Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3061 - 3080 Napsat příspěvek
reaguje na: studo
Koukal jsem na to s nadějí že se to v dobré obrátí. Neobrátilo. Bylo to čistý zlo.... 

Bez Skywalkeru to jde. Viz Rogue One. 
892208
Koukal jsem na to s nadějí že se to v dobré obrátí. Neobrátilo. Bylo to čistý zlo....  Bez Skywalkeru to jde. Viz Rogue One. 
892199
2 -7
reagovat
reaguje na: HAL
Já se nehádám o kvalitách toho filmu (teď a tady :D), ale o zasazení do celého univerza. O tom, co do té značky přidal a co jí vzal. O tom, jestli by ta značka na tom byla líp, nebo hůř, kdyby epizoda 8 v této verzi nevznikla.

Snipsley
Mno... já asi principiélně nesouhlasím s přínosem myšlenek v prostředním filmu trilogie, ale primárně nevím, jaké myšlenky to přineslo. Mě osobně po tom filmu nezajímalo víceméně nic, ve smyslu jak to uzavřou v 9. Samotnou změnu směru bych respektoval víc.
892205
Já se nehádám o kvalitách toho filmu [spoiler](teď a tady *:D*)[/spoiler], ale o zasazení do celého univerza. O tom, co do té značky přidal a co jí vzal. O tom, jestli by ta značka na tom byla líp, nebo hůř, kdyby epizoda 8 v této verzi nevznikla. [b]Snipsley[/b] Mno... já asi principiélně nesouhlasím s přínosem myšlenek v prostředním filmu trilogie, ale primárně nevím, jaké myšlenky to přineslo. Mě osobně po tom filmu nezajímalo víceméně nic, ve smyslu jak to uzavřou v 9. Samotnou změnu směru bych respektoval víc.
892198
3 -4
reagovat
Já souhlasím s tím, že E8 není dobrý film, ale nesouhlasím s tím, že její myšlenky zruinovaly Star Wars. Na těch se klidně dalo stavět. A to zejména ve prospěch těch, kteří si přáli odloučit se od Skywalkerů a původní trilogie.
892204
Já souhlasím s tím, že E8 není dobrý film, ale nesouhlasím s tím, že její myšlenky zruinovaly Star Wars. Na těch se klidně dalo stavět. A to zejména ve prospěch těch, kteří si přáli odloučit se od Skywalkerů a původní trilogie.
5 -6
reagovat
reaguje na: Adventurer
funny... ze to pise clovek, ktory tu po KAZDEJ epizode Ahsoky moanoval, aka je to kokotina a kukal to dalej. :+

troska sebareflexie ak ju niekde najdes ;)
892199
funny... ze to pise clovek, ktory tu po KAZDEJ epizode Ahsoky moanoval, aka je to kokotina a kukal to dalej. *:+* troska sebareflexie ak ju niekde najdes *;)*
892180
12 -2
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Gonzi
Funny, jedna z mých největších výtek k E8 je že je to jako staré Star Wars až moc 8)
Aspoň že ne až tak moc kopírka jako E7, a nastolili nový zajímavý směr kterým se mohla vydat E9... mohla, kdyby Disney nezačal panikařit kvůli kvartálním výsledkům a lidem jako jsi ty :))
892198
Funny, jedna z mých největších výtek k E8 je že je to jako staré Star Wars až moc *8)* Aspoň že ne až tak moc kopírka jako E7, a nastolili nový zajímavý směr kterým se mohla vydat E9... mohla, kdyby Disney nezačal panikařit kvůli kvartálním výsledkům a lidem jako jsi ty *:))*
892196
5 -7
reagují: Gonzi
reagovat

Detektiv ze San Franciska

Dva policisté přichází k recepčnímu, který stále drží u ucha telefon, ačkoliv má průstřel v hlavě:
- Už byl na onom světě a ještě s někým mluvil!
- Kam asi volal?
- Do márnice, chtěl si zamluvit místo.


Ten film neztrácí čas a vtipy sype už během úvodních rolujících titulků. Tajemná žena vejde do kanceláře soukromého detektiva a ... a tak třeba začínají „Mrtví muži nenosí skotskou sukni“. Na to jsem se těšil, ale krom prostříhávání Stevea Martina do kolekce filmových klasik, aby třeba „pokecal“ s Bogartem, jsem v tom moc nenašel. Kdežto tady, Peter Falk sotva stíhá ukočírovat kolik femme fatale se okolo něj dohromady motá a ta kadence hlášek a slovních přestřelek se neúnavně valí po celý film. Ze začátku mi ten styl humoru něco připomínal a jasně, je to další film od tvůrčího dua „Vraždy na večeři“. Komornější než večeře, ale stále vydatný :+
892197
[i]Dva policisté přichází k recepčnímu, který stále drží u ucha telefon, ačkoliv má průstřel v hlavě: - Už byl na onom světě a ještě s někým mluvil! - Kam asi volal? - Do márnice, chtěl si zamluvit místo.[/i] Ten film neztrácí čas a vtipy sype už během úvodních rolujících titulků. Tajemná žena vejde do kanceláře soukromého detektiva a ... a tak třeba začínají „Mrtví muži nenosí skotskou sukni“. Na to jsem se těšil, ale krom prostříhávání Stevea Martina do kolekce filmových klasik, aby třeba „pokecal“ s Bogartem, jsem v tom moc nenašel. Kdežto tady, Peter Falk sotva stíhá ukočírovat kolik femme fatale se okolo něj dohromady motá a ta kadence hlášek a slovních přestřelek se neúnavně valí po celý film. Ze začátku mi ten styl humoru něco připomínal a jasně, je to další film od tvůrčího dua „Vraždy na večeři“. Komornější než večeře, ale stále vydatný *:+*
Detektiv ze San Franciska
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Připouštím, že to možná není vtipné pro ostatní, každopádně já jej jinak nenazvu. Podobných "vezmu něco populárního a přetvořím si to k obrazu svému" hovádek je poslední dobou jak hub po dešti (Tímto zdravím tvůrce Bitchera a připíjím na památku Cavillova Witchera).

Kéž by bylo víc takových Cameronů, kteří umí rozšířit existující vesmír, vydat se do úplně jiného žánru a přesto natočit nestárnoucí klasiku s úctou k originálu.
892196
Připouštím, že to možná není vtipné pro ostatní, každopádně já jej jinak nenazvu. Podobných [i]"vezmu něco populárního a přetvořím si to k obrazu svému"[/i] hovádek je poslední dobou jak hub po dešti (Tímto zdravím tvůrce Bitchera a připíjím na památku Cavillova Witchera). Kéž by bylo víc takových Cameronů, kteří umí rozšířit existující vesmír, vydat se do úplně jiného žánru a přesto natočit nestárnoucí klasiku s úctou k originálu.
892195
7 -5
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale lidi to chápou. Respektive chápou, že si to myslíš, když 4x po sobě napíšeš "Ruin". To bylo trapný i na mě, no :D
892195
Ale lidi to chápou. Respektive chápou, že si to myslíš, když 4x po sobě napíšeš "Ruin". To bylo trapný i na mě, no :D
892194
6 -6
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: yeniczek
> jestli je tenhle brekot jeste vubec dustojnej po takovy dobe
Máš pravdu. Jako content to bylo zkonzumováno a už to nestojí za řeč. :D
Ad brekot: jak říkám, mi jsou SW v celku u zádele, narozdíl třeba od Mass Effectu - a jeho konce. Spíš mě fascinuje, že lidi opravdu nechápou, že EP 8 to universum zabila a 9 byla už jen rána z jistoty. EP8 byly špatné hvězdné války, protože (jakkoli na nich oceňujete hodnoty, které já nevidím) mají druhé nejhorší hodnocení na csfd a podstatně horší hodnocení než třeba právě EP1.
892194
[i]> [/i][i]jestli je tenhle brekot jeste vubec dustojnej po takovy dobe[/i] Máš pravdu. Jako content to bylo zkonzumováno a už to nestojí za řeč. *:D* Ad brekot: jak říkám, mi jsou SW v celku u zádele[spoiler], narozdíl třeba od Mass Effectu - a jeho konce[/spoiler]. Spíš mě fascinuje, že lidi opravdu nechápou, že EP 8 to universum zabila a 9 byla už jen rána z jistoty. EP8 byly špatné hvězdné války, protože (jakkoli na nich oceňujete hodnoty, které já nevidím) mají druhé nejhorší hodnocení na csfd a podstatně horší hodnocení než třeba právě EP1.
892170
6 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
892193
https://www.youtube.com/watch?v=h7NTXZSq0xk
4 0
reagovat

Mortal Kombat 2

Tease zbraní z filmu:

Kitaniny vějíře a Shao Kahnův Wrath Hammer.
892192
Tease zbraní z filmu: [url=https://pbs.twimg.com/media/GDXP1tkacAAjde7?format=jpg&name=900x900]Kitaniny vějíře[/url] a [url=https://pbs.twimg.com/media/GDbihl-aQAAyEay?format=jpg&name=900x900]Shao Kahnův Wrath Hammer[/url].
Mortal Kombat 2
1 -1
reagovat
Tam Gonzi. To je vše 8)
892184
Tam Gonzi. To je vše *8)*
4 -1
reagovat
David Benioff & D.B. Weiss say their canceled ‘STAR WARS’ movie was about the first Jedi but Lucasfilm wasn’t interested in doing that story.

“[It was] basically how the Jedi Order came to be, why it came to be, the first lightsaber.”

Asked what went wrong, Benioff says, “[Lucasfilm] ended up not wanting to do a First Jedi story. We had a very specific story idea in mind, and ultimately they decided they didn’t want to do that. And we totally get it. It’s their company and their IP, but we weren’t the droids they were looking for.”

Moment, nedělá náhodou Mangold něco podobného? Nebo to už taky zrušili?:D Kdo se v tom má vyznat.
892182
David Benioff & D.B. Weiss say their canceled ‘STAR WARS’ movie was about the first Jedi but Lucasfilm wasn’t interested in doing that story. [i]“[It was] basically how the Jedi Order came to be, why it came to be, the first lightsaber.”[/i] Asked what went wrong, Benioff says,[i] “[Lucasfilm] ended up not wanting to do a First Jedi story. We had a very specific story idea in mind, and ultimately they decided they didn’t want to do that. And we totally get it. It’s their company and their IP, but we weren’t the droids they were looking for.” [/i]Moment, nedělá náhodou Mangold něco podobného? Nebo to už taky zrušili?*:D* Kdo se v tom má vyznat.
9 0
reagovat
Tvl proč tady furt kopete do mrtvol? Vás to jako baví? To je nějakej váš fetish? 
Pochopte už jasně jednu věc.
Všechny nový star wars filmy/seriály odehrávající se dějově po E6 jsou sračka.
892180
Tvl proč tady furt kopete do mrtvol? Vás to jako baví? To je nějakej váš fetish?  Pochopte už jasně jednu věc. Všechny nový star wars filmy/seriály odehrávající se dějově po E6 jsou sračka.
3 -11
reagují: studo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak koncem E8 je přece jasně dané, že ten ultra záporák bude Kylo a že Rey nemá žádné extra předky. Takže Riana si klidně hejti, ale imho pro E9 nastavil docela jasný směr, to až potom ho KK komplet shodila ze stolu.
892179
Tak koncem E8 je přece jasně dané, že ten ultra záporák bude Kylo a že Rey nemá žádné extra předky. Takže Riana si klidně hejti, ale imho pro E9 nastavil docela jasný směr, to až potom ho KK komplet shodila ze stolu.
892158
6 -7
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: Pav.Pet
Sice to Ghibli a ani Japonsko, ale určitě bych zkusil pokud jste to neviděli věci z Irska - Vlkochodci, Píseň moře, Tátův drak atd.
892178
Sice to Ghibli a ani Japonsko, ale určitě bych zkusil pokud jste to neviděli věci z Irska - Vlkochodci, Píseň moře, Tátův drak atd.
892116
2 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tokijští kmotři jsou super pro všechny věkové kategorie :+
Ostatní filmy Satoši Kona zato... no leda to dítě krmí místo přesnídávkou lysohlávkama a ketaminem. 

Z dalších pěkných anime to děcka - třeba Vlčí děti, další film od Mamoru Hosody jako ta Belle. 
892174
Tokijští kmotři jsou super pro všechny věkové kategorie *:+* Ostatní filmy Satoši Kona zato... no leda to dítě krmí místo přesnídávkou lysohlávkama a ketaminem.  Z dalších pěkných anime to děcka - třeba Vlčí děti, další film od Mamoru Hosody jako ta Belle. 
892171
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co bylo na E8 docela super jsem psal tolikrát že už mě to ani nebaví, takže ne, tenhle flame si tentokrát dejte beze mě :D
Hlavně cokoli se sequel trilogy ztratilo význam po E9, teď prostě... meh, whatever. 

(ale být fan jen E1, to je taky diagnóza :D
892172
Co bylo na E8 docela super jsem psal tolikrát že už mě to ani nebaví, takže ne, tenhle flame si tentokrát dejte beze mě *:D* Hlavně cokoli se sequel trilogy ztratilo význam po E9, teď prostě... meh, whatever.  (ale být fan jen E1, to je taky diagnóza *:D*) 
892167
4 -2
reagovat
reaguje na: Pav.Pet
Jak píše MarvinP tak určitě Ponyo z útesu nad mořem. Možná pak I to Porco Rosso, sice se tam bojuje v letadlech, ale mě to přišlo milé a má to super příběh.

Pak filmy které nespadaji pod Ghibli bych asi doporučil Belle, jsou tam hezké písničky a příběh je něco ve stylu kráska a zvíře.
Další mimo Ghibli možná i ti Tokijsti kmotri, ale tam nevím jak moc vhodné je to pro malé děti, ale je to správně ujeté s dobrýma haluzema. 
892171
Jak píše MarvinP tak určitě Ponyo z útesu nad mořem. Možná pak I to Porco Rosso, sice se tam bojuje v letadlech, ale mě to přišlo milé a má to super příběh. Pak filmy které nespadaji pod Ghibli bych asi doporučil Belle, jsou tam hezké písničky a příběh je něco ve stylu [spoiler]kráska a zvíře.[/spoiler] Další mimo Ghibli možná i ti Tokijsti kmotri, ale tam nevím jak moc vhodné je to pro malé děti, ale je to správně ujeté s dobrýma haluzema. 
892116
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Minuskari, jako ja, si rikaji, jestli je tenhle brekot jeste vubec dustojnej po takovy dobe. ?) Spis ne, hele.
892170
Minuskari, jako ja, si rikaji, jestli je tenhle brekot jeste vubec dustojnej po takovy dobe. *?)* Spis ne, hele.
892158
4 -7
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se