Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3581 - 3600 Napsat příspěvek
reaguje na: speedy.mail
V rámci předplatného nebo jako samostatný film?
888493
V rámci předplatného nebo jako samostatný film?
888489
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat

Úsvit

Na VOD ještě před Vánoci - 19.12. na KVIFF.TV :)
888489
Na VOD ještě před Vánoci - 19.12. na KVIFF.TV *:)*
Úsvit
4 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jak jsem viděl teď Blade tak bych si přál velký comeback pro Snipese. 

A vůbec bych se nezlobil kdyby Jim Carrey natočil nějaké pořádné drama. 
888481
Jak jsem viděl teď Blade tak bych si přál velký comeback pro Snipese.  A vůbec bych se nezlobil kdyby Jim Carrey natočil nějaké pořádné drama. 
888467
6 0
reagovat
reaguje na: esmo
To mám z té miliardy hororových názvů o domech na různých místech :D
888480
To mám z té miliardy hororových názvů o domech na různých místech *:D*
888469
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Vim, že jsem pak nějakou dobu nadával na Catherine Keener, když jsem ji v tv někde zahlédl :D ... tak asi tak. Jinak mi to přišlo nastejno, jen tohle je oproti tý druhý verzi vizuálně „filmovější“, měli o kouda víc dukátů.

A to, co jste popisovali ohledně „Plivu na Tvůj hrob“, takhle jsem měl svýho času problém s „Martyrs“. A tam je navíc ještě blbější, že ta pomsta v druhý polovině neni.
888478
Vim, že jsem pak nějakou dobu nadával na Catherine Keener, když jsem ji v tv někde zahlédl *:D* ... tak asi tak. Jinak mi to přišlo nastejno, jen tohle je oproti tý druhý verzi vizuálně „filmovější“, měli o kouda víc dukátů. A to, co jste popisovali ohledně „Plivu na Tvůj hrob“, takhle jsem měl svýho času problém s „Martyrs“. A tam je navíc ještě blbější, že[spoiler] ta pomsta v druhý polovině neni.[/spoiler]
888469
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ben Stiller.
888475
Ben Stiller.
888467
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
The Girl Next Door som videl len to s Elishou, ale to asi nemyslíš :D Takže nemôžem porovnať. Ale asi radšej vynechaj. 
888470
The Girl Next Door som videl len to s Elishou, ale to asi nemyslíš *:D* Takže nemôžem porovnať. Ale asi radšej vynechaj. 
888469
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nalevo, ne na kopci .. ale jinak jo, remake jsem taky nějak dal. Plivu na tvůj hrob mám pořád v seznamu a asi tam na vždy zůstane :D

An American Crime jste viděli někdo? Je to v podstatě jako mnou zmiňované The Girl Next Door, jen by mě zajímalo zda snazší / horší na koukání.
888469
Nalevo, ne na kopci .. ale jinak jo, remake jsem taky nějak dal. Plivu na tvůj hrob mám pořád v seznamu a asi tam na vždy zůstane *:D* [url=https://www.csfd.cz/film/227630-americky-zlocin/recenze/]An American Crime[/url] jste viděli někdo? Je to v podstatě jako mnou zmiňované The Girl Next Door, jen by mě zajímalo zda snazší / horší na koukání.
888465
1 0
reagují: (=LIFTY=), Ash_Black, kyller
reagovat
reaguje na: pepo
jo, našel jsem si to na YT, jdi do pr... :D
To je to co jsem myslel. Není to "brutální" z pohledu krve či gore. Přesto jsem to po chvilce vypnul a budu se to snažit vytěsnit. Ta bezmoc je prostě řádově horší horor. Jak nahodil esmo to násilí na ženách - mám to obdobně a myslím si, že je to defacto totéž. Ostatně, zrovna fyzický dopad znásilnění může být relativně malý, kdežto psychický je víceméně likvidační :(:-
888468
jo, našel jsem si to na YT, jdi do pr... *:D* To je to co jsem myslel. Není to "brutální" z pohledu krve či gore. Přesto jsem to po chvilce vypnul a budu se to snažit vytěsnit. Ta bezmoc je prostě řádově horší horor. Jak nahodil esmo to násilí na ženách - mám to obdobně a myslím si, že je to defacto totéž. Ostatně, zrovna fyzický dopad znásilnění může být relativně malý, kdežto psychický je víceméně likvidační *:(**:-*
888449
4 0
reagovat

Herecký comeback

Který herec, který už je v ústraní nebo důchodu by si podle vás ještě AAA comeback zasloužil, ať už oscarovými ambicemi nebo komerčně. Podobně jako v poslední době Keaton nebo Fraser?

Za mne Nicolas Cage mimo ty jeho divnofilmy a Eddie Murphy. S oběma jsem vyrostl. 
888467
Který herec, který už je v ústraní nebo důchodu by si podle vás ještě AAA comeback zasloužil, ať už oscarovými ambicemi nebo komerčně. Podobně jako v poslední době Keaton nebo Fraser? Za mne Nicolas Cage mimo ty jeho divnofilmy a Eddie Murphy. S oběma jsem vyrostl. 
Herecký comeback
1 0
reagují: hroubek, Cinefil
reagovat
reaguje na: Adventurer
Ak si nevidel, doporučujem Zubatá vagína
888466
Ak si nevidel, doporučujem [url=https://www.csfd.cz/film/227794-intimni-tajemstvi/recenze/]Zubatá vagína[/url]
888395
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Pokud se tedy bavíme ne o scéně krvavé, tak znásilnění nedávám taky těžce. Proto fakt nemám rád revenge horory, protože první půlku nezvládám. 
Remake Poslední dům na kopci jsem ještě jakž takž přežil, ale Plivu na tvůj hrob jsem proklikal do doby, než došlo na pomstu a taky to byl jeden z posledních filmu tohoto typu, který jsem viděl. Tohle samoúčelné znásilňování fakt ne.
888465
Pokud se tedy bavíme ne o scéně krvavé, tak znásilnění nedávám taky těžce. Proto fakt nemám rád revenge horory, protože první půlku nezvládám.  Remake Poslední dům na kopci jsem ještě jakž takž přežil, ale Plivu na tvůj hrob jsem proklikal do doby, než došlo na pomstu a taky to byl jeden z posledních filmu tohoto typu, který jsem viděl. Tohle samoúčelné znásilňování fakt ne.
888434
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Kostěj
Life of Chuck link
888464
Life of Chuck https://en.wikipedia.org/wiki/The_Life_of_Chuck_(film)
888460
0 0
reagovat
Mám to rovnako ako esmo.
Za mňa v tomto rebríčku rozhodne vyhrávajú Nočné zvieratá link
Tá scéna na ceste je tak strašne nepríjemná pretože vieš, doslova to cítiš, že sa stane niečo zlé a pôsobí to až strašidelné reálne. Normálne som na chvíľu zabudol, že sa pozerám na film a nie na realitu. Tak strašne som dúfal, že sa jej nič nestane...
888463
Mám to rovnako ako esmo. Za mňa v tomto rebríčku rozhodne vyhrávajú Nočné zvieratá https://www.csfd.sk/film/52430-nocne-zvierata/prehlad/ Tá scéna na ceste je tak strašne nepríjemná pretože vieš, doslova to cítiš, že sa stane niečo zlé a pôsobí to až strašidelné reálne. Normálne som na chvíľu zabudol, že sa pozerám na film a nie na realitu. Tak strašne som dúfal, že sa jej nič nestane...
2 0
reagovat
reaguje na: pepo
Jop, "baseballovej kluk". V předloze je to taky docela hustý, je tam víc zdůrazněný, jak jsou pro ně lidi v podstatě jen žrádlo.

Skvělej film, zase si to budu muset někdy dát. Flanagan by se měl vyprdnout na ty seriály se stále stejným castem a natočit zase nějakej film.
888460
Jop, "baseballovej kluk". V předloze je to taky docela hustý, je tam víc zdůrazněný, jak jsou pro ně lidi v podstatě jen žrádlo. Skvělej film, zase si to budu muset někdy dát. Flanagan by se měl vyprdnout na ty seriály se stále stejným castem a natočit zase nějakej film.
888449
4 0
reagují: okkac
reagovat
Já asi nemám nic konkrétního ale naposledy se mi dělalo špatně u Talk to me když si ten posedlý kluk začal sám mlátit hlavou o stůl a to dále co následovalo :o
888456
Já asi nemám nic konkrétního ale naposledy se mi dělalo špatně u Talk to me [spoiler]když si ten posedlý kluk začal sám mlátit hlavou o stůl a to dále co následovalo[/spoiler] *:o*
1 0
reagovat
reaguje na: fabec
Máš pravdu, na to bych zapomněl ... nedávno jsem si pustil na HBO film Neviňátka kde byla scéna s kočkou. Ihned jsem zakryl oči a vypínal televizi. Film jsem nedokoukal ?)
888453
Máš pravdu, na to bych zapomněl ... nedávno jsem si pustil na HBO film Neviňátka kde byla scéna s kočkou. Ihned jsem zakryl oči a vypínal televizi. Film jsem nedokoukal *?)*
888446
1 0
reagovat
pre man je strasne hardcore scena v Doktor Sleep, ked idu zabit to decko
888449
pre man je strasne hardcore scena v Doktor Sleep, ked idu zabit to decko
1 0
reagují: Gonzi, Kostěj
reagovat
reaguje na: Adventurer
Cokoliv na zvířatech. Když je možnost, tak to proklikám rychle pryč.
888446
Cokoliv na zvířatech. Když je možnost, tak to proklikám rychle pryč.
888395
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Ani mi to nepřipomínej, hned jsem si vzpomněl na mlácení Chastainky v Molly's Game...
888443
Ani mi to nepřipomínej, hned jsem si vzpomněl na mlácení Chastainky v Molly's Game...
888434
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se