami body hororu. [b]8/10 The Innocents [/b]- severska variacia na Chonicle, ktora sa drzi uplne pri zemi a aj ked je o detoch, tak je ovela temnejsia, drsnejsia a dospelejsia. [b]8/10[/b] [b] The Seed [/b]- vynikajuce becko pre milovnikov Basket Case od Henenlotter v ktorom ma alien eroticke a vrazedne chutky a pretoze ma telepaticke schopnosti, tak vsetko zvlada z pohodlia gauca. [b]7/10[/b] (upozornenie: ludia, ktori nikdy nezazili Tromu alebo uz spominaneho Henenlottra si mozu rovno odpocitat 6 bodov) [b] Wyrmwood: Apocalypse [/b]-velmi dobre pokracovanie legendarneho ale uz zabudnuteho zombie filmu z Australie. Je to beckove, prepalene ale velmi zabavne a originalne. Doporucujem pozriet s jednotkou (8/10) ako double feature, pripadne pozriet len jednotku. [b]6/10 The Twin [/b]- Rodinne psychologicke drama o strate dietata s dobrou atmosferou a hercami ale trestuhodne nevyuzite severske prostredie a koniec s twistom, ktory cloveka bud naserie alebo ho oceni. Ja som si ho uzil aj ked je predvidatelny.[b] 6/10 Nedoporucujem (Pod 5*) Studio 666[/b] - Perfektne umrtia a.... to je bohuzial vsetko. Novodobe a brutalnejsie The Pick of Destiny sa nekona. Mozno pre fanusikov Foo Fighters ale film neobsahuje, az na jeden opakujuci sa rif, ziadnu hudbu. Natacanie bolo urcite zabavnejsie nez vysledny film. [b]4/10[/b] [b]Odpad (Pod 2*) [/b]Firestarter, Escape the Fields
Majove hororove okienko
6 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat

Jersey Boys (2014)

Dal jsem tento snímek ke Clintovým 92. narozeninám. Dost pozapomenuté dílo, alespoň v těchto končinách, a je to škoda. Jersey Boys srší energií, kterou obstarávají nejen ony báječné písničky. Představitelé kapely The Four Seasons měli svoje role nastudované už v původním muzikálu, proto jsou jejich herecké a pěvecké výkony tak přesvědčivé. Muzikál je pro Clinta Eastwooda neobvyklým žánrem, ale o to mám z jeho Jersey Boys větší radost.
829651
Dal jsem tento snímek ke Clintovým 92. narozeninám. Dost pozapomenuté dílo, alespoň v těchto končinách, a je to škoda. Jersey Boys srší energií, kterou obstarávají nejen ony báječné písničky. Představitelé kapely The Four Seasons měli svoje role nastudované už v původním muzikálu, proto jsou jejich herecké a pěvecké výkony tak přesvědčivé. Muzikál je pro Clinta Eastwooda neobvyklým žánrem, ale o to mám z jeho Jersey Boys větší radost.
Jersey Boys (2014)
3 -1
reagovat

The Northman

Nadšení! Asi nejautentičtěji působící film o Vikinzích vůbec, a já mám pro toto období velkou slabost - a jelikož mi moc nejde nadhled (aktuálně diskutovaný např. u TG:M), bylo toto pro mě opravdu velmi, velmi osvěžující, že není prakticky třeba přivírat oči, ignorovat nesmysly. A nějak mám pocit, že ve mě roste cosi "rimsiovského", neb jak jsem měl při trailerech radost, že to bude méně WTF Eggers, nakonec jsem si nejvíc vychutnával právě ty WTF části. Tím rozhodně nechci říci, že by akční části nebyly dobré, ale občas působily až moc nacvičeně, až divadelně. A navíc žádný sladký happyend! Jak moc by tenhle film zasloužil úspěch! 
829632
Nadšení! Asi nejautentičtěji působící film o Vikinzích vůbec, a já mám pro toto období velkou slabost - a jelikož mi moc nejde nadhled (aktuálně diskutovaný např. u TG:M), bylo toto pro mě opravdu velmi, velmi osvěžující, že není prakticky třeba přivírat oči, ignorovat nesmysly. A nějak mám pocit, že ve mě roste cosi "rimsiovského", neb jak jsem měl při trailerech radost, že to bude méně WTF Eggers, nakonec jsem si nejvíc vychutnával právě ty WTF části. Tím rozhodně nechci říci, že by akční části nebyly dobré, ale občas působily až moc nacvičeně, až divadelně. A navíc žádný sladký happyend! Jak moc by tenhle film zasloužil úspěch! 
The Northman
4 -1
reagovat
Naprosto perfektní dokument o Spielbergově West Side Story. Nádherný doják plný emocí už jenom v momentech, kdy se setkává jedna legenda s druhou. Samotný Spielberg je skvělým vypravěčem nejen za kamerou, ale i před ní. Jeho nadšení je více než nakažlivé.
829625
Naprosto [url=https://www.youtube.com/watch?v=d_I-NcSCrFA&t&fbclid=IwAR0QWlyv-N2J3GY1MjU6o30MHPbgu0Z_gJIUS-m5ErROLPTDgkqLBt0riZE]perfektní dokument o Spielbergově West Side Story[/url]. Nádherný doják plný emocí už jenom v momentech, kdy se setkává jedna legenda s druhou. Samotný Spielberg je skvělým vypravěčem nejen za kamerou, ale i před ní. Jeho nadšení je více než nakažlivé.
5 -1
reagovat

Kmotr (1972)

Tuhle nesmrtelnou klasiku jsem si po mnoha letech dopřál znovu a konečně na Blu-rayi. Nádherný film, na který nedám dopustit, už jenom kvůli hudbě dodnes geniálního Nina Roty. Tentokrát jsem si vychutnával hlavně fantastický přepis na Blučku a smekám. Kmotr je výjimečný film a tuhle péči si jenom zaslouží. Člověk si ani nevšimne půstoletého stáří.
829546
Tuhle nesmrtelnou klasiku jsem si po mnoha letech dopřál znovu a konečně na Blu-rayi. Nádherný film, na který nedám dopustit, už jenom kvůli hudbě dodnes geniálního Nina Roty. Tentokrát jsem si vychutnával hlavně fantastický přepis na Blučku a smekám. Kmotr je výjimečný film a tuhle péči si jenom zaslouží. Člověk si ani nevšimne půstoletého stáří.
Kmotr (1972)
4 -1
reagovat

Top Gun: Maverick

a ono je to fakt tak ku*va dobré! :+ milujem, že sa tomu darí v box-office, že to má super ohlasy a že tom cruise je blázon. milujem to. poctivá filmarina. 9/10
829474
a ono je to fakt tak ku*va dobré! *:+* milujem, že sa tomu darí v box-office, že to má super ohlasy a že tom cruise je blázon. milujem to. poctivá filmarina. 9/10
Top Gun: Maverick
5 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Taky mě to nalákalo, když to vychvaloval Patrick Willems, ale ještě jsem se k tomu nedostal :- Anyways, těším se na to hodně link
829465
Taky mě to nalákalo, když to vychvaloval Patrick Willems, ale ještě jsem se k tomu nedostal *:-* Anyways, těším se na to hodně https://www.youtube.com/watch?v=dPU2D5Ftjbw
829448
4 0
reagovat

V létě ti řeknu, jak se mám (2022)

Čekal jsem sracku, dostal jsem hovno. 4/10 Jaký film, taková recenze. Jsou nějaké legální způsoby, jak zakázat Martě Ferencové točit filmy ? 
829461
Čekal jsem sracku, dostal jsem hovno. 4/10 Jaký film, taková recenze. Jsou nějaké legální způsoby, jak zakázat Martě Ferencové točit filmy ? 
V létě ti řeknu, jak se mám (2022)
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Bohajeho. :D

Já spíš čekám, kdy další díl oznámí Paramount.

Cinefix: Top 10 Aerial Dogfights of All Time

(Je tam i Tmavomodrý svět.)
829454
Bohajeho. *:D* Já spíš čekám, kdy další díl oznámí Paramount. [url=https://www.youtube.com/watch?v=V3slUijMM54]Cinefix: Top 10 Aerial Dogfights of All Time [/url](Je tam i [spoiler]Tmavomodrý svět[/spoiler].)
829450
4 0
reagovat
To bylo rychlé 8)

Sony are reportedly considering revisiting their own “Top Gun”-style aviator flick from the ’80s’ “Iron Eagle”. “The stars of the original, Jason Gedrick and Louis Gossett Jr (the OG ‘Chappie’!), are still around and very much still working, so if they go the ‘direct sequel’ route here like Paramount did with “Maverick” a new “Iron Eagle” could definitely work. “Expect a new lead”, I’m told. (Doesn’t mean Gedrick and Gossett can’t still be in it though..)”, says the site.
829450
To bylo rychlé *8)* Sony are reportedly considering revisiting their own “Top Gun”-style aviator flick from the ’80s’ “Iron Eagle”. “The stars of the original, Jason Gedrick and Louis Gossett Jr (the OG ‘Chappie’!), are still around and very much still working, so if they go the ‘direct sequel’ route here like Paramount did with “Maverick” a new “Iron Eagle” could definitely work. “Expect a new lead”, I’m told. (Doesn’t mean Gedrick and Gossett can’t still be in it though..)”, says the site.
5 0
reagují: Memphis
reagovat

RRR (2022)

Wow! Všechny hollywoodské blockbustery se můžou zahrabat, Indie vládne. Akční film/muzikál/buddy movie/historický epos/romantická komedie/přírodopisný film roku. Takovou euforii jsem u filmu dlouho nezažil. :D 9/10

Je to na Netflixu.
829448
Wow! Všechny hollywoodské blockbustery se můžou zahrabat, Indie vládne. Akční film/muzikál/buddy movie/historický epos/romantická komedie/přírodopisný film roku. Takovou euforii jsem u filmu dlouho nezažil. *:D* 9/10 [url=https://youtu.be/j_S_NBhQNTs]Je to na Netflixu.[/url]
RRR (2022)
5 -2
reagují: Gonzi
reagovat

Chip a Dale

Hodně moc jsem se těšil a bohužel to nenaplnilo mé očekávání. Není to špatné, má to dobré nápady, ale mělo to být zábavnější, vtipnější a lepší. 6/10
829418
Hodně moc jsem se těšil a bohužel to nenaplnilo mé očekávání. Není to špatné, má to dobré nápady, ale mělo to být zábavnější, vtipnější a lepší. 6/10
Chip a Dale
2 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
Díky!
829372
Díky!
829369
1 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Nový sestřih vznikl, včera jsem ho viděl v Olomouci na velkém plátně hned po jedničce a dvojce. Má trochu jiný začátek a konec a kosmetické úpravy v průběhu, ale nic výrazného. Respektive furt mi to přišlo výrazně slabší než první dva díly, takže žádná spása. I když že to začínalo v jednu ráno mému požitku určitě moc nepomohlo. :D
829369
Nový sestřih vznikl, včera jsem ho viděl v Olomouci na velkém plátně hned po jedničce a dvojce. Má trochu jiný začátek a konec a kosmetické úpravy v průběhu, ale nic výrazného. Respektive furt mi to přišlo výrazně slabší než první dva díly, takže žádná spása. I když že to začínalo v jednu ráno mému požitku určitě moc nepomohlo. *:D*
829367
3 0
reagují: Barv666
reagovat

The Godfather: Part III

Počasí tomu přálo, abych i toto stihl. Ale film mi to moc nepřál - ano, je to stále důstojné pokračování, ale vlastně... snad trochu zbytečné? Kdyby ale celý film byl jako poslední operní část, která je naprosto úžasná, byl by i tak srovnatelný s předchozími. Žel není, některá místa jsou poněkud utahaná, a vlastně jsem úplně nechápal o co se hraje. 

BTW, vybavuji si, že se měl dělat nějaká remaster cut trojky, vzniklo to, a pokud ano, je to nějak výrazněji změněné?
829367
Počasí tomu přálo, abych i toto stihl. Ale film mi to moc nepřál - ano, je to stále důstojné pokračování, ale vlastně... snad trochu zbytečné? Kdyby ale celý film byl jako poslední operní část, která je naprosto úžasná, byl by i tak srovnatelný s předchozími. Žel není, některá místa jsou poněkud utahaná, a vlastně jsem úplně nechápal o co se hraje.  BTW, vybavuji si, že se měl dělat nějaká remaster cut trojky, vzniklo to, a pokud ano, je to nějak výrazněji změněné?
The Godfather: Part III
1 0
reagují: the dark knight
reagovat

The Godfather: Part II

Tohle je těžší, než první. Film je jistě skvěle natočen, jenže já mám problém - hrozně mě nechytla linie s mladým Vitem, fakt vůbec. Čili hodnotím jen linii s Michaelem, která je skvostná, a ač se šlo obávat absence úžasného Branda, není toho třeba, Pacino hraje mladého kmotra jak ďábel. Asi mě za to mnozí proklejete, ale rád bych "only Michael-line cut".
829343
Tohle je těžší, než první. Film je jistě skvěle natočen, jenže já mám problém - hrozně mě nechytla linie s mladým Vitem, fakt vůbec. Čili hodnotím jen linii s Michaelem, která je skvostná, a ač se šlo obávat absence úžasného Branda, není toho třeba, Pacino hraje mladého kmotra jak ďábel. Asi mě za to mnozí proklejete, ale rád bych "only Michael-line cut".
The Godfather: Part II
2 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Včera mi přišly všechny tři díly (první dva filmy na BD, trojka s novým sestřihem žel pouze na DVD) a upřímně se těším, až si po letech znovu ty filmy pustím. Navíc mám nezapomenutelnou vzpomínku, kdy jsem před mnoha lety viděl první dva restaurované Kmotry na velkém plátně v kině Světozor.

Mám doma ještě první kolekci z roku 2001, kde ty filmy jsou dnes prakticky nekoukatelné. Jsem na definitivní a zrestaurované verze všech tří snímků hodně zvědavý.
829284
Včera mi přišly všechny tři díly (první dva filmy na BD, trojka s novým sestřihem žel pouze na DVD) a upřímně se těším, až si po letech znovu ty filmy pustím. Navíc mám nezapomenutelnou vzpomínku, kdy jsem před mnoha lety viděl první dva restaurované Kmotry na velkém plátně v kině Světozor. Mám doma ještě první kolekci z roku 2001, kde ty filmy jsou dnes prakticky nekoukatelné. Jsem na definitivní a zrestaurované verze všech tří snímků hodně zvědavý.
829270
4 -1
reagovat

The Godfather

Protože mu Cival dělá promo prakticky furt a já už ho seksakra dlouho neviděl. A víte jak to je, když jste něco dlouho, dlouho neviděli, a máte jen tu vzpomínku, jak to tehdy bylo dobré, pak si to po dlouhých letech pustíte - a je to pryč. Stává se vám to? Mně žel docela často. No ale to rozhodně není tenhle případ, je to tam, pořád to tam je, a - snad je to věkem? - spíš toho tam je ještě víc!
829270
Protože mu Cival dělá promo prakticky furt a já už ho seksakra dlouho neviděl. A víte jak to je, když jste něco dlouho, dlouho neviděli, a máte jen tu vzpomínku, jak to tehdy bylo dobré, pak si to po dlouhých letech pustíte - a je to pryč. Stává se vám to? Mně žel docela často. No ale to rozhodně není tenhle případ, je to tam, pořád to tam je, a - snad je to věkem? - spíš toho tam je ještě víc!
The Godfather
6 0
reagují: Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se