Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 31381 - 31400 Napsat příspěvek

Two Lovers (2008)

Klasický klubový polotovar, ktorý sa dostane do prehliadok festivalov ale fakt dobrým filmom sa nestane. Aj napriek tomu a totálne nezvládnutej finálnej polhodine spokojnosť. Prameniaca však nie z kvalít filmu ale z podobných odžitých situácií a spätného zadosťučinenia, že nie som jediný blbec na svete :D 7/10 hlavne za opäť dokonalého Phoenixa

ad Hobbit - LotR to určite nie je ale vynikajúca fantasy, strkajúca do vrecka 95 % žánrovej konkurencie rozhodne áno ( a to som tej trilógie takisto sklamaný)
633810
Klasický klubový polotovar, ktorý sa dostane do prehliadok festivalov ale fakt dobrým filmom sa nestane. Aj napriek tomu a totálne nezvládnutej finálnej polhodine spokojnosť. Prameniaca však nie z kvalít filmu ale z podobných odžitých situácií a spätného zadosťučinenia, že nie som jediný blbec na svete *:D* 7/10 hlavne za opäť dokonalého Phoenixa ad Hobbit - LotR to určite nie je ale vynikajúca fantasy, strkajúca do vrecka 95 % žánrovej konkurencie rozhodne áno ( a to som tej trilógie takisto sklamaný)
Two Lovers (2008)
0 0
reagovat
Jo tohle beru, ale ty bonusy mi ve srovnání s LOTREM přijdou ještě smutnější jak srovnání filmů, bohužel. Taky jsem na to co píšeš hodně spoléhal. Komplet lotrovský jsem viděl tak 10x :D Ale koukal jsem na to až po tom rumoru Mckellena o green screenu.
633809
Jo tohle beru, ale ty bonusy mi ve srovnání s LOTREM přijdou ještě smutnější jak srovnání filmů, bohužel. Taky jsem na to co píšeš hodně spoléhal. Komplet lotrovský jsem viděl tak 10x *:D* Ale koukal jsem na to až po tom rumoru Mckellena o green screenu.
0 0
reagovat

Hobbit trilogy

To chce holt vidět těch xx hodin dokumentů k extended verzím, abyste ty filmy měli rádi, Tony a spol. Tak to prostě je, měl jsem to stejně jako vy, po nich jsem teď ale KARLOS team. Ta práce za tím natáčením, to je neuvěřitelný. Ta Jacksonova láska... Vymazlený EE filmu jsou pak taky někde úplně jinde (nejen pocitově) než to, na co tu nadáváte 8). Nechápu lidi, co si po kino-verzi koupěj tu samou na DVD/BR a jejich zájem o filmy tím opadá. Sem momentálně střízlivej a tohle celý je můj kritickej, objektivní pohled na věc.
633807
To chce holt vidět těch xx hodin dokumentů k extended verzím, abyste ty filmy měli rádi, Tony a spol. Tak to prostě je, měl jsem to stejně jako vy, po nich jsem teď ale KARLOS team. Ta práce za tím natáčením, to je neuvěřitelný. Ta Jacksonova láska... Vymazlený EE filmu jsou pak taky někde úplně jinde (nejen pocitově) než to, na co tu nadáváte *8)*. Nechápu lidi, co si po kino-verzi koupěj tu samou na DVD/BR a jejich zájem o filmy tím opadá. Sem momentálně střízlivej a tohle celý je můj kritickej, objektivní pohled na věc.
Hobbit trilogy
0 0
reagovat

Leave Her to Heaven (1945)

Výborný film ale úvod mi prišiel trošičku natiahnutý a vyvrcholenie na súde kŕčovité. Ale Gene Tierney je prvotriedny magor , niektoré scény brilantné (napr. schody, jazero, popol) a ak sa nejaký chlap príliš hrnie do manželstva odporúčam pozrieť. 8/10
633798
Výborný film ale úvod mi prišiel trošičku natiahnutý a vyvrcholenie na súde kŕčovité. Ale Gene Tierney je prvotriedny magor , niektoré scény brilantné (napr. schody, jazero, popol) a ak sa nejaký chlap príliš hrnie do manželstva odporúčam pozrieť. 8/10
Leave Her to Heaven (1945)
0 0
reagovat

Láska na prvý boj (2014)

Nevšedná feel good romantika na vojenskom tábore, ktorá však vyprchne skôr ako šampus z fľašky. Čakal som viac a to dramatické finále mi teda vôbec nesadlo aj keď to bolo prispôsobené poslednej vete filmu a chápem, čo tým tvorcovia zamýšľali. Zámer dobrý, ale na mňa to absolútne nefungovalo a celý ten feel good pocit ktorý som mal to naopak zabilo.

6-7/10 za skvelú chémiu medzi hlavným párom ako aj pár povedeným fórkom, ale nemám dôvod sa k tomu už vracať.

633796
Nevšedná feel good romantika na vojenskom tábore, ktorá však vyprchne skôr ako šampus z fľašky. Čakal som viac a to dramatické finále mi teda vôbec nesadlo aj keď to bolo prispôsobené poslednej vete filmu a chápem, čo tým tvorcovia zamýšľali. Zámer dobrý, ale na mňa to absolútne nefungovalo a celý ten feel good pocit ktorý som mal to naopak zabilo. 6-7/10 za skvelú chémiu medzi hlavným párom ako aj pár povedeným fórkom, ale nemám dôvod sa k tomu už vracať.
Láska na prvý boj (2014)
0 0
reagovat
Když už nic jinýho, tak právě ve Sněhurce byla parádní ta pohádkovoust v kouzelném lese. A to byl skoro celý digitální, tam mi to nevadilo.

Ještě mne napadá, naprosto nefungovala chemie mezi Bilbem a Šmakem, tady jsem čekal od Freemana s CUmberbatchem sakra víc, ale možná je to i tím, že od druhýho dílu Bilbo šíleně upadal jako postava a ve třetím Freeman neměl vyloženě co hrát.
633794
Když už nic jinýho, tak právě ve Sněhurce byla parádní ta pohádkovoust v kouzelném lese. A to byl skoro celý digitální, tam mi to nevadilo. Ještě mne napadá, naprosto nefungovala chemie mezi Bilbem a Šmakem, tady jsem čekal od Freemana s CUmberbatchem sakra víc, ale možná je to i tím, že od druhýho dílu Bilbo šíleně upadal jako postava a ve třetím Freeman neměl vyloženě co hrát.
0 0
reagovat
Memphis: Teda dík s "Guido levelem" :D, ale já tam odstavce vidim ;). Ano, polepším se, budu odstavcovat víc a budu házet mezery :))
Tony: Mně třeba Sněhura vůbec nesedla a ty trpajzlíci byli strašní 8), jediné, co na tom filmu můžu, je Charlize 8)8)8).
Clavius: Jak s oblibou říkám, já sem uvnitř mrtev, ale mě nedojala ani jedna zmíněná scéna :).
633793
Memphis: Teda dík s "Guido levelem" *:D*, ale já tam odstavce vidim *;)*. Ano, polepším se, budu odstavcovat víc a budu házet mezery *:))* Tony: Mně třeba Sněhura vůbec nesedla a ty trpajzlíci byli strašní *8)*, jediné, co na tom filmu můžu, je Charlize *8)**8)**8)*. Clavius: Jak s oblibou říkám, já sem uvnitř mrtev, ale mě nedojala ani jedna zmíněná scéna *:)*.
0 0
reagovat
Já souhlasím hlavně s Karlosem :+:+:+
633792
Já souhlasím hlavně s Karlosem *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
V Hobitovi to srdíčko je, ale těm filmům chybí duše. Když si vzpomenu, jak každý LOTR film mě dokázal na konci dojmout - Boromir, vítězství u Helmova žlebu nebo korunovace Aragorna. Tohle a spousta dalšího Hobitovi chybí a je to generická fantasy, která je natočena skvěle (až na třetí film) a řadím se do skupiny, že to podruhý vidět nemusím. Možná někdy druhý díl, kde ta akce byla zábavná a honička se Šmakem v Osamělé hoře je pro mě vrchol celé trilogie.
633782
V Hobitovi to srdíčko je, ale těm filmům chybí duše. Když si vzpomenu, jak každý LOTR film mě dokázal na konci dojmout - Boromir, vítězství u Helmova žlebu nebo korunovace Aragorna. Tohle a spousta dalšího Hobitovi chybí a je to generická fantasy, která je natočena skvěle (až na třetí film) a řadím se do skupiny, že to podruhý vidět nemusím. Možná někdy druhý díl, kde ta akce byla zábavná a honička se Šmakem v Osamělé hoře je pro mě vrchol celé trilogie.
0 0
reagovat

+ 1

Hlasuju pro Tonyho, verbsta a Spazze.
633780
Hlasuju pro Tonyho, verbsta a Spazze.
+ 1
0 0
reagovat

KARLOS

Ber to s nadsázkou prosím, protože si svým způsobem vážím toho, že si s reakcí dáš tolik práce. Ale nemohl bys mi to prosím příště radši poslat v .mobi nebo .pdb abych si to nahrál do čtečky? :D

Já jsem, co se týká CGI těžký laik, ty do toho evidentně vidíš víc. Já ale docela obstojně vidím do toho, co je mi vizuálně nepříjemný a co ne. A u Hobitů je to bohužel většina stopáže. CGI skřeti v dálce a replikování armád mi fakt nevadí už od lotra, ale co mi vadí jsou skřeti jenom digitální i z blízka, když si pamatuju, jak krásně to šlo v lotrovi je mít opravdový.

Třeba scéna útěku v sudech, to byl takovej maglajz. Jo, bylo to zábavný, ale neřikej mi, že tohle by krásně nešlo natočit v přírodě s minimem digitálu, jasně měřítko by bylo menší, ale bylo by to vyvážený ehm. opravdovostí, když tam začal Legolas skákat po stromech, to fakt ne. Nemá smysl sem teď tahat Avatara, ten je jinde, ale já tady měl vážně místama pocit, že se koukám Zemeckisova Beowulfa...Já mám třeba hrozně rád konec Společenstva a Amon Hen (Uruk Hai a Boromirova smrt), takovou scénu v hobití trilogii nevidím ani jednu. Nebo scény s vrky z Dvou věží a Dračí pouští, to je nebe a dudy, tady Jackson sám sobě dává lekci a KO z účelnosti 10 let starým filmem.

Na casting koukám jako šílený fail s výjimkou snad Lee Pace, který byl neskutečný :+ A chtěl bych napsat i Freemana, kdyby mu Jackson dal víc prostoru a nenechal ho postupně trilogií propadat a propadat na dúležitosti. Kapitolou samou o sobě jsou trpaslíci, tam mi neseděl snad jedinný herec a kdyby náhodou jo, zabili ho přepálenými maskami, který jsem si pletl až do konce. Jenom pro srovnání, o kolik líp to zvládli ve Sněhurce a lovci link
633779
Ber to s nadsázkou prosím, protože si svým způsobem vážím toho, že si s reakcí dáš tolik práce. Ale nemohl bys mi to prosím příště radši poslat v .mobi nebo .pdb abych si to nahrál do čtečky? *:D* Já jsem, co se týká CGI těžký laik, ty do toho evidentně vidíš víc. Já ale docela obstojně vidím do toho, co je mi vizuálně nepříjemný a co ne. A u Hobitů je to bohužel většina stopáže. CGI skřeti v dálce a replikování armád mi fakt nevadí už od lotra, ale co mi vadí jsou skřeti jenom digitální i z blízka, když si pamatuju, jak krásně to šlo v lotrovi je mít opravdový. Třeba scéna útěku v sudech, to byl takovej maglajz. Jo, bylo to zábavný, ale neřikej mi, že tohle by krásně nešlo natočit v přírodě s minimem digitálu, jasně měřítko by bylo menší, ale bylo by to vyvážený ehm. opravdovostí, když tam začal Legolas skákat po stromech, to fakt ne. Nemá smysl sem teď tahat Avatara, ten je jinde, ale já tady měl vážně místama pocit, že se koukám Zemeckisova Beowulfa...Já mám třeba hrozně rád konec Společenstva a Amon Hen (Uruk Hai a Boromirova smrt), takovou scénu v hobití trilogii nevidím ani jednu. Nebo scény s vrky z Dvou věží a Dračí pouští, to je nebe a dudy, tady Jackson sám sobě dává lekci a KO z účelnosti 10 let starým filmem. Na casting koukám jako šílený fail s výjimkou snad Lee Pace, který byl neskutečný *:+* A chtěl bych napsat i Freemana, kdyby mu Jackson dal víc prostoru a nenechal ho postupně trilogií propadat a propadat na dúležitosti. Kapitolou samou o sobě jsou trpaslíci, tam mi neseděl snad jedinný herec a kdyby náhodou jo, zabili ho přepálenými maskami, který jsem si pletl až do konce. Jenom pro srovnání, o kolik líp to zvládli ve Sněhurce a lovci http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4wzssgVGQ1qzuv6co1_1280.jpg
KARLOS
0 0
reagovat
Hobbit je proste zlý film predloha-nepredloha
633778
Hobbit je proste zlý film predloha-nepredloha
0 0
reagovat

KARLOS

Ufff. Tohle se nedá číst. Není to sice Guido level, ale nešly by prosím mezi odstavcema dělat mezery? :D
633777
Ufff. Tohle se nedá číst. Není to sice Guido level, ale nešly by prosím mezi odstavcema dělat mezery? *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Já všechno co píšeš chápu. Vidím, že Tobě to prostě neva, ale máš pravdu - já se přes to prostě nemůžu přenést a proto pro mě nikdy nebude Hobit taková špička jako např. LOTR
Toť vše. :);):))

Nějakej BrnoScuk bych bral. Mohla by to být sranda 8):+
633775
Já všechno co píšeš chápu. Vidím, že Tobě to prostě neva, ale máš pravdu - já se přes to prostě nemůžu přenést a proto pro mě nikdy nebude Hobit taková špička jako např. LOTR Toť vše. *:)**;)**:))* Nějakej BrnoScuk bych bral. Mohla by to být sranda *8)**:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Tony: Ale no tak, vážně máš pocit, že bych se do tebe navážel? Já tě nikde neškatulkuju, to množné číslo používám záměrně i díky tomu, že do diskuze se zapojili i další a ty „domněnky a vkládání do úst“ není nic jiného, než nějaké celkové shrnutí myšlenek opozice (ano, i tebe, ale myslím, že to nedělám žádným zvráceným způsobem). Ale OK, jestli máš pocit, že ti něco mlátím o hlavu, tak promiň.
Verbst: Není problém, mě nevadí se ve vší slušnosti o něčem bavit s člověkem, co má jiný pohled na věc. To, že se rozcházíme v konkrétních věcech snad není ničím zvláštní, to je podstata diskuze…
Celkově mě jde hlavně o to, že když už se tu ten Hobbit rozebírá bez vášní, pak zaujmout v diskuzi můj postoj. Když píšete, že to a to je špatně, OK, ale já říkám, že to špatně není a Jackson to dělal dle svého uvážení a citu a přesně se mi trefil do noty.
Ohledně digitálnosti… mě to furt nepřestává fascinovat. Na jedné straně si lidi užívají sic pokročilé, ale pořád nedokonalé grafiky her, na stranu druhou zatracují hobití digitálnost. Která není ani zdaleka tolik digitální, než být mohla, nebo dokonce něž kolik si lidi myslí, že jí vidí. Opět a znova – tak, jak Hobbit vypadá není na bedrech CGI, jak spíš colorgradingem a svícením. A i ta jinak prokazatelná přemíra digitálu mi nevadí zdaleka tolik, jako by mi třeba vadilo to, že se budou třeba opět opakovat, nebo že se Jackson bude limitovat v tvůrčím procesu. Navíc si lidi nepřipouštějí myšlenku, že i kdyby se to dělalo oldschool, nemuselo by to vypadat dobře. Třeba ta skřetí prostetika. Ano, velká část skřetů jsou CGI. Když tím byli schopni takové postavy posunout co do desingu a funkčnosti, proč trvat na tom, aby byli z prostetiky, která se ale dál posunout nedala, nebo dala, ale nakonec nefungovala použitelným způsobem. A že jsou jakoby „plastoví“? Třeba já tu plastovost vnímám minimálně. Je to samozřejmě na posouzení estetického cítění dotyčného, ale vždycky bude pro filmaře nejtěžší posouzení, jaký přístup zvolit, aby byl nejvhodnější k látce, postavě, scéně atd.
Opět, ani já hobití trilogii neberu jako bezchybnou. A velmi chápu Spazze v tom, co psal o trojce. Ano, za vrchol filmu považuju vyhnání Saurona z Dol Gulduru. Zase na druhou stranu s Richardem Armitagem plně souhlasím, chlapec to těžce neuhrál a Alfred byl peklo. Takhle bych mohl jít i do dvojky a jedničky. Na druhou stranu mi to vyvažuje tuna jiného. Že mám chuť si to pustit znova? Si pište, že jo. Hobbita si pustím rád kdykoli, ty hravé detaily mě baví furt.
Když to porovnám třeba s Potterama, pak z těch, co točil Yates, si mám chuť pustit jen šestku. Určitě vím, že v budoucnu opět několikrát uvidím i pětku a ze zbytku samozřejmě trojku a možná jedničku s dvojkou. Obě sedmičky s odstupem času asi taky, čtyřku ale nenávidím doteď a nenávidět budu ještě dlouho. CO tím chce člověk říct? Že pokud ohlédneme od toho, že obě série od sebe dělí už nějaký ten rok, Hobbit mě baví furt stejně. Konga můžu pořád stejně, neli víc. Lovely Bones sem viděl potřetí někdy loni napodzim a pořád mě ten film dokáže nadchnout. Takže ano, jsem plně kompatibilní s jacksnovským způsobem vyprávění a jeho filmy mě bavit vždycky budou, i přes zjevnou řadu chyb, které obsahují. To se u jiných filmů říct ani moc nedá… Alespoň tak to platí pro mě.
633774
Tony: Ale no tak, vážně máš pocit, že bych se do tebe navážel? Já tě nikde neškatulkuju, to množné číslo používám záměrně i díky tomu, že do diskuze se zapojili i další a ty „domněnky a vkládání do úst“ není nic jiného, než nějaké celkové shrnutí myšlenek opozice (ano, i tebe, ale myslím, že to nedělám žádným zvráceným způsobem). Ale OK, jestli máš pocit, že ti něco mlátím o hlavu, tak promiň. Verbst: Není problém, mě nevadí se ve vší slušnosti o něčem bavit s člověkem, co má jiný pohled na věc. To, že se rozcházíme v konkrétních věcech snad není ničím zvláštní, to je podstata diskuze… Celkově mě jde hlavně o to, že když už se tu ten Hobbit rozebírá bez vášní, pak zaujmout v diskuzi můj postoj. Když píšete, že to a to je špatně, OK, ale já říkám, že to špatně není a Jackson to dělal dle svého uvážení a citu a přesně se mi trefil do noty. Ohledně digitálnosti… mě to furt nepřestává fascinovat. Na jedné straně si lidi užívají sic pokročilé, ale pořád nedokonalé grafiky her, na stranu druhou zatracují hobití digitálnost. Která není ani zdaleka tolik digitální, než být mohla, nebo dokonce něž kolik si lidi myslí, že jí vidí. Opět a znova – tak, jak Hobbit vypadá není na bedrech CGI, jak spíš colorgradingem a svícením. A i ta jinak prokazatelná přemíra digitálu mi nevadí zdaleka tolik, jako by mi třeba vadilo to, že se budou třeba opět opakovat, nebo že se Jackson bude limitovat v tvůrčím procesu. Navíc si lidi nepřipouštějí myšlenku, že i kdyby se to dělalo oldschool, nemuselo by to vypadat dobře. Třeba ta skřetí prostetika. Ano, velká část skřetů jsou CGI. Když tím byli schopni takové postavy posunout co do desingu a funkčnosti, proč trvat na tom, aby byli z prostetiky, která se ale dál posunout nedala, nebo dala, ale nakonec nefungovala použitelným způsobem. A že jsou jakoby „plastoví“? Třeba já tu plastovost vnímám minimálně. Je to samozřejmě na posouzení estetického cítění dotyčného, ale vždycky bude pro filmaře nejtěžší posouzení, jaký přístup zvolit, aby byl nejvhodnější k látce, postavě, scéně atd. Opět, ani já hobití trilogii neberu jako bezchybnou. A velmi chápu Spazze v tom, co psal o trojce. Ano, za vrchol filmu považuju vyhnání Saurona z Dol Gulduru. Zase na druhou stranu s Richardem Armitagem plně souhlasím, chlapec to těžce neuhrál a Alfred byl peklo. Takhle bych mohl jít i do dvojky a jedničky. Na druhou stranu mi to vyvažuje tuna jiného. Že mám chuť si to pustit znova? Si pište, že jo. Hobbita si pustím rád kdykoli, ty hravé detaily mě baví furt. Když to porovnám třeba s Potterama, pak z těch, co točil Yates, si mám chuť pustit jen šestku. Určitě vím, že v budoucnu opět několikrát uvidím i pětku a ze zbytku samozřejmě trojku a možná jedničku s dvojkou. Obě sedmičky s odstupem času asi taky, čtyřku ale nenávidím doteď a nenávidět budu ještě dlouho. CO tím chce člověk říct? Že pokud ohlédneme od toho, že obě série od sebe dělí už nějaký ten rok, Hobbit mě baví furt stejně. Konga můžu pořád stejně, neli víc. Lovely Bones sem viděl potřetí někdy loni napodzim a pořád mě ten film dokáže nadchnout. Takže ano, jsem plně kompatibilní s jacksnovským způsobem vyprávění a jeho filmy mě bavit vždycky budou, i přes zjevnou řadu chyb, které obsahují. To se u jiných filmů říct ani moc nedá… Alespoň tak to platí pro mě.
0 0
reagovat

The Last Airbender

:o Jeden z nejlepších soundtracků posledních let a imo nejlepší Newton Howardův počin kariéry. Naprosto dechberoucí, epická záležitost. :+:+:+:+:+
633773
*:o* Jeden z nejlepších soundtracků posledních let a imo nejlepší Newton Howardův počin kariéry. Naprosto dechberoucí, epická záležitost. *:+**:+**:+**:+**:+*
The Last Airbender
0 0
reagovat
Jsem lembasová hlava jak vyšitá, na všech Hobitech jsem byl v kině, všechny mám doma kromě posledního i v prodloužených verzích, a stejně mě snad ani jednou nenapadlo "hele, co kdybych se na ně podíval podruhý".

Hobit je fail. Má to pár dobrých momentů, Šmak je fajn, ale jako celek to jde už úplně mimo mě. A to mě třeba čím dál tím víc baví King Kong.
633763
Jsem lembasová hlava jak vyšitá, na všech Hobitech jsem byl v kině, všechny mám doma kromě posledního i v prodloužených verzích, a stejně mě snad ani jednou nenapadlo "hele, co kdybych se na ně podíval podruhý". Hobit je fail. Má to pár dobrých momentů, Šmak je fajn, ale jako celek to jde už úplně mimo mě. A to mě třeba čím dál tím víc baví King Kong.
0 0
reagovat
Ja se za prvni dva Hobity sveho casu jeste bila videl jsem je nekolikrat. Pan Prstenu to bohuzel ani zdaleka nebyl, ale na me to porad fungovalo a byt jsem spoustu vycitek vuci tem filmum ve sve podstate chapal, ja s nima problem zkratka nemel.

Jenze treti dil uz byl bez pardonu sracka, ktera zpetne vrhla spatne svetlo i celou trilogii jako celek. Ten film atmosferou vrcholil hned na zacatku u sceny mireni cerneho sipu a od te doby se tomu ani v tech papirove nejdramatictejsich scenach uz nepriblizil. A neni to ani tak tim, ze by ta jedna konkretni scena byla tak genialni, bohuzel to bylo tim, ze vsechny ty ostatni prste staly za prd.

Sceny s postupnym ztracenim rozumu a naslednym obratem pak byly uz vylozene k smichu a nikdy bych necekal, ze to bude zrovna Hobit, u ktereho se v kine pri sledovani budu hanbou pomalu propadat do zeme.

Ze je zle mi ovsem doslo uz driv, u sceny souboje s Devitkou a vyhnani Saurona, ktere dokonce par jedincu oslavovalo jako vrchol filmu. Ta snaha o radobycool proslovy/one-linery s prehnane teatralni dikci, s epileptickym vrcholem, ktery byl provedenim nekde na hranici parodie, po kterem nasledovaly dalsi totalne nelogicke kecy.... ten film to pro me zabilo, a kdybych nebyl s manzelkou a prateli, tak bych asi odesel z kina.

Az vyjde rozsirena edice, tak ji dam ze zvedavosti sanci, u kdyz je dost dobre mozne, ze ji ve finale jenom proklikam..... Treti Hobit byl pro me vylozene rana pod pas :-
633757
Ja se za prvni dva Hobity sveho casu jeste bila videl jsem je nekolikrat. Pan Prstenu to bohuzel ani zdaleka nebyl, ale na me to porad fungovalo a byt jsem spoustu vycitek vuci tem filmum ve sve podstate chapal, ja s nima problem zkratka nemel. Jenze treti dil uz byl bez pardonu sracka, ktera zpetne vrhla spatne svetlo i celou trilogii jako celek. Ten film atmosferou vrcholil hned na zacatku u sceny mireni cerneho sipu a od te doby se tomu ani v tech papirove nejdramatictejsich scenach uz nepriblizil. A neni to ani tak tim, ze by ta jedna konkretni scena byla tak genialni, bohuzel to bylo tim, ze vsechny ty ostatni prste staly za prd. Sceny s postupnym ztracenim rozumu a naslednym obratem pak byly uz vylozene k smichu a nikdy bych necekal, ze to bude zrovna Hobit, u ktereho se v kine pri sledovani budu hanbou pomalu propadat do zeme. Ze je zle mi ovsem doslo uz driv, u sceny souboje s Devitkou a vyhnani Saurona, ktere dokonce par jedincu oslavovalo jako vrchol filmu. Ta snaha o radobycool proslovy/one-linery s prehnane teatralni dikci, s epileptickym vrcholem, ktery byl provedenim nekde na hranici parodie, po kterem nasledovaly dalsi totalne nelogicke kecy.... ten film to pro me zabilo, a kdybych nebyl s manzelkou a prateli, tak bych asi odesel z kina. Az vyjde rozsirena edice, tak ji dam ze zvedavosti sanci, u kdyz je dost dobre mozne, ze ji ve finale jenom proklikam..... Treti Hobit byl pro me vylozene rana pod pas *:-*
0 0
reagovat
Tak trikama to potopil Jackson nehorázně, tohle jde jednoznačně na jeho triko. V tom měl znát míru a neznal, od toho se pak odvíjí všechny další nedostatky.
633755
Tak trikama to potopil Jackson nehorázně, tohle jde jednoznačně na jeho triko. V tom měl znát míru a neznal, od toho se pak odvíjí všechny další nedostatky.
0 0
reagovat
A ještě něco:
Nejlepší na všech třech filmech je pochopitelně Glum a hádanky ve tmě.
633754
A ještě něco: Nejlepší na všech třech filmech je pochopitelně Glum a hádanky ve tmě.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se