Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 35461 - 35480 Napsat příspěvek

Dogma

Hmm 9/10 :+
Zatiaľ všetko od Smitha mi neskutočne sadlo... pošahané oddychovky :) Alan Rickman rulez 8)

Chasing Amy
Nevedel som čo za typ filmu to je, ale ako romantickú komédiu by som to neodhadol. 7/10
614482
Hmm [b]9/10[/b] *:+* Zatiaľ všetko od Smitha mi neskutočne sadlo... pošahané oddychovky :) Alan Rickman rulez *8)* [b]Chasing Amy[/b] Nevedel som čo za typ filmu to je, ale ako romantickú komédiu by som to neodhadol. [b]7/10[/b]
Dogma
0 0
reagovat

departed

A to jsem se tak těšil, náhodou část trailerů byla fajn.
614470
A to jsem se tak těšil, náhodou část trailerů byla fajn.
departed
0 0
reagovat

xxendxx

:D:+

Souhlas.
614469
*:D**:+* Souhlas.
xxendxx
0 0
reagovat

Sarger

np ;)
614461
np *;)*
Sarger
0 0
reagovat
ad sabotage:

to snad museli cekat vsichni... uz trailer byl jak neco z Funny or Die
614457
ad sabotage: to snad museli cekat vsichni... uz trailer byl jak neco z Funny or Die
0 0
reagovat
Niekto tu dávnejšie hodil odkaz na stand-up od Gabriela Iglesiasa. Dik.. výborne sa bavím na ňom :+
614453
Niekto tu dávnejšie hodil odkaz na stand-up od Gabriela Iglesiasa. Dik.. výborne sa bavím na ňom *:+*
0 0
reagovat

Snowpiercer

Takové filmy můžu. Ale tady ten má tolik logických lapsů a sám asi neví jak by měl působit, protože chvíli je to skvěle Gilliamovské, a pak najednou jako bych se díval na Hunger games, za chvíli pak Equilibrium nebo Old boy. No prostě miš maš. Na jehož konci mi nebylo vůbec jasné, jakou myšlenku to chtělo sdělit a proč je ta jejich sociální struktura, taková jaká je. Fakt mi to přišlo jako škoda promarněného potenciálu, protože jsem se na to docela těšil.
614451
Takové filmy můžu. Ale tady ten má tolik logických lapsů a sám asi neví jak by měl působit, protože chvíli je to skvěle Gilliamovské, a pak najednou jako bych se díval na Hunger games, za chvíli pak Equilibrium nebo Old boy. No prostě miš maš. Na jehož konci mi nebylo vůbec jasné, jakou myšlenku to chtělo sdělit a proč je ta jejich sociální struktura, taková jaká je. Fakt mi to přišlo jako škoda promarněného potenciálu, protože jsem se na to docela těšil.
Snowpiercer
0 0
reagovat
Sabotage na RT 21% a na MC 39? Co se to kurva děje? To jsou kritici jen obyč píčusové nebo je ten film fakt špatnej... :'(
614449
Sabotage na [link="http://www.rottentomatoes.com/m/sabotage_2012/"]RT[/link] 21% a na [link="http://www.metacritic.com/movie/sabotage"]MC[/link] 39? Co se to kurva děje? To jsou kritici jen obyč [spoiler]píčusové[/spoiler] nebo je ten film fakt špatnej... :'(
0 0
reagovat

Memphis

Sorry, měl jsem to zaspoilovat, i když to není žádný "zvrat". Na druhou stranu - kdybych tím popisem nenalákal, tak se na to určitě nikdo nepodívá :))

Spazz
Mě tedy dostala už scéna s rukou (Tilda Swinton!). Jak jsem předtím měl pochybnosti nemalé, tak od té chvíle jsem tomu už žral všechno.
614439
Sorry, měl jsem to zaspoilovat, i když to není žádný "zvrat". Na druhou stranu - kdybych tím popisem nenalákal, tak se na to určitě nikdo nepodívá *:))* [b]Spazz[/b] Mě tedy dostala už scéna s rukou (Tilda Swinton!). Jak jsem předtím měl pochybnosti nemalé, tak od té chvíle jsem tomu už žral všechno.
Memphis
0 0
reagovat

Snowpiercer

V první řadě neděkuju HALovi za to, že mi zabil minimálně jednu skvělou scénu. Za druhý, nedívejte se bez titulků, mě až téměř na konci došlo, že tomu Korejcovi má jít rozumět. :D A za třetí: 8/10 Je to fajn, má to koule...Konec mě sice trochu zklamal, ale nemůžu bejt přece úplně spokojenej.And last but not least, Evans by měl přestat plácat nesmysly a od teď hrát minimálně ve třech filmech ročně, tečka.
614438
V první řadě neděkuju HALovi za to, že mi zabil minimálně jednu skvělou scénu. Za druhý, nedívejte se bez titulků, mě až téměř na konci došlo, že tomu Korejcovi má jít rozumět. *:D* A za třetí: 8/10 Je to fajn, má to koule...[spoiler]Konec mě sice trochu zklamal, ale nemůžu bejt přece úplně spokojenej.[/spoiler]And last but not least, Evans by měl přestat plácat nesmysly a od teď hrát minimálně ve třech filmech ročně, tečka.
Snowpiercer
0 0
reagovat

kubqo

Mne prave prislo,ze v prvni pulce to vypada fakt debilne i na tom "platne".. ale ja fakt, ze pak se to zvedne neskutecne
614435
Mne prave prislo,ze v prvni pulce to vypada fakt debilne i na tom "platne".. ale ja fakt, ze pak se to zvedne neskutecne
kubqo
0 0
reagovat

Seolgug Yeolcha / Snowpiercer

All aboard the hype train! 8)
Pridávam sa k nadšeným reakciám. Má to neskutočné guľe a tie jednotlivé "fucked-up" scény sú riadne fucked up. Na papieri museli vyzerať strašne debilne ale väčšina sa podarila predať. Síce to občas má zádrhele v deji a logike, a efekty sú na úrovni kvalitnejšieho animáku, no napriek tomu je to jeden z najoriginálnejších filmov poslednej doby.
8/10
614383
All aboard the hype train! *8)* Pridávam sa k nadšeným reakciám. Má to neskutočné guľe a tie jednotlivé "fucked-up" scény sú riadne fucked up. Na papieri museli vyzerať strašne debilne ale väčšina sa podarila predať. Síce to občas má zádrhele v deji a logike, a efekty sú na úrovni kvalitnejšieho animáku, no napriek tomu je to jeden z najoriginálnejších filmov poslednej doby. 8/10
Seolgug Yeolcha / Snowpiercer
0 0
reagovat
Tyden dva pred premierou Kapitana dvojky.. Ja v tom vidim jasnej marketing. Nedivil bych se, kdyby mu to porucilo studio za prislebenou rezii u nejakyho jeho pristiho filmu. Trochu hnuj.
614370
Tyden dva pred premierou Kapitana dvojky.. Ja v tom vidim jasnej marketing. Nedivil bych se, kdyby mu to porucilo studio za prislebenou rezii u nejakyho jeho pristiho filmu. Trochu hnuj.
0 0
reagovat
Hlavně po Kapitánovi úplně končí s herectvím... Prej.
614365
Hlavně po Kapitánovi úplně končí s herectvím... Prej.
0 0
reagovat

Phil cze

na iDnesu psali, ze uz ho budem videt jen u Marvelu, ze chce rezirovat... co je na tom pravdy, to je vec druha.
614363
na iDnesu psali, ze uz ho budem videt jen u Marvelu, ze chce rezirovat... co je na tom pravdy, to je vec druha.
Phil cze
0 0
reagovat

HAL

Souhlas, film je vynikající a u Evanse mě irituje, že už ho mimo Marvel příliš nevidáme (podobně jako RDJ). Tady znova dokázal, že umí víc než bejt cool a hláškovat.
614361
Souhlas, film je vynikající a u Evanse mě irituje, že už ho mimo Marvel příliš nevidáme (podobně jako RDJ). Tady znova dokázal, že umí víc než bejt cool a hláškovat.
HAL
0 0
reagovat

popik

taky jsem byl příjemně překvapen 8)
614360
taky jsem byl příjemně překvapen *8)*
popik
0 0
reagovat
Akorát teď budu mít trochu problém dívat se na dvojku Captain America, protože tam už pro mne teď Cap bude v Evansově podání jen takový trapný žužla.
Ať už v tom výtahu zmlátí kolik chce agentů, jeho větu ze Snowpiercera: "Vím jak chutnají lidi, a vím že mimina chutnají nejlíp." z hlavy jen tak nedostanu.
614359
Akorát teď budu mít trochu problém dívat se na dvojku Captain America, protože tam už pro mne teď Cap bude v Evansově podání jen takový trapný žužla. Ať už v tom výtahu zmlátí kolik chce agentů, jeho větu ze Snowpiercera: "Vím jak chutnají lidi, a vím že mimina chutnají nejlíp." z hlavy jen tak nedostanu.
0 0
reagovat

Snowpiercer

:o:o
Tedy očekávání jsem měl hodně nejasné, ale fakt by mně ani ve snu nenapadlo že "ten film o totalitě ve věčném vlaku" mi rozbourá žebříček nejlepších loňských filmů na padrť. Ty vole. Celou druhou půlku už jsem jen bez dechu zíral s bradou až na podlaze.
To nejlepší ze stylu Terryho Gilliama (toho Gilliama co natočil 12 opic) se potkává s Chan-wook Parkem (Old Boy) a je z toho fascinující, nádherně syrový, a dokonale vypointovaný sci-fi nářez s překvapivou myšlenkovou hloubkou.
Místy je to spíš jak bizarní tripový úlet, to ostatně i premisou, ale i navzdory tomu - ten příběh fantasticky funguje, a to co se tam děje, wow, nevěřil jsem že na tohle má v drahém filmu s áčkovými herci ještě někdo koule.
614358
*:o**:o* Tedy očekávání jsem měl hodně nejasné, ale fakt by mně ani ve snu nenapadlo že "ten film o totalitě ve věčném vlaku" mi rozbourá žebříček nejlepších loňských filmů na padrť. Ty vole. Celou druhou půlku už jsem jen bez dechu zíral s bradou až na podlaze. To nejlepší ze stylu Terryho Gilliama (toho Gilliama co natočil 12 opic) se potkává s Chan-wook Parkem (Old Boy) a je z toho fascinující, nádherně syrový, a dokonale vypointovaný sci-fi nářez s překvapivou myšlenkovou hloubkou. Místy je to spíš jak bizarní tripový úlet, to ostatně i premisou, ale i navzdory tomu - ten příběh fantasticky funguje, a to co se tam děje, wow, nevěřil jsem že na tohle má v drahém filmu s áčkovými herci ještě někdo koule.
Snowpiercer
0 0
reagovat
Mně by teda zajímalo, kdy podle vás točí hluboký filmy, dobrý filosofický filmy nebo filmy s přesahem. Protože poslouchat úplně u všeho, jak je to povrchní, předvídatelný nebo nudný... aby to failování nebylo trochu jinde :D
614355
Mně by teda zajímalo, kdy podle vás točí hluboký filmy, dobrý filosofický filmy nebo filmy s přesahem. Protože poslouchat úplně u všeho, jak je to povrchní, předvídatelný nebo nudný... aby to failování nebylo trochu jinde *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se