Výborná diskuze. Dost možná nejlepší a nejspontánnější, co jsem tu zažil. Dost příjemná změna oproti šabloně: "Jsi kretén, protože se ti nelíbí film co se líbí mně!"
Za to, že jsem Mud vychválil se omlouvám, já na ten film koukal s nulovým očekáváním a to je vždycky lepší. Jinak ten konec Na začátku po představení postav jsem si říkal, že to k něčemu podobnému směřuje, pak jsem si říkal, to ne, to by bylo moc jednoduchý a o to víc jsem si to užil. Ale pro mě to nebyl film o nějakých epic plot twistech, ale neuvěřitelně good feel záležitost, přesto ty věci radši dám do spoileru, kdyby to někdo bral jinak. Jo co to mohlo mít byl trochu víc psycho záporák , co jsem četl, tak tam měl hrát původně Pine, ten by se možná na Neckboneova strejdu hodil víc a Shannon by byl výbornej psycho brácha. Zase na druhou stranu ten pobožnej otec byl hodně weird a ta parta redneck naháněčů taky. Ale jak říkám, bylo to fakt parádně good feel. Až jsem si řikal, tohle vidět ve 14, tak bych si to užil daleko víc.
reagovat
|