Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 8241 - 8260 Napsat příspěvek

Operace Fortune: Ruse de guerre

Hodně fajn akční jednohubka, která má hezkou akci, výborné herce, kteří si to užívají na maximum a funguje to tak jak má. Největší problém je, že Ritchie umí prostě lépe. Na druhou stranu pokud to někdy uvidím v televizi, tak přepínat nebudu. 7/10  PS: Aubrey Plaza je neskutečně hot.
854319
Hodně fajn akční jednohubka, která má hezkou akci, výborné herce, kteří si to užívají na maximum a funguje to tak jak má. Největší problém je, že Ritchie umí prostě lépe. Na druhou stranu pokud to někdy uvidím v televizi, tak přepínat nebudu. [b]7/10[/b]  PS: Aubrey Plaza je neskutečně hot.
Operace Fortune: Ruse de guerre
2 0
reagovat

Bledé modré oko

Zklamání. Těšil jsem se na temnou detektivku a dostal jsem hezky natočenou nudu, kde jsou dobří herci. Atmosféra není špatná, vizuál se mi líbil, hudba je dobrá. Ale je to nuda. První půlka mě těmi dialogy uspala. Herci to fakt táhnou nahoru, ještě že tak. Jinak samotný zvrat a pointa mi hodně nesedly. 5,5-6/10
854318
Zklamání. Těšil jsem se na temnou detektivku a dostal jsem hezky natočenou nudu, kde jsou dobří herci. Atmosféra není špatná, vizuál se mi líbil, hudba je dobrá. Ale je to nuda. První půlka mě těmi dialogy uspala. Herci to fakt táhnou nahoru, ještě že tak. Jinak samotný zvrat a pointa mi hodně nesedly. [b]5,5-6/10[/b]
Bledé modré oko
2 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Za ten rozpočet bys nenatočil obyčejnou dialogovou epizodu Hry o trůny, to je prostě fakt. A když chceš točit historický velkofilm tak prachy potřebuješ, když ne na herce, tak na výpravu - Poslední souboj reálně neměl moc akčních scén ale byl o dost dražší. Kdyby to Jákl pojal více partyzánský a vsadil na trochu jiné vyprávění, tak by mohl více uspět a při tom by to na tom rozpočtu tolik nezáleželo. 

Jinak Ondříček a Svěrák jsou režisérsky někde úplně jinde. 
854314
Za ten rozpočet bys nenatočil obyčejnou dialogovou epizodu Hry o trůny, to je prostě fakt. A když chceš točit historický velkofilm tak prachy potřebuješ, když ne na herce, tak na výpravu - Poslední souboj reálně neměl moc akčních scén ale byl o dost dražší. Kdyby to Jákl pojal více partyzánský a vsadil na trochu jiné vyprávění, tak by mohl více uspět a při tom by to na tom rozpočtu tolik nezáleželo.  Jinak Ondříček a Svěrák jsou režisérsky někde úplně jinde. 
854305
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
"Žižka nemá skoro žádný charakter a je jen zuřivý voják, které mu pak někdo otevře oči:D

Jinak ohledně rozpočtu úplně nesouhlasím. Jasně na mezinárodní úrovni je to málo. Na evropskou už to ale tolik neztrácí a na české poměry to mělo stačit víc než akorát.

Takový Tmavomodrý svět nebo i nedávný Zátopek byly daleko výpravnější než Žižka. Vždyť to vypadalo jakoby středověkě ČR nenabýdlo víc než Velkou Ameriku. Holt peníze nejsou všechno. Ty Jákl měl, ale všechny je nejspíš utratil za herce.
854305
"Žižka nemá skoro žádný charakter a je jen zuřivý voják, které mu pak někdo [b]otevře oči[/b]" *:D* Jinak ohledně rozpočtu úplně nesouhlasím. Jasně na mezinárodní úrovni je to málo. Na evropskou už to ale tolik neztrácí a na české poměry to mělo stačit víc než akorát. Takový Tmavomodrý svět nebo i nedávný Zátopek byly daleko výpravnější než Žižka. Vždyť to vypadalo jakoby středověkě ČR nenabýdlo víc než Velkou Ameriku. Holt peníze nejsou všechno. Ty Jákl měl, ale všechny je nejspíš utratil za herce.
854284
5 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: rollman69
Taky sem o tom četl zajímavosti a skutečně je to hodně brutální a krvavý :+ super efekty na tu dobu 
854299
Taky sem o tom četl zajímavosti a skutečně je to hodně brutální a krvavý *:+* super efekty na tu dobu 
854298
2 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Myslím, že to je hodnocené jako nekrvavější film. Počet Gore efektů praktických je až šílený. Já to miluji a pamatuji si doby VHS, kdy se táta divil, na co to vlastně čumím.
854298
Myslím, že to je hodnocené jako nekrvavější film. Počet Gore efektů praktických je až šílený. Já to miluji a pamatuji si doby VHS, kdy se táta divil, na co to vlastně čumím.
854294
4 0
reagují: Gacy
reagovat

Braindead - Živí mrtví

Tohle se nedá popsat, tohle se musí vidět, stručný návod na to jak se zbavit mrtvých ve svém domě, Lionel vám jasně ukáže, že sekačka na trávu vyřeší vše :D:D  A to Gore, to je poezi a navíc je to i vtipný :+
854294
Tohle se nedá popsat, tohle se musí vidět, stručný návod na to jak se zbavit mrtvých ve svém domě, Lionel vám jasně ukáže, že sekačka na trávu vyřeší vše *:D**:D*  A to Gore, to je poezi a navíc je to i vtipný *:+*
Braindead - Živí mrtví
4 0
reagují: rollman69
reagovat
To co se tu resi za kraviny zase.

Odpad = nedodivany film, ktery nechci videt

1,2/10 = 1*
3,4/10 = 2*
5,6/10 = 3*
7,8/10 =  4*
9,10/10 = 5*

(prikloneni se k vyssimu/nizsimu je o citu)

Spis jde o to, aby 5 byl opravdu prumer, ZE? A ne jak spousta chytraku takove to film se mi nelibil protoze tohle, tohle, tohle, tohle a bum 7/10....
854289
To co se tu resi za kraviny zase. Odpad = nedodivany film, ktery nechci videt 1,2/10 = 1* 3,4/10 = 2* 5,6/10 = 3* 7,8/10 =  4* 9,10/10 = 5* (prikloneni se k vyssimu/nizsimu je o citu) Spis jde o to, aby 5 byl opravdu prumer, ZE? A ne jak spousta chytraku takove to film se mi nelibil protoze tohle, tohle, tohle, tohle a bum 7/10....
1 -11
reagovat
reaguje na: remy
3 - průměr, takový obyč film, nenadchne a neurazí, když uvidím znova na nově, tak to nevypnu, sám si to ale možná nikdy nepustím.
4 - něco víc, ale ne "klenot".
2 - něco míň než průměr, ale ne vyloženě špatný.
5 - filmy roku, vrcholy žánru atd. atp.
1 - špatné filmy, které mě skoro uráží svou existencí.
odpad - nefilmy typu magnusek.

tím chci hlavně říct, že to nemám nijak mapované na škálu 1-10. Na csfd mi chybí "lepší a horší průměr" apod. ale vlastně se mi to hodnotí líp, než na 1-10 stupnici :D
854288
3 - průměr, takový obyč film, nenadchne a neurazí, když uvidím znova na nově, tak to nevypnu, sám si to ale možná nikdy nepustím. 4 - něco víc, ale ne "klenot". 2 - něco míň než průměr, ale ne vyloženě špatný. 5 - filmy roku, vrcholy žánru atd. atp. 1 - špatné filmy, které mě skoro uráží svou existencí. odpad - nefilmy typu magnusek. tím chci hlavně říct, že to nemám nijak mapované na škálu 1-10. Na csfd mi chybí "lepší a horší průměr" apod. ale vlastně se mi to hodnotí líp, než na 1-10 stupnici *:D*
854273
6 0
reagovat
2* - špatné, ale nějaké kvality to má
3* - prostě dobré
4* - dobré... ale vlastně o něco lepší než ostatní podobné filmy.
854286
2* - špatné, ale nějaké kvality to má 3* - prostě dobré 4* - dobré... ale vlastně o něco lepší než ostatní podobné filmy.
1 0
reagovat

Jan Žižka

Čekal jsem průser a dostal jsem neurážející film na Netflixu. Vidět to v kině tak prskám, takhle jako nic proti ničemu. Je škoda, že Jáklovi někdo neupravil scénář, pak by to bylo o dost lepší. Největší rezervy vidím ve scénáři a rozpočtu. S tímhle rozpočtem nemůžete dělat zázraky, a scénář měl být propracovanější. Prakticky samotný Žižka nemá skoro žádný charakter a je jen zuřivý voják, které mu pak někdo otevře oči. 5/10
854284
Čekal jsem průser a dostal jsem neurážející film na Netflixu. Vidět to v kině tak prskám, takhle jako nic proti ničemu. Je škoda, že Jáklovi někdo neupravil scénář, pak by to bylo o dost lepší. Největší rezervy vidím ve scénáři a rozpočtu. S tímhle rozpočtem nemůžete dělat zázraky, a scénář měl být propracovanější. Prakticky samotný Žižka nemá skoro žádný charakter a je jen zuřivý voják, které mu pak někdo otevře oči. 5/10
Jan Žižka
5 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kolikrat me stve, jak o tom hodnoceni premejslim v prubehu filmu :D - “zatim to je lepších 7/10 a o 10 minut pozdeji uz je to spis 8/10” ,  “zatim to je na tři hvězdičky” atd. …ČSFD je fakt zavislost :D
854283
Kolikrat me stve, jak o tom hodnoceni premejslim v prubehu filmu *:D* - “zatim to je lepších 7/10 a o 10 minut pozdeji uz je to spis 8/10” ,  “zatim to je na tři hvězdičky” atd. …ČSFD je fakt zavislost *:D*
854278
5 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jj, 5/10 mam na pomezi 2 a 3*. 2 jsou slabsi prumer (spis bych dal palec dolu) a 3 lepsi prumer (uz bych spis dal palec nahoru). :+
854281
Jj, 5/10 mam na pomezi 2 a 3*. 2 jsou slabsi prumer (spis bych dal palec dolu) a 3 lepsi prumer (uz bych spis dal palec nahoru). *:+*
854275
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Záleží na celkových pocitech a třeba i žánru, no. Např. u hororů nebo nějakých béček bývám někdy mírnější (ale neplatí to zdaleka vždy). 
854279
Záleží na celkových pocitech a třeba i žánru, no. Např. u hororů nebo nějakých béček bývám někdy mírnější (ale neplatí to zdaleka vždy). 
854275
2 0
reagovat
Nerad hodnotím číselně, buď se mi ten film líbil nebo ne a napíšu důvody proč. Csfd jsem si založil nedávno, jen abych měl přehled o filmech, které jsem viděl a ty hvězdičky beru spíš s rezervou.
854278
Nerad hodnotím číselně, buď se mi ten film líbil nebo ne a napíšu důvody proč. Csfd jsem si založil nedávno, jen abych měl přehled o filmech, které jsem viděl a ty hvězdičky beru spíš s rezervou.
854273
4 0
reagují: remy
reagovat
reaguje na: connor
Kolikrat me to hodnoceni stve, ale vzdycky se k nemu vracim.  Je intuitivni - proste na zaklade pocitu z jinejch filmu, kterym davam taky treba  7/10. Jinak nevim, co to “znamena film za 7 a co film za 7,5/10.” (Desi me predstava pulhvezdicek na čsfd:) Tak a ted jdu resit dulezitejsi veci, treba se ucit na zkousky 8)
854277
Kolikrat me to hodnoceni stve, ale vzdycky se k nemu vracim.  Je intuitivni - proste na zaklade pocitu z jinejch filmu, kterym davam taky treba  7/10. Jinak nevim, co to “znamena film za 7 a co film za 7,5/10.” (Desi me predstava pulhvezdicek na čsfd:) Tak a ted jdu resit dulezitejsi veci, treba se ucit na zkousky *8)*
854274
3 0
reagovat
Sedm je většinou za tři, stejně tak 5 je za dva ?). Poslední rok jsem to trochu zpřísnil poté, co mi došlo, že tři na CSFD jsou v jejich hodnotící tabulce nadprůměr, tak se podle toho řídím. Navíc se občas po prvním zkouknutí nemístně nadchnu a pak jsem se dodatečně divil, jestli mi nejeblo. Takhle to je lepší :+
854275
Sedm je většinou za tři, stejně tak 5 je za dva *?)*. Poslední rok jsem to trochu zpřísnil poté, co mi došlo, že tři na CSFD jsou v jejich hodnotící tabulce nadprůměr, tak se podle toho řídím. Navíc se občas po prvním zkouknutí nemístně nadchnu a pak jsem se dodatečně divil, jestli mi nejeblo. Takhle to je lepší *:+*
6 0
reagují: remy, connor
reagovat
Já to mám většinou takhle:
0-1/10 - odpad!
1-3/10 - 1 hvězda
3-5/10 - 2 hvězdy
5-7/10 - 3 hvězdy
7-9/10 - 4 hvězdy
9-10/10 - 5 hvězd
Takže... v těch hraničních bodech to je víceméně pružné. Za (ne)pomoc mi nemusíš děkovat. :D
854274
Já to mám většinou takhle: 0-1/10 - odpad! 1-3/10 - 1 hvězda 3-5/10 - 2 hvězdy 5-7/10 - 3 hvězdy 7-9/10 - 4 hvězdy 9-10/10 - 5 hvězd Takže... v těch hraničních bodech to je víceméně pružné. Za (ne)pomoc mi nemusíš děkovat. *:D*
854273
6 0
reagují: remy
reagovat

Hodnotici dotaz aneb “tvoje problemy bych chtel mit” :)

Davate filmu za 7/10….3 nebo 4 hvezdicky na ČSFD ? 

Pro me osobne jsou 4* suverennich (nebo proste lepsich) 7/10, proste to “musim cejtit” 
Ale je fakt ze 3 nebo 4* pro me predstavuji ve “hvezdickovem” hodnoceni nejvetsi “dilema”  tak me zajima, jak to mate vy? :D

Naopak o 5* nesmim moc premejslet - kdyz moc premejslim, davam lepsi 4.
854273
Davate filmu za 7/10….3 nebo 4 hvezdicky na ČSFD ?  Pro me osobne jsou 4* suverennich (nebo proste lepsich) 7/10, proste to “musim cejtit”  Ale je fakt ze 3 nebo 4* pro me predstavuji ve “hvezdickovem” hodnoceni nejvetsi “dilema”  tak me zajima, jak to mate vy? *:D* Naopak o 5* nesmim moc premejslet - kdyz moc premejslim, davam lepsi 4.
Hodnotici dotaz aneb “tvoje problemy bych chtel mit” :)
11 0
reagují: Muel, Gonzi, (=LIFTY=), connor
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě se to naopak líbilo kompletně celý, byl jsem zvědavý kam se to všechno posune a pořad jsem byl napnutý a zvědavý až do finále, kdy ho zlomí, že šel připravit ten Chees a měl radost, že ji ho může udělat, proto si myslím že ji i nechal a pak huraaaaaaaa ….   Fireeeeeee:D:D:D
854223
Mě se to naopak líbilo kompletně celý, byl jsem zvědavý kam se to všechno posune a pořad jsem byl napnutý a zvědavý až do finále, kdy ho zlomí, že šel připravit ten Chees a měl radost, že ji ho může udělat, proto si myslím že ji i nechal a pak huraaaaaaaa ….   Fireeeeeee*:D**:D**:D*
854180
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se