Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50761 - 50780 Napsat příspěvek

HAL

Husté sado maso.
480919
Husté sado maso.
HAL
0 0
reagovat

HAL

LOL. Mel jsem co delat, abych se nevalel smichy na podlaze. Drill Bra:+:D
480944
LOL. Mel jsem co delat, abych se nevalel smichy na podlaze. Drill Bra*:+**:D*
HAL
0 0
reagovat
Machine Girl - tohle bude luxusní film :D:+
480943
[link="http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1214128517?bctid=1320139451"]Machine Girl[/link] - tohle bude luxusní film *:D**:+*
0 0
reagovat
[link="http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1214128517?bctid=1320139451"]Machine Girl["/link"] - tohle bude luxusní film :D:+
480942
[link="http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1214128517?bctid=1320139451"]Machine Girl["/link"] - tohle bude luxusní film *:D**:+*
0 0
reagovat

KARLOS

Už jsem si to dal minimálně dvacetkrát, takže... nejsi :D
marduk: Hned vedle běží diskuze o DVD Transformers. Zkus to tam ;)
480787
Už jsem si to dal minimálně dvacetkrát, takže... nejsi *:D* marduk: Hned vedle běží diskuze o DVD Transformers. Zkus to tam *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
ako je na tom ceska podpora na druhom disku transformers?
480786
ako je na tom ceska podpora na druhom disku transformers?
0 0
reagovat
A já jak jsem se na to díval, tak jsem si myslel, že budu snad jediný, komu se to bude líbit ;)
480785
A já jak jsem se na to díval, tak jsem si myslel, že budu snad jediný, komu se to bude líbit ;)
0 0
reagovat

Yuri

Tady je extended verze. A vůbec, celej ten dokument s ní je super. Vyražte do půjčoven, lidičky ;)
480783
[link="http://www.youtube.com/watch?v=QaHiHWk53gg&feature=related"]Tady[/link] je extended verze. A vůbec, celej ten dokument s ní je super. Vyražte do půjčoven, lidičky *;)*
Yuri
0 0
reagovat

KarelIR

To je dost slušný vánoční blues! :+
480775
To je dost slušný vánoční blues! *:+*
KarelIR
0 0
reagovat

Nejlepší letošní vánoční song

Natalia Tena alias Nymphadora Tonks zpívá v bonusech k pátýmu Potterovi. A výborně. Snad dostane v šestce víc prostoru :) [link]
480768
Natalia Tena alias Nymphadora Tonks zpívá v bonusech k pátýmu Potterovi. A výborně. Snad dostane v šestce víc prostoru *:)* [link="http://www.youtube.com/watch?v=x8rJ4TqGSGw"][link][/link]
Nejlepší letošní vánoční song
0 0
reagovat
No Fuka tomu dal 100% a recenzia je tiez dost slubna.
480760
No Fuka tomu dal 100% a recenzia je tiez dost slubna.
0 0
reagovat

vzec

presne... a ti su tam tych poslednych 15 minut :))
480750
presne... a ti su tam tych poslednych 15 minut *:))*
vzec
0 0
reagovat
Prostě průměr... s tim se nespokojim... :- Nevim, jestli sem si to přeložil dobře, ale nejhorší jsou na tom prej právě ti upíři...
480746
Prostě průměr... s tim se nespokojim... *:-* Nevim, jestli sem si to přeložil dobře, ale nejhorší jsou na tom prej právě ti upíři...
0 0
reagovat

Vincent

kto vravi ze som to videl?:D
480739
kto vravi ze som to videl?*:D*
Vincent
0 0
reagovat

vzeč

U americkýho premiere maji max.4 hvezdy a nejmin zadnou, takze 2* u amíků jsou 3* v české premiere.
480724
U americkýho premiere maji max.4 hvezdy a nejmin zadnou, takze 2* u amíků jsou 3* v české premiere.
vzeč
0 0
reagovat
Gorecki: Kdes to viděl? :)
480723
Gorecki: Kdes to viděl? :)
0 0
reagovat
však já vim...
480719
však já vim...
0 0
reagovat

vzec

mozno to je v tom ze cakali nieco uplne ine a az do poslednej 15 minutovky to v ramci svojho zameru nema chybu (teda, vraj obcas Smith nestaci:)

pockaj si na "lokalnu" recenziu, niekedy je dolezitejsie si precitat co pisu, ako len ratat hviezdicky
480718
mozno to je v tom ze cakali nieco uplne ine a az do poslednej 15 minutovky to v ramci svojho zameru nema chybu (teda, vraj obcas Smith nestaci:) pockaj si na "lokalnu" recenziu, niekedy je dolezitejsie si precitat co pisu, ako len ratat hviezdicky
vzec
0 0
reagovat
světobornej angličtinář nejsem, ale stačí mi procenta a hvězdy u recenzí, takže když vidim necelý dvě u americkýho premieru, je mi do breku a vůbec všechny recenze jsou takový podprůměrný až průměrný, na imdb sice maj solidní nadprůměr, ale moc o tom přesvědčenej nejsem, je tam hold pár lidí, kterým se to líbilo strašně a jsou tam lidi, kterým se to nelíbilo ani trochu
480717
světobornej angličtinář nejsem, ale stačí mi procenta a hvězdy u recenzí, takže když vidim necelý dvě u americkýho premieru, je mi do breku a vůbec všechny recenze jsou takový podprůměrný až průměrný, na imdb sice maj solidní nadprůměr, ale moc o tom přesvědčenej nejsem, je tam hold pár lidí, kterým se to líbilo strašně a jsou tam lidi, kterým se to nelíbilo ani trochu
0 0
reagovat

vzec

a viac k tomu nepovies?
480716
a viac k tomu nepovies?
vzec
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se